وقتی به شب امتحان رسیدید و هیچی نخوندید شبش بگبرید بخوابید زور
به جاش صبح زود تر بلند شید بخونید خیلی بیشتر تاثیر داره
Printable View
وقتی به شب امتحان رسیدید و هیچی نخوندید شبش بگبرید بخوابید زور
به جاش صبح زود تر بلند شید بخونید خیلی بیشتر تاثیر داره
سلام
یه بار با یکی از همکارام که اهل یه کشور دیگه هست داشتم حرف میزدیم راجع به خصوصیتهای ملتهای مختلف .
گفت در امثال و حِکَمِ ما یه حکمتی هست که میگه :
ملتها به دولتهاست .
گفتم یعنی چی ؟
گفت یعنی اگر دیدی تویِ یه کشور مردم عادت کرده اند همدیگر رو میچاپند و سر هم کلاه میذارند , علتش اینه که دولتشون اونطوری هست .
و اگر دیدی ملت اینجوری نیستند علتش اینه که دولتشون اینجوری نیست .
از آدم نادان دور شو! اگر هم نمی تونی یا مدارا کن یا اصلا به حرفاش اهمیت نده...:n15:
دوستان وقتی می بینید دو نفر با هم درگیر شدند ( بیشتر از لحاظ لفظی ) سعی کنید خیلی دخالت نکنید و هیچوقت طرفتون رو مشخص نکنید و
مراقب باشید اون لحظه برای جدا کردنشون چی می گید ،چون دعوا ها اکثرا زود تموم میشه و دو نفر با هم آشتی می کنند و وقتی همه چیز آروم شد
شما باید بابت حرف هاتون و یا اینکه چرا طرفِ کسی دیگر رو گرفتید جواب پس بدید...و بهتره همیشه بی طرف باشید و حتی اگه مخالفید با یکی از طرفین
بعد از دعوا و در فرصتی مشخص و در آرامش مطرح کنید .. . و
در مسیرِ زندگیتون هیچ وقتِ هیچ وقت ، خودتون رو به باد و سرنوشت نسپارید به این فکر که زمان حلش میکنه.. چون ممکنه آخرین جا و مسیر باد به بی راهه
ختم بشه...و یادتون باشه شما نقش اول زندگیتون هستید و نقش آیندتون به عمل و تلاش امروزتون بستگی داره ... و در آخر اگر می خواهیم که کوه رو از سر
راهمون برداریم باید از همین سنگ ریزه ها شروع کنیم... .
یا علـــــــی ...
در هنگام اجاره دادن خانه به زوج های جوان بدون خجالت کشیدن شناسنامه هاشون رو بگیرید و از اینکه واقعا زن و شوهر هستند مطمعن شوید
دوست من خانه به زوجی اجاره داده که صیغه ای از اب در امدن . مرده گزاشته رفته
علی مانده و حوضش ....
آدمهای ضعیف به جای مرتفع کردن ضعف خودشون، سعی میکنن نقاط ضعف دیگران رو پیدا کنند!
در انجام هیچ کاری تاخیر نکنید ... امروز و فردا نکنید
از 4 5 ماه پیش تصمیم داشتم برم باشگاه بلاخره امروز شروع کردم....
اگه دلتون خواست به کسی پول یا هر چیز دیگه قرض بدید
حتما رسید بگیرید و یا در قبال پول حتما ازش چک بگیرید
اگه بدش اومد بدونید که آدم درستی نیست
هیچ وقت تا زمانی که کار مناسب و استقلال مالی ندارید به ازدواج فکر نکنید :n12::n16:
هیچ وقت دنبال اسرار هم نباشید چون هممون کارهایی کردیم؛ حرفایی زدیم و اسراری داریم که اگه بقیه بدونن از ما متنفر میشن...
یکی از اداب مهم اجتماعی احترام به حقوق دیگرانه
نمونش مثلا وقتی در مترو و اتوبوس یا تاکسی هستیم حواسمون باشه با گوشی بلند صحبت نکنیم یا با دوستمون شروع به صحبت نکنیم
چون داریم به حقوق دیگران تجاوز می کنیم و خیلی ها از این صحبت ما دارن اذیت میشن اما چیزی نمی گن
الان تو مدارس راهنمايي و متوسطه هم همين جريان پيش اومده ! من يه رفيق داشتم اون موقع ها كه راهنمايي بودم نامرد مي گفت رياضي، خوندن نداره كه من اصلا نميخونم و هميشه هم نمره خوب مي گرفت منم رياضي خيلي خوب بود مثل خودش بودم اما بعد از مدتي گفتم اون كه نمي خونه پس منم نمي خونم حتما نمره ميارم من چون تو رياضي خيلي قوي بودم يه مدت كه درس نخوندم ديدم همچنين تغييري نكردم و رياضيم خوب مونده اين جريان به درساي ديگه من هم رفت و درس هاي ديگه رو هم نخوندم كه بعد از مدتي وقتم با كامپيوتر و اينترنت پر كردم و نابود شدن معدلم از ٢٠ تبديل شد به ١٧ البته خوش بختانه ١ سال بود و بعدا دوباره خوب شدم مثله يه بيماري ميمونه اين جريان يا مثلا اعتياد كه چند مدت اول خوبه اما بعد از مدتي ميبيني كه نابود شدينقل قول:
نمي خوام ادعا كنم اما با اون درسي كه من داشتم ميتونستم تيزهوشان قبول شم اما سره همين جريان بد تست زدم و به نمونه دولتي راضي شدم اون نامرد هم رفت تيزهوشان
الان هم به هر كسي كه مي گم علاوه بر خوده دانش آموز خيلي چيزاي ديگه مثله خانواده و دوستان هم تأثير مستقيم دارن رو درس خوندن كسي قبول نمي كنه
اينها رو گفتم كه درس و عبري بشه براي ديگران
دوستان دانشجو یادشون باشه برای بعضی از مارا روی هم دانشگاهیاتون حساب باز نکنید
مثلا خیلی هارو دیدم که میگن فلانی من کلاس نمیام اما برای امتحان میان ترم بهم زنگ بزن و تاریخشو بگووووو...شاید طرف یادش بره به شما زنگ بزنه واونوقت....
یا اینکه خیلی از دوستان موقع پروژه میگن که من همه کارارو انجام میدن اما وقتی زمانش میرسه میبینید خبری نیست و این شما هستید که ضرر کردید
رابطهی یه طرفه مثه خیابون یه طرفه است، اگه واردش شدی هرچی زودتر دنده عقب بگیری بیای بیرون ضررش کمتره. هرچند به همون اندازه که رفتی باید جریمهاش رو بدی!:n27:
تا وقتی که مجبور نشدین تو زندگیتون محل زندگیتون رو از یک شهر به شهر دیگه تغییر ندین ، هجرت سخته :46:
آدم ها به 2 دسته تقسیم میشن . اونهایی که حرف می زنن و اونهایی که انجام میدن .
اونهایی که در عمل ضعف دارن سعی می کنن با حرف های زیبا ضعفشونو بپوشونن.مثلا اکه کسی کفت که تو زندگی پول براش مهم نیست بدون دقیقا خیلی براش مهمه...
مخصوصا موقع ازدواج خیلی باید به هماهنگی بین حرف و عمل طرف مقابل توجه کرد.
اگه برای اولین بار میخواین جایی برین سعی کنید یه خورده سر زبون دار نشون بدید
نه که بی ادب باشین یا طوری رفتار کنید که بقیه ناراحت بشن ولی
مثلا اولین روز رفتن به دانشگاه کلاس مدرسه مهمونی یا هرجا حتی اگه ادم کم رو و کم صحبتی هستین بازم سعی کنید که یه جوری رفتار کنید که سوء تفاهم نشه
چون خیلی پیش میاد مثلا بعضیا فکر میکنن ادم کم رو هست و ممکنه سوء استفاده کنن یا همینطور پشت سر ادم حرف بزنن که طرف فلانه و فلان و خیلی حرفای دیگه که بهتر میدونید
همیشه قبل از خرید چیزی و یا انجام کاری قیمت تمام شده با طرف مقابل طی کنید . حتی اگه مبلغ پول بالای 100 تومن هست حتما رسید بگیرین .
بار ها شده که به خاطرش ضربه دیدم . :n12::n14:
تا میتونید به هیچ کی اعتماد نکنید به هیچ کی
تهش بیشتر آدما نامرد میشن
و اینکه بعضی وقتا هم دوستاتونو امتحان کنید ببینید واقغا دوست واقعی هستن یا مگس گرد شیرینین
بعضی آدما از یه سنی که بگذرند دیگه اصلاً تغییری پیدا نمیکنند پس سعی نکنیم اونها رو تغییر بدیم بهتره اگر تواناییش رو داریم خودمون رو در مواجه با اونا تغییر بدیم.:n01:
اگر فقط توی دوره ی سوم راهنمایی و اول و دوم و سوم دبیرستان درس بخونیم انگار که تمام عمر درس خوندیم چون توی اول جوانی و اول جوانی یعنی کل عمر .قبلش که بچه ایم و بعدش که دیگه بزرگ شدیم.
سلام دوستان ... یک تجربه برای امتحانات:
اگر یک یا حتی دو امتحان رو خراب کردید ( مخصوصا اولین امتحان ها ) اصلا روحیه تون رو نبازید ،فکرش رو هم نکنید و با انرژی بهتر بخونید و
ببینید دلیل اینکه بد امتحان دادید چه بوده...بعضی ها ( امثال خودم ) وقتی اولین امتحان ها رو خراب می کنند و یا اونطور که باید خوب امتحان نمیدند،
انرژی و روحیه شون برای خوندن امتحان های بعدی به حداقل میرسه.. ولی یادتون باشه ( و یادم باشه :n02: ) که ممکنه در کارنامه ی بهترین شاگردان و
حتی معدلین الف و...کلاس یک نمره ی خیلی پایین وجود داشته باشه..( خودمو میگم :n02:) در هر صورت اگر سعی کنید انرژی تون رو تا آخر امتحانات حفظ کنید،
قطعا و انشاالله موفق خواهید شد...
باآرزوی موفقیت برای همگـــــی :n16:
در تایید صحبت های امیر محمد مرادی من هم تجربه ام رو میگم.
من دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.
دوستان وقتی کسی مریض هست سرش درد میکنه و یا هر مشکل جسمی داره بهش قرص ندین مثلا استامینفون و یا .... یه بار یکی غریبه بود گفت سرم درد میکنه منم یه استامینیفون کدئین دادئم یک دفعه از شانس ما حالش بد شد ... گفتم خدا اگه یه طوریش بشه میگن تقصیر من بوده ...اخرش یکم که گذشت حالش بهتر شد ...از اون موقع دیگه همین جوری قرص رو به کسی نمیدم .:n19::n12:
والا من هم دوره راهنمایی درسم خوب بود ولی تو دوره متوسطه اصلا درس نخوندم نمره هام در حد پاسی بود ولی کاردانی معدلم الف بود حتی ترم 3و4 معدلم بالای 19 بود این مسایل بیستر مربوط به هدف و هدف گذاری هستش هدف که داشته باشی درس میخونی به نظرم ربطی به عادت نداره تصمیم که بگیری درس بخونی درس میخونینقل قول:
من دیگه اخرای زندگی تحصیلی خودم هستم. چیزی که همیشه بهش فکر میکنم و همیشه دلیل اصل کم شدن نمراتم هست اینه که عادت به درس خوندن ندارم.
کسایی که تو دوره راهنمایی هستن و درساشون سبکه نباید درس خودن رو کنار بذارن چون این طوری عادت میکنن و بعدا که درسا سنگین تر میشه دیگه سخت عادتشون رو عوض کنن.
من تو دوره راهنمایی درسم خوب بود طوری که بدون درس خوندن هم نمره خوبی میگیرفتم. برای همین دیگه درس نخوندم. تا اینکه درسام سنگین شد. ولی من دیگه عادت کرده بودم.
نقل قول:
این قضیه را میتوان کنترل کرد و راه حل آن هم این است که همیشه برای اولین و دومین امتحانتوتن بیشتر وقت بذارید چون روحیه که میده خیلی تاثیر داره..........
بین دکمههای کیبورد یک سری آت و آشغال جمع میشود!
کیبوردتان را برگردانید و چند ضربه محکم به پشت آن بزنید تا آت و آشغالهای بین کلیدها بیرون بیفتد!
هفتهایی یکبار این کار را انجام بدهید
سعی کنید قبل از اینکه راز هایی که دارید به کسی بگید قبلش خوب فکر کنید،به نظرم بعضی چیزها رو حتی به صمیمی ترین آدمهای زندگیمون هم نباید بگیم.
همین چندوقت پیش یه چیزی که ذهنم رو مشغول کرده بود به یکی از نزدیک ترین نزدیکانم(!) گفتم و الان بیشتر از اون موضوع اینکه رازم رو به یکی گفتم ذهنم رو مشغول کرده!
اینکه باعث برداشت بدش بشه یا بعدا یه وقت از دهنش بپره.
توصیه دوستانه هم اینکه تا جایی که میتونید رازهاتون رو با خانم ها درمیون نزارید که بعدا از زبون بقیه اونا رو بشنوید!
من اصلا آدم بدبینی نیستم ولی اینا تجربیات چند وقت اخیرم بود.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
دوستان كوچيك همتونم.يه پيشنهاد : اگر اتفاقي افتاد كه حرفي زديد و دل كسي رو شكستيد يا كاري بر خلاف ميل بقيه انجام داديد، سعي كنيد اونو جبران كنيد و به روي طرف نياريد. چون طرف مقابل معمولا بهترين تصوير رو از ذهن شما داره و تصاوير بد زود يادشون ميره.
اگه حوصله درس خوندن داريد بخونيد و از اينكه پيش بقيه به خرخون مشهور بشين نترسيد:n26:(مخصوصا توي محيط هاي عمومي مثل سالن مطالعه يا خوابگاه)
هر كسي كه نمره خوب مياره حتما درس رو خونده.چه به زبون بياره و چه انكارش كنه!
با اونایی که به نظرشون ازدواج باعث آرامشه، ازدواج نکنین. اصولا در ناخودآگاهشون آدمهای مضطربیاند!:jealous:
وقتی تصادف میکنید ( خدا نکنه:n09: ) نرید به هر کی میشناسید قضیه روبگید چون وقتی خواستید ماشین رو به همونا بفروشید میزنن تو سرش...
سریع یه صافکار خوب گیر بیارید صداش رو هم در نیارید دیگه
تجربی خوب در زمان خرید جنس و چونه زدن
اگه با کسی برای خرید رفتید اصلا تو چونه زدن برای خرید دخالت نکنید بزارید خودش چونه بزنه...چند روز پیش با یکی از دوستام رفته بودیم برای خرید تی شرت...قیمت تی شرت 45 هزار تومان بود که دوستم 28 هزار تومان پول شمرد که بده به فروشنده...اما من به فروشنده گفتن 5 تومان تخفیف بده ..یعنی تی شرت رو 40 هزار تمان بده...وقتی فروشنده پولارو شمرد گفتش که دوستتون گفت 40 هزار تومان و دوستم مجبور شد 2 هزار تومان دیگه بده و بعدشم قاطی کنه و هر چی فحشه نثارم کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون 38 بود؟نقل قول:
سعـــی کنید هر کسی رو به حریم شخصیتون راه ندین...
اول طرفتون رو از همه لحاظ امتحان کنید و بدونید کسی که چند بار امتحانش رو بد پس داده
هیچوقت نمیتونه دوست خوبی براتون باشه..
و هیچ لزومی نداره شما تمــــام توقعات طرف مقابلتون رو برآورده کنید...و اینکه کسی که مدام برای باور کردن حرفاتون
مجبورید براش قسم بخورید خودش مطمنا انسان صادقی نیست... .و گول ظاهـــر آدم ها رو نخورید،معصوم ترین چهره ها ممکنه
پشتـــ نقابی وحشتناکــ مخفی شده باشند... بی جهت به کسی اعتماد نکنید و بدونید استثنایی هم وجود نداره... .
اگر کوچک ترین مورد غیر طبیعی توی بدنتون دیدید ، حتماً هرجور شده حتی با تلفن به یه پزشک اطلاع بدید.اصلاً نزارید حتی یک هفته دیر بشه.
من یه بار به خودم گفتم حالا مشکلی پیش نمیاد اگه نرم پیش دکتر درد هم که ندارم. کی حال دکتر رفتن داره. اما بعد از یک ماه رفتم دکتر گفت خیلی حاده و اگه یک ماه پیش اومده بودی مجبور نبودی این همه درد عمل رو تحمل کنی. بعد از اون ماجرا واقعاً فهمیدم کار از محکم کاری عیب نمیکنه.:n14:
با عرض سلام خدمت دوستان...
دوستان همه ما با اشخاصی برخورد کردیم که ناراحتی های زیادی رو توی دل دارن اما به رغم این ناراحتی های درونی همیشه خودشون رو شاد و بشاش نشون میدن ... شاید برخی پدر ها رو بتونیم در این دسته قرار بدیم.
در اصل این مصرع ::> گریه من حقیقی و خنده من دروغه ...
حکایت حالشون هست .
سعی کنیم عملی رو انجام ندیم که اسباب رنجیده شدن خاطر اون عزیزان رو فراهم کنیم.
اگه کسی به شما کوچکترین علاقه ای داشته باشه اصلن ناراحتی شما رو طاقت نمیاره چه برسه به اینکه خودش باعث ناراحتی شما بشه
خودکشی همیشه نشونه ضعیف بودن نیست، 90% مردم در طول عمرشون بارها به خودکشی فکر میکنن اما جسارتش رو ندارن. گاهی وقتی خودکشی نمیکنیم از ترس و ضعیف بودنه نه از شجاعت موندن!:n21:
تاپیک تبدیل شده به اندرز نامه:n15:
دوستان لطفاً تجربیاتتون رو بنویسید نه فقط عقایدتون