من برای a5 همین کار انجام دادم دستگاه ریست شد ولی زیاد طول کشید تا بالا بیاد البته برای خیلی وقت پیش بود فکر کنم همین که شما میگین درستهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
من برای a5 همین کار انجام دادم دستگاه ریست شد ولی زیاد طول کشید تا بالا بیاد البته برای خیلی وقت پیش بود فکر کنم همین که شما میگین درستهنقل قول:
سلام ، من HTC One دارم ، بعد از فلش زدن گوشی ، موقع اسکرین شات گرفتن با استفاده از zoe خطای محدودیت حافظه یا اختصاص یابی نشدن حافظه میده ، کمک
جواب مارو هم بدید لطفانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این صفحه قشنگتر توضیح داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم به انگلیسی چیزی پیدا نکردید درباره این خطا،(چون من هم چیز زیادی پیدا نکردم)بدید بیرون فلش کنند با باکس دیگه یکم خرج داره دیگه
سلامنقل قول:
همه این راه هارو قبلا رفتم مه اومدم پست زدم......این لینک هاهم رفته بودم قبلا...
با سلام
گوشی هواوی y5 اندروید 4.4.2 به وای فای وصل میشه منتها روی اسم مودم نمیزنه کانکت و مدام در حال بررسی آی پی هستش(به نت کانکت میشه)
با تشکر از راهنماییتون
سلام ..
گوشی من گلکسی اس 6 پلاس هست. امروز در حال آپدیت آن به اندروید 6 بودم که بعد از گذشت حدود 400 مگ از اپدیت آن، پیغام خطا داد و قطع شد. مجدد که انجام دادم باز ارور داد. علتش چیست؟
- - - Updated - - -
فیلتر شکن روشن بود؟نقل قول:
نه روشن نبود...
سلام.
وقتی گوشی یا تبلت موقع بازی کردن باهاش تو شارژ باشه برای باتریش خوب نیست نه؟
سوال دیگه این که: اگه گوشی رو خواستیم برای مدت زیادی خاموش بزاریم باتریش بیرون باشه خوبه یا داخل باشه هم مشکلی نیست؟
سلام به دوستان گوشی سامسونگ A7 2016 خریدم ولی سرعت نت با وجود درست کردن APN دارم و گوگلو باز نمیکنه. ضمنا سیم کارت 4G است.
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
درودنقل قول:
نوشته شده توسط arashderakhshanfar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات مربوط به apn رو درست انجام دادید؟
من تازگی ها موبایلم برخی مواقع خود به خود ریست میشه! ویروسی هم تو موبایل نیست.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
بله عزیزنقل قول:
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
سلام
گوشی من سامسونگ گرند2 DUOS است .
تلگرام و ضبط مکالمات روی حافظه گوشی قرار دارد و حافظه گوشی خیلی زود تمام میشود و مرتب باید فایلهایی پاک کنم تا حافظه جای خالی داشته باشد .
در حالیکه مموری SD Card کلی فضای خالی دارد .
چکار باید کرد؟؟
سلام ببینید یه سری برنامه ها نیست که app ها رو توی sd بریزد؟نقل قول:
هست چنین برنامه هایی فقط ممکنه بعضیا نیاز به روت داشته باشند که خب اگر روت بشه گارانتیش هم باطل میشه
شما یه سرچی کنید ببینید برنامه های app2sd چی هست تو اینترنت
اونایی رو دانلود کنید که نیاز به روت نداشته باشند
اگر هم نبود مجبورید روتش کنید
AppmgrIII رو نصب کردم ولی در لیستی که از نرم افزارهای قابل انتقال ارائه داد ، تلگرام و ویس رکوردر نبود . فقط خود نرم افزار و کمپاس اومدنقل قول:
خب یکی از دلایلش اینه خود نرم افزارها این قابلیت رو به برنامه شون اضافه نکردندنقل قول:
یعنی خود تلگرام این قابلیت رو اضافه نکرده که بشه اونو به sd انتقال داد یا همون برنامه ویس رکوردر
مگر همون راه آخری که گفتم روتش کنید و اگر روتش کنید همه رو میتونید به sd انتقال بدید ولی خب اگر گارانتیش براتون مهمه گوشیتون رو روت نکنید
من ۸ ماه پیش ی سری فایل روی sd داشتم که پاک شد. راهی نیست برای ریکاوری ؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
از برنامه ریکاور مای فایل آخرین نسخه استفاده کنیدنقل قول:
بد نیست فایلای کم حجم مثل عکس رو میاره
سلام. گوشی من سامسونگ a5 2016 است. دیروز update شد از طریق wifi . بعد از ریست شدن بعد از انتخاب زبان ، وای فای رو چک میکنه و اکانت گوگل رو میخواد و من رمز اکانت گوگل رو از دست دادم و به هیچ طریقی نمی تونم رمز اکانت گوگل رو که قبلا در گوشی داشتم پیدا کنم . ایمیل های دیگر گوگل رو هم قبول نمی کنه و ایمیل قبلی رو می خواد. ریست فاکتوری کردم تغییری نکرد دکمه skip هم غیر فعال است و همش پیغام میده اکانتی رو که قبلا در گوشی ثبت کردی وارد کن. نمیدونم چیکار کنم. لطفا کمک کنین.
