D+ جزوی از فایرواله نصب میشه ،نقل قول:
بله میشه موقع نصب تیک انتی ویروس رو بدارید فایروال خالی نصب شده.
Printable View
D+ جزوی از فایرواله نصب میشه ،نقل قول:
بله میشه موقع نصب تیک انتی ویروس رو بدارید فایروال خالی نصب شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
IDM کرک کردید ؟
سلام. همونطور که داخل عکس پیداست مقدار Byte in ، میزان دانلود شما در IDM رو نشون میده و یک Byte Out خیلی کم دارید اون هم من فکر می کنم بخاطر درخواست های Send Get هستش که در حد چند کیلوبایت هستش.نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله دکتر جان کرک شده است
چطور ؟ مگه چه تاثیری در این قسمت میزاره ؟
مانتیورینگ کمودو خیلی با دقت نیست ،نقل قول:
من گاها شده دیدم موقع دانلود IDM اصلا توی لیست نشون نمیده ، در صورت که clean ریجیسترش کردم ،
اون عکس هم مشکلی نداره ، یک کانکشن اوت میتونه ریسیو داشته باشه ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یک بار دیگه ای دی ام رو پاک کنید و به این شکل ریجیستر کنید ، این روش برای تمامی نسخه های جدید و غیر جدید کار میکنه و حتما لازم نیست نسخه موجود در پست رو نصب کنید.
درست نیست یک نرم افزار کرک شده به نت آزادانه وصل باشه.
بچه ها دنبال یک اسکنر خوب و قدرتمند میگردم که منابع زیادی نخواد و قدرت تشخیص بالایی داشته باشه همینطور بشه فقط به عنوان اسکنر ازش استفاده کرد یعنی Real Time رو غیر فعال کرد ، میخوام کنار CIS نصب کنم و آنتی ویروس Cis به عنوان آنتی ویروس اصلی باشه فقط اینیکی رو برا اطمینان بیشتر میخوام ! چی پیشنهاد میدید ؟
فقط قدرت تشخیصش بالا باشه و زیاد منابع رو استفاده نکنه ! اگر امکانش بود کلا کاری کرد که از با win هم بالا نیاد .
نظر خودم kasper هست ولی خیلی سنگینه ... ESET خوبه از نظر منابع ولی 0.0000000001% هم بهش اطمینان ندارم :دی Avira ظاهرا خوبه ولی به نظرم Avg و Avast بهتر عمل میکنند .
کلا من ترجیح میدم فایل مخرب رو تشخیص بدم و ازش استفاده نکنم نه اینکه اجرا بشه ولی محدود .
چون میخوام کنار Comodo استفاده کنم اینجا پرسیدم ...
گزینه های خوب:نقل قول:
CounterSpy 4- Avast-Avira
من یه مدت کانتراسپای داشتم(کنار کومودو) خوب عمل می کنه. آپدیت آفلاین هم داره.
نظرتون درباره clamwin چیه ؟ بعد من میخوام کنار Comodo AV باشه ( البته غیر فعال ) اذیت نمیکنند ؟
یک چیزی میخوام دیتابیس خیلی قدرتمندی داشته باشه ...
AntiSpy کنار comodo چی پیشنهاد میدید ؟ من جدیدا پارانوئید گرفتم فکر کنم به همه چی مشکوکم همش فکر میکنم مرورگرام دچار مشکل شدن و اسپای روشون نشسته ، ریجستریم دستکاری شده و تنظیمات internet option ie دستکاری شده و...
سلام دوستان ، من الان رو سيستم ESET Smart Security دارم ، نيازي به نصب يه فایروال جدا هست يا نميخواد ؟؟؟ بهترين فايروال كدومه ؟؟؟ همين Comodo Internet Security خوبه ؟؟؟
مرسي
روی فایروال ESET بهتره اصلا حساب باز نکنید. رتبه اول فایروال ها در حال حاضر COMODO Firewall هست.نقل قول:
برای نصب فایروال باید ESET را پاک کنید و آنتی ویروس تنها نصب کنید و بعد فایروال کومودو را نصب کنید.
اگر هم امنیت بیشتری می خواهید می تونید از ترکیب اوست-فایروال کومود - اویرا-فایروال کومودو و یا خود COMODO Internet Security استفاده کنید که شامل Antivirus - Firewall - Defense می شود.
سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟
سلام
من تازه ویندوز ریختم بعد کمودو رو نصب کردم . ولی خیلی اذیت کرد منم بعدش آنیستالش کردم . ولی مشکلات حل نشد سیستم ریستور کردم الان آیکونهای کمودو هستند ولی نصب نیست . نه میشه آنیستالش کرد و نه میشه دوباره نصب کرد . تمام ویندوز رو هم تحت تاثیر قرار داده . لطفا کمک کنید . چطور از دستش خلاص بشم .
از تنظیمات خود backup بگیرین(همینطور دیتابیس) و کومودو رو پاک و آخرین نسخه رو نصب کنید.(تغییرات خوبی در آخرین نسخه اعمال شده)نقل قول:
نحوه Backup گرفتن از تنظیمات:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6441973&postcount=2897
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
بالاخره مشخص نشد کومودو الان نصب هست یا خیر؟نقل قول:
در هر حال، دوباره کومودو رو کامل نصب کنید بعد با نرم افزار Your Uninstaller 2008 کامل پاک کنید.
کومودو اذیت نمی کنه فقط سوال می پرسه همین.
وارد سیف مود شوید و از CIS Clean-up Tool استفاده کنید و سیستم خود را ریستارت کنیدنقل قول:
کد:http://up4.--------.com/images/jghho6f8d4w4gbqjb.zip
اگه نیاز نبود که کومودو نمیومد ورژن جدید بده میگفت همون خوبهنقل قول:
برای اپدیت هم از قسمت more>check for update استفاده کنین
سلام من Comodo AntiVirus 4.1.150349 نصب کردم سریال می خوااممم ممممممنووونننن اگه به من بدین منتظرم
سلامنقل قول:
نسخه پرمیوم رایگان هست آخرین نسخه اون رو نصب کنید. تفاوت چندانی با پرو نداره.(به جز پشتیبانی آنلاین)
کد:http://antivirus.comodo.com/antivirus_download.php?af=1165
ممنون دوستان دوباره ويندوز نصب كردم ! خيلي درد سر داره اين كومودو . ie رو هم از كار انداخته بود .
دوستان ممنون ميشم لينك دانلود جديد ترين نسخه اين فایروال رو بهم بديد .
نقل قول:
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cfw_installer.exe
کمودو چیزیو سرخود از کار نمیندازه قبلش سوال میکنه و شما بلاک میکنین.نقل قول:
[HTML]http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=firewall[/HTML]نقل قول:
قبل از اینکه به ورژن جدید مهاجرت کنید از آپدیت هاتون هم بک آپ بگیرید .نقل قول:
سلام
من الان از ورژن 5.3.176757.1236 که حدود 8-9 ماه پیش دانلود کردم استفاده می کنم و آپدیت هم هست
آیا نیازی هست ورژن بالاتر رو دانلود کنم یا همینکه آپدیته کافیه ؟
پشتیبان از تنظیمات هم که دوستان گفتند .
نميدونم جاش اينجاست يا نه .
دوستان اين فایروال جلوي هك شدن آيدي رو ميگيره ؟؟؟ الان من نميدونم آيديم هك شده يا نه ، مثل اينكه كس ديگه اي هم با آيديم آنلاين ميشه ، اگه پسورد آيديمو عوض كن اون فرد باز ميتونه پسوردو ازم پس بگيره ؟؟؟
هیچ ربطی به فایروال نداره. روش های ه.ک آیدی مشخص هست(فیک پیج،تروجان و..)نقل قول:
شما سریع پسوردتونو عوض کنید اگر ه.ک شده باشه کاری نمی تونه بکنه.
-- ایدی ربطی به فایروال سوییت نداره !نقل قول:
اگر ایمیل شما -- شده باید وارد تنظیمات اکانت خود بشوید و پسورد خودتون را تغییر بدید و بعد سوالات امنیتی را تغییر بدید.
و اگر اشتباه نکنم در تنظیمات ایمیل یک ایمیل دیگه میخاد که اگر تنظیمات تغییر کرد برای ایمیل وارد شده ارسال بشه.
دوره -- کردن با تروجان یکم گذشته / بیشتر -- کردنا توسط گروه های اجتماعی تقلبی هست .
که یک صفحه مانند صفحه ساین شدن در گروه روبرو شما ظاهر میشه که شما با تایپ ایمیل و پسوردتون...
برای طرفی که این فیک پیج را درست کرده ارسال میشه.
یا نظیر صفحه لوگین شدن جی میل که من در یکی از انجمن ها روش ساختنش را دیدم.
که چگونه میشه کاربر ناوارد را راحت, پسورد ایمیلش را دزدید.
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
ببین این مشکل از دیفنس کومودو هست که شما باید کومودو را اجرا کنید و در سربرگ defance + وارد تنظیمات اون بشید و در سربرگ دوم از تنظیمات defanse در پایین صفحه روی گزینه exclusion فکر کنم این باشه.نقل قول:
روش کلیک کنید و پوشه IE در PROGRAM FILE را به لیست استثنا اضافه کنید و یک بار سیستم را ریستارت کنید و ببینید مشکل برطرف شده یا نه ؟
دوستان من از فایروال کومودو استفاده میکنم ،تنظیماتش هم بر اساس صفحه اول این تاپیک هست ، الان دیدم تو قسم Global Rules اینجوری شده :
تو حالت استاندارد 4 تا rule که بیشتر تعریف نشده اما اینجا...
:20:
بخاطر این هستش که کومودو چندین بار شبکه جدید پیدا کرده(اون تیک پایین پیغام رو می زدین اینطور نمی شد)نقل قول:
مشکلی نیست.
سلام
این امکان تو کمودو هست که خودم هر زمانی که خواستم و هر بخشی رو که خواستم از آنتی ویروس فعال کنم ؟ فرض کنیم مثلاً یکساعتی هست که به اینترنت وصلم حالا از این لحظه میخوام به اینترنت نظارت کنه یا این یکی فلش رو که میخوام به کامپیوترم بزنم میخوام نظارت کنه یا ویروس یابیش کنه.
امکانش هست ؟ چطوری ؟
ممنون میشم .
هر قسمت از کومودو قابل فعال-غیرفعال شدن است.نقل قول:
سلام
آقا تو ورژن جدید ، دیتابیس آپدیت همون bases.cav ـه دیگه ؟ این برخلاف ورژن قبلی فقط تو یه جا هست ، همین یکی رو کپی کنم کافیه ؟
سلامنقل قول:
بله کافیه. فقط موقع کپی باید قبلی رو Rename کنید و این فایل رو بریزید.(وگرنه ارور میده)+ریستارت
زود ثبت نام کنید زیاد وقت ندارید 10گیگ ترافیک رایگان V پی ان خوبی هست از شرکت کومودو:
کد:https://accounts.comodo.com/trustconnectfree/management/signup:10:
با سلامنقل قول:
من که برای ثبت نام رفتم دو حالت داره یا اکانت داشته باشی و یا ثبت نام کنی در قسمت comodo easy vpn وارد شدم همه پولی بودن و مجانی چیزی ندیدم
میشه تا تموم نشده راهنمایی کنید
با تشکر
مرسی رفیق ! من گرفتم !نقل قول:
اون نوشته ی :1 0: رو از آخر آدرس بردارید ، درست میشه.
ما هم گرفتیم :دی مرســی :40:
منتهی نمیتونم کانکت شم ... :دی
سلام
من حدود یه ماهه که کمودور اینترنت سکیوریتی رو استفاده میکنم
تنظیماتی رو که در پست دوم گفته شده اعمال کردم
ولی یه مشکلی به وجود اومده که وقتی میخوام بعضی برنامه ها رو نصب کنم ارور مربوط به سطح دسترسی در ویندوز میده
you must be logged in as an administrator when installing this program
مشکل از چی میتونه باشه؟
برنامه مورد نظر شما دستکاری ( کرک ) شده و Comodo اون رو در SandBox اجرا میکنه ، و به دلیل محدودیت امکانات برنامه نمیتونه نصب بشه و فکر میکنه شما دارید با یک اکانت محدود نصبش میکنید میگه با ادمین وارد شید .
باید برنامه رو بزارید جزو Trust Files که اگر بهش اطمینان دارید اینکار رو انجام بدید .
---
بچه ها یک نکته امنیتی :دی اگر یه برنامه کوچیک بنویسیم که فایل دیتابیس رو Rename کنه و یک دیتابیس جعلی و یا قدیمی جایگزین کنه ... !!؟؟ Comodo اینجا نمیتونه کاری انجام بده ... !!!
بله ، کمودو به این محکمیها هم نیست
بخوای کاملاً بهش اعتماد کنی (یا به هر آنتی ویروس/فایروال دیگه) یا حواست جمع نباشه ، حتماً به مشکل می خوری
یه کامپیوتری بود یه جای دیگه ، آلوده به sality بود
اصلاً نمیذاشت کمودو اجرا بشه ، همین که اجرا میشد ، خود به خود بسته میشد
حالا من این ورژن بالاهه رو امتحان کنم ببینم بازم همونطور میشه.
شما بهترین آنتی ویروس جهان رو نصب کن، گاردش رو ببند بعد ویروس اجرا کن.نقل قول:
پس چرا آنتی ویروس بسته شد؟ چرا سیستم ویروسی شد؟ اشتباهات کاربری تقصیر خود کاربره نه آنتی ویروس!
اتفاقا کومودو به این محکمی هاست با دلیل منطقی! نه با حرف هوا! البته هر آنتی ویروسی یک باگی داره که باید برطرف بشه.
کمودو برای پیشگیری قبل از درمان ساخته شده نه برای عمل جراحی! و همیشه پیشگیری بهتر از درمانه!
برای پاکسازی از آنتی ویروس های دیگه ای مثل نورتون استفاده کن که قدرت ریپیر خوبی داره.
البته اگر آدم حواسش باشه تا حد بالایی امنیت تضمین شده هست ، ولی در کل باید حواسمون رو جمع کنیم تشخیص های Comodo نصبتا خوبه یعنی نمره بخوام بدم 83 از 100 بهش میدم قسمت Defense هم که خوبه فایروالش هم 94 اینا :دی یکیم امکانات بیشتری میزاشت بهتر بود حالا شاید ورژن بعدی یک تکونایی دادن ولی به نظرم اگر رو فایل های خودش یک نظارت انجام بده خیلی عالی میشه ...
میتونیم پوشه Comodo رو به قسمت Protected Files And Folder بخش Defense اضافه کنیم و تحت هیچ شرایط برنامه ای که بهش شک داریم رو بدون SandBox اجرا نکنیم که خیلی خطرناکه حسن ...