سرعت توررنت رو کاهش دادن ؟؟؟؟
Printable View
منم دارم به این نتیجه میرسم که سرعت کم اینترنت مربوط به مبین نیستش و یه جورایی انگار سایتهای ایرانی مشکل دارن.
شرکت سپنتا ی قسمت برای تست سرعت دانلود داره که میشه سرعت واقعی رو نشون میده. برای من رو 64 بود ولی از سایتهای ایرانی که دانلود میکنم 33 اینا هستم. شما هم امتحان کنید ببینید برا شما چه جوریه :
کد:http://sepanta.net/test.exe
سلام بر دوستان کسی میدوند این گزینه جدید که اومده داخل سایت مبین چیه
Recharge by Voucher Card
این کسی جواب ندادنقل قول:
نوع مودم در سرعت اینترنت ما تفاوتی ندارد.نقل قول:
سرعت مطابق سرعت خریداری شده است. سرعت دانلود 128 : نزدیک به 16.( در چندین روز اخیر با کندی سرعت در ساعات مختلف مخصوصاً ساعات رایگان)
قطعی و خرابی تقریباً کم داره اما به دلیل وضعیت اینترنت ایران کندی سرعت، قطعی و .. "همیشه"پیش میاد که معمولاً به سرویس دهنده ربطی نداره و ممکنه برای همه پیش بیاد.( یا اینکه دلیل مشکل که آیا از طرف سرویس دهنده است یا جای دیگر مشخص نیست.)
من تجربه دانلود تورنت با سرویسهای دیگه رو نداشتم ولی با مبین تا به حال سرعتم خوب نبوده. یعنی همیشه در حدود 6-7 کیلوبایت و نهایتا برای چند ثانیه تا 14-15 میره. با اینکه فایلهای زیادی رو تست کردم که سیدر های زیادی هم داشتن ولی تقریبا وسط کار پشیمون شدم و دانلود رو قطع کردم. به نظر من تورنت به درد کسایی میخوره که سرویس نامحدود دارن و اینجوری میتونن 24 ساعته چندتا فایل رو برای دانلود بزارن و به تدریج دانلود کنن.نقل قول:
البته اینکه شما حدس زدی شاید سرعت تورنت هم در ایران کاهش دادن میتونه درست باشه. چون هرکار غیر معقولی که آدم حتی بهش فکر نمیکنه در ایران روی اینترنت پیاده میکنن. نتیجه اینکه تا جایی که میتونی دنبال لینکهای معمولی بگرد و اگر یک فایل خیلی ارزشمند بود و جایی پیدا نکردی به تورنت روی بیار
برای من هم بعضی از سایت ها مثل مایکروسافت خوبه اما نمیتونم باور کنم این همه سایت بزرگ ایرانی و خارجی سرورشون ضعیفه. یک لینک از سایتی که فکر میکنید ضعیفه بردارید و با یک وی p ^ان SST*P و encryp شده خوب تست کنید. سرعت برای من کامل بود و نتیجه این شد که هیچ کدوم از اون سایتهای معروف مشکل نداشتن.نقل قول:
پس اگر بعضی از سایت ها خوبه و با وی پی.. هم همه خوب میشن مشکل میتونه از کجا باشه؟ جایی غیر از ISP و سایت.
وقتی در روزهای خاص سرعت کم یا اینترنت به کل قطع میشه پس این "احتمال" هست که این موارد ناشی از سیستم روز های خاص یا حاصل روش جدید ف ^یلترین*گ باشه.
darkmind جان لینکی که دادی یک فایله که باید دانلود کنی با حجم 60 مگابایت. درسته؟ با این فایل چی معلوم میشه؟نقل قول:
به نظر منم این بازیهای جدید یه جور شیلترینگ غیر مستقیمه. من در چندروز اخیر خیلی از فایلها رو به دلیل سرعت دانلود افتضاح و صفر شدن سرعت دانلود و ماندن در همان وضعیت نتونستم دانلود کنم. مثلا چندفایل مختلف رپیدشیر بود که وقتی دانلود رو شروع میکردی چند دقیقه بعد دانلود صفر میشد و دیگه تکون نمیخورد و یا مثلا نرم افزار اپن آفیس رو وقتی از سایت اصلیش میخوام دانلود کنم با سرعت 1 یا 2 کیلوبایت دانلود میشه که عملا یه جور شیلترینگه دیگه... با اینهمه سایتی که شیلتر کردن بازم به بقیه سایتها کار دارن و نمیذارن آدم کارشو بکنه. فقط از سایت تبیان میتونی دانلود خوب داشته باشینقل قول:
قبلاً سرعت تورنت خوب بود و میشه گفت با لینک مستقیم تفاوت محسوسی نداشت. اما چند وقته که کلاً سرعت ها کم شده و مسلماً سرعت تورنت هم کاهش پیدا کرده.نقل قول:
کلا مبین نت چند وقتی است خراب شده.نه پوشش درستی دارد نه سرعت درستی ایرانسل یک سروگردن جلوتر است.
