نقل قول:
ببخشين 16g هم داشت ؟ آدرس بی زحمت پيام شخصی بفرستيد ممنون
نقل قول:
ببخشين 16g هم داشت ؟ آدرس بی زحمت پيام شخصی بفرستيد ممنون
گالكسي با رنگ سفيد و ورژن جديد اندرويد در آلمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[PHP]http://www.gsmarena.com/white_color_version_of_samsung_galaxy_s_launched_i n_germany-news-2143.php[/PHP]
نه این فروشگاه "چاره" هستش , مغازه و اینا نداره , فروشگاه اینترنتی ه , اینم قیمت 8 گیگش هست فک کنم ولی با این قیمت ؟!!!! من از وقتی مایکروتل این گوشی رو آورده قیمت 8 گیگ با گارنتی مایکروتل زیر 690 تومن یادم نمیاد حالا 16 گیگش بماند ! تازه قیمت خود مایکروتل رو بنده عرض میکنم قیمت های مغازه های متفرقه بحثش جداست که یه سودی هم اونا میزارن روش ! حالا این سایت گوشی ای که مایکروتل خودش زیر 690 به کسی نمیفروشه این چجوری میده 640 ؟! حالا شما باهاشون حرف بزن بگو به شرط اصل بودن گارنتی میگیرم اگه گارنتیش اصلی نباشه پس میفرستم (اگه هم تهران هستی این فروشگاه ارسال با پیک داره و پولش رو نقدا موقع تحویل دادن کالا ازت میگیره , باهاشون حرف بزن اگه قبول کردن جلو همون پیک تست کن ایرادی داشت بده به همون پیکی ه)نقل قول:
سلام.
یه سوال؟ این نسخه تی موبایل رو میشه فارسی کرد؟ منطق که می گه میشه .. ولی یه بنده خدایی می گفت نمیشه .. نسخه تی موبایل رو 50 تومن ارزونتر می داد و می گفت چون فارسی نمیشه ارزونتره .. 16گیگ تی موبایل 640
سلام!
من میخواستم گوشی رو بخرم!
اول اینکه چه رنگهایی داره؟
و بعد اینکه اگر با ضمانت مایکروتل بخرم میتونم مطمئن باشم که گوشی هیچ مشکلی نداره؟!
یعنی مشکل Downloading و تغییر رام و اینا نداشته باشه ؟
ممنون میشم جواب بدید.
فراسی در چه حدی ؟ اگه فقط SMS فارسی فرستادن و گرفتن راضیتون میکنه , بله میشه (چون اون فقط یه رم افزار میخواد) ولی اگه قصدتون اینه گوشیتون فارسی رو بطور کامل ساپورت کنه و مثلا بتونید وبسایت های فارسی رو هم ببینید باید بگم اونوقت یا باید رام رسمی از طرف مایکروتل (!!) برا اون گوشی بیاد (که نخواهد اومد) یا یه کوکر بیاد رو یه رام کار کنه و فارسی هم که توو رامش بگنجونه (که اینم با توجه به اینکه فقط یه کوکر ایرانی داریم و اونم روو گوشی های آنلاک فکتوری کار میکنه و اینم که کوکر های خارجی اصلا نمیدونن ایرانی ها به چه زبونی حرف میزنن و فارسی چی هست پس انتظار رام از طرف کوکر ها رو هم نداشته باشید)نقل قول:
سلام.نقل قول:
به سلامتي انشاالله:27:...اول از همه اين گوشي تو ايران تك رنگه و همونطور كه دوستان در صفحه پيش گفتند تازه سفيدش در المان و انگليس موجود شده...در جواب سوال دومت هم بله.گوشيت با ضمانت مایکروتل هيچ مشكلي نخواهد داشت (واست مجاني اپديت خم ميكنن ديگه چي ميخواي...:31:)
دوستدار شما ياشار
سلام به همگی
بالاخره بعد از کلی شک و تردید بین با گارانتی و بدون گارانتی خریدن منم به جمع گلکسی دارا پیوستم :31:
من امروز از پایتخت یه دونه 8 گیگ با گارانتی پارس مایکروتل رو 700 خریدم
بدون گارانتیشم میداد630
میدونم یه ذره ممکنه گرون خریده باشم ولی باز خیالم راحته که گوشی سالمه و هیچ عیبی نداره البته هنوز نتونستم مشکل سه دگمه ایشو چک کنم اگه از بچه ها کسی لطف کنه بگه دقیقا چجوری باید این کارو بکنم ممنون میشم
سلام مبارکت باشه .. نه گرون نخریدی .. قیمتش بالا رفته ..نقل قول:
برای چک کردن3 دگمه ابتدا گوشیو خاموش کن ... بعد کولوم رو یا بالا یا پایین نگه دار همزمان باهاش دگمه home یا وسطی رو نگه دار بعدشم دگمه پاور
پس شد ولوم بالا + دگمه وسط + پاور ..
اگر رفت تو یک حالت مثل dos تقریبا ... reboot system بزن ...
همین کار رو با 3ولوم پایین هم بکنی میری تو حالت دانلودینگ ...
و مشکل 3 دگمه نداری
سلام دوستان
من گوشی رو با یه کدی ریسیت کردم{الان یادم نیست چی بود} الان دیگه با ایرانسل تو اینترنت نمیره کسی تنضیماتشو داره
سلام:5:
خصوصیات:
- Super fast launcher
- 5 quick launch spots
- Task switch
- Task killer (need pro)
- App organizer
- Widget
- Power switch
تغییرات جدید:
- Fixed Status bar icon can be cancelled
- Fixed scrolling when editing app will result in loss of previously saved check state
اصلاحات:
- Repositioned layout
- Rearranged color in label section
- Facelift fisrt use tutorial a bit
- auto disable click mode toggle in status bar mode
اضافه شده:
- Long click to open Taskbar
کد:http://dailymobile.se/2010/12/14/android-app-smart-taskbar-launch-any-application-instantly/
جا داره از زحمات جناب mahroo_z1 تشکر ویژه ای داشته باشم.واقعا یکی از دلایلی که من رو با وجود این همه مشغله درسی اینجا میکشونه خبرهای دسته اول و عالی ایشون هست.
کاش ایشون مدیر اخبار سامسونگ میشد.هر چند به نظر من که هست.
منم موافقمنقل قول:
خيلي گله :11:
نقل قول:کد:Setting > Wireless Controll > Mobile Network Setting > Access Point > Names Menu > New APN
Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080
MMSC: http://mms:8002
MMS proxy: 10.131.26.138
MMS port: 8080
پ.ن : حتما ریست فکتوری کردی
پ.ن 2 : این تنضیمات رو وارد کنی علاوه بر جی پی آر اس MMS ات هم فعال میشه و میتونی ازش استفاده کنی , نخواستی قسمت پایین رو وارد نکن
--------------------------------------------------------
واسه بعضی از دوستان سو تفاهم نشه , گوشی هایی که با گارانتی اصلی پارس مایکروتل توو ایران فروخته میشه هم بعضی هاشون مشکل سه دکمه دارن , مایکروتل هم این مشکل رو جز گارانتی حساب نمیکنه .
نقل قول:سلام دوستان:46:نقل قول:
با تشکر از شما و همچنین دوستمون sabzefosfori , مسلما تشکرهای شما باعث دلگرمی من میشه که راهی رو که در پیش گرفتم ادامه بدم.:11:
بازهم همینجا از تمام دوستانی که از پستای من تشکر میکنند ممنون و متشکرم.:11:
سلام من رو ببخشين ولی دلم از دست اين مايکروتل پره.
نزديک يک ماه نيم هستش ميخوام يک گلکسی بگيرم با گارانتی اوايل هی گفتن تموم کرديم بايد صبر کنيد يک روز دو روز 1،هفته خبری نشد
بعد گفتن تحريم هستيم معلوم نيست چی بشه باز صبر صبر آخرين حرفشون مال 2،3 هفته پيش بود که بار اول تموم شده بار دوم تو راه هستش اسم من رو هم نوشتن تو ليستی که افرادی مثل من در انتظار بودن خلاصه خبری نشد که نشد الان هم هر هفته که زنگ ميزنم ميگن نه خبری نيست احتمالاً هفته ديگه
جالب اينجاس داشتم تو سايت gsm نگاه ميکردم زده گوشی galaxy tab با گارانتی پارس مايکروتل وارد ايران شد خيلی جالبه
من فقط دوست دارم بدونم واقعاً داستان اين i9000 چيه که نمياره کسی خبری نداره جريان چيه ممنون
دوستان کسی می دونه قاب پشت این گوشی با رنگهای متفاوت را ار کجا می شه پیدا کرد؟
شنیدم که هست تو بازار .اما پیدا نکردم .
امكان داره كه آندرويد 2.3 براي گلكسي نياد؟
آخه شركت سامسونگ اعلام كرده هنوز مشخص نيست
شنيدم هزينه هاي زيادي داره.
سلام
این مشکل سه دکمه چیه که بعضی ها دربارش صحبت میکنند؟
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What’s new in 3.0.1:
- Move to SD Card: One of the most requested features for FroYo (Android OS 2.2) and later devices. Now, with one click, you can move the app to SD card to free up some memory. This feature can be found in “Manage Applications” under “Settings”.
- Improved Download Workflow: File download will happen in background and notification will be automatically placed in the system tray. This should make downloading files faster and more fun.
- Upload file: For users on FroYo (Android OS 2.2) and later, you will now be able to upload files from within the browser.
- Crash Reporting: Although Skyfire 3.0 is very stable, there are still some infrequent crashes and that’s not acceptable to us. With Skyfire 3.0.1, we have made it very easy for our users to send us anonymous logs so we can squash the bugs that cause these crashes. If Skyfire crashes, the next time you launch the application, you will be prompted to send us the logs. Please rest assured that this is anonymous and we will look at this daily to improve the browser.
کد:http://www.skyfire.com/press/blog
سلام:5:نقل قول:
دوست عزیز من خودمم مرتب سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو چک میکنم و متاسفانه از 2هفته پیش تاکنون این گوشی رو موجود نداره.
قبلا هم عنوان شد که تحریمهای جدید علیه ایران و بانکهای ایرانی شرایط رو برای نماینده های رسمی فروش گوشی در ایران سخت خواهد کرد و گفته میشه که این گوشی هم قربانی این تحریمها شده!!!:13:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
سلام :5:نقل قول:
دوست من اخرین خبری که در این باره منتشر شده این توییت هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/5555570-galaxy-s-will-get-the-gingerbread-update
اگه خیلی مایلی با گارانتی پارس مایکروتل بگیری بهتره به فروشگاه رسا طبقه دوم پایتخت یه سر بزنی من همین دیروز ازش به قیمت 700 خریدم می گفت یه 5 6 تا دیگه با گارانتی بیشتر نداره بهتره تا تموم نشده یه سر بهش بزنینقل قول:
برای اینکه مطمئن شی گارانتی گوشی اصل هست و تقلبی نیست میتونی همونجا IMEI گوشیتو + کد فروشگاه به شماره 200002323 sms بدی همون موقع جوابش میاد که گوشی مورد تایید پارس مایکروتل هست یا نه
من از دیروز که این گوشیو گرفتم هنوز گیجم !
میشه یک چند تا بازی و نرمافزار درست و حسابی که در اول کار معمولا میریزن رو پیشنهاد بدین واینکه از کجا و چجوری باید نصب کنم
ممنون میشم
سلام به همه...:40:
700 تومن...تازه 8 گيگش :18: ما رو باش كه دلمون رو به اين خوش كرده بوديم كه ارزون ميشه...روز به روز ماشالله گرون ميشه. :41:
وقتي كم كم وارد ميكنند خوب معلومه ديگه گرون ميشه ديگه...يكدفعه اي يه 100 جين ازينا بيارن ديگه:31::31::31:.
اونوقت 16 گيگ با گارانتي چنده؟ بعد يه سوال ديگه اگه گوشيه با گارانتي رو اپديت كني گارانتيش باطله؟ممنون.
دوستدار شما ياشار
اول اینکه از رام گوشیتون بک آپ گرفتید؟ شما فک کنم با گارنتی مایکروتل خریدید آره ؟ پس قبل روت یا تعویض رام یا هرچیزی اول یه بک اپ از رام اصلی رو گوشیتون بگیرید تا موقعی که میبرید گوشیتون رو به نمایندگی بهتون نگن گارنتیت باطل شدهنقل قول:
بعدم برنامه , برید قسمت برنامه های کاربردی موبایل , بخش اندروید همین انجمن , از اونجا برنامه ها با توضیحات کافی قرار داده شده , ببینید کدوما به کارتون میاد دانلودشون کنید , وقتی هم دانلود میکنید فایل ها با پسوند apk هستن اینا رو منتقل میکنی به حافظه ی گوشی (چه مموری , چه حافظه ی داخلی) بعد با گوشی میری اون مسیری که فایل ها رو منتقل کردی اونجا رو فایل که تپ کنی بعد رو Install برنامه نصب میشه
بازی رو هم برو قسمت بازی ها , این بازی ها رو دانلود کن مثلا:
Angry Birds
Fruit Ninja
NEED FOR SPEED SHIFT
Tom Clancy's H.A.W.X
Abduction 2
Pool Break Pro
Real Soccer
بازی ها هم دو نوع ان , اونایی که فقط فایل apk هستن (اونا روش نصبشون مثل نصب نرم افزار هست که بالا گفتم) . یه نوع هم اونایی که هم فایل apk دارن برا دانلود هم Data , اینا رو اول فایل apk شون رو نصب میکنی بعد اون فولدر Data که فایل زیپ شده اش رو دانلود کردی فولدر رو با همون اسمی که توو تاپیکش گفتن کپی میکنی به همون مسیری که توو تاپیک هر بازی گفته شده توو حافظه ی داخلی گوشیت
بازم مشکلی داشتی بپرس
اگه قبل عوض کردن رام از رامی که از اول روش نصب بود بک آپ بگیری و قبل بردن به نمایندگی اون رو برگردونی , نه , گارانتی باطل نمیشه .نقل قول:
دستت درد نکنه میشه بگی چجوری باید از رام گوشیم بک آپ بگیرمنقل قول:
سلام.من رام گوشیم رو ارتقا ندادم و همون پیش فرض استi9000xxjm1
حالا چجوری میتونم لگ فیکس کنم؟
راستی...بهترین رام واسه گلکسی با پشتیبانی فارسی چیه؟
دوستان من یه 2-3 روزیه میخوام رام Spike 4 رو بزیرم متاسفانه انجمن آندروید داره هاستش رو انتقال میده
کسی لینکی چیزی نداره ؟؟؟
ممنون
JPJPG تا الان از همه بهتره.نقل قول:
جالبه من همین دیروز ورژن 8 گیگ بدون گارانتی رو 590 قیمت کردم بعد ایشون میگه 700 خریده!!!چه وضعشه باز؟!
احتمالا با گارانتی بوده.
خواهش میکنم . یکی از برنامه های بک آپ گیری رو نصب کن (بهترینش Titanium Backup و ClockworkMod ROM Manager) بعد باهاش از رامت بک اپ بگیر و فایلی که درست کردی رو کپی کن به PC و نیگهش دارنقل قول:
ساده ترین روش نصب برنامه One Click Lag Fix رو گوشی هستنقل قول:
نقل قول:
هر دوی این فایل ها رو نیاز داری برا نصب رام :
کد:http://www.4shared.com/file/_O6e3AaN/update.html
کد:http://naser0172.com/Spike%20Speedy%20Edition%20v3%20OC.zip
سلام
ميخواستم بدونم چجوري ميتونم موقع بخش موزيك با هدفون جلوه هاي صوتي رو خاموش كنم تا به صداي 5.1 كاناله دسترسي داشته باشم .
ممنون ميشم اگه يكي كمكم كنه
دوستان من گالاکسی رو با یه هدفون کریتیو ep635 تست کردم.صداش خیلی بهتر بود.این هندزفری سامسونگ مذخرفه.شاید 50 درصد بهتر شد.
وقتی موزیک پلیر داره آهنگ پخش میکنه کلید Menu رو بزنید , بعد More , بعد Setting , حالا Equaliser و Effect رو بزارید رو Normal . بعدشم که خودتون بهتر از من میدونید , موقع پخش موزیک هر وقت گزینه ی 5.1Ch رو تپ کنید صدا به صورت 5.1 کاناله پخش میشهنقل قول:
از عزیزانی که دینای بازی های مثل sand stor,m , nova , doom رو با وای فای دانلود کردند و دارند خواهش میکنم آپ کنن که ما هم استفاده کنیم من یه فایل 90 مگی از nova رو دانلودکردم ریختم ولی بازم میگه دانلود کنید اگه میشه راه حلی بگید در ضمن به وایرلس هم دسترسی ندارم
حالا شما گالاکسی را با یه هدفون فیلیپس تست کن اونقوت صدا 100% تغیر میکننه و بهتر میشه(مخصوصا فیلیپس مدل (SHE 9503):8: یا مدل های بالاتر :27:نقل قول:
هدفون خود سامسونگ مزخرف ترین هدفون دنیاست.:13:
راستش من حدود 4 ساله از ep635 کریتیو استفاده میکنم.تا رنج 17-18 تومن به نظرم رقیب نداره.اما اگه آدم پولش بیشتر باشه سنهنایزر هم مارک خوبیه.حتی میگن با کریتیو قابل مقایسه نیست.قیمتاش هم از 50 به بالا.نقل قول:
:10:
نقل قول:
به نظر من اگه پول بیشتری میخوای خرج کنی یدونه MOTOROLA ROKR S9 بگیر البته اگه الان تو ایران باشه الان تقلبی و طرج اطلیش هست 35 تومان من الان خودم S9 رو 3 سال دارم و کیفیت فوق العاده با بیس بسیار بلا در ضمن بلوتوث هم هست هم میتونی تلفن باهاش جواب بدی هم آخرین شماره که گرفتی رو دوباره میگیره هم شماره گیری صوتی داره عالیه شک نکن