بي نهايتنقل قول:
پ.ن: من تا حالا با مک کار نکردم، فقط گوشیم آیفون که میشه تا یه حدی باهاش آشنا بود. میخوام بدونم لذت کارکردنش چقد با ویندوز فرق میکنه، خواهشا اینو صادقانه جواب بدین چون برام خیلی مهمه .
مخصوصا با نسخه جديد lion
Printable View
بي نهايتنقل قول:
پ.ن: من تا حالا با مک کار نکردم، فقط گوشیم آیفون که میشه تا یه حدی باهاش آشنا بود. میخوام بدونم لذت کارکردنش چقد با ویندوز فرق میکنه، خواهشا اینو صادقانه جواب بدین چون برام خیلی مهمه .
مخصوصا با نسخه جديد lion
کاور زنده کنفرانس معرفی ایپد،
فردا ۲۱:۳۰ در
با روشی جدید بدون نیاز به رفرش مکرر صفحه،کد:http://goo.gl/C0DKf
ترجمه اختصاصی توسط تیم تحریریه
نه هیچ مشکلی نیست تا یکی فامیل اتون از هر چیز میتونه بیاره تو گمرک بهش گیر نمیدند اما اگر مثلا دو تا مک بوک بیاره اون وقت کمرگ داره!نقل قول:
کاشکی ما هم یکی رو داشتیم از اون ور واسمون بیاره
بیش از 7 ماهه می خوام بخرم و اول که نمی شد
بعد که شد همه گفتن صبر کن تا جدیدش بیاد
حالا که جدیدش زود تر از حد انتظار اومد قیمتش نجومیه
---------
یه سئوال
می گم جدا از قدرت و سرعت خوب سخت افزارش، چی باعث شد شما هم بخواین اپل بخرین؟
منکه دیوونه ی این یونی بادی آلومینیومیش شدم
خیلی خوشگله
فکر کنم حدود 200 هزار تومان فقط واسه همینش گرون تر شده
بی زحمت میتونید مشخصات سری جدید رو بهم بگین؟؟؟:11:
نقل قول:
به چند صفحه قبل مراجعه كنيد :13:
من خیلی در این مورد تحقیق کردم همه گفتن نه مشکلی نیست و فعلا که همچین چیزی اعلام نشدهنقل قول:
تو این عکس هم گفته که رو این پارتیشن فعلی نصب نمی شه
گفته پارتیشن مخصوص به اکس پی رو ایجاد کنین و نصب کنین
احتمالا آوردن مثل لینوکس پارتیشن سازگار با مکینتاش رو عوض کردن
اما اکس پی یا ویستا قطعا با همین بوت کمپ نصب می شه
نقل قول:
خود اپل هم اين موضوع رو اعلام كرده
در ضمن شما ميتوني هر سيستم عاملي رو نصب كنيد ولي بوت كمپ فقط 7 رو ساپورت ميكنه :13: البته بوت كمپ هاي سري جديد
فكر نمي كنم قبلش هم كسي با بوت كمپ XP نصب كنه :13:
آخه تو این عکس نوشته شما با دانلود نرم افزارهای ضروری پشتیبان به کمک بوت کمپ دستیار می توانید مایکرو سافت ویندوز را بر روی مک پایه اینتلی نصب کنیدنقل قول:
نوشته یه پارتیشن واسش ایجاد کنین و نصب ویندوز رو شروع کنین
اصلا نه نوع ویندوز رو مشخص کرده نه گفته که نمی شه نصب کرد
از یکی از نمایندگی ها هم که پرسیدم گفت نه همچین چیزی نیست و تا آلان هم اعلام نشده
حالا شما اگه از جای معتبری خوندی لطفا لینکش رو بذار
البته کلا بوت کمپ یا چیز دیگه مهم نیست
فقط بشه اکس پی روش نصب کرد، حالا با هرچی که باشه فرق نداره
الان یه کم تو فروم های خود سایت اپل گشتم
بعضی ها گفتن نه اصلا این طور نیست بعضی ها هم گفتن چون خود مایکروسافت پشتیبانی از اکس پی رو قطع کرده اپل هم درایور واسه اکس پی رو دیگه ارائه نمی ده
این حالت رو مک بوک ایر جدید هم بوده
اما این طور نیست که اصلا نشه اکس پی نصب کرد
بیشتر مشکل رو درایورهاشه که شاید در آینده ی نزدیک با ازدیاد درخواست ها شرکت اپل بیاد درایورهای اکس پی رو دوباره ساپورت کنه
اما 7 نصب می شه و فوقش مود 7 رو به اکس پی تغییر می دیم دیگه
فکر کنم با این وضعیت از صبر کردن واسه مدل جدید پشیمون بشیم و بهتر بود همون مدل 2010 رو بخریم!!
خوب متاسفانه در ایران محصولات اپل گران هست! دلیل هم ندارد و خوب یکی از دلایل اش نبود گارانتی معتبر / گران بودن خوده محصولات اپل در بازار جهانی و کمتر ترغیب شدن یوزر به خرید این نوع محصولات که به همین دلیل سود ی که از مشتری میگرند رو بیشتر میکنند تا از طرف کم بودن مشتری اصلاح بشهنقل قول:
در مورد یونی بادی هم سری قبلی ها هم یونی بادی هستند حتی سری مک بوک های قبلی هم یونی بادی هستند اما در مورد سیاست قیمتی محصولات جدید مک بوک پرو با سری قبلی به واقع نگاه کنید اختلاف قیمت با سری قبلی بسیار پایین هست در ایران انقدر نمایان میکنه خودش رو!
درمورد مک دیوایس چیزی که علاوه بر قدرت سخت افزاری(سری جدید مک بوک پرو یکم کانفیگ اش خوب هست والا شما نگاه کنید سری قبلی رو؟ اصلا کانفیگ بالایی نداره با توجه به اینکه در سال 2010 عرضه شده) تطبیق او اس با سخت افزار هست. ببینید اپل میاد با توجه به سیستم عامل که داره سخت افزار رو براش اپتیمایز میکنه چیزی میزاره که در مورد حداقل هاش کم نیاره و راحت بتونه سیستم عامل رو به طور احسنت اجرا کنه و سقف و ماکسیمم رو هم در مورد ساپورت بعد میزاره یعنی مثلا سیتسم عامل اپدیت شد هم بازم مشکلی نباشه گویی الان مثلا کسی که 2 الی 3 سال پیش مک بوک معمولی هم خریده الان رو سرعت لب تاپ اش مشکلی نداره و راحت داره با مک اسنو لئوپارد کار میکنه. اما خوب این فرق دیوایس های اپل مثلا با دیگر دیوایس ها هست مثلا ویندوز واقعا ماکروسافت نمیتونه بشینه تک تک لب تاپ هایی که در سال عرض میشوند رو چک کنه و خودش رو سازگار با اونها کنه گویی اگر باگی هم باشه باید شرکت سازنده رفع کنه و خوب این وسط یک خلایی وجود دارد گویی در مورد اپل این وسط خلایی نیست خوده اپل لب تاپی بیرون داده که خود اش میان افزار اش رو نوشته خود اش هم کانفیگ کاملا سازگار با ان را ارئه داد پس این وسط کمترین مشکل اجیاد میشه اگر مشکلی هم باشه باید خودش ساپورت کنه نه کمپانی دیگری.
در اونیکی تاپیک یکم در این مورد توضیح دادم دوست من مطالعه کنید امیدوارم ابهامات اتون بر طرف بشهنقل قول:
سلام بچه ها
در کل
به نظرتون خرید انوی 15 به صرفه تره یا مک بوک 15 اینچی (372)2010 ؟
لطفا بدون تعصب نظر بدین
منظورتون 15 اینچی جدید با مدل پرو 372 هست؟ اگر این هست حال که شما میخواهید مک بوک پرو بخرید بله به صرفه هست اما الان نه با این قیمت!! اگر کسی دارید بگید براتون بفرسته یا صبر کنید چند ماه دیگه بخرید چون کلا الان مک بوک پرو خریدن اشتباه هست! چه سری قبلی ایش و چه سری جدید ایش چون هم سری قبلی ها ر دارند بسیار گران میدند و هم سری جدید رو به واسطه کم بودند بسیار گران تر!! شما خودتون حساب کنید مک بوک سری قبلی 373 رو با گارانتی 3.5 میدند حالا مک بوک پرو جدید 2.2 پانزده اینچی رو هم 3.5 میدند! میبینید که اصلا قیمت ها به هم ربطی نداره!نقل قول:
نه منظور من envy 15 hp بود
وبا مدل 372 makbook pro 2010
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
نقل قول:
372 نسبت به 1 ماه پیش فقط 30 هزار تومان افزایش داشته
اینم تیزر تولید یونی بادی آلومینیومی ( design ) مک بوک های جدید که با لینک Direct براتون گذاشتم با کیفیت بالا :
کد:http://www2.uploadorb.com:443/q/arurvh7y2iaptwfobecttvum3gxkyb55hrsr3ulbtzicwuiyity3o/apple-macbookpro-design_video-us-20110221_848x480.mov
دمت جیز حال کردم دیدمشنقل قول:
در واقع کف کردم
واقعا حیف نیس بگیم .... بر امریکا؟
این همه فناوری به حق مرحبا داره
آقا بهترین جا برای فروش ۳۷۳ کجا س دست دوم؟
مغازه دار ها که می خان به قیمت یه کیس p4 بخرن.
سری جدیدو خریدم داره می یاد این رو دستم مونده با بدهکاری ممنون می شم از دوستان جایی با انصاف سراغ داره اطلاع بده.
چه مدل ram va cpu کلا بهتره واسه این کاره برای اینکه مقایسه کنم با بقیه لپ تاپا؟نقل قول:
حدودا کی میاد سری جدیداش؟
اره میدونم اینو اما فکر کنم سرعتش بیاد پایین باز بخاطره نصب ویندوز روی لپ تاپ اپل آره؟
ممنون.
سئوالت یه کم نا مفهومهنقل قول:
اما فکر می کنم از این نظر که پرسیدی لپ تاپ های مک بوک پرو اپل می شه گفت از همه قوی ترن
اینم در نظر داشته باش که ویندوز فقط 7 می شه رو مدل جدید نصب کرد
من احتمالا میگم یکی از آشناهامون از اونور برام بگیره بیاره چون واقعا خرید اپل فقط اینجوری به صرفه است . از 2 جهت :
1) قیمت ارزانتر نسبت به ایران ... مدل 15 اینچ جدید 2199$ قیمت داره :
دو ماه دیگه ممکن بیاد ایران (نقل به مضمون از فروشندگان پایتخت) تازه اونم با چه قیمتی ؟ حداقل اولش 3 میلیونه ... بعد باید 4 ماه صبر کنی قیمتش بیاد مثلا حدود 2800 یعنی همینجوریش با 6 ماه تاخیر از روز دنیا کلی پول بیشتر هم میدیکد:http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=MTkyMTUxMjg
2)دلیل مهمتر customize کردن محصول انتخابیه . مثلا توی همون لینک قبلی اگرselect را انتخاب کنید می بینید قیمت پیشهنادی بر اساس کانفیگ تیپیکال و اولیه محصول می باشد و می توان cpu ،ram ،Hard Drive ، display .... هستش که با اون که قیمتش اضافه می شه ولی واقعا دستت توو انتخاب کانفیگ خیلی بازه و این محشره ...اینم لینکش :
حالا فرض بخوای بری پایتخت همون مدل ثابتی رو که داره با اون قیمت فضایی بخری....پس بهترین کار سفارش اون برای خرید در خارج و انتقال اون به ایرانهکد:http://store.apple.com/us/configure/MC723LL/A?mco=MjEyOTY4OTQ
این چیزهایی که شما گفتی رو اینجا همه می دونننقل قول:
تازه خیلی چیزهای دیگه هم هست مثل اینکه شما مجبور نیستی کلی هم پول واسه ضمانت کاملا غیر معتبر ایرانی بدی اما اینجا معمولا اجباریه
اما مشکل اینه که خب همه که یکی رو ندارن که از اونور بیاره
بعد از یه طرف کانفیگی که من می خوام رو بعیده کسی که آشنایی نداره بتونه تهیه کنه
یعنی ممکنه با اندکی تغییر واست بیاره
راه پس دادن و تعویض هم دیگه نداری
سلام من سه گزینه دارم چین یا ترکیه یا دبی ,شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید.از کجا بفهمم اپل استور کدوم یکی معتبر تره و قیمتش مناسب تر؟
اما مشکل اینه که خب همه که یکی رو ندارن که از اونور بیاره
بعد از یه طرف کانفیگی که من می خوام رو بعیده کسی که آشنایی نداره بتونه تهیه کنه
یعنی ممکنه با اندکی تغییر واست بیاره
راه پس دادن و تعویض هم دیگه نداری[/QUOTE]
ببین مگه میشه وقتی مشخصات کامل یه مدل رو میدی اشتباه بیاره؟
بعد یه سوال
مدل 13" corei5 , بلو ری (blue ray ) داره؟
ای بابا پس چرا سوال منو نمیذارید؟عجله دارم.
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
فقط از نظر قیمتی چک بشه که فکر نمی کنم جایی غیر از ایران تا این حد قیمت ها متفتوت باشه
این مشخصات رو کسی می فهمه که اهل کامپیوتر باشهنقل قول:
خود منم یه خورده حساسم اگه سر سوزنی باب دلم نباشه دیوونه می شم
پس بهتره خودم بخرم
چون هنوز تازه کار حساب می شی و واسه اینکه مطمئن شن اسپم نیستی پست های اول باید تائید شهنقل قول:
از پست 20 به بعد دیگه این طوری نمی شه
نقل قول:
مدل 13" corei5 , بلو ری (blue ray ) داره؟
خير نداره :13::13:
آها مرسی هزینش چقدر میشه اگه بخوام blue ray بعد از اینکه اومد ایران نصب کنم.
:20:بعد مطمئنید که دبی فرقی با چین نداره؟آخه شنیدم ممکنه اصل نباشه اگه از دبی بگیرم.
و اینکه یه لطفی بکنید بگید تفاوت قیمت رو از کجا بگیرم؟
این مشخصات رو کسی می فهمه که اهل کامپیوتر باشه
خود منم یه خورده حساسم اگه سر سوزنی باب دلم نباشه دیوونه می شم
پس بهتره خودم بخرم
آخه اینطور که میگید ترسیدم نکنه برا منم اونچیزی رو که میخوام نیاره.منم رشتم کامپیوتره ولی نمیدونم این سر سوزن منظورتون چی هستش؟مگه چند مدل 13" داره بقیه چیزاشم که دقیق میدیم.
راستش منم سر همین چینی بودن و امریکایی بودنش گیر داشتم که هم اینجا و هم فروشنده ها همه گفتن همش تو هر کشوری باشه چینیهنقل قول:
قیمت اصلی تو سایت خود اپل هست
بحث من سر تغییر دادن اون کانفیگ دیفالتشه
مثلا به صورت پیش فرض سی پی یو پایین تر انتخاب شده
دیگران ممکنه جدی نگیرن و سر سری بخرن و اهمیت ندن که من گفتم مثلا سی پی دوم رو انتخاب کن
بعد بیاره و ببینی این اونی که می خواستی نیست!!!
اما در مورد تفاوت قیمت اضافه کنم که احتمالش کمه یه جا پیدا شه که عینا مثل سایت بده
بیشتر منظورم به این بود که از همون 2 جا یعنی چین و امارات قیمت بگیر هرکدوم پایین تر بود بخر
در مورد قیمت بلو ری راستش من اطلاعاتی ندارم حالا دوستان لطف می کنن راهنمایی می کنن
نقل قول:
کانفیگی که شما می خوای رو لازم نیست کسی تهیه کنه توی همون لیست خودت هر کدوم رو خواستی تیک می زنی (لینک دومی که گذاشتم)... کمپانی واست همون رو میفرسته .فکر کنم اینقدر اعتبار داره اپل که همون چیزی رو که تیک زدی بده بهت .
آره اینو می دونمنقل قول:
در معتبر بودنشون هم هیچ شکی نیست
اما پولش رو کی بده؟
طرف که نمیاد شماره کارت و رمزشو بده دست من
تازه ممکنه آدرسش رو من درست وارد نکنم بعد بره در خونه ی یکی دیگه
البته اینا همش جزئیه مهم همون شماره و رمز کارته که کسی دست ما نمی ده
اگه اپل مستقیم ایران می فرستاد و پولش رو هم می دادیم به مامور پست خیلی عالی می شد
البته اینطوری هم هزینه ی پستش خیلی زیاد می شد
اگه اپل تو ایران نماینده ی رسمی می داشت دیگه همه چی حل بود
آخه این آقا میخواد فامیلش براش بیارن نه کمپانی..نقل قول:
خواهشا یه نفر جواب سوال منو بده..
من لیست قیمت ها رو از apple store کشور ها مختلف چطور میتونم بگیرم؟
اگه از نمایندگی رسمی می خوای بخری تو این لینک لیست تمام کشورهایی که اپل استور داره اینجا هستنقل قول:
اگه باز نشد از همون برنامه های کمکی که خودت می دونی استفاده کن!!!!
اماراتش که مشخصه تو لیست Africa, Middle East, and India آخرین ردیف اولین پرچم از سمت راست United Arab Emirates که کنار اوگانداستکد:http://www.apple.com/choose-your-country/
چین هم چون فونتش قابل خوندن نیست تو لیست Asia Pacific ردیف اول از سمت چپ دومین گزینه بین استرالیا و هنگ کنگه
اما اگه از فروشگاه های عادی می خوای بخری و به زبان عربی یا چینی مسلطی باید سرچ کنی تا اگه سایت داشتن و لیست قیمت هم گذاشته بودن ببینی
یا بهترین و مطمئن ترین راه اینه که یا خودت یا یه آشنا شخصا بره بگرده و قیمت بگیره
البته فکر کنم نگرانیت بی مورده چون قیمت تو تمام نمایندگی های اصلی یکیه و فقط به واحد پول همون کشور محاسبه شده
و همه جا بر عکس ما یه قانون و نظارتی هست که هرکی هر قیمتی دلش خواست نده
در کل به نظر من زیاد خودتو اذیت نکن چون تفاوت قیمت چندانی نخواهند داشت (بر عکس ایران!!!)
از هر کشوری که می خرید ، به layout کیبورد حواستون باشه! که حتما ، حتما EN باشه!
(کیبورد عربی ، فرانسه ، چینی و... هم هستند!: دی)
میشه یکی بگه یونی بادی آلمینیومی چی هستش؟
آره دیگه از اول فرض همین بود که یه آشنا بیاره واسه آدمنقل قول:
یونی کوتاه شده ی یونیکه که اینجا منظور تکی و واحدهنقل قول:
بدنه و قالب لپ تاپ های مک بوک پرو و ایر از جنس آلومینیومه و به خاطر اینکه سبک تر و باریک تر و حتی مقاوم تر بشه کلا یه تیکه درستش کردن
اگه ای دی اس ال داری این کلیپ رو دانلود کن تا بیشتر متوجه شی
پست 2935
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=384784&highlight=snow+leopard&page=294
به سلامتی!بعد از کلی ایندر اوندر زدن 1.300 جمع کردیم 374 رو بخریم شده 1.540!ینی چه؟مملکته گلو بلبل!
هی گفتن صبر کنین میاد پایین قیمتا پس چی شد یهو دو هفته ای 250 تا رفت روش؟!بابا نخاستیم..وایو بخریم انگار غصمونم کمتره..
یک نفر لطف می کنه که این رو دوباره اپ کنه.اخه تو لیست دانلود بود و تا دانلود کنم از رده خارج شد و دیگه کار نمی کنه.:41:نقل قول:
دوستان یه نکته ای ... چون من می خوام ویندوز 7 رو کنار مک روی اپل نصب کنم بهتره ram بالاتری انتخاب کنم واسه لپتاپ یا cpu بالاتر یا هر دو یا هیچ کدوم ؟ چون می شه ram اپل انتخابی رو تا 8 گیگ و cpu رو تا 2.3 GHz افزایش داد موقع سفارش محصول