سلام
ظاهرا شرکت مبین نت سرعت پروتکل های PPTP و L2TP رو محدود کرده.اگه به این اسکرین شات نگاه کنید متوجه سرعت میشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمتی که سرعت نوسان نداره و با سرعت خوب داره دانلود میشه واسه پروتکل SSTP هست. قسمت راست اون هم واسه پروتکل PPTP هست. چون من هر دو سرویس مبین و ایرانسل رو دارم میتوبنم بگم که ایرانسل این مشکل رو نداره.
اینجا کسی تجربه مشابه ای داره ؟!
بله. درسته. برای من هم sstp خوبه. حتی زمانهای کاهش سرعت سرعت کامل رو میده. توی پست های قبلی توضیح دادم.نقل قول:
منم این رو حس کرده بودم ولی به روی خودم نمیاوردم:27:نقل قول:
آقا امروز یه عملیات عظیم روی مودم انجام دادم (نخندینا)
منزل ما جای بسیار بدی از جهت آنتن دهی وایمکس هستش. از روز اول که وایمکس گرفتم این نکته رو متوجه شدم. اما نکته جالب این بود که گاهی اوقات 3 تا چراغ سیگنال داشتم و گاهی اوقات حتی یک چراغ. امروز به بخش تنظیمات مودم رفتم و دیدم که این تغییر سیگنال به دلیل فرکناسهای اسکن شده توسط مودم هست و بعد از چند بار کانکت شدن که بلاخره با سه چراغ وصل شد دیدم با فرکانس 3449000 به شبکه وصل شدم. برای همین در قسمت اسکن ست مودم بقیه فرکانسها رو پاک کردم که فقط از همین فرکانس استفاده کنه. و الانم سه چراغ مودم روشنه. شاید این آموزش خیلی ابتدایی بود ولی بلاخره جواب دهی اش بدک نیست و احساس بهتری رو به آدم میده که با 3 چراغ به شبکه وصل باشی به جای یک چراغ. البته فرکانسی که نوشتم برای من جواب داد و شاید برای دوستان دیگه فرکانس قوی تر متفاوت باشه. در ضمن قبل از پاک کردن فرکانس ها اونها رو جایی یادداشت کنید.
سلامنقل قول:
OpenV*P*N چطور ؟ کسی تست کرده ؟ چون دسترسی به OpenV*P*N ندارم به شخصه نمی تونم تست کنم.
باز هم لوگوی گوگل عوض شده اما بدون وی پی n نه. میترسم این هم نتیجه سیستم های پیشرفته فی%لترینگ باشه.
ویرایش: خوشبختانه فقط بخاطر کشور V پی ا#ن بود.
چه جوری sstp میکنینش؟
مال من الان l2tp هست
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
منظورت از سرعت خوب چیه؟نقل قول:
چون من که ایرانسل هم دارم افتضاحه
من از هر دو شرکت سرویس دارم در حال حاضر ایرانسل با سرویس 2 مگابیت دانلود 230 میانگین به من می ده پینگ خوب اما مبین نت با سرویس 1 مگابیت 65 میانگین دانلود میده.پینگش هم زیاد جالب نیست.نقل قول:
پس چرا به من این سرویسو نمیده مال من هم مثل مال توئه ولی گفتم الان ساعت 12 سرعت دانلود 10 کیلوبیت بر ثانیه استنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امیدوارم خبرم تکراری نباشه
چون پستای قبل رو نخوندم
============
شبکه وایمکس اپراتور مبین نت در شهرستان بابل فردا و پس فردا دچار اختلال می شود.
به گزارش مهر، اختلال در شبکه وایمکس مبین نت در ساعات 11 تا 14 روز ششم و ساعت 11 تا 12 روز هفتم اردیبهشت ماه جاری در شهرستان بابل خواهد بود.
روابط عمومی شرکت ارتباطات مبین نت دلیل این اختلالات را انجام امور فنی ذکر کرده و از تمامی کاربرانی که اینترنتشان در روزهای مذکور دچار اشکال می شود عذرخواهی کرده است.
مبین نت یکی از چهار اپراتوری است که سال 88 مجوز فعالیت در حوزه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم را در 30 استان از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت کرده است.
علاوه بر مبین نت، ایرانسل، اسپادان و رایانه دانش گلستان نیز مجوز فعالیت در حوزه وایمکس را دریافت کرده اند که در این میان دو اپراتور اسپادان و رایانه دانش گلستان تاکنون موفق به ارائه سرویس دهی وایمکس نشده اند.
پریسا خانم مشکل اینه که اسم سرویسهاشون دیگه اینترنت پرسرعت نیست چون اصلا سرعت نداره فقط کانکت میشه و یک سرعت معمولی بهت میده
ولی نمیدونم تا حالا تو ترکیه اینترنت کار کردین یا نه؟حتی تو خیابونش سرعت وای فایت خیلی بالاست البته نباید ترکسل رو با مبین نت و ایرانسل اصلا مقایسه کرد
Recharge by Voucher Card
چه جوری باید اسم مودم و پسووردشو عوض کنم؟
من که 512 دارم حتی الان که ظهره دارم با سرعت بین 10 - 15 دانلود میکنم.
اما سایت اسپید تست خوبه. (شاید مثل مایکروسافت باشه)
سلام چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
سرعت دانلود 128 رو چنده؟مخصوصا شبا که دانلود رایگانه
از همه مهمتر برا من پینگ هستش پینگ که زیاد نوسان نداره ؟
میشه راحت با وایمکس انلاین تو سرور های ایرا نی بدون لگ بازی کرد ؟
مودم رو مثل شرکتهای های adsl حتما باید از همون شرکت بگیریم چون مودم هاش گرونه و ارزون ترین مودم برا wimax چنده؟
با سلام خدمت همه دوستان
من الآن 2-3 روزی میشه دارم از سرویس وایمکس مبین نت استفاده میکنم
با سرعت 512 و حجم 10 گیگابایت
همچنین در استان البرز-کرج-سه راه رجایی شهر
این تست همین الآن از SpeedTest :
و سرعت دانلود هم بین 60 تا 64 هست
هزینه ی ماهیانه هم 30000 تومان
با تشکر از همه
- اگر حالت عادی باشه 16نقل قول:
- پینگ کلاً در تست ها زیر 300 نیست.
- به طور مثال اگر بخوای فیفا در گیم رنجر بازی کنی اگر هاست بشی و پینگ حریف خوب و مقداری هم شانس! داشته باشی شاید بشه یک بازی قابل تحمل داشت.(بستگی داره انتظارت از پینگ چقدر باشه) اما اگر هاست نباشی به هیچ وجه راضی کننده نیست.(برای من) پینگ ایرانی ها معمولا از 100 هست تا 170 .
- بله. به سایت مبین نت برید و تعرفه های سرویس ها و مودم ها را ببینید.
خیلی ممنون که خیلی سریع جواب دادین.
این نقشه که برا indoor & outdoor تهران گذاشته من چیزی ازش سر در نیاوردم کسی میتونه بگه بهارستان(نزدیکای جمهوری منطقه 12) تو in هست یا out؟
سلام دوستانی که مودم وایف این شرکت دارن انتن این مودم باز هم میشه
با سلام خدمت همهنقل قول:
الآن من مودم رو از شرکت بردم(جابه جا کردم) بردم خونه ، توی باغستان کرج
مشکلی در اتصال و ارتباط نیست
اینهم از تست SpeeTest :
با تشکر
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
نخیر ، مودم وایمکس وایرلس ، کلا" آنتن نداره ، وخوبیش اینه که هرجا بهش برق بدی (در محدوده) بهت اینترنت وایمکس وایرلس میده
همچنین این رو هم بگم ، در فناوری وایمکس مبین نت ، سرعت ارسال و دریافت تغریبا" با هم برابر هستند
با تشکر
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
شرمنده ، اینهم تست سرعت اکانت تستی که نصاب میاره تحویل میده و تست میکنه :
فکر کنم این نهایت سرعتش هست...
دوست عزیز منظورم انتن های پشت مودم باز هم میشه که انتن قویتر زد من مودم وایرلس روتر دارم انتن هاشو باز کردم انت قوی گذاشتم انتن هاش باز میشه دوستانی که این مودم دارن ممنون
بله دوست عزیز . اون دو تا آنتن پشت دستگاه که یکیش برای وایمکس هست و یکیش برای وایرلس باز میشه ولی آنت مودم وقتی باز بشه دیگه مودم کارایی نداره. مگر اینکه بخواین آنت قویتری بهش وصل کنید که اونم نمیدونم در بازار هست یا نهنقل قول:
Recharge by Voucher Card
سلامنقل قول:
یه نگاهی به سایت انداختم، همچین لینکی پیدا نکردم. کجای سایته؟ میشه لینکشو بزارید؟
منظورتون پرداخت اینترنتیه؟
لطفا سوال من هم جواب بدین
چه جوری باید اسم مودم وایرلس و پسووردشو عوض کنم؟
از کجا باید ریز مصرف حجم همراه با ساعت مصرفشو گیر بیارم؟
ریز مصرف را در ecare ببینید.نقل قول:
کد:http://178.131.3.1:9080/nser
سلامنقل قول:
اسم مودم وایرلس تو می تونی تو قسمت تنظیمات مودم عوض کنی. برای وارد شدن به تنظیمات مودم وقتی که به شبکه وایرلست کانکتی توی آدرس بار اینترنت اکسپلورر تایپ کن
بعد از اون یه پنجره باز میشه که یوزر و پس میخواد، اگه تاحالا پسوردتو عوض نکرده باشی برای یوزر admin و همون admin بازم برای پسوردت بزنکد:http://192.168.1.1
بعد برو قسمت Basic -> LAN بعد از سمت راست برو رو تب WLAN
بعد جلوی SSID اسمی که دوست داری رو بنویس و Apply رو بزن. یه بار مودمتو خاموش و روشن کن.
برای تغییر پسووردتم برو تو قسمت Maintain -> Account
قطعی اینترنت در ایران دیگر یک حادثه نیست و کاربران ایرانی با این وضعیت چنان خو کردهاند که اگر مدتی اینترنت آنها قطع نشود یا با اشکال و اختلال مواجه نشود دچار تعجب و شگفتی خواهند شد
قطعی اینترنت در ایران اگر دلایل داخلی داشته باشد، باید بهدنبال تیغه بولدوزری بود که حین حفاری در یک گوشه کشور به کابل اینترنت گیر کرده و بخشی از ایران را با اختلال مواجه ساخته است و اگر منشأ خارجی داشت بهطور حتم و یقین باید بهدنبال لنگر کشتیای بود که در دریای عمان یا خلیجفارس توقف و کابل دریایی را پاره کرده است.
هفته گذشته گزارشها حکایت از کندی محسوس سرعت اینترنت در ایران داشت. ابتدا گمان میشد مردمی که از تعطیلات نوروزی برگشتهاند برای کسب اطلاع از دنیا سراغ اینترنت رفتهاند و این هجوم یکباره سرعت اینترنت را با کندی مواجه کرده است.
اما با تداوم این وضعیت، نگاهها همه متوجه مخابرات شد. حالا دلیل تازهای برای کندی اینترنت در ایران بیان شده است: قطع کابل دریایی در ایتالیا! البته طبق نظریهای مشهور حتی بال زدن پروانهای در چین با توفانی در برزیل ارتباط دارد.
به گفته یک مقام دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت، بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته میشود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشا آن در کشور ایتالیاست.
به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس میگیرند بروز پیدا کرده است. مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت از بروز قطعی کابل دریایی شبکه اینترنت بینالملل smw4 خبر داد و اعلام کرد: حدود 20 درصد ارتباطات کشور که از این مسیر تامین میشد دچار قطعی شده است.
حسن کریمی، در گفتوگو با مهر در مورد بروز اختلال در شبکه اینترنت کشور که از اواخر هفته گذشته پیش آمده است، گفت: بخشی از ارتباطات شبکه اینترنت کشور که از کابل دریایی (smw4 (sea-me-we4 گرفته میشود با مشکل قطعی مواجه شده که این مشکل داخلی نبوده بلکه منشأ آن در کشور ایتالیاست. به همین دلیل قطعی ارتباط و اختلال نه تنها در کشور ما بلکه در بسیاری از کشورهایی که از این کابل دریایی سرویس میگیرند، رخ داده است.
وی با بیان اینکه مذاکرات با شرکت سرویسدهنده در حال جریان است و قول رفع خرابی در اسرع وقت داده شده است، افزود: تا زمانی که این قطعی برطرف نشود کندی سرعت اینترنت را در کشور خواهیم داشت.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد که با رایزنیهای انجام شده هرچه سریعتر مشکل بهوجود آمده مرتفع شود و گفت: از آنجایی که اینترنت دریافتی ما در کل کشور توزیع میشود بروز چنین اختلالاتی کاهش ترافیک در کل کشور را به همراه خواهد داشت و مربوط به منطقه خاصی نمیشود.
کریمی با بیان اینکه منشأ قطعی پیش آمده یکی از فیبرهای اصلی است که ما از طریق آن اینترنت دریافت میکنیم و به همین دلیل نمیتوان مسیر پشتیبان و جایگزین برای آن در نظر گرفت، افزود: در سالجاری درصدد افزایش ظرفیت ارتباطی در داخل کشور هستیم تا از این پس مشکلات اینچنینی تا این حد ملموس نباشد.
گفتنی است ایران با 190 مورد قطعی اینترنت در طول سال بالاترین رکورد منطقه را از این لحاظ داراست.
منبع:کد:www.hamshahrionline.ir/news-105388.aspx