گارانتیش تموم شدهنقل قول:
روت کردن مشکلی ایجاد نمیکنه؟
نه من گوشیم روت شده است ولی خب اگر حال و حوصله یه سری کارها که به خاطر روت شدن اینجاد میشه رو ندارید میگم انجام ندیدنقل قول:
البته یکی از دوستان میگفت سرعت گوشی هم کند میشه که نمیدونم تا چه اندازه درسته
فکر کنم یه تایپیک درست کنید و تجربه دوستان رو بپرسید بهتر باشه
ولی تجربه من اینه که هر وقت رم sd رو دربیارم به خاطر برنامه link2sd مجبورم یه سری برنامه ها رو از اول نصب کنم چون سیستم نمیشناسشون،به خاطر همین سعی میکنم هیچ وقت رم sd رو در نیارم
این تجربه من بود
میتونید تایپیک درست کتنید با عنوان:معایب روت کردن گوشی
اینطوری به نتیجه بهتری می رسید به نظر من
موقع پخش آهنگ بخواهیم یک تصویر روش بیاد چه نرم افزاری هست؟ مثلا طرف میخواد موقع پخش آهنگ تصویر خودش رو پلیر بیاد! داریم همچین چیزی؟ مگ میشه؟! دی
یه راهی میگم تست کنید ببینید میشه یا نهنقل قول:
تو فایل منجیر یه پوشه ای هست با عنوان albumthumb همه رو پاک کنید و عکس های خودتون رو تو پوشه کپی کنید
این پوشه albumthumb عکس همون موسیقی رو میذاره،مثلا دیدید معین داره میخونه بعد عکسش هم میاد
این پوشه همین عکسا رو داره،حالا اگر پاکشون کنید و عکس خودتون رو بذارید ممکنه عکس خودتون تو پخش پلیر بیاد
یه امتحانی کنید
این کیبورد یه گوشی چشه که بعضی حروف رو اشتب یکی دیگه میزنه؟ مثلا چ رو میزد ج میومد. یعنی اون نزدیکش میاد. بعد اسکرین صفحه رو خاموش روشن میکرد درست میشد!
هنگ کردن گوشی از چیه؟
ریست کنم از ریکاوری بوت؟
تو ریکاوری بوت wipe cash کارش چیه؟ بهش دست نزنم؟
این پوشه رو پیدا کردم ولی توش فایل بود روش هم شماره های تکراری نوشته شده بود که باز هم نمیشد. عکس نبود!نقل قول:
شاید تو بعضی گوشیا این ترفند کار نکنه!
اتفاقا اینا عکسند ولی پسوند فایلشون jpeg نیستنقل قول:
شما کافیه روش کلیک کنید و گزینه open رو بزنید بعد میگه میخاین این فایل رو به صورت عکس یا صوت یا فیلم ...ببنید
شما بزنید به صورت عکس
بعد براتون عکسو میاره
حالا همه این فایلا رو پاک کنید و یه عکس بذارید توش ببینید چی میشه
البته باید فایل منیجرتون هم این قابلیت رو داشته باشه که بشه فایل عکس رو باز کنه
با فایل منیجرهایی مثل ES file explorer اینکار رو کنید
بذارید خودم هم تست کنم
نه نمیشه متاسفانه
سلام
خیلی از دوستان وقتی مطلبی میفرستند آخِرش نوشته:
فرستاده شده از من با tapatalk
این چیه ؟ قابل حذف نیست ؟ یعنی اجباری ارسال میشه ؟
سلام این اسم برنامه اندرویدیه که مخصوص انجمن ها و فروم هاستنقل قول:
ولی اینکه قابل حذف باشه رو نمیدونم چون خودم استفاده نمیکنم ازش
سلامنقل قول:
برای گوشی های هوشمند نرم افزاری تحت عنوان Tapatalk هست که مختص فروم گردی هستش.
این عباراتی که اشاره کردید تحت عنوان امضا در برنامه تعریف شده که مدل گوشی فرد رو اشاره میکنه و اینکه با این برنامه ارسال شده.
راحت از تنظیمات قابل حذف هستش.
دوستان کسی راه حلی برای دور زدن دائمی تحریم های گوگل بلده؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلامنقل قول:
دوران دور زدن تحریمها به سر اومده . حالا دوره ی برداشتن تحریمها با چرخش و نرمش و ورزش و مذاکره و اینهاست
:20:
اگر همه چیز طبق برنامه های طراحی شده پیش بره کم کم این تحریمها برداشته میشه
البته اگر خیره سریها و رجزخوانیها و غیره کار رو خراب نکنه
نگاه کنید این کاری که شما میخاین حتما میشه،چون وقتی مثلا عکس معین رو روی ترانه اش میذارن پس حتما نرم افزارش هم هستنقل قول:
حالا تو گوگل سرچ کنید نرم افزار عکس گذاری روی عکس
فعلا یکی رو پیدا کردم ببینید کارتون رو راه میندازه یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع فرستادن یه چک باکس داره که اگه تیک رو برداری این جمله حذف میشهنقل قول:
درود دوستان
جدیدا گوشی سامسونگ galaxyj5 رو خریدم ولی منو فارسی نداره چطوری میشه منو ها رو فارسی کرد بدون اینکه گوشی روت بشه
فارسی galaxyj5
نسخه 4g رو خریداری کردید؟نقل قول:
بله 4G هستش (از قول فروشنده)نقل قول:
از نرم افزار morelocale 2 استفاده کنید.نقل قول:
اموزشش هم سرچ کنید هست.
ممنون حسین جان آموزش رو خوندم بعد از اینکه usb debuging رو فعال کردم ADB ارور device not found میده (گوشی با کابل وصله) ویندوزم 8 و ورژن اندروئید گوشی 5.1.1 ه
cmp با دسترسی ادمین اجرا شده