از کارت پاسارگاد چقدر میشه از دستگاه ATM برداشت؟
Printable View
از کارت پاسارگاد چقدر میشه از دستگاه ATM برداشت؟
دوستان برای کارت به کارت کردن محدودیتی وجود داره ؟؟
فردا باید 10 تومن پول رو از کارت ملت به کارتهای دیگه منتقل کنم ، امکانش هست ؟
از طریق سیستم شتاب روزی بیشتر از 3 میلیون نمیتونید انتقال بدیدنقل قول:
از داخل شعبه باید انجام بدید.نقل قول:
ضمنا قبلا بانک ملت برای تراکنش کارتها پیام می فرستاد الان مدتیه که برای من دیگه پیام نمیاد. برای شما هم همینطوریه؟
از عابرهای بانک پاسارگاد روزانه 300 هزار تومان:n06:از سایر عابربانکها که همون 200 تومننقل قول:
درودنقل قول:
در تکمیل فرمایشون بانک پارسیان میشه 2تا 200تومن در شبانه روز برداشت کرد.
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
دوستانم این سپرده 27 درصدی بانک پاسارگاد که تا 15 ماه نباید به پول دست زد کسی خبر داره از شرایط و کف موجودیش؟
واسه من قبلا اس ام اسی نمیومد ولی جدیدا پیام میاد البته با تاخیر حدودا نیم ساعتینقل قول:
من کارخوان گردشگری دارم ریر 10تومن 18 سود میدهنقل قول:
15 هر ماه سود واریز میشد
اگر بخوام 85 دلار به حساب شخصی یه نفر تو دبی واریز کنم باید چکار کنم ؟
اقدام به وسیله ی بانک یا صرافی ؟
لطفا روش هر دو رو توضیح بدید
درودنقل قول:
شما فقط میتونید به حساب حقوقی پول انتقال بدید،انتقال به حساب شخص حقیقی انجام نمیشه با توجه به تحریم.
ارادت
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
عزیزم اماراته آمریکا که نیستنقل قول:
دوستان منتظرمنقل قول:
دوستان
یه سوال اگه جواب رو زودتر بدین بهتره
ببینی من وقتی رفتم شعبه پایارگاد توی فرم اینترنت بانک وتلفنبانک و اس ام اس بانک و ایمیل بانک رو تیک زدم.مسئولش گفت این اس ام اس(*منظورش پیام هشداری بود اشتباهی گرفته بود) بانک که برای همه فعاله گفتم ایمیل بانک نمیخوام .اینترنت بانک و تلفنبانک رو برام فعالش کرد بعد از مدتی چون رمز اینترنت بانکم رو تغییر دادم ویادم نمیومد رفتم شعبه تلفنبانک رو غیرفعال کردم.بعد از بانک بهم زنگ زدن در مورد اس ام اس بانک
من بهشون گفتم که فعالش نکنین حالا موندم که نکنه فعالش کرده باشن.
دوستا برای فهمیدن از اینکه فعاله یا نه بدون رفتن به شعبه باید چیکار کرد؟اس ام اس بانک منظورمه
میشه که مثلا من از شماره خودم اس ام اس بانک یه نفر دیگه رو فعالش کنم؟یا فقط همون شماره مشتری که تو بانک ثبت هست باید از اون طریق فعال بشه////
دوستان زودتر نظرتون رو بگین خیلی دارم اذیت میشم
ممنون از همتون:n16:
سلامنقل قول:
1- چرا نگرانید اس-ام-اس بانک فعال باشه؟ مشکلی نداره که. خیلی هم خوبه. (هر واریز یا برداشتی از حسابتون انجام بشه براتون پیامک میاد)
2- معمولا فعالسازی اس-ام-اس بانک بر عهده مشتری است. یعنی یک متنی را حاوی شماره حساب و رمز تلفنبانک و کد فعالسازی و شماره موبایل را برای بانک پیامک میکنید. از همون طریق هم میتونید غیرفعال کنید
بنابراین شما میتونید اس-ام-اس بانک فرد دیگری را فعال یا غیر فعال بکنید در صورتیکه شماره حساب و رمز تلفنبانک اون شخص را داشته باشید.
به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن، ولی سرویس اس-ام-اس را فعال کن + اینترنت بانک هم که عالیه اگر موارد امنیتی را رعایت بکنید.
منظورم از اس ام اس بانک کارهای صورتحساب و....دیگه رو انجام میده منظورم بود.نقل قول:
این اس ام ای هشداری فعال هست مشکلی ندار.
ممکنه از طریق اس ام اس بانک و تلفنبانک سوء استفاده کنن؟>یعنی حسابشو خالی کنن؟
اینترنت بانک که رمزش رو ببینی سرت گیج میره البته با اینترنت بانک کار کرده دارم
به نظر من از موبایل بانک و تلفنبانک زیاد استفاده نکن
منظورم منم همین بود که ازشون استفاده نکنم.راهی هست که بتونیم بفمیم فعال هست یا نه بدون مراجعه به شعبه////:n02:
شیطونه میگه برم یه حساب دیگه باز کنم
سلامنقل قول:
چیزی که شما مد نظرتون هست موبایل بانک هست. که باید نرم افزار مربوطه را روی موبایل نصب کنی وغیره. پس دست خودتون هست.
در مورد تلفنبانک من گاهاً مشاهده کردم که برخی بانکها به منظور بالا بردن تعداد تلفنبانک فعال شده برای حسابهای اون بانک مورد نظر (برای اون بانک یک آیتم مثبت تلقی میشه) به صورت خودسر تلفنبانک را فعال میکنند( و به صورت پیشفرض یک رمز به اون اختصاص میدن!). بنابراین بهترین راه اینه که به شعبه مراجعه کنی و این موضوع را جویا بشی اگر فعال بود و شما علاقند به این سرویس نبودید، میتونید دستور بدید که غیر فعال کنند. (تا جایی که من در جریان هستم غیر حضوری نمیشه فعال یا غیرفعال کرد)
اما در مورد امنیت این دو سرویس به عنوان یک کارمند بانک باید عرض کنم که به شکل تئوری امنیت هر دو زیر سوال است. و نکته اینکه مخابرات هیچ اقدام اصولی در باره ایمن سازی بستر مورد نیاز، نه انجام داده و نه هیچ تعهدی به بانکها داده.
داداش کارمند کدوم بانکی؟نقل قول:
نه تلفنبانک رو که خودم غیرفعالش کردم.من فقط از اس ام اس بانک یه خورده شک دارم.نمیشه هیچ جوری فهمید که فعاله یا نه؟البته بدون مراجه به شعبه/////
آیا اگر در روز 3 میلیون کارت به کارت کنیم از طریق دستگاه خودپرداز
آیا میتوان از طریق اینترنت بانک هم 3 میلیون تومان انتقال وجه انجام داد ؟
ممنون
روزانه تا سقف 15 میلیون تومان میتونید کارت به کارت کنید. (از طریق شعبه)نقل قول:
اما جواب سوال شما بله است.
سلام. بچه ها بیشترین سود روز شمارو کجا میده؟؟؟؟ 4.5 پول دارم....
زیر یکسال بیشترین سودو کجا میده؟؟
بانک رفاه یک برنامه همراه بانک جالب داره که پسوردش روی کاغذ معمولی مینویسن بهت میدن بعد هم نمیتونی از طریق نرم افزار یا سایت یا هر چیزی رمز اون رو عوض کنی! یعنی کارمند رمز رو داره و چون تایید شماره همراه هم نمیخواد هر کسی با ارسال پیامک فعال سازی میتونه به حساب ما دسترسی داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!
همه بانکها رمزها رو تو پاکت دربسته میدن اما بانک صادرات هم کارمزد میگیره هم پاکت رو باز میکنه و رمز رو میبینه تا بتونه اون رو فعال کنه!!!!!!!!!!!!!
اینترنت بانک ملی فقط صورت حساب میده با تاخییر 24 ساعته!
همراه بانک ملی هم باش نمیشه وجهی انتقال داد تازه محدوده کاریش هم توی ساعات اداری هست!!
از هیچ بانکی هم شارژ مستقیم بدون رمز و سریال نگیرید چون بیشتر مواقع نمیفرسته و نه اون پاسخگوست نه اپراتور و باید چند برابرش پیگیری کنی!!
فکر کنم پاسارگاد...نقل قول:
من با همراه بانک ملی هم حساب به حساب می کنم هم انتقال پایانقل قول:
یا ورژن برنامت قدیمیه یا شمارت ثبت نشده
دوستان این سود 27 درصدی 15 ماهه بانک پاسارگاد رو کسی خبر داره چجوریه؟
دوستان من الان بخوام به این بانک پول بریزم چه طور امکان پذیره؟
The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Ichigaya Branch
(Bank No.: 0005-014)
اطلاعات صاحب حساب هم موجوده
با سلام
دوستان شنیدم بانک ملت روز شمار 20 تا 22 درصد سود میده.کسی از دوستان این حساب باز کرده؟
دیروز بانک سپه بودم سپرده یکماه رو 16 درصد سود میداد کف موجودی هم یا 500تومن یا 5 م تومن بود
دوست عزیز، مگه ممکنه واسه یک ماه ۱۶٪ سود بدن!!!نقل قول:
بانکا کلا سود رو یکساله محاسبه میکنن، شما باید واسه محاسبهش تو یک ماه، به فرض ماه ۳۰ روزه، مبلغ رو در ۱۶٪ ضرب کنید، بعد بر ۳۶۵ تقسیم کنید و درنهایت در ۳۰ ضرب کنید.
ینی واسه ۵۰۰،۰۰۰ تومن، تقریبا سود یکماهه میشه ۶،۵۷۵ تومان.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
بانک آینده 19% سود میده!
من خودم یک سال پولمو اونجا گذاشتم و روزشمار 19% سود میگیرم:n02:(البته اون موقع تات بود)
بانک خیلی خوبیه ولی نمیدونم بانک مرکزی تاییدش کرده یانه:n13:
من از اوضاع بانک ها خبر ندارم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم چون خودم دیدم که میگمنقل قول:
کف موجودی هم یا 500تومن یا 5 م تومن بود
این ۲۲درصد روزشمار ملت چجوریاست؟
سلام
آقا وقتی میخوایم از یه سایت خرید کنیم ، موقع پرداخت وقتی که به سایت بانک وصل میشه باید دقت کنیم که آدرس سایتی که واردش میشیم با آدرس سایت بانک مربوطه همخونی داشته باشه درسته؟
مثلا میدونم که آدرس صحیح این بانکها ایناست:
آدرس پرداخت اینترنتی بانک سامان: sb۲۴.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پارسیان: pec۲۴.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد: BankPasargad.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملت: bankmellat.ir
آدرس پرداخت اینترنتی بانک سینا: esinabank.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملی: bankmelli-iran.com
حالا من از یه سایتی میخوام خرید کنم که به بانک سامان وصل میشه ولی آدرسش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یه گزینه داره پرداخت زرین پال بعد اونو که میزنم میره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم بدونم این آدرس درسته ، و اگه درسته چرا به همون sb۲۴.com وصل نمیشه ، و این زرین پال چی هست و فایده اش چیه ، چرا مستقیم خرید نکنیم و از این زرین پال خرید کنیم؟ که تازه 2 درصد اضافه میگیره؟
sb۲۴.com این آدرس خود بانکه ولی اون آدرس درگاه اینترنتی هست. مشکلی نداره.اون زرین پال هم کارش اینه که سایتی که درگاه بانکی نداره میره تو این سایت عضو میشه و شماره حسابشو میده و درگاه زرین پال رو میگیره میزاره تو سایتش برای کاربرانی که میخوان خرید کنن که شما خرید میکنی پولت از حسابت کم میشه ولی بعد از چند روز میره تو حساب فروشنده یعنی تو پنل فروشنده میره ولی درخواست تسویه بده میره تو حسابش.برای همین کارمزد میگیرهنقل قول:
کسی بانک رفاه حساب باز کرده واسه روز شمار 20%؟
اینترنت بانک معمولی است دیگه؟
کف موجودی داره؟
بانک اینده روز شمار 20.5% سود
متاسفانه این بانک مورد تایید بانک مرکزی نیستنقل قول:
برای حساب روز شمار کدم بانک بهتره ؟
من مبلغ زیادی رو میخوام 20 روز بزارم بانک .
الان بانکی هست برای 20 روز به پولم سود بده؟
بله اصفهان من باز کردم کف داره ولی 5000 تومان(5 هزارتومان) ضمنا کارت داره و اینترنتم داره.نقل قول: