آقا راهی به جز نرم افزار برای مشاهده مقدار مصرفمون نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید
Printable View
آقا راهی به جز نرم افزار برای مشاهده مقدار مصرفمون نیست اگه ممکنه راهنمایی کنید
پژواک شماره 5243900 داد و هرچی زنگ می زنم کسی جواب نمی ده.....
---------------------------------
رفیق این همون پنل قدیمه چرا دوستان رو گمراه می کنی:28::28::28::28::28::28:نقل قول:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
خوب حالا ما چیکار کنیم که یکی دیگه جوب نیمده عجبا:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18:نقل قول:
---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
نه عزیز رو پنل جدید هر وقت که اتصالت قطع بشه میزان مصرف رو بعد از این که دوباره وصل شدی میتونی بفهمی البته من ندیدم این حرفه یکی از دوستانه حالا امتحان کن:31:نقل قول:
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
رفیق خودت میگی من چشمم آب نمیخوره تازه ما که کرمند مخبارات نیستیم که این سوال رو میپرسی ما بیشترمون کاربرای قدیمی هستیم ونه از این پنل جدیدشون راضی هستیم نه میدونیم چی به چی هستش:wac::wac::wac::wac:نقل قول:
من چون تا حالا شارژ نکردم نمیدونم چی به چیه
الان توی پنل قدیم برای من گزینه شارژ کردن اومده (128 یک ماهه و ...) حالا چون هنوز 500 مگ دیگه دارم اگه شارژ کنم نمیپره؟
اینترنتم هم فقط میتونه این سایتو و پنلشو باز کنه و انگار کاملا محدودش کردن.
وای ننگ بر این گوساله که این سیستم رو راه انداخته این همه کاربر سردرگمم اینقدر بی شعور یعنی هستند زنگ زدم 2030 چرت گفت اقا مشکل اینه خاک بر سر این کثافتها
می دونم فوش و ناسزا بدههههههههه و اینجا جاش نیست
اما به خدا حرف دلم بود!
خوب من دیشب اینترنتم بعد از 6 ماه با پایان رسید(مال زمانی بود که مسخره بازی های سری اول هم هنوز درست نشده بود) قبلا هم گفتم سرعت روزانه و شبانه 130 بود تازه تا یه ماه قبل 230 بود خلاصه دیشب گزینه های شارژ رو نگاه کردم و ریسک نکردم فعلا یک ماهه رو شارژ کردم اما شبانه که شروع شد در نهایت ناباوری دیدم منم مثل شما ها شدم و شبانه 128 واقعی شده تازهکمتر به زور 14 میشد
ما تو شهرستان جالبه هیچ کس نیست جواب بده باز شما یه تلفن دارید که زنگ بزنید چهار تا لیچار بارشون کنید
ولی انصافا چه روزگاری بود که نت رو جارو کردم دیگه این اخری داشتم چرت و پرت دانلود میکردم با این سرعت هم به نظر من اصلا ارزش نداره شب تا صبح کامپیوتر روشن باشه من فقط شبایی که دانلود افلاین وضعیتش خوب باشه کامپیوتر رو روشن میزارم و در کنار دانلود افلاین یه 200 تا 250 مگ هم شبانه دانلود میکنم
دیگه با اوضاع کنونی باید برم سراغ سایت های دانلود افلاین و نیازهام رو از طریق اونا برطرف کنم هر چند که یه مدت هم دارن به دیش گیر میدون و به اون هم امیدی نیشت
ساعت 2 شب
سرعت افتضاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل کنترل پنل شما تو قسمت مشخصات سرویس تاریخ انقضا سرویس رو چه زده؟چه تاریخی براش نوشته؟
ساعت 12:10
حواستان باشه یه موقع از اینترنت کش شده استفاده نکنید!!!!!!!
وقتی با کانکشن بریج وصل می شم چراغ اینترنتم خاموشه ولی به اینترنت متصلم!!و صفحه ها رو باز میکنه یعنی یه جورایی اینترنت کش شده!!!!!!!!!!!
اینم دو تست ساعت 12:50 ظهر
اینم با سرور واشنگتن 5 دقیقه بعدشکد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=614.755
خدا مرگشون بده
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اتصال bridge با کامپیوتر کنترل می شه و چراغ مودم را روشن میکنه .اینترنت کش شده نداریم.:27:نقل قول:
-----------------------------
دیشب شارژ کردم 400 مگم که پرید تاریخ انقضا هم یک ماه زیاد شد اما تا امروز وصل نبود با هزار بدبختی زنگ زدم 2030 و بهشون گفتم اینترنتم محدود شده و فقط به پنل دسترسی دارم اون هم بعد از سوال کردن از 10 نفر گفت شارژ بزن درست میشه گفتم شارژ زدم گفت مودم رو ریست کن و ... درست میشه گفتم چرا حساب من 4 روز زودتر تموم شده گفت آخه داری به سیستم جدید منتقل میشی تا می خواستم بگم شارژ برای چی بود پس قطع شد و تا الان هم هر چی تلاش کردم نتونستم دوباره بهشون زنگ بزنم خلاصه اینکه یعنی یه ماه (10400 تومان) الکی شارژ کردم و کنترل پنل قدیمم هم از کار افتاد:41:نقل قول:
خوب دوستان من بعد از خوندن این خبر:
که موضوعش قانون جدید ADSL بود یه ایمیل به سازمان تنظیم مقررات دادم و ازشون پرسیدم که این قانون جدید با مقرراتی که مخابرات اصفهان گذاشته یکیه یا نه که جواب ندادن بعدش با چند تا از دوستام که داخل شرکت های pap بودن مکاتبه کردم و فهمیدم که قانون مخابرات با این قانون جدید مغایرت داره و اون قانون نیست و اگه خواستین جزئیاتش را توضیح میدمکد:http://www.cra.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=4de0f201-747e-48ac-807f-6e9616d24805&WebPartID=3f210037-707e-451c-bfd7-5ac582dd5a03&CategoryID=95fd93fb-2ee6-493a-829a-dd6b96e46ec7
برای شکایت می توتونید به لینک زیر برید:
البته برای اطلاعات تکمیلی حتما قبل از شکایت پست زیر را بخونید و بعدش شکایت کنید:کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=510097
اصلا هم نا امید نشیسن من خودم از شکت های pap شنیدم که سازمان رگولاتوری سر این قانون بهشون اخطاریه داده و بهشون فشار میاره
فقط صفحه اول اون پست رو نخونین و همش رو بخونید تا دقیقا بدونید اوضاع چطوریه و ...
به قول معروف که میگه تیری در تاریکیه اگه همه شکایت کنن حتما تغییراتی ایجاد میشه
اینم همینطوری میزارم :d
کد:http://www.asriran.com/fa/news/178368
---------------------------------
خب چی شد این مخابرات به وعده های 2 3 روزش عمل کرد یا خیر :31:
یادمه هر وقت زنگ می زدیم می گفت 2 3 روز دیگه 2 3 روز دیگه ...
اینا الان یه غطلی کردن خودشون هم نمی تونند جمعش کنند و سردرگم شدند ... وقتی یه مشت بی سواد رو استخدام می کنند همینه دیگه ، تو ایران فقط پارتی حرف اول رو می زنه .. الان اینا رو گذاشتن تو 2030 جواب مردم رو بدند که هیچی حالیشون نیست تازه حقوق هم می گیرند . مخابرات با این کارش ضرر بزرگی به خودش می زنه اما حالا متوجه نیست و همچنان به غلطی که داره می کنه اصرار داره ...
سلام
من که سر در نیاوردم اینجا چه خبره ولی دوستان اینترنت من از دیروز ظهر قطع شده . میگه مشکل DSN یا یه همچین چیزی داری .
مودم وصل میشه ولی internet access ندارم . فایر والم خاموشه . کسی میدونه مشکل چیه ؟
با تشکر . . . .
آفرین حق رو گفتینقل قول:
من یادمه گفت 2 3 روز دیگه درست میشه
شاید این جمعه درست بشه شاید
میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
چه چراغایی از مودم روشنه؟ توی مودم را ببین آی پی می گیره؟
بابا بیخیال اینجا جای بحث در مورد سرویس مخابرات نه دعوا و توهین به هم!!!!!!
کوتاه بیایید!!اگه مشکلی هم باشه مشکل از یه جای دیگس!!!!!اونوقت میای اینجا به هم توهین می کنید!!
هر کی یه نظری داره باسه خودش و هم عقیده هاش درسته نه باسه همه!
بگذریم:10:
توی پست قبلی گفتم الانم میگن:
اگه کانکشن بریج بسازید چراغ اینترنت روشن نمیشه ولی می تونید سایت ها را مشاهده کنید یعنی اینترنت کش!!
یکی از دوستان گفت اینترنت کش یعنی اینترنت رایگان! ولی این طور نیست!
یعنی شما به طور مستقیم به اینترنت وصل نیستید و تمامی سایت ها در سرور مخابرات قرار دارد وشما از آنجا سایت ها را می بینید و هر 2 یا 3 ساعت یکبار update می شه!!یعنی شما با تاخیر اطلاعات را می گیرید! فقط خوبیش اینه که سرعتش بالاست!
بعضی از سایت ها را باز نمی کنه!حواستون باشه!از کانکشن بریج استفاده نکنیدuser و pass رو داخل مودم وارد کنید یعنی کانکشن pppoe
:11:
اینترنت من که 3 روز وصله 3 روز قطعه . آخرین بار 2 روز پیش بود که زنگ زدم گفتم باز چی شده گفت اکانتتون تمام شده و ... گفتم مگه قرار نیست رو قبض بیاد گفت هنوز یکم مشکل داریم و کلی چرت و پرت گفتن آخرش هم 5 تومان برام شارژ کردن گفتن رو قبض تلفن میاد .
خدا بخیر کنه فکر کنم یه قبض تپلی آخر ماه داشته باشیم فکر کنم هر بار قطع میشه یه 5 تومانی میکنن تو پاچم که رو قبض بیاد :angry:
خوب دیگه ایرانهنقل قول:
این مشکل همس ولی من هنوز چون بهارستانم نداشتم خدارو شکر ولی چه فایده سرعت شبانه 128 کیلوبیته و سرعته روزا 1 مگابیت
اینم یه تست ساعت 11:55 دقیقه شاید جالب باشه البته از یه سایت دیگس بچه ها شمام از این سایت تست بگیرید ساده و خوبه
کد:http://www.bandwidthplace.com
Last Result:
Download Speed: 510 kbps (63.8 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 187 kbps (23.4 KB/sec transfer rate)
الأربعاء, أوت 24, 2011 11:52:22 ب.ظ
این یکی هم واسه تست عالیه
تستش عالیه همه چیز رو نشون میده اینم ساعته 12 شب گرفتمکد:http://www.speed.io/index_en.html
سرعته آپلودم خوب بالاست بابه اینترنت ماهواره ای
یکی به من بگه این شناسه سرویس دیگه چیه!!؟
تو پنل جدید ثبت نام کردم، تا دیروزموارد میشودم،ولی امروز هرکاری میکنم میگه یوزر و پس اشتباهه !!تو یاداوری هم شناسه سرویس میخواد!
در پنل جدید وقتی اعتبار تموم میشه ارتباط هم قطع میشه و مثل پنل قدیم نیست که فقط صفحه ی پنل و پرداخت رو نشون بده و بشه شارژش کرد > باید با دیال آپ وصل شید یا تشریف ببرید کافی نت و شارژ کنید، برای شارژ هم دو گزینه داره که پرداخت آنلاین و پرداخت روی قبض هست، وقتی دیدم چراغ اینترنتم خاموش شده و قطع است، با دیال آپ وارد پنلم شدم دیدم اعتبارم صفره و شارژش کردم. نمی دونم اینم چرا مثل پنل قبلیش نمیکنن تا آدم دردسر نداشته باشه ....کد:http://217.219.5.9/scpluto
خوب به سلامتی ما هم به سرویس جدید منتقل شدیم و سرعتمون به 512 (یه چیزی کمتر) تبدیل شد و شبانه هم پرید:41:
یوزر و پسورد این پنل جدید را از 2030 گرفتی؟نقل قول:
فکر کنم ما هم باید دیگه بگیریم:2:
الان من برای همسایمون اینترتی ثبت نام کردم
حالا باید چیکار کنم؟
زنگ میزنند یا زنگ بزنم؟
چند روزه رانژه میکنند؟
سلام منم ديروز اينترنتم قطع بود , زنگ زدم گفيند كه شما انلاين هستيد من گفتم به خدا اينترنتم قطعهنقل قول:
اخرش خودم دست به كار شدم
و اخرش در قسمت وارد كردن كارت شبكه مودم , توي قسمت اخر كه خالي بود نوشتم 4.2.2.1
مشكلم حل شد , ولي نميدونم چرا سايت گوگل را باز نميكنه
بيبن مشكلت حل ميشه يا نه
سلام
اگه ميشه يه نفر ادرس كنتل پنل قديمي را بزاره
ويندوز عوض كردم ادرشو ندارم
مرسي
دوست عزيز ميشه بگيد چجوري ميشه اين يوزر و پسورد را وارد كردنقل قول:
راهنمايي كنيد ممنون ميشم
بچه ها از زمانی که ای دی اس ال استفاده می کنم دیگه caller id تلفن کار نمی ده یعنی وقتی کسی خونه زنگ میزنه شمارش نمیفته باید چکار کنم
نقل قول:
من که هنوز تو این پنل جدیدشون وارد نشدم زیاد هم سر در نمیارم
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
نقل قول:
بسکه احمقن انگار فرق هم میکنه.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
نقل قول:
مبارکه شماهم پس رفتی قاطی مرغ ها:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:39::39::39::39::39::39::39::39:
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
نقل قول:
اصولی گند زدن
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:44 AM ----------
نقل قول:کد:http://217.219.5.24/IBSng/user/
به سلامتی ماهم وارد پنل جدید شدیم !!! :37: از دیشب دیگه از اعتبارم کم نمیشه !!! :45:
2.5 gb هم ترافیک داشتم !!!:41:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا.... .....:32:
شما اول وارد تنظیمات مودم میشید(مرورگرتون را باز کنید در قسمت /ادرس بنویسید 192.168.1.1 بعد user و pass می خواد که معمولا دوتاش admin هست بعد وارد advance setup که کانکشنتون را می بینید رو ی edit کلیک کرده vpi و vci 0 و 35 بعد تیک گزینه pppoe را میزنید بعدش هم user و pass که مخابرات داده وارد کرده save می کنید و بعد save/reboot رو میزنید و خارج می شید بعد از 2 دقیقه باید به اینترنت وصل بشید!!!!!!!!1نقل قول:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
داخل پنلم تاریخ انقضا سرویس رو 6/31 نوشته باسه شما هم همینطوره؟
سلام یه سوال من رفتم ثبت نام کردم تو سایت....ولی وقتی می خوام وارد سامانه یا رزرو بشم....می گه یوزر و پسوردت اشتباهه..یکی کمک کنه چه شکلی ای دی اس ال بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
من با يه مشكل بزرگ روبه رو شدم
فقط چند تا سايت را ميتونم باز كنم
فكر كنم مشكلم از isp هست
الان هم دارم با vpn كار ميكنم
راستي يه نفر ميتونه چطوري ميشه يه كانكشن وي پي ان در ويندوز xp درست كرد
ممنون