خب حالا شاید قدیما بودهنقل قول:
در ضمن شاید اون قسمت حساس هست مال هر کسی از اون قسمت ضربه بخوره اسیب میبینه
مقایسه دیگر گوشیها را بیخیال بشیدنقل قول:
حسن جان مقایسه دو گوشی که غیر ارک هستند اینجا فایده ای داره ؟؟
Printable View
خب حالا شاید قدیما بودهنقل قول:
مقایسه دیگر گوشیها را بیخیال بشیدنقل قول:
والا بحث super amoled شد منم مقایسشو با SLCD گزاشتمنقل قول:
اذیت میکنی دیگه عزیزم :دی باااو الان کل نت میدونن که سیاه آرک به احتمال 95% بعد یه مدت بالاش یه ترک خیلی کوچیک (به نظر من اصلا اهمیت نداره) میخوره دیگه ، حالا باز انکار کن :دینقل قول:
خب حالا شاید قدیما بوده
بازم هيچ ربطي به آرك نداره! آي كيوت چنده تو؟ : ))نقل قول:
والا بحث super amoled شد منم مقایسشو با SLCD گزاشتم
نقل قول:
اذیت میکنی دیگه عزیزم باااو الان کل نت میدونن که سیاه آرک به احتمال 95% بعد یه مدت بالاش یه ترک خیلی کوچیک (به نظر من اصلا اهمیت نداره) میخوره دیگه ، حالا باز انکار کن
اين اشكال برطرف شده!
مطمئنی؟؟؟نقل قول:
اين اشكال برطرف شده!
پس من رسما از جامعه سونی بازان عذرخواهی مینمایم :دی
انصافا خیلی ضایع بود همین طور ترک میخورد و سونی هم در جواب میگفت هووووم : )) اونم سونی که نمیدونم چی شده بود کل مسئولینش 1 ربع به مردم تعظیم کردن :دی مث سامی نیس که :دی
حرف دل منو زدی :|نقل قول:
بازم هيچ ربطي به آرك نداره! آي كيوت چنده تو؟ : ))
آقا الان SAmoled vs. SLCD ــه ، آرکو سننن :دی
بابا ترک کجا بود من الان سه ماهه دارم ترک نخورده از قبلش بهتر شده :دی
شما این قدر دارین رو صفحه مانور میدین
دقت کنید که سونی از موتور براویا در صفحه نمایش و پردازش رنگاش استفاده کرده
===============================================
در ضمن شما چرا آرک رو دارین با اس 2 مقایسه میکنید
آخه دوربین که نخریدید که اینقدر دارین رو عکاسی بحث میکنید
تفاوت اونچنانی در سخت افزار و قیمت رو ببینید بعد مقایسه بکنید
هر کسی نسبت به نیازش و بوجه خودش میره گوشی میخره
من خودم به شخصه اگر بودجه من بیشتر بود به گزینه های دیگه فکر میکردم
(((حالا صلوات بفرستید و بحث و خاتمه بدید تا دعوا نشد)))
:10: :10: :10: :10: :10: :10: :10: :10:
تو آی کیوت چنده ؟ تو این تاپیک بحث پیش اومده انتظار داری برم تو یه تاپیک دیگه جواب طرفو بدم حتماً ؟!نقل قول:
بازم هيچ ربطي به آرك نداره! آي كيوت چنده تو؟ : ))
پروفايل طرف هم يه جايي هست كه بشه توش اين بحثا كرد! ببين چقدر قشنگ شد :31:نقل قول:
تو آی کیوت چنده ؟ تو این تاپیک بحث پیش اومده انتظار داری برم تو یه تاپیک دیگه جواب طرفو بدم حتماً ؟!
حسن جان آي كيو من در حدي هست كه بشه باش زندگي كرد :31:
سلام خدمت دوستان دیروز بطور اتفاقی گوشیم در حالی که به کامپیوتر واینترنت وصل بودم این پیغام رو داد (از طریق PC-Companion)
New Phone software version available
4.0.2.0.42
و گزینه UPdate
میخواستم بدونم این همون ورژن جدید آندرویده؟ یا چی هست؟ اصلا آپدیت کنم؟ تا حالا آپدیت نکردم
متن پیغام رو بصورت عکس ضمیمه کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت امروز سامسونگ گالاکسی اس 2 ، 730.000 ت و قیمت سونی اریکسون ارک 505.000 ت ، 225.000 اختلاف قیمت
پس حتما باید دوربین و صفحه نمایش و دیگر امکانات گالاکسی اس2 خیلی بهتر از آرک باشه و اگه غیر از این باشه یعنی اینکه سامسونگ کلاه سره مشتریاش گذاشته
صفحه نمایش گالاکسی اس2 زاویه دیدش بیشتر هست و رنگهارو بصورت اشباع شده نشون میده نه بصورت واقعی ولی صفحه نمایش ارک رنگها رو بصورت واقعی و همون جوری که هستن نشون میده و زاویه دیدش نسبت به گالاکسی اس2 کم هست
من خودم بیشتر دوست دارم زاویه دید صفحه نمایش موبایلم کمتر باشه تا وقتی در یه جای شلوغ یا مهمونی، میخوام اس ام اس خصوصی بزنم و یا به عکسهای خصوصیم نگاه کنم کسی نتونه صفحه موبایلم رو دید بزنه
اندازه صفحه نمایش گالاکسی 4.3 اینچ و اندازه صفحه نمایش آرک 4.2 اینچ هست با وجود این که صفحه نمایش آرک یک اینچ از گالاکسی اس2 کوچکتر هست ولی تعداد پیکسلهای صفحه نمایش آرک بیشتر از گالاکسی هست و این امر باعث یکپارچه شدن و کیفیت بهتر تصاویر میشه (تراکم پیکسل گالاکسی اس2 با صفحه 4.3 اینچ 217 و تراکم پیکسل آرک با صفحه 4.2 اینچ 233 هست)
دوستانم توجه کنید که دوربین هیچ موبایلی نمیتونه جای دوربین عکاسی کامپکت رو بگیره چون هم پیکسلشون پایین هست و هم باطری موبایل اجازه عکاسی طولانی مدت رو نمیده
شما با این 225.000ت تفاوت قیمت بین آرک و گالاکسی اس2 میتونید یه دوربین کامپکت پیکسل بالا و مارک خوب مثل نیکون یا کنون تهیه کنید و یا می تونید یه مونیتور فول اچ دی 20 اینچ بخرید و ازش لذت ببرید
از نظر ظاهری هم گالاکسی اس 2 با اون قیمتش حرفی واسه گفتن نداره ، با عرض معزت انگار ایفون 3 با ایفون 4 ازدواج فامیلی کردن و یه بچه مونگول به اسم گالاکسی اس 2 دادن بیرون :46:
در مورد 2هسته ای بودن گالاکسی اس 2 هم که سامسونگ بیشتر روی این موضوع تبلیغ میکنه به چه دردی میخوره؟ فعلا هر نرم افزاری رو که گالاکسی اس 2 ساپورت می کنه ارک هم ساپورت میکنه ، حالا شاید بعد از یک و نیم سال یه نرم افزار اومد که فقط دو هسته ای ها ساپورت بکنن ولی بازهم هیچ تضمینی نیست که گالاکسی اس 2 هم اون نرم افزار رو ساپورت کنه تا اون موقع معلوم نیست چه موبایلهایی با چه سیستمهای وارد بازار خواهند شد شاید تا اون موقع فاتحه گالاکسی اس 2 هم خونده بشه ولی فرقش اینجاست که کسانیکه آرک دارن کمتر ضرر می کنن چون کمتر هزینه کردند
در ضمن سرعت گالاکسی اس2 به اندازه ای نیست که باعث بشه از آرک خیلی فاصله بگیره ، ویدئو های مقایسه سرعت گالاکسی اس 2 و ارک در نت موجود هست می تونید خودتون ببینید و قضاوت کنید
به نظر من سامسونگ چند برابره امکاناتی که رو موبایلش هست از مشتریاش هزینه می گیره ، علتش هم خود ما هستیم ، چون به جای این که احتاجات خودمون رو از یه موبایل در نظر بگیریم بیشتر به فکر کلاس گذاشتن و موبایل گرون خریدن هستیم و بعضی کمپانی ها هم از این موضوع سو استفاده می کنن و به بهانه افزودن امکانات جدید مثل 2 هسته ای بودن، هرقدر می تونن مشتریاشونو سرکیسه می کنن ، گالاکسی اس 2 حدود 10 ماهه وارد بازار شده ولی تا حالا هیچ نرم افزاری منتشر نشده که فقط بر روی دو هسته ایها کار کنه ، پس فعلا بعد از 10 ماه دوهسته ای بودن این موبایل هیچ کارایی نداشته و فقط به معنای هزینه بیشتر پرداخت کردن هست
نقل قول:
این آپدیت
LT15i 4.0.2.A.0.42 Generic Android 2.3.4
هستش
اگه تا حالا آپدیت نکردید وایستید تا 2.3.5 بیاد
دوستان 2.3.5 تقریبا هیچ چیز اضافه ای نسبت به 2.3.4 نداره ، به عبارتی اصلا به کار ما نمیاد... مگه اینکه باگ فیکس بشه... و فکر نکنم سونی هم دیگه تا آپدیت ICS ، آپدیت دیگه ای بده...
عزیز من من کی انکار کردم ؟نقل قول:
من گفتم ندیدم و احتمالا مشکل برطرف شده (احتمالا)
یادمه یه زمانی x1 داشتم
مشکل ترک داشت
هر روز یکی میومد میگفت گوشیش ترک خورده
و تقریبا نصف کاربرانش گوشیهاش ترک خوردند
در حالی ه در تاپیک ارک کسی ندیدم بگه گوشیش ترک داره ....
گوشی من دقیقا این ورژن هستنقل قول:
اگه مال شما 2.3.3 باشه اپدیتش کن
اگه 2.3.4 باشه فکر نکنم سودی داشته باشه این اپدیت
حالا بذار اپدیت بشه بعد ببینیم چی میشهنقل قول:
بله 2.3.4 هست پس فعلا آپدیت نمیکنمنقل قول:
گوشی من دقیقا این ورژن هست
اگه مال شما 2.3.3 باشه اپدیتش کن
اگه 2.3.4 باشه فکر نکنم سودی داشته باشه این اپدیت
ولی خب اینجوری اینهمه کاربر که میان و پست این دوستمونو میخونن و بعدشم میبینن کسی جواب نداده پیش خودشون فک میکنن که شاید درست بگه و به اشتباه بیفتننقل قول:
اصلاً این دوستمون خودش میدونه داره اشتباه میکنه و منم هدفم قانع کردنش نیست بلکه هدفم رسوندن حقیقت به کاربرای دیگه هست
دیدی هنوزم آیکیوت پایینه ؟ :دی
من قبلا هم گفتم من samsung wave داشتم تو کیفیت صفحه نمایش از arc s سرتر بود تو نمایندگیه پارس نیکاتل تست شد با arc s یکی از بچه های اون نمایندگی...................ولی کیفیت arc از sensation بهتره..............
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
از نظر cpu & gpu گوشی arc به پای گلکسی اس هم نمیرسه............نمیدونم چرا انقدر امتیازاش کمه................هر دو تا cpu 1 دارن ولی تو بنچمارک با اکثر برنامه ها arc عقب میوفته
دوست عزیز شما هدفت قانع کردن من بود !!! یادمه بحثمون راجع به sc lcd با super amoled بودنقل قول:
که با اون تصاویر که من گذاشتم تو صفحات قبل شما بحث super amoled plus رو کشیدی وسط
این یعنی چی اونوقت ؟؟؟ منم اول فکر میکردم super amoled خوبه ولی وقتی این تصاویر رو دیدم فهمیدم که کاملا در اشتباه بودم
من وقت زیادی رو صرف پیدا کردن اینها کردم امیدوارم قانع بشید
super amoled راستکد:http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Google-Nexus-S-I9020-I9023-Smartphone.54250.0.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
super amoled راست به رنگ پوستها و به رنگ سبز چمنها نگاه کنید
super amoled راست به رنگ آبی پس زمینه نگاه کنید !!! :27:
جفتشون هم محصول سامسونگ هستند :27:
من دوستم ویو 2 داره که همونطور که مطلع هستید sc lcd هست
و اون یکی دوستم گالاکسی اس داره که این هم super amoled
من وقت کنم حتما با گوشی خودم چند تا عکس میگیرم از صفحه این دوگوشی در هنگام پخش یک ویدئو اون هم همزمان اون وقت خودتون قضاوت کنید
دیگه حرفی دارید بزنید ؟؟؟
نمایشگر tft سمت چپ که در محصولات سونی اریکسون با تکنولوژی led back light عرضه شده و در محصولات سامسونگ و htc و شرکتهای دیگر با تکنولوژی مشترک سونی و سامسونگ با عنوان sc lcd تولید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.zoomit.ir/articles/mobile-cellphone-pda-articles/item/566-review-amoled-super-amoled-super-amoled-plus
در تصویر بالا در قسمت راست تکنولوژی super amoled رو میبینید و همونطور که قابل مشاهده هست تعداد ساب پیکسل ها و اندازه اونها نا متقارن هست و این باعث سردی و کاهش تعداد رنگهای قابل عرضه در این نمایشگر میشه
بعدها با عرضه galaxy s2 این مشکل رو خواستند با super amoled plus حل کنند اما عملا با یک هزینه بالا فقط تونستند کیفیت رنگها رو بهتر کنند و دیگه تو هیچ محصول دیگری استفاده نشد و اونها قول نمایشگر های super amoled 3 رو زدند
شصت تای دیگه super amoled پسوند دار تولید کنند به کیفیت رتینا نمیرسند :27:
این عکسا که گذاشتی می خوای بگی کیفیت super amoled بده.....................؟
خیلی جالبه ..........................به حق چیزای نشنیده................................
کد تست سخت افزار گوشیهای Arc, Neo, Play روی x10 هم کارکرد البته من رام 2.3.4 آرک رو ریختم روش Service Menu on 2.3
روی رامهای 2.3.3 و 2.3.4 کار میکنه شاید روی 2.1 هم کار کنه
*#*#7378423#*#*کد:http://talk.sonyericsson.com/thread/18339
یکی لطف کنه بگه البته اونایی که آرک ندارن نظر ندن لطفا :27:
آرک یا آرک اس سنسور نور محیط داره یا نه ؟؟؟
اگر نمیدونید با یه فندک توی یه اتاق تاریک امتحان کنید فندک رو روشن کنید و نزدیک ارافون گوشی کنید ببینید نور صفحه تغییر میکنه یا نه
خودم یافتم :31:
کد:http://www.yout**e.com/watch?v=2vmXsFgDUN4
حسن ياماها دهنت سرويس !:31:
تو همه زمينه اي پشتكار داري يا فقط برا سامسونگ اينطوري حاضري جون فشاني كني :31:
ول كن بابا!
همين كج فهمي هايي كه به قول خودت اينجا ميشه تو كلوپ سامسونگ 100 برابرش توسط خودت ميشه :31: هيچ كي نيست بياد مچتو بگيره!:31:
هنوز جووني انگيزه داري... خوبه :31:
همين saver مداركي رو رو كرده كه سوپر عمو ميوه فروشتون خيار شده :31:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
اينو ببين ترو خدا! اصلا نميدونه سفيد چه رنگيه فك كنم! يا آبي بايد چه رنگي باشه.:31: همش تخسير توئهنقل قول:
این عکسا که گذاشتی می خوای بگی کیفیت super amoled بده.....................؟
خیلی جالبه ..........................به حق چیزای نشنیده................................
آقایون سوپر امو ال ای دی بهتر (((مخصوص علاقه مندان سامی)))
اول اون زردی کنار صفحه رو رفع کنه به صورت مطلق
بابا مگه تلویزون خریدید که این قدر گیر دادید به صفحه اش
یا دوربین خریدین که گیر میدین به دوربینش
خدائیش طراحی سونی کجـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــااااااااا اااااااااااااااا
طراحی سامی کجا
من کلاً دوتا از شرکتها رو تو طراحی گوشی قبول دارم یکی نوکیا یکی هم سونی
اچ تی سی -اپل -
طرحاش قشنگه ولی همه مدلاش تقریباً تو مایعه های همه
سامسونگ هم که اصلاً طرحی نداره کلاً که ......
الان دیدی این saver چون اومده و باب میلت پست داده اصلاً اشکالی نداره که ربطی به تاپیک نداشته باشه و دو تا گوشی سامسونگو مقایسه کرده کاملاً به تاپیک آرک مربوط میشه!!! ولی اگه من جواب بدم چون خلاف میلته و کم میاری میخای یه جوری بحثو عوض کنی :دینقل قول:
فقط همینو بگم که فک میکنید سفید superamoled ضعیفه جالبه بدونید سفیدش از خیلی از LCD ها سفیدتره مخصوصاً همین آرک :
نوت رو ببینید هم سفیدش بهتره هم مشکیش
به هر حال زورتونو بزنید شاید تونستید یه 3 4 تارو قانع کنید که lcd بهتره اگه منطقی نشد گیر بدین به iq من :27:
ولی دیگه دیر شده حقیقت بر همه آشکار شده و به این راحتی نمیشه حقیقت رو بر این مردم آگاه پنهون کرد :20:
نه عزیز دل بردار دوربین که اصلاً مهم نیست صفحه نمایش که اصلاً مهم نیست قدرت سخت افزاری اصلاً مهم نیست رم دو برابر اصلاً مهم نیست اینا همش تبلیغاته کاربردی نداره ... چیزی که کاربرد داره فقط ظاهر گوشی هست ... ما که دوربین نخریدیم ما که تلویزیون نخریدیم ما قاب عکس خریدیم فقط باید قشنگ باشه بگیریم دستمون نگاه کنیم ... همیشه گفتم منطقی باشید ... خب مشخصه شما طرفدار سونی اریکسون هستی حالا میبینی آرک هیچ برتری نسبت به اس2 نداره و زورت میگیره! میای میگردی دنبال یه برتری واسه آرک و چیزی جز ظاهر بهتر که البته سلیقه ای هم هست پیدا نمیکنی و همه اون مشخصات مهم گوشی رو بی فایده میبینی و فقط ظاهر برات مهم میشه ... منطقی باش اگه سونی رو دوست داری و میبینی بهترین گوشیش در حد گوشی 1 سال پیش سامسونگه ناراحت نشو خب ضعیفتره دیگه والا به خدا اگه قبول کنی هیچی ازت کم نمیشه ... والا به خدا ... من دیگه هیچی نمیگم اصلاً سامسونگ آشغال ولی نمیدونم چرا سونی اریکسون بنده خدا فروشش از شرکت چینی Huawei هم کمتر شده :27:نقل قول:
آقایون سوپر امو ال ای دی بهتر (((مخصوص علاقه مندان سامی)))
اول اون زردی کنار صفحه رو رفع کنه به صورت مطلق
بابا مگه تلویزون خریدید که این قدر گیر دادید به صفحه اش
یا دوربین خریدین که گیر میدین به دوربینش
خدائیش طراحی سونی کجـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــااااااااا اااااااااااااااا
طراحی سامی کجا
من کلاً دوتا از شرکتها رو تو طراحی گوشی قبول دارم یکی نوکیا یکی هم سونی
اچ تی سی -اپل -
طرحاش قشنگه ولی همه مدلاش تقریباً تو مایعه های همه
سامسونگ هم که اصلاً طرحی نداره کلاً که ......
خوبه ادامه بده!:31:
سينه دروغ رو بشِكاف و حقيقت رو نمايان كن ! اي حسن ياماها :31:
ما بريم دنبال زن و زندگيمون! ميايم اينجا سر به سر حسن ميذاريم يه كم غم دنيا يادمون بره:31:
پ .ن :
ميبينم كه آيفون باز سامسونگو خيار كرده :31:
super amold از شاخه های تکنولوژی Oled .
از دید مراجع تست سنجش و کیفیت OLed بهترین تکنولوژی صفحه نمایش ساخته شده تا به امروزه..
اساس کارش اینه هر پیکسل میتونه نور خودش رو تامین کنه و خاموش و روشن بشه.. اما lcd نمی تونه هر پیکسل نو ر خودش رو تامین کنه و باید از نور پشت زمینه که اسمش بک لایته نور دهی کنه. برای نمایش دادن رنگ مشکی چون نمی تونه هر پیکسل نور رو بلوک کنه چیزی به اسم رنگ مشکی تو ال سی دی وجود نداره و در تصاویر تیره کنتراست پایینه.. و مشکی رو سرمه ای نشون میده.. از دیگه نکات منفیش زاویه دید محدود... و رسپانس تایم که واکنش دیری داره در تصاویر سریع تصویر دچار لرزش و کندی میشه..
سایت های سنجش کیفی تصویری زیادی تو دنیا هستن نا سلامتی عصر ارتباطات هست .. یکی از بهترین سایت های سنجش کیفی پنل و تصاویر که در دنیا شناخته شده هست CNET.COM و...
کلا مزایا oled کنتراست بی نهایت 0 به بی نهایت. مشکل رسپانس تایم نداره.و.زاویه دید کامل.. مصرفش هم 40 درصد کمتر از lcd های به روز هست
تا چند سال دیگه با انبوه شدن این تکنولوژی ورودشو تو تلویزیون ها پنل ها میبینیم و تکنولوژی های دیگه از دور خارج میشند.
سونی چند وقت پیش یه مدل 14 و 20 اینچ با این تکنولوژی عرضه کرده بود.
OLED تا اینجا از کامل ترین تکنولوژی هاست و کم کم همه کمپانی ها چه شما دلتون بخواد چه دلتون نخواد دارن میرن سراغش ، پس به خاطر فن بازی نزنین تو سر تکنولوژی...
آقا من همینجا از پشت تریبون اعلام میکنم آرک من مشکی (همون آبی :دی) ترک خورده !
این سوپر آمولدم واسه ما سریال شدا :دی تموم کنید دیگه این بحث رو دیگه اینم واسه بار هزارم :دی این جور چیزا سلیقه ایی هست شما تا صبح هم بحث کنید بزن تو سرو کله هم :دی اخر سر کاربر انتخاب می کنه یکی هست که وقتی وقتی یه صفحه معلومی رو میبینه کفش میبره میگه وای مثلا چه صفحه توپیه :دی یکی هم هست با سوپر آمولد پلاس هم به زور راضی میشه خلاصه دیگه تمومش کنید این آقای ناظم هم نیست واسخودتون دارید خوب مانور میدید :دی
من یه سری از برنامه هایی که آوردم رو صفحه اول گذاشتم (اونجایی که widget , wall paper ,....میزاریم) بعد از اینکه گوشیو خاموش روشن میکنم دیگه میرن ومجدد باید بیارم رو صفحه بزارمشون .علت چیه؟
یعنی شرت کاتها پاک میشند ؟نقل قول:
خیلی عجیبه :18:
یه لانچر دیگه نصب کن و تست کن ببین بازم تکرار میشه ؟
نقل قول:
دوست من الان چه نرم افزار یا گیمی هست که اس 2 ساپورت میکنه که آرک نمیکنه
پس تا اینجا مساوی
از نظر زیبایی هم که خدائیش دیگه به آرک نمیرسه
من که نگفتم cpu دوهسته ای و چیپ گرافیکی و رام بالاتر بی فایدس و برتر نیست به آرک
درسته برتره نسبت به آرک ولی خوب حدود 200000 تومن هم گرونتره
من هم اگر پست های قبلیمو میدید گفتم اگر پول بیشتری داشتم آرک رو انتخاب نمیکردم
ولی 100در صد اس 2 هم انتخاب نمیکردم
شاید HTC Sensation رو میگرفتم
این آمار و ارقامت منو یاد آمار و ارقام احمدی نژاد میندازه :27:نقل قول:
همین آمار و ارقام رو هم برای دورین iphon 4s و nokia n8 دارم خیلی خندم گرفت وقتی عکسهاشون رو دیدم عکسهای iphone 4s باید در مقابل نوکیا بوق میزد
بحث ما سر تکنولوژی به اسم super amoled بود نه amoled نه super amoled plus :18:نقل قول:
اینم قدرت super amoled :39:
بالا galaxy s با تکنولوژی super amoled
پایین wave 2 با تکنولوژی sc lcd
راست wave 2 چپ galaxy s
دوستان چون بعضی سایتها بسته هستن من این ویدئوهارو یه جای دیگه آپلود کردم تا دانلود کنید و ببینید ، توصیه می کنم که این ویدئو هارو از دست ندید
مقایسه سرعت پردازنده گالاکسی اس2 با آرک اس:
مقایسه سرعت پردازنده گالاکسی اس2 با آرک اس2 در اجرای گیم انگری بیرد:کد:http://www.mediafire.com/?7386z0pl44szvzp
مقایسه سرعت دوربین گالاکسی اس2 با آرک اس در عکاسی و ثبت تصاویر:کد:http://www.mediafire.com/?d8jwedlwcyg070b
مقایسه کیفیت صفحه گالاکسی اس2 و آرک در پخش ویدو:کد:http://www.mediafire.com/?9hpi1pcvpi496vp
همانطوری که در این ویدئو دیدید نور صفحه آرک بسیار بیشتر از نور صفحه گالاکسی اس2 هست و بعد از اینکه نور صفحه آرک رو کم میکنن کیفیتش بهتر از گالاکسی اس 2 میشه و تصاویر رو بسیار با کیفیت و با رنگ طبیعی پخش میکنه ، فقط و فقط ایرادی که میشه واسه صفحه آرک گرفت زاویه دید کمش نسبت به گالاکسی اس 2 هست این مورد هم نمیدونم واقعا میشه بهش ایراد گفت یا نه!!!کد:http://www.mediafire.com/?uj4042oeyalg6ge
با این مواردی که دیدید خودتون قضاوت کنید که آیا ارزش داره بیشتر از 200.000 تومان هزینه کنید و به جای آرک یا آرک اس گالاکسی اس 2 بخرید؟؟؟
دعا معا گذاشتی زیر گوشی مقایست قابل قبول نیست.:19:
:39: به من چه بابا اینا هم مثل طرفدارای گالاکسی اس 2 دچار توهم هستننقل قول:
تو این فیلمهای هری پاتر هم از این جادوگریها زیاد میکنن البته با زبان انگلوساکسن :27:
دوست عزیز لحن گفتارتونو درست کنید .. این بحث صفحه نمایشم تموم کنید لطفانقل قول:
بازی سنگین تر از انگری بردز نبود تست کنن؟ :31: حداقل 9mm رو تست می کردن ببینیم کدوم سریعتر بازی رو ران می کنن :27:
به خاطر نور بیشتر GS و فوکس دوربین روی ویو ، کاملا طبیعیه... همین اتفاق توی مقایسه آرک با سنسیشن ــی که بهراد انجام داده بود هم افتاده بود که یه بار دیگه با شرایط درست انجام داد و نتیجه اصلی معلوم شد...نقل قول:
جریان این زاویه دید چیه ملت رو سرکار گذاشتید !!!!؟ :13:والا من که آرک اس رو دارم آرک هم دوستم داره و ری هم که هست و دستان SII هم دارند تست کردیم به راحتی تا زاویه 170 درجه دیده میشه و هم تشخیص داده میشه .! شایان ذکر که کدوم آدم عاقلی با زاویه 170 درجه با گوشی کار میکنه ؟!!!!:31::31:
کیفیت صفحه ری از آرک و SII هم بهتره و شما آگه طبق ppi هم حساب کنی sII پایین تره اما اینکه دیگه میگن رنگو فلان نشون میده !!!!!!!! همش داستان کیفیت بسیار خوبی داره و رنگ هارو بسیار عمیق و با کیفیت نشون میده . هر چی باشه تاچش بعد از یک هفته از کار نمیفته :31:.
اما بی انصافی دوستان که دیگر چند دهم ثانیه اجرا شدن رو در آرک و چند صدم در آرک اس رو بولد میکنن !:13:
اگه انجوری باشه این بحث تا ابد ادامه داره چون بحث علمی نمی کنید میخواید هم دیگرو قانع کنید ولااا به زوور .:27:
چون این دو گوشی قابله مقایسه با هم نیستند و هر کدوم ضعف ها و برتری های خودش رو داره . :10:
.
جای این بحث های بیهوده مطالبی رو بیان کنید که مفید باشه . به شخصه شروع میکنم . بالاخره تونستم کاری کنم که گوشی به عنوان pc تحت شبکه شناخته بشه و به راحتی فایل کپی پیست کنید با سرعت بسیار بالا :31:. بزودی در یک تاپیک جدید با همکاری دوستان اهل فن مطالب شروع میکنم .:10:
نتیجه گیری دورود بر arc s :31::31::31:
مزاح بود :46:
agha man farda miram arc s sefid begiram khaste shodam 2haftast daram tahghigh mikonam!
agha man farda miram arc s sefid bekharam khaste shodam az bas tahghigh kardam !