جای یوسف و بردیا خالی ... بهشون تبریک هرچند یاید ابن جشنو فرداشب می گرفتیم
Printable View
جای یوسف و بردیا خالی ... بهشون تبریک هرچند یاید ابن جشنو فرداشب می گرفتیم
خداییش حق این تیم ( آلمان ) سوم شدن نبود این بازیکنا باید جام رو بالای سرشون میبردن :41:
خداییش قشنگ بازی کردن :20:
ولی اروگوئه هم خوب بازی کرد :46:
تبریک به همه ی طرفداران تیم آلمان ... اروگوئه هم خیلی خوب بازی کرد ..
تبريك :11:
به اميد قهرماني در جام هاي بعدي
آلمان حقش رو داشت ... ایکاش فینالیست می شدید .... موفق باشید ... :10:
اروگوئه خوب بود ولی المان ها هم روحیه نداشتن .... اگه روحیشون مثه بازی های قبلی بود این حوری 2 تا نمی خوردن به هر حال سومی زیاد براشون مهم نیس اونها می خواستن اول بشن ... خب فوتبال همینه دیگه...
دوستت داریم آلمان
چند چند شدن؟
3 - 2 المان زد
سومی رو به طرفدارای آلمان تبریک می گم.
آقا تبریک میگم سومی رو بهتون شما هم مثل ما با اروگوئه 3-2 کردین . ضربه آخر هم شانس باهاتون یار بود . دوست داشتم تو فینال با شما بازی میکردیم ولی نشد ان شاالله دفعه بعد . :40:
ذوست داریم آلمان .......اگه فینال بود تا صبح اینجا می نوشیدیم و جشن می گرفتیم .. سومی برای آلمان عادیه
آره بی روحیه بودند.مخصوصا دفاع که سر در گم بود.اما در هر صورت بردیم، پس تبریک!:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اوزیل خوشم میاد.موثر بازی می کنه اما حیف پاش دیر به دیر به گل باز میشه.
اروگوئه هم خوب بازی کرد.اگه بازیش با آلمان نبود من طرفدارش بودم.
خب سومی رو به همتون تبریک میگم امیدوارم سالهای آینده دیگه به حقمون برسیم.جای یوسف و بردیا خالی...
خوبه اگه کسی 6 گل نزده باشه هنوز یه امیدی به آقای گل شدن مولر به همراه چند نفر دیگه هست. حیف شد کلوزه نیومد:13:
اگه چند نفر با هم آقای گل بشن چی میشه ؟! به همه جایزه میدن ؟!
سلام دوستان.
بابت پیروزی بهتون تبریک میگم.:11:
بازی فوق العاده زیبایی بود.آلمان نشون داد چه پتانسیل بالایی داره.
خب دیدم جای دوستتون(yuseph)بشدت خالی گفتم حداقل من به عنوان*********یه کارکوچلو بکنم.:20:
به سبک یوسف عکس شراب میزارم ولی باقیش رو نمیگم چون اولا به قیافم نمیاد.درثانی هی چکسی مثل خودش نمی تونه این کار انجام بده.(بازم میگم شرمندم)
ب..............
ن....................
دوستان المانی سومی از هیچ بهتره حق المانها قهرمانی بود ولی چه کنیم ای هشت پا خواست ما سوم بشویم
اولا" که دمت گرم.:11:نقل قول:
دوما" که خب حالا که اون عکسو گذاشتید دیگه دلم نیومد از خیرش بگذرم. به سلامتی یوسف و بردیا و حسن و علی و ... مینوشیم ...:7:
تازه به قیافمم میاد:21:
تبریییییییییییییییییییییک
مبارك باشه
تبريك به هر عاشق كه معشوقشون آلمان عزيز
همتون دوست دارم بازم دست خالي برنگشتيم
خيلي عالي بود با اين جوانان غيور عالي بود بچه ها
انشالله 2014 جام 100% ماله ماست شب خوبي داشته
باشيد .
قربان همگيتون مهدي
کاشکی الان داشتیم در مورد بازی فینال حرف میزدیم نه تبرک سومی . به هر حال قسمت نبود این سومی مبارکه همه دوستداران آلمان
این هشتپای نامرد عجب موجود مخوفیه !
بزرگترین پیشگوها یه دو سه تا غلط داشتن اما این لا مروت !
یه خسته نباشیدم به این جوانان غیور میگم که با بازی عالیشون همه رو متعجب کردن ، امیدوارم جام بعدی حقمونو بگیریم
توي يه جام با اين همه مدعي سوم شدن هم چيز كمي نيست!! سومي مبارك باشه!!!
منم تبریک می گم.
درسته سوم شدیم اما....به نظرم اگر اول نمی شدیم شایسته دوم بودن که بودیم
بعضی تیمها به راحتی از اونور جدول صعود کردن:41:
اما دور بعد این آلمان که امسال دیدم.......می ترکونه.نظر خیلی از مخالفاشو برگردوند.
خدا کنه این لو مربی باقی بمونه.:40:
دوست داریم آلمان:11:
به نظرم سوم شدن خیلی بهتر از دوم شدنه.چون حداقل با برد جام رو به پایان رسوندین.نقل قول:
در ضمن هلند خیلی راحت بالا نیومد.برزیل رو حذف کردیم.قبول دارم شما کارتون سخت تر بود اما کار ما
همچین راحت هم نبود.
ولي خيلي كم پيش مياد كسي از تيم سوم يادي كنه!!نقل قول:
به نظرم سوم شدن خیلی بهتر از دوم شدنه.چون حداقل با برد جام رو به پایان رسوندین.
===
اي كاش آلمان با تركيب اصلي اش ميومد و يه حال حسابي به اروگوئه مي داد كه ديگه حرفي براي عده اي باقي نمونه!!
سلام دوستان
برد ديشب و سوم رو شدن رو بريك ميگم به همه طرفداري آلمان
درسته اين تيم كمتر از قهرماني براش ارزشي نداره و واسه همينم بازي ديشب با بازيكناي ذخيره اومد تو ميدون ولي همون تيم ذخيرش هم از خيلي تيماي ديگه سر تر بود..نقل قول:
اي كاش آلمان با تركيب اصلي اش ميومد و يه حال حسابي به اروگوئه مي داد كه ديگه حرفي براي عده اي باقي نمونه!!
لو هم اينطور كه پيداست تا يورو 2012 احتمالا مي مونه و اولين قهرمانيش رو با آلمان تو اونجا جشن ميگيره!
سلام
چون سوم شدیم و خیلی ارزش نداره
به سبک آقا یوسف
می نوشیم (شربت آبلیمو)
ایشالا هر چه زودتر از بن در بیان
-قرارداد لوو به احتمال بیش از 90 درصد تا 2012 تمدید شده (هنوز قطعی نیست)
-میرو کلوزه هم به همراه بالاک به طور قطعی تا پایان یورو 2012 با تیم ملی ادامه خواهند داد (اگه سنگ اندازی نشه با این اتفاقات اخیر)
همچنين اگه يه جانشين بهتر براشون پيدا نشه!!!نقل قول:
میرو کلوزه هم به همراه بالاک به طور قطعی تا پایان یورو 2012 با تیم ملی ادامه خواهند داد (اگه سنگ اندازی نشه با این اتفاقات اخیر)
درود بر تیم بزرگ و جوان و باانگیزه و دونده و شجاع و یک دست و هماهنگ آلمان.
تیمی که نام او در این جام همه را به وحشت می انداخت و تیمی که به سایر تیمها درس فوتبال داد.
کسب مقام سومی را به تمام طرفداران آلمان تبریگ می گویم هرچند که قهرمانی برازنده آلمان بود.
به نظرم آلمان بهترین نتیجه رو گرفت.
هیچکی اول جام فکرش رو نمی کرد(حتی رئیس فدراسیون آلمان)
سومی رو به همه طرفدارهای آلمان تبریک میگم
به امید EURO 2012
یه سلامتی بروبج المانی که بن شدن (یوسف .. یردیا...)......................تبریک به همه .... باز هم می گم کاشکی امشب بازی داشتیم ... باید قهرمان میشدیم.....به هر حال جوانان آلمانی حال خیلی ها رو گرفتن... .......مخصوصا اون حاج رضایی و عزیزی رو ...انگلیس رو نایود کردن ... ارژانتین با اون همه ستاره رو با خاک یکسان کردن ...اسپانیا رو هم می تونستن ببرن ولی خب نشد ....
توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه انتخاب شد
به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی آلمان در ايران توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه در بازی رده بندی جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی شد.
اين بازی با نتيجه 3 بر 2 به نفع آلمان ها به پايان رسيد و یکی از سه گل آلمان در این بازی را مولر به ثمر رساند تا تعداد گل های خود در این جام را به عدد پنج برساند.
آلمان با این پیروزی به مقام سوم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی رسید.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
فیلیپ لام : باید جام را به شکلی مثبت به پایان می بردیم
سایت گل : فیلیپ لام، کاپیتان جانشین آلمان از عملکرد تیمش در جام جهانی به خود میبالد.
آلمان با شکست اروگوئه توانست به عنوان سوم دنیا دست یابد و لام میگوید: «بسیار افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما بسیار مهم بود که جام جهانی را به شکلی مثبت به پایان ببریم.»
طرفداران آلمان در این دیدار به شدت تیمشان را تشویق کردند. لام گفت: «ما نمیتوانیم به اندازه کافی از طرفداران آلمان تشکر کنیم. آنها همیشه انگیزهای بسیار بالا به ما میدادند.»
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
انتقاد شديد اولی هوينس از فيفا
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،اولی هوينس،رئيس باشگاه بايرن مونيخ آلمان در مصاحبه اي از عملکرد فيفا و دخالتهای بيش از حد آنها در جام جهانی انتقاد کرد.
او در اينباره گفت:
متأسفانه تيمهای بسيار زيادی مانند تيم ملی آلمان به علت اعمال نفوذ های زياد فيفا در اين دور جام جهانی حذف شدند،چون همه ميدانند که فيفا دوست دارد در هر دور از مسابقات جام جهانی يک تيم قهرمان شود تا مدتی معروف باشد.
ما در حال حاضر نميدانيم که نوبت تيم ملی آلمان کی فرا خواهد رسيد،اميدوارم به زودی اين اتفاق بيفتد،به نظر من تيم ملی اسپانيا قهرمان اين دوره از مسابقات است تا برای دو بار پياپی در مسابقات رسمی قهرمان باشد.
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
لوکاس پودولسکی : سوم شدن برای ما موفقیت بود
سایت گل : لوکاس پودولسکی میگوید سوم شدن آلمان در جام جهانی، با وجود از دست دادن فینال موفقیت به شمار میرود.
پودولسکی که در این جام دو گل زد و به دلیل سرماخوردگی بازی شنبه مقابل اروگوئه را از دست داد، به دستاوردهای آلمان میبالد: «سومی هم موفقیت است و میتوانیم به آن افتخار کنیم. قهرمان نشدیم اما سومی هم موفقیتی خوب به شمار می رود.»
او درباره مربی آلمان هم گفته است: «امیدوارم که یواخیم لو مربی ما بماند.»
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
توماس مولر می گوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است
سایت گل : توماس مولر، ستاره آلمان در جام جهانی میگوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است.
مولر پس از برد مقابل اروگوئه گفت: «بسیار به این افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما خیلی مهم بود که به این دستاورد برسیم. برای کشور و برای همه ما این برد اهمیت فوقالعادهای داشت. قهرمان نشدیم، اما سومی هم دستاورد بزرگی است. حالا باید به همین روند خود ادامه دهیم و از سوم شدن لذت ببریم.»
مولر با گلی که مقابل اروگوئه زد، تعداد گلهای خود در جام جهانی را به 5 رساند.
احتمال زياد بهترين بازيكن جوان جام از آلمان هست ... !
به نظر من بازیه اسپانیا رو هم می تونستیم ببریم . بوی تبانی میومد . ولی آلمان به نظر من بهترین تیم بود تو این جام . هر نوع بازی که تو کل دوره های فوتبال بود رو به نمایش گذاشت و نشون داد تیم های جوون هم می تونن تو جام جهانی نتیجه بگیرن . البته مربی آلمان هم به نظر من بهترین مربی بود . مقام سومی رو به همه تبریک می گم .
حیف شد کلوزه بازی آخرو از دست داد، 15 گله نشد!
سلام
سومی آلمان رو تبریک میگم
به نظرم کمی بی انگیزه بودن و میتونستن به اروگوئه بیشتر هم بزنن
البته اروگوئه هم بد نبود گل فورلان خیلی قشنگ بود
اگه لام و کلوزه و پودولسکی هم بودن که عالی میشد
ولی به نظر من اگه آلمان جای هلند تو فینال بود خیلی بهتر میشد
آقا منم کسب رتبه سوم که برای این تیم جوان خیلی عالی هم هست رو تبریک میگم .
به امید یورو 12
برزیل چوب دفاع و مربی ضعیفشو خورد نه بازی زیبای هلند:2:نقل قول:
از بچه ها خواهش دارم که عکس هایی از مدال گرفتن و جشن سوم شدن رو توی همین پست بذارن
عکس های با کیفیت و خوب