سلام خدمت دوستان من نت 1 دارم میخوام عوضش کنم شما گوشی که نسبت به نت 1 بهتر باشه چی پیشنهاد می دید کیفیت صفحه و بزرگیش و دوربینش برام مهمه .ممنون
Printable View
سلام خدمت دوستان من نت 1 دارم میخوام عوضش کنم شما گوشی که نسبت به نت 1 بهتر باشه چی پیشنهاد می دید کیفیت صفحه و بزرگیش و دوربینش برام مهمه .ممنون
عزیز بودجت چقدره؟نقل قول:
اگر مشکل بودجه ندارید بهتون مدل I9505 از Galaxy S4 رو توصیه میکنم البته اگر یکی دوماه دیگه دندون رو جیگر بگذاری نوت3 به بازار میاد...:n02: از برندهای غیرسامسونگ هم HTC One (البته شاید صفحه 4.7 اینچیش برات کمی کوچک باشه) و یا LG Optimus G Pro (صفحه 5.5 اینچ) رو توصیه میکنم.نقل قول:
بنظر شما + HTC ONE X بخرم بهتره یا گالکسی S4min ؟
دوربین کدام بهتره و بازیها را کدوم روونتر اجرا میکنه در کل کدام به صرفه تره
هر چند اصلا از استایل گالکسی های سامسونگ خوشم نمیاد
در عوض Htc گوشیهای بسیار باکیفیت و شیک و باوقاری داره
بنظر شما منتظر HTC One mini بمونم فکر میکنید قیمتش چقدر باشه؟آیا نسبت به این دو گزینه بهتره ؟از نظر ظاهر که هیچ شکی درش نیست
سلام مشکل بودجه ندارم . اندازه صفحه زیر 5 نباشه که نمی تونم باهاش کار کنم عادت کردم بزرگ:n02:نقل قول:
دوربین S4 Mini بهتره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نظر صفحه نمایش هم S4 Mini از نوع Super AMOLED با همون نوع ساختار پیکسل در Note 2 هست. کلاً نمایشگرهای Super AMOLED از نظر طیف رنگ و کنتراست از Super LCD2 به کار رفته شده در One X+ بهتره (تراکم پیکسل بالای 250 پیکسل توسط چشم انسان تقریباً غیرقابل تشخیصه پس به تراکم پیکسل زیاد توجهی نداشته باشید!:n01: مهم نوع پنل هست که AMOLED صد در صد چند نسل جلوتر از LCD هست) پس صفحه هم برتری با S4 Mini هست در بحث پردازنده و بازدهی One X+ در بنچمارک ها و تست ها حدود 15 تا 20 درصد قویتر از S4 Mini عمل کرده که به نظرم اهمیتی نداره چون هرچی بازی وان ایکس پلاس ساپورت کنه مسلماً اس4 مینی هم در اجرای اون کم نخواهد آورد. در چند بحث دیگر مثل عمر باتری و امکانات نرم افزاری باز هم برتری با S4 Mini هست در کل بین این دو اس4 مینی به نظرم بهتره.نقل قول:
در مورد One Mini هم تنها برتری وان مینی در مقایسه با S4 Mini ظاهر زیباتر و جذاب ترش هست در زمینه دوربین کیفیت تقریباً برابری با S4 Mini داره (در همون لینک بالا One Mini هم هست)، در بحث صفحه نمایش از اونجا که صفحه One Mini نسبت به One X+ بهبود چشمگیری داشته با S4 Mini قابل رقابت هست و ممکنه بعضی افراد S4Mini رو بپسندند و برخی دیگر OneMini (سلیقه ای هست). در بقیه بحث ها مثل امکانات نرم افزاری و عمر باتری بیشتر و یا رابط کاربری بهتر برتری با S4 Mini هست. برای مقایسه دقیق تر بین این دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در کل به نظرم اولویت بندی تون به این ترتیب باشه
1. Samsung Galaxy S4 Mini یا HTC One Mini (سلیقه ای هست هر چند من خودم اس4 اصلی رو دارم و از همه چیزش راضی هستم من جمله خوش دستی و اندازه مناسب، صفحه نمایش عالی و عمر باتریش که مسلماً در مورد اس4 مینی هم صدق خواهد کرد البته در مقایسه با هم گوشی های هم سطحش!)
2. HTC One X+ یا Samsung Galaxy S3 (این هم سلیقه ای! :n02:هست)
xperia zنقل قول:
note 2 کنتراست صفحه بالایی داره
دوست عزیز بالا هم گفتم بهتره یکی دوماهی صبر کنید تا نوت3 به بازار بیاد.نقل قول:
سلام دوستان یه گوشی می خوام بخرم با قیمت بین 1 میلیون تا 1و سیصد اما چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فروشش خیلی راحت باشه و سریع بشه فروختش و افت قمیت نداشته باشه آخه برا کوتاه مدت می خوام و نمی خوام زیاد ضرر کنم اگه تو قیمت های کمتر یا بیشتر هم سراغ دارید پیشنهاد بدین ممنون میشم
نقل قول:
پس اگه میخوای واقعا بفروشی
اولین پیشنهادم به شما اینه که دست دوم بخرید ، بصرفه ترم هست
بعد هم سامسونگ بخرید که تو ایران طرفدار زیاد داره
S4 mini bad nist
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
فقط اپله که دست دومش افت قیمتش کمهنقل قول:
مثلاً شنیدم الان iphone 5 32 تا 2 تومان میفروشن
سامسونگ خیلی میزنن تو قیمتش حتی s4
اما htc one افتش کمتره
HTC افت قیمتش از سامسونگ بیشتره. نمونه اش هم وان ایکس پلاس که پارسال حدود 2 تومن بود الآن شده 1.300 !! در حالی که گلکسی اس3 پارسال 1.600 بود و حالا شده 1.300 میبینید که HTC حدود 700 تومن افت قیمت داشته در حالی که سامسونگ فوق فوقش 300 تومن بوده. از لحاظ افت قیمت اپل . سامسونگ (البته سامسونگ سری گلکسیاس) کمترین افت قیمت رو دارند.نقل قول:
سلام مرسی از جوابت ، اما شما تو فروش سامسنوگ مشکل پیدا نکردی ؟ آخه nor-1 نظرتو نداره ....نقل قول:
مرسی از جوابت اما پولم به iphone 5 نمی رسه :n03:نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد نکسوس 4 ، الجی ( ترجیحا g optimus) و سونی (ترجیحا z یا zr ) چی هست ؟ به نظرتون این ها برا فروش مناسب هستن ؟
از گوشی های سامسونگ کدوم مدل فروش بهتری داره ؟
مرسی
فکر نکنم اینطور باشه شما یه سر برو بازار وان ایکس پلاس 64 با گارانتی حدود 1700نقل قول:
سلام دوستان
یه اسمارت فون تا 800 ت میخوام
از این سه مدل خیلی خوشم اومده
LG l9
Sony Xperia L
HTC Amaze 4G
بنچمارکهای این سه مدل رو مقایسه کردم Xperia L خیلی سرتر از بقیه هست ولی یه چیز بدجوری ناامیدم کرده
بررسی تخصصی سایت GSM.ir رو که خوندم بدجوری از صفحه نمایش Xperia L بد گفته بود و همینطور گفته از موتور براویا استفاده نکرده!! درسته؟.....عین چند تا جملش رو میزارم......واقعا کیفیت صفحش اینقدر بده؟!!
نکته منفی در این صفحه نمایش این است که در اینجا از موتور براویای سونی برای خلق تصاویر بهتر استفاده نشده است
این صفحه نمایش در مقایسه با بسیاری از گوشیها کیفیت خوبی ندارد
ما به هیچ وجه از کیفیت و کارآیی این صفحه نمایش رضایت نداشتیم، شاید بتوانیم در مورد کیفیت آن کمی سخت گیر نباشیم اما در مورد کارآیی باید بگوییم که این صفحه نمایش بسیار ضعیف عمل میکند. موارد بسیاری برای ما پیش آمد که پاسخ دهی صفحه نمایش به فرامین ما به خوبی انجام نشد و برای اجرای یک فرمان مجبور به چند بار ضربه زدن بر روی صفحه بودیم و گاهی اوقات نیز به اشتباه فرمان دیگری اجرا میشد. به طور خلاصه کارآیی صفحه نمایش برای یک صفحه نمایش لمسی خازنی بسیار ضعیف است و بیشتر ما را به یاد صفحه نمایشهای لمسی مقاومتی میانداخت
اینم گفته ی دیجیکالا :نقل قول:
محتوای مخفی: صفحه نمایش
همونطور که می بینید، دیجیکالا هم زیاد از صفحه نمایش L تعریف نکرده .
تنها راهی که برای مطمئن شدن داری، اینه که بری بازار موبایل، گوشی رو بگیری دستت. البته بیشتره مغازه ها، Z رو برای نمایش گذاشتن. اما بگردی
این مدل ها رو هم حتماً پیدا میکنی. اینجوری خیالت راحت تره و موقع خرید، هم خیالت راحت تره، هم پشیمون نمیشی .
+
HTC Amaze 4G که کیفیت صفحه نمایشش خوب نیست .
LG L9 کیفیت صفحه نمایش خوبی نسبت به این دو داره .
ولی درکل من Xperia L رو پیشنهاد میکنم .
xperia p بهترهنقل قول:
سلام.نقل قول:
افت قیمت گوشیهای اچ تی سی بیستر از سامسونگه.(بنده چون از هر دو برند گوشی دارم اینو خدمتتون عرض میکنم.شما توی قیمتهای 2 سه ماه گذشته هم بخوای یه نگاه بندازی متوجه این موضوع میشید.:11:
من بدون گارانتی رو میگم شما برید نموردار تغییر قیمتها رو ببینید وان ایکس پلاس 64 گیگ بدون گارانتی پارسال 2 میلیون و پنجاه هزار بود! حالا شده حدود 1.300 - 1.400 !! یا نمونه دیگهاش وان اس که پارسال حدود 1.400 بود حالا شده 900 تومن! کلاً HTC بدجور قیمتش افت میکنه! گلکسی اس2 سامسونگ مال حدود 2 سال و 3 ماه پیشه ولی هنوز حدود 800 - 900 تومن هست! (البته اگه پیدا بشه :n02:). سری Galaxy S به خاطر محبوبیتی که کسب کرده اینطوری افت قیمتش زیاد نیست نسبت به HTC و سونی و الجی مثل آیفونهای اپل.نقل قول:
دوست عزیز این پستهای بالاتر من رو که در جواب دوستمون NOR-1 دادم بخونید متوجه میشید افت قیمت کدوم بیشتر هست. :n01:نقل قول:
کلا صفحه نمایش های سونی زیاد جالب نیست اگه صفحه نمایش خیلی برات مهمه از سونی چیزی گیرت نمیاد.نقل قول:
LG L9
One SV
با سلام به همه دوستان
تو فروم همسایه خیلیای گوشیه هایر w910 رو میفروشن و خیلیا هم خواهان این گوشی هستن
میگن این گوشی از galaxy s2 خیلی سرتره منتها با نصف قیمت s2
و با این قیمت کمش، تنه به تنه s3 هم میزنه
میخوام بدونم واقعا این گوشی با این قیمت کم این قدر قویه؟
آیا میشه بهش اعتماد کرد و خریدش؟
فیک نیست؟
این گوشی که میگید چی هست؟! امیدوارم منظورتون Sony Ericsson W910 نباشه :n02: تا حالا نشنیدهام راجع بهش. لینکی چیزی ازش دارید اینجا بگذارید ببینم مشخصات سختافزاری اش رو...نقل قول:
سلام دوستان
مگه HTC One SV تک سیم کارته نیست؟!! امروز یه مدل دیدم که آخر اسمش هم یه Dual داشت......سفید بود...پشتش هم به جای 4G LTE نوشته بود CHINA MOBILE و بدون گارانتی بود میداد 900 ت
پرسیدم که One SV تک سیم نیست؟ گفت این مدل جدید اومده!!! این دیگه چی بوده من دیدم؟
کلا مدلهای ONE SV و One S باید MADE IN کجا روش خورده باشه که بفهمیم اصله؟!!
گارانتی یاس بهتره یا آرین؟
از کجا خرید میکردین؟نقل قول:
چین و تایوان
ولی نمیزنه دیگه چاینا موبایل مینویسه Made in China یا Taiwan
یاس و بیشتر شنیدم آرین هم انگار جدید اومده... البته لازمه بگم که دست اخر این گارانتی ها خیلی به تعهداتشون پایبند نیستن
راجع به گارانتی ها بیشتر تحقیق کن
یزد ........اصلا مدلی به اسم ( HTS ONE SV Dual) وجود خارجی نداره که تعجب کردم......به جای 4G LTE زده بود CHINA Mobile !!!!نقل قول:
تایوانیش بهتره یا چینیش؟ اختلاف قیمت دارند؟
دوستم میگفت یاس خیلی بهتره .... گفت یا یاس بگیر یا بدون گارانتی!! خودش ONE X داشته و 5 روز مونده به اتمام گارانتی گوشیش به یه دلایلی که نفهمیدم چی گفت داغون شده و گارانتی یاس واسش تعویض کرده!!
تقریبا همه از آرین ناراضین........اصلا دور سونی رو به خاطر همین گارانتیش خط کشیدم
نه ولی یاس از همشون بهترهنقل قول:
دو سال پیش یکی از اشنا ها htc desire hd خریده بود lcd سوخت گوشیو برد تعویض کرد
سلام دوستان
خسته نباشید
من خیلی تو کف گوشی LG VU هستم که تحت آندروید زده؛
نظرتون چیه؟
بخرم؟
مخصوصا اینکه یه چیزی تو مایه های تبلت و گوشیه واقعا به یه چیز ایده آل تبدیل میکنه برام؛
سخت افزارش خوبه به نظرتون؟
کد:www.gsmarena.com/lg_optimus_vu_p895-4932.php
ویو رو زیاد توصیه نمیکنم نسبت به پولی که میدی چیز زیاد خاصی نمیگیری سخت افزارش هم مال 2012 هست. بهت LG Optimus G Pro رو توصیه میکنم اون هم مثل VU فبلت (تلفیقی از فون و تبلت) با صفحه بزرگ هست قیمتش هم حدود 1.600 - 1.700 هست با سختافزار خیلی بهتر نسبت به Vu.:n01: : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد galexy S4 mini Dual Sim چیه؟ من دنبال یه گوشی دو سیم کارته هستم
امیدوارم دلار گرونتر نشه که بتونم بخرم.
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟ کاراییش؟ اینکه هنگ نمیکنه؟
من خودم یه (LG L7(705 دارم ولی به شدت هنگ میکنه . حتی نمیشه کارای معمولی مثله وصل کردن تماس تلفن رو انجام بدی.
من خودم S4 اصلی دارم مادرم الجی L9 مسأله هنگ کردن در اندروید چیز طبیعی است (به علت سنگین بودن سیستمعامل)، خودم به شدت از گوشیم راضیم به خصوص صفحه نمایش و امکانات جانبی و نرمافزاری کمنظیر، از HTC One Mini در بنچمارکها S4 Mini قویتر عمل کرده و قدرتی تقریباً مشابه S3 داشت. در مسأله هنگ کردن استفاده از نرمافزارهای لانچر مثل Atom Launcher به شدت سرعت رو بهبود میده و هر گوشی اندرویدی رو میتونه تا حد بسیار زیادی از هنگها و ارورها نجات بده. کلاً در خرید اسمارت فون معیارتون سختافزار باشه چون مسأله سرعت و نرمافزار رو بهراحتی و با ریختن چند اپلیکیشن میشه کاملاً برطرف کرد. همون S4 Mini که از صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED ، دوربین خوب (معمولاً دوربینهای گوشیهای سامسونگ و HTC نسبت به سونی و الجی از کیفیت بیشتری برخوردارند با توجه به تستهای سایت GSMArena) و به علاوه پردازنده قدرتمند 1.7 گیگاهرتز دوهستهای Krait و پردازنده گرافیکی خوب بهترین گزینه برای یک گوشی دوسیمکارته قدرتمند هست.:n01:نقل قول:
بین گوشی های دو سیم کارته بین این و HTC دو به شک هستم ولی خوب یه سری امکانات و قابلیت های سامسونگ سر تر هست که مهمترینش فک کنم باطریش باشه!نقل قول:
در مورد سنگینی سیستم عامل این حرف رو قبول دارم ولی من گوشی رو حتی بعد از فلش کردن هم این مشکل رو دیدم توش . البته گوشی من رمش 512 هست ولی بعید میدونم از این باشه چون گوشی آیفون 4 هم رمش 512 هست ولی از نظر سرعت اصلا قابل مقایسه با این گوشی نیست!!!!!!
بهرحال من تجربه خوبی تو خرید این گوشی نداشتم! شایدم گوشی من مورد داشته باشه. البته اینم بگم من گوشیم اندروید 4.0.3 داشتم که به 4.1.2 ارتقا دادمش. ولی این کندی بیشتر شد.
اتفاقاً مشکل اصلی از RAM اون هست. iOS که میگید رم 256 هم کافیش هست (مینیموم) ولی مینیموم در اندروید همین 512 هست که برای عملکرد بهتر باید رم 1 گیگ حداقل باشه... الآن شما اگه ورژن اندروید روی گوشیتون L7 ورژن 2.3 بود مطمئناً با کندی روبرو نمیشدید ولی برای اندروید 4 به بعد باید 1 گیگ رم باشه. S4 Mini فکر کنم رمش 1.5 گیگ هست.نقل قول:
ممنون دوست عزیز.
یعنی با این اوصاف اگه من گوشی S4 mini رو هم بگیرم و یه روزی ارتقاش بدم ممکنه با کمبود رم مواجه بشه.
البته اینم بگم من اولین تجربه ی اندورید رو داشتم که تو خریدش متاسفانه خوب نبود !
البته خوب در مورد سیستم عامل ها این کاملا درسته که هر سیستم عاملی بسته به امکاناتی که ارائه میده فضای بیشتری رو از رام گوشی در نظر میگیره.
من نمیدونم تو گوشی های سیستم عامل دار چیزی به نام کش از Cpu در اختیار OS قرار میگیره یا نه؟؟ چون در این صورت برای پروسس کردن ، فضای کمتری از از رم گرفته میشه و پروسسور راحت تر میتونه پردازش انجام بده!
-
ممنون بابت اطلاعات مفیدتون
:n16:
قیمتشون خیلی تفاوت داره؛نقل قول:
مشل VU چیه دقیقا؟؟؟
صفحه ی بسیار مناسبی داره که برای کار با اینترنت و ....
بله اما روزلیشن صفحه HD نیست (تراکم پیکسل 256 پیکسل در هر اینچ) که به نظرم وقتی 1.200 پول گوشی میدی باید حداقل صفحه HD داشته باشه. در این رنج قیمت از برند LG بیشتر Nexus 4 رو توصیه میکنم البته نسبت صفحه نمایش ویو 4 به 3 هست و بسیار بدقواره :n02: (البته به نظر من) البته باید از نزدیک ببینیدش یک حالتی زیادی پهنا داره (با توجه به نسبت صفحه نمایش) البته در کلمات این استایل ساختش قابل توصیف نیست باید مثل من از نزدیک بگیرید دستتون! البته سلیقهای هست شاید شما باهاش راحت باشید. ولی به نظر من میارزه 400 - 500 بیشتر هزینه کنید و Optimus G Pro رو بگیرید با توجه به نمایشگر FullHD (تراکم پیکسل 401 پیکسل) و همچنین پردازنده و گرافیک و دوربین بسیار بهتر نسبت به Vu.نقل قول:
الان قوی ترین و بهترین مدل گوشی ال جی همینیه که شما معرفی میکنید؟
4.7 اینچ تا 5 اینچ خیلی تفاوت ایجاد میکنه به نظرت برای کار با اینترنت و کتاب خوندن و ...
راستی؛شدیدا TOUCH گوشی برام مهمه؛چون شدیدا SMS باز هستم؛
کذومش خوبه؟اصلا مثل این تبلت ها قابلیت اینو داره یه کیبورد وصل کرد بهش؟!
و لطفا به جز بهترین مدل گوشی ال جی میشه یه گوشی معمولایش و با ظهر خوب و شیک که فقط برام ملاک داشتن کیبورد QWERTY هست رو معرفی کنید؟
من کلا خاطرات خوبی از KC910 دارم و الان شدیدا تمایل به خرید گوشی LG دارم؛:n10:
قوی ترین مدل الجی G2 هستش که هنوز نیومدهنقل قول:
اگه میخواید باهاش کتاب بخونید خیلی عذاب آور میشه.
4.7 تا 5 هم تفاوت زیادیه ولی باز کتاب خوندن توش جالب نیست. اگر دوست ندارین تبلت بخرین G Pro رو میتونین بخرین با صفحه نمایش 5.5 FHD
کیبورد هم که به اکثر دیوایس های جدید وصل میشه چه با بلوتوث چه با USB با یه تبدیل ساده...
سلام دوستان
اگه یکی به من بگه HTC ONE SV DUAL دیگه چه مدل گوشی هست و از کجا وارد وطن عزیزمون شده بهش جایزه میدم.....واقعا گیج شدم.......من در به در دنبال ONE SV هستم که هر جا میرم ONE SV DUAL رو دارن!! در صورتی که ONE SV تک سیم کارتست و مدل دوسیمش اصلا وجود خارجی نداره!!!
اکر حساسیت تاچ براتون مهمه بهتون توصیه میکنم یک گوشی سامسونگ با صفحه نمایش Super AMOLED بگیرید چون در سوپرآمولدهای سامسونگ از فناوری تاچ on-cell استفاده شده و حساسیتش به مراتب از تاچ گوشیهای الجی و سونی و HTC بیشتره و رقیب اصلی اپل هست که با فناوری تاچ in-cell در رقابت هست. برای مفهوم کلی این عبارات را سرج کنید چند وقت پیش مقالهای مفصل در یکی از سایتهای نارنجی یا زومیت (یادم نیست دقیقاً:n02:) خوندم. در LG هم نگفتم Vu بد هست گفتم Nexus 4 بهتره در این قیمت! با توجه به سختافزار بروزتر، پردازنده قویتر Krait در مقایسه با چیپ Tegra 3 و به علاوه گرافیک Nexus 4 که Adreno 320 هست حدود سه برابر قویتر از گرافیک به کار رفته شده در چیپست Tegra 3 که در گوشی Vu استفاده شده هست (با توجه به بنچمارک GLBenchmark). دوربین nexus 4 هم در تست ها بهتر عمل کرده و نمایشگر هم HD هست در حالی که Vu اچدی نیست. ویو هم گوشی خوبیه ولی 0.3 اینچ ارزش نداره :n02: البته نکسوس4 خواستید بگیرید 16 یا 32 گیگش رو بگیرید (چون ورژن 8 گیگ هم داره ولی چون مموری کارت نمیخوره واقعاً 8 گیگ ستم هست!). البته همونطور که در بالا گفتم اگر حدود 400 بیشتر هزینه کنید و Optimus G Pro بگیرید واقعاً میارزه و بهترین کار رو کردید چون یک گوشیای میشه که هم صفحه بزرگ داره و هم تا حداقل دو سال دیگه از بابت سختافزار و قدرت در اجرای اپلیکیشنها نگرانی نخواهید داشت... :n01: از برند سامسونگ هم Galaxy S3 میتونه گزینه خوبی باشه.نقل قول: