خوب دادن پول کم باعث میشه که بازیکنا از باشگاه برن؟!!! یا اینکه با انگیزه بازی نکنن؟ اگه آره، از کجا میشه فهمید حداقل پولی که میشه بهشون داد چقدره؟نقل قول:
Printable View
خوب دادن پول کم باعث میشه که بازیکنا از باشگاه برن؟!!! یا اینکه با انگیزه بازی نکنن؟ اگه آره، از کجا میشه فهمید حداقل پولی که میشه بهشون داد چقدره؟نقل قول:
همون قسمت ترانسفر قسمت فروش.نقل قول:
برای اینکه از تعداد بازیکن ها کم بشه باید بازیکن فروش بره/یا از تیم بره (قطعی،مثل بازنشسگی و ...) دقت کن که بازیکنی که قرضی میره جز نفرات تیم شمارش میشه.
توي همون قسمت ترانسفر بايد بريد ... توي قسمت Sell Playersنقل قول:
روي هر بازيكني كه كليك كنيد چند تا گزينه مياد ..
يكيش For Sale هست كه براي فروش هست
يكيش For Loan هست كه ميتونيد يك فصل كامل يا 6 ماهه بازيكني رو قرض بديد
بعد هم گزينه ي Release Player كه بازيكن رو آزاد ميكنيد و قسمتي از قرار دادش رو ميگيريد كه خيلي پيشنهاد نميشه اين قسمت ....
سلام دوستان
من اگه squad رو update کنم مشکیل که واسه -- پیش نمیاد ؟؟ تو live هست که ممکنه -- دستگاه به مشکل بر بخوره ؟؟!!
من آپدیت کردم، هیچ مشکلی پیش نیومد. حتی گلد هم نداشتم. کلا بار اولم بود به پشت دستگاه کابل نت رو وصل کردم.نقل قول:
دستگاهت اگه الیت بود که سه ماه گلد داشتی !:31:نقل قول:
الیت هست، اما دسته دوم گرفتم، نمیدونم اون طرف پدرش رو در آورده یا نه:دی ازش پرسیدم گفت من اصلا دنبال Live نرفتم، اما چند تا آواتار ساخته بود! نمیدونم دیگه...نقل قول:
سلام. من ٥ فصل با رئال تو career بودم و خيلي هم خوب كار كردم، فصل ششم ٨ هفته گذشته بود ٤ام بودم، اخراجم كردن !!!
بعد atletico و barca بهم پيشنهاد دادن. atletico رو انتخاب كردم ، ولي حالا تو preparing for new season كلا هنگ ميكنه و تا خاموش نكنم كنسولو درست نميشه. حالا چيكار كنم؟ من كلي اعتبار و پول و بازيكن خوب خريدم! از اول؟
اي بابا ... آره دوست عزيز ... متاسفانه يه وقتايي اين جوري ميشه ... هيچ جوري هم درست نميشه ... بايد از اول بياري ... سر همون لودينگ هي گير ميكنهنقل قول:
موفق باشي
دوتا تیم سگ جون که من نمیتونم ببرمشون : Palermo و Lyon !
من با HullCity این تیما رو بردم : Barcelona . ManUtd .ManCiity .Chelsea. liverpool
ولی اون دوتا سگ جون فقط شانس دارن !:31:
پ.ن : تاپیک باید بیاد بالا بالاها :31:
يعني نميتوني گل بزني يا اينكه گل ميخوري؟نقل قول:
سيستم جفت اين تيم ها يه جوره ... هافبك زياد دارن و يه مهاجم خيلي سرعتي دارن ... تو پالرمو كه فابريتزو ميكولي هست با اون سرعت زيادش و مورد ديگه اينكه از هر 2 تا پاهاش هم خيلي خوب استفاده ميكنه و 2 پا هم هست...
+
تو اولمپيك .لبو .ن هم كه ليساندرو لوپز نوك بازي ميكنه كه خيلي سرعتي و قدرتي هست + باستوس و سايرين
مهاجم هاي اين 2 تا تيم قد بلندي ندارن ... نهايت 170 باشن ... من ميگم چون سرعتي هستند ... 4 تا دفاعات رو از بازيكن هاي سرعتي استفاده كن ... 4 تا دفاع كنار بذار كه سرعتشون هم خوب باشه ... 2 تا وسط باشن و 2 تا كنار
اينجوري ميتوني ضد حمله هاشون رو خنثي كني.
هر کار میکنم نه میتونم گل بزنم و نه میتونم گل نخورم :31:! کلا شاید سیستم بازی من یه جوری هست کهنقل قول:
نمیتونم اینجور تیما رو شکست بدم . لوپز بی همه چیز چه فینیشی داره لامذهب زاویه بسته و تک ضرب بهم چیپ
گل زد !:18: یه باستوس هم داره که دهن سمت راست رو سرویس میکنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟
خب كار درستي نميكني ديگه ...نقل قول:
یه سوال . من اصلا حوصله ندارم ترکیب چینی کنم و همیشه با Default خود تیم ها بازی میکنم . شما چطور ؟
هر تيمي سيستم خاص خودش رو داره و اول بايد سيستم تيم حريفت رو بشناسي و بدوني نقاط ضعف و قوتش چيه ... بعد از اين با توجه به اينا تو بايد تركيب تيمت رو ارنج كني ... مثلا ميگم اگه يه تيمي 5 تا هافبك داره ... شما با 3 تا قطعا نميتوني در برابرش مقاومت كني ... يا بايد سيستمت رو تغيير بدي و يا بازيكن هايي رو وسط زمين استفاده كني كه قدرت جنگندگي زيادي دارن ... براي مثال مثل:
M.Sissoko & M.sissoko ! ... اولي محمد سيسوكو بازيگن يوونتوس هست و ديگري موسي سيسوكو بازيكن تولوز فرانسه ...
با وجود 3 بازيكن اين جوري با قد حدود 188 و سرعت نسبتا خوب و توپ گيري عالي ميتوني در برابر 5 هافبك مقاومت كني...
يا مثلا وقتي يه تيمي يه بازيكني مثل A.Caroll رو داره كه 193 سانت قدش هست و خيلي قدرت بدني زيادي داره ... شما بايد هر 2 تا دافع وسط رو بلند قد و سر زن انتخاب كني ... هرچند اگه سرعت بالايي نداشته باشن چون مهم نيست و اندرو كرول مهاجم سرعتي اي نيست خيلي...
و نمونه هاي خيلي مشابه
من خودم اگه هر بازي نرم تو تركيب و تغيير ندم ... هميشه يه حسي خيلي بدي دارم ...
يه نكته ي ديگه حالا غير از شناختن بازيكن هاي حريف ... شما بايد بازيكن هاي خودت و توانايي هاشون رو هم بشناسي ... براي مثال يه بازيكني رو ميبيني داره تو پست هافبك نفوذي بازي ميكنه يعني CAM بعد ميبيني كه دريبل زني و كنترل توپ و سرعتش خيلي بالا هست ... و ميبيني كه اورالش مثلا در پست هافبك نفوذي 77 هست ... بعد اينجاست كه ارنج چيني به دردت ميخوره ... شما كه ميبيني اين بازيكن خصوصيات بازيكن كنار رو بيشتر داره تا بازيكن وسط ... خب پستش رو به كنار تغيير ميدي ... يا RM / LM و يا LW / RW ميذاري و ميبيني كه كاراييش خيلي بيشتر هم ميشه... و شايد همون اورال 77 به 79 هم در كنار زمين برسه
يه مثال ديگه بگم برات ... مثلا همين موسي سيسوكو M.Sissoko بازيكن تولوز فرانسه پست اصليش CM هست ... با اورال 75 ... اما من ميبينم كه تكل هاي خوبي ميزنه ... يارگيري خوبي داره ... ميارم ميذارمش دفاع وسط ... اورالش در اون قسمت و كاراييش در اون پست به 79 و 80 هم ميرسه ...
اينا گوشه اي از خواص تركيب چيني هست
+
مثلا شما بايد ضربه كاشته زن و كرنر زن تيمت رو هم انتخاب كني ... كسي كه كات توپش يعني Curve بالا و ضربه كاشته FK Ace خوبي داره ميتونه كرنر رو بهتر بزنه و تو بعضي تيم ها اين تنظيمات روي كسي هست كه شايد خيلي كاشته زن و ضربه زن نباشه...
موفق باشي
سلام
ميشه بچه هاچند سيستم هجومي معرفي کنيد؟باچند بازيکن وسط وبازيساز
[HTML][/HTML]
آقا اخبار و اطلاعاتو عکسهایی از بازی فیفا 12 منتشر شده ، چرا کسی تاپیک واسه فیفا 12 نمیزنه؟؟!!! یه ویدئو هم که دادن بیرون!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485113
نقل قول:
سلام دوست عزيز ...
يه سيستم بهت معرفي ميكنم كه شما انتخاب ميكنيد و بعد ميتونيد اين سيسم ها رو ويرايش يا Edit كنيد و پست بازيكن ها رو كمي عقب و جلو كنيد.
اولي كه 3_3_4 هست ... خب 4 تا دفاع كه مشخصه ... براي خط هافبك شما يه هافبك دفاعي قرار ميدي با پست CDM ... يعد كمي جلوتر .... بازيكني با پست CM يا هافبك وسط قرار ميدي ... و كمي جلو تر از هافبك وسط يه هافبك نفوذي قرار ميدي يا CAM
جلوي اين 3 تا هافبك هم 3 تا مهاجم هستند كه 2 تا گوش و يكي تارگت يا وسط يا هدف هست ...
براي بازيكن بازيساز كه پرسيديد هم اين 2 نفر رو من پيشنهاد ميدم
Montolivo هافبك وسط تيم فيورنتينا
و ديگري Rakitic بازيكن تيم شالكه كه در نيم فصل رفت سويا ي اسپانيا
براي خريدشون كافيه تو قسمت ترنسفر اسم هاشون رو سرچ كني ... به راحتي پيداشون ميكني ...
راستي راكيتيچ خيلي قيمت خوبي هم داره ... دريبل زن / شوت زن / پاسور عالي
موفق باشيد
چند روز پیش یکی از دوستان لپ تاپ آورده بود دانشگاه PES 2010 زدیــم.. من اصلا و ابدا PES باز نیستم و به این مساله افتخار میکنم منتها گفتم بازی کردن ضرری نداره تجربه است.
لیگ انداختیم و من فقط یه بار بردم 2 بازی رو باختم جالبه تا به حال اصلا این بازی رو از نزدیک هم ندیدم اما اصلا غیر حرفه ای بازی نکردم.... بگذریم.
یک بار دیگه چیپ و بی ارزش بودن این بازی برای من مشخص شد..
قوی ترین تیم : بارسا ( همه بارسا یا اینتر رو بر میدارن، فقط من بودم که میلان رو برداشتم .. این مساله باعث تعجب همگان شد! :31: )
استراتژی هایی برای گل زدن در این بازی: سانتر > هد، شوت از هر فاصله ای به سمت دروازه، پاس به زلاتان در بارسا یا میلیتو در اینتر و دریبل زدن تمام بازیکن های زمین و رسیدن به گـل و ...
واقعا خنده داره این بازی برای من..
خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن!:13:
قبلا هم گفتم بازم میگم .... فیــفا بهترین و بهترین بازی فوتبالی هست.
منظورتو فهمیدما:31:نقل قول:
خیلی زور داره فیفا باز حرفه ای باشی و دوستان PES باز آماتور خطابت کنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من pes باز آماتور بودن افتخاره........(چون این بازی ارزش وقت گذاشتن برای حرفه ای شدن رو نداره)
من هم به خودم افتخار میکنم که از بچگی فقط فیفا رو به طور حرفه ای بازی کردم . اگر هم PES بازی کردمنقل قول:
تفننی و به اصرار دوستان بود وگرنه FIFA کجا PES کجا !:31:
درسته که pes مثل فیلم هندی میمونه ولی خوب بعضی وقتها هم حال میده هر وقت دلت خواست زیباترین فنها رو به راحتی و بدون زحمت اجرا کنی:31:
من شدیدا امیدوارم این مسئله تحقیر کردن PES تموم بشه چون اگه فن های PES بیان این پست ها رو ببینن دیگه واویلاس!
لطفا از بحث PES خارج بشید
نمیخواهم دوباره پای pes را بکشم وسط،من خیلی وقته دارم pes بازی میکنم.از سال 2008.اون موقع فیفا بازی کردم زیاد باهاش حال نکردم.ولی شنفتم دو سه سال اخیر خیلی پیشرفت داشته.من از صداگذاریش خیلی خوشم میاد.ولی هنوز نسخه جدیدش را بازی نکردم.خواسستم ببینم برم اورجینالش برای ps3بگیرم،میارزه یا نه؟نسبت به 08 پیشرفت داشته؟تعصبی جواب ندین.صادقانه جواب بدین!میخواهم فیفا باز بشم!:40:
100 درصد ارزشش رو داره.. شک نکن.نقل قول:
تو فیفا اون دریبل یه پا دوپای معروف علی کریمی رو نداریم؟:دی
100% ارزشش رو داره.هر سال یه شبیه ساز فوتبال که بیشتر نمیاد(اسپین اف هاش به کنار) میاد! :31:نقل قول:
ولی به نظرم شما که میخوای هزینه ارجینال بدی صبر کن FIFA 12 رو تهیه کن.
البته بستگی به وضعیت مالی خودتون داره اگه بخرید که خیلی خوبه.
اشکالی نداره.میرم برای 11 دستگاه رو کپی میکنم ولی برای 12 میرم و ورژنش را عوض میکنم.میتونید چند تا از پیشرفت های این بازی را نسبت به نسخه های قبلش بگین؟آخه من باید تا بعد از امتحانات نهایی تو کف باشم!
من تو حالت دستی تو گل کردن تک به تک ها مشکل دارم. چه کنم؟
سلام دوست عزيز...نقل قول:
شما كلا تك به تك ها رو گل نميزني يا اينكه نه كم گل ميزني؟
آخه رو حالت دستي گل كردن تك به تكا خيلي سخته ... جدا اين حالت باعث استرس گيمر ميشه ... خيلي وقت ها من ديدم طرف اصلا توپ رو كلا زده بيرون ...
راهش معمولا اينه كه وقتي به چند قدمي گلر رسيدي ... يعني جايي كه زاويه هنوز برات بازه ... كمي آنالوگ رو بگيري به سمت گوشه و شوت كني ... اين فاصله اگه بيشتر بشه گلر يا مياد توي پاي بازيكن شما ... يا توپتون مستقيم ميخوره به گلر ... شايد اگه بخوام بگم اين فاصله رو ... 2 برابر اندازه ي بازيكن شما با گلر بهترين زمان براي شوت هست ... عقب تر باشيد خيلي سخته كه جهت بديد چون فاصلتون دوره ... جلوتر هم باشيد گلر ميگيره ...
+
موفق باشيد
...و من هم چنان نمی تونم گل بزنم.نقل قول:
سلام دوست عزيز...
شما كلا تك به تك ها رو گل نميزني يا اينكه نه كم گل ميزني؟
آخه رو حالت دستي گل كردن تك به تكا خيلي سخته ... جدا اين حالت باعث استرس گيمر ميشه ... خيلي وقت ها من ديدم طرف اصلا توپ رو كلا زده بيرون ...
راهش معمولا اينه كه وقتي به چند قدمي گلر رسيدي ... يعني جايي كه زاويه هنوز برات بازه ... كمي آنالوگ رو بگيري به سمت گوشه و شوت كني ... اين فاصله اگه بيشتر بشه گلر يا مياد توي پاي بازيكن شما ... يا توپتون مستقيم ميخوره به گلر ... شايد اگه بخوام بگم اين فاصله رو ... 2 برابر اندازه ي بازيكن شما با گلر بهترين زمان براي شوت هست ... عقب تر باشيد خيلي سخته كه جهت بديد چون فاصلتون دوره ... جلوتر هم باشيد گلر ميگيره ...
البته تو این موقعیت ها گرفتن RB خیلی به کمک میاد یه نیم دایره هم بچرخونی انالوگ رو توپ مستقیم تو ی گلهنقل قول:
وظیفه ی دکمه ی RB چیه؟ به عبارت دیگه توضیح انگلیسی وظیفه ی این دکمه چیه؟نقل قول:
البته تو این موقعیت ها گرفتن RB خیلی به کمک میاد یه نیم دایره هم بچرخونی انالوگ رو توپ مستقیم تو ی گله
اگه با دکمه شوت نگه داری ضربه به صورت کات دار و فنی میره !نقل قول:
عجب .... چرا این تاپیک اومده صفحه دوم !!!
دوستان career باز یه چندتا بازیکنه جوونه خوب بگین تا بخرم
یه نگاه به این پست بنداز:نقل قول:
دقیقاً نمی دونم چه سنی هستن اما به نظر کاربران سایت EA بهترین خریدهاشون بودهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5996098&postcount=2834
curve shotنقل قول:
شوت کات دار
همچنین با گرفتن RB + O میشه پاس تقریبا بلند و محکم و تو عمق داد.
اون بیشتر شبیه شوته تا پاس !:31: درکل خود CPU خیلی از این حرکت استفاده میکنه که من خیلی بدم میاد !:31:نقل قول:
گرچه خودم خیلی استفاده میکنم !:31:
اینجوزی حال نمیده که بری و توی اینترنت اسم بازیکنا را پیدا کنی!خودت انالیز کن و پیدا کن!من که تو 08 این کارو میکردم!!!!!!!!البته امتحا اخریم که دوشنبه باشه بعد از چهار سال میخواهم فیفا بازی کنم!نقل قول:
این کار خیلی زمان بر هست هم خیلی پول میبره که بخوای هر بازیکنی رو بگیری تستش هم بکنی !نقل قول: