یه 256 نامحدود و یه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
256 تا چند ماه پیش اندازه دو مگه میگرفت اما **** توش:n02:
Printable View
یه 256 نامحدود و یه 2 مگ نامحدود.نقل قول:
256 تا چند ماه پیش اندازه دو مگه میگرفت اما **** توش:n02:
کسی جدیدا دو مگابایت گرفته؟ ظاهرا الان به دانشجوها میدن
دانلود شبانه بالاخره از 1 شروع میشه یا 2؟
تعرفه اینترنت برای دهه فجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی سعی کردم به صورت اینترنتی یا تلفنی دو مگ دانشجویی ثبت نام کنم نشد . پس فردا حضورا خدمتشون میرسم و نهایت تشکر رو ازشون میکنم .
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزیز اگر رفتید لطف کنید درباره واگذاری سرویس های نامحدود هم یه سوالی بپرسید .چون در حال حاضر من از شرکت خصوصی اینترنت دارم و وقتی با 2020 تماس میگیرم سیستم اجازه وصل شدن به قسمت پشتیبانی رو نمیده و پیغام میده شما از اینترنت شرکت مخابرات استفاده نمیکنید.نقل قول:
بازم ممنون
مدتیه سرعت شبها میخوابه و دیگه نمیشه دانلود کرد. به این پشتیبانی مخابرات پیام دادم:
کارشناس بسیار باهوش و حاذق و دلسوز مخابرات:نقل قول:
سلام.. نیازی نمیبینم که با دلیل و مدرک نشون بدم پهنای باند ساعات فیری رو دارین کاهش میدین.. نیازی هم نمیبینم بگم چرا اینکارو میکنید..
نکن برادر.. نکن اینکارو.. خوبیت نداره..! یک ماهه که سایت گوگل رو هم نمیتونم باز کنم در ساعات رایگان..
سری یپش تیکت باز کرده بودم برای مشکلم.. آقای کارشناس اومدن تیکت رو بستن و بعد یه سوال پرسیدن.. بعد من با تیکت بسته چطوری میتونم جواب شمارو بدم ؟! این پشتیبانیه ؟؟!!
نقل قول:
با سلام
مشترک گرامی در ساعات رایگان مشترکین معمولا سرت واقعی خودشان را میگیرند .شما که سرعت 512k دارید باید در ساعات رایگان 64 کیلوبایت دانلود بگیرید.اگر مشکلی است لطفا برای پیگیری تماس بگیرید تا مشکل برطرف شود.
قانع شدم الان:n19:
کی مخابرات شب سرعت واقعی میشد قبلن ها ؟ همیشه سرعت روز و شب یکی بود.. دارن کلاه برداری میکنن باز.... :n06:
رفتم مخابرات . نامحدود که نمیدن اصلا . بعد متوجه شدم که این طرح های دانشجویی شبانه رایگان نداره . این طرح بدون شبانه 10 تومن هم نمیارزه . این مخابرات چی فکر کرده با خودش ? گل بگیرن در این مخابرات رو .
اون هفته که رفته بودم واسه ثبت نام گفتند یک هفته ای حاضر میشه امروز هم دوباره رفتم اون خانم خیلی خیلی محترم گفتند برگه ثبت نامتون گمشده باید دوباره فرم پر کنید . خلاصه دوباره پر کردم . خواستم 1 مگ بگیرم گفت ما الان به جز 1 مگ دانشجویی تعرفه ی دیگه ای نداریم مجبور شدم 512 بگیرم . حالا سرعت دانلودش چند هست ?نقل قول:
داخل سایت تعرفه نامحدود رو زدن ولی وقتی رفتم مخابرات گفتن سرویس نامحدود فعلا ارائه نمیدیم
البته شاید نزدیک عید باز سرویس نامحدود فعال بشه
شاید اونو برا رد گم کنی زدن تا از تهران گیر ندن بشون .نقل قول:
چون اکثر جاها موظفند نامحدود هم ارائه بدن .
کسی نمیدونه کاربرایی که نامحدود گرفته بودن ، میتونن تمدید کنن یا نه ؟
من پرسیدم گفتند نامحدود نیست و 99% نامحدودا تمدید نمی شننقل قول:
دوستان نظرتو در مورد طرح ویژه ی اسیاتک چیه؟
سلام
یه سوال داشتم حداکثر سرعت دانلود چقدره؟
این رانژه کردن هم داستانی شده برا ما . بعد یک هفته زنگ زدم 2020 میگم خطم رانژه نشده میگه ادرس بدید کارشناس بفرستیم . فرداش کارشناس اومده میگه خطتتون رانژه نشده . :mad: منم گفتم خسته نباشید . یه 5 تومن هم گرفتو هیچی به هیچی . فکر کنم واسه بار پنجم برم پیش اون زنه بدخلقه شاید یه فرجی شد . دفه چهارم که رفتم پیشش داشت با یکی دعوا میکرد . همین مونده بود بزنتش . ادم قحط بود اینو گذاشتند مسئول فروش .
این جی پی ار اس همراه اول پیرم کرد . اه خسته شدم .
....نقل قول:
برادران و خواهران گرام، الان کدوم شرکت ها خوبه؟ از پارس آنلاین و شاتل نگید که چون دفترش اراک نیست نمیشه اونجا رفت و حق خودت رو بسونی:n02:
مخابرات هم که به ف رفت، کدوم یکی از سرورهای داخلی خوب میگیرن؟
راستی نامحدود دیگه جایی نمیده، نه؟
ساتیا نامحدود شبانه داره از 7 شب تا 7 صبح - قیمتشم بد نیست .نقل قول:
فردا باز دارم میرم مخابرات . اون خراب شده جایی نداره مشکل ما رو رفع کنه ?
بالاخره درس شد ...نقل قول:
دوستان مثل اینکه این سایتی که قبض بروز میداد درس شده ولی انگار شناسه قبضی که میده اشتباهه.
دوستان مخابرات قراره یه سری سرویس جدید به مناسبت عید نوروز ارائه بده البته هنوز تعرفه سرویس ها رو نزدند و نمیدونم بازم نامحدود بدن در این تعرفه های جدید یا نه
این هم لینک خبر
کشتن خودشونو! من که تو اینا چیز جدیدی نمیبینم به جز قرعه کشی که اونم نصیب خودشون میشه... :
دوست عزیز خط اخرش نوشته که تعرفه سرویس ها اعلام خواهد شدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این هم تعرفه های عید نوروز که داخلش از اینترنت نامحدود خبری نیست و به قول دوستمون خودروی چینیش هم برندش یکی از خودشونه
کسی نپرسیده تعرفه های دانشجویی دانلود رایگان داره یا نه ؟
تعرفه های بالا چی دانلود رایگان دارند ؟
من پرسیدم . شبانه نداره . باید از این طرح های معمولی بگیرید .نقل قول:
منظورتون طرحهای ویژه عید و طرحهای عادی قبلی است ، درسته؟نقل قول:
طرح نوروز هم احتمال میدم نداشته باشه . باید طرح عادی بگیرید .نقل قول:
نقل قول:
پس چکار کنیم - با این 3 گیگ و 5 گیگا که کار ما راه نمی افته . . . . شما از کی پرسیدید ؟ از قضاتی ؟
الان مسئولش کیه ؟ یه زمانی ترابی بود - هستش هنوز؟
نقل قول:
ستون دوم رو 2 زده یا 3 گیگ ؟ اگه 3 گیگ باشه که بریم عوض کنیم ! من الان 512 با 2 گیگ ترافیک دارم با همون قیمت!
نقل قول:
3 گیگ زده - در واقع همون قیمتای قبلیه فقط یه گیگ به حجم اضافه کردن - اینم تعرفه قبلی برای مقایسه با جدیده :
برای تغییر به کمپین که اذیت نمیکنن ؟ چیکار باید انجام داد؟نقل قول:
بعد کمپین رو باید حتمن یک سال استفاده کنم ؟
مرسی/
دوستان عزیز ، از تعرفه های پیش پرداخت کسی نگرفته ؟ سرعتش خوبه ؟ دانلود free داره ؟
نقل قول:
نه از خداشونم هست - آره یک ساله هستش - فکر نکنم چیزی بخواد - حضوری برو اداره مخابرات طبقه سوم ( خ مخابرات ) ، مشخصه اتاقش، برا اطمینان کارت ملی صاحب خط هم ببر -
البته اگه از این دفاتر پیشخوان نزدیکتون هست از اونا هم بپرسید قبلا تغییر تعرفه انجام میدادن الان نمیدونم . اگه رفتی درباره دانلود شبانه هم بپرس بیزحمت -اقای قضاتی بیشتر اطلاع داره تا بفیشون
دوستان عزیز خواهشا جواب منم بدین
من اینترنت 128 سه گیگ دارم ماهیانه 10تومن با سرعت دانلود 60
ولی مصرف من حدود 9-10 گیگ در ماه است.یعنی در ماه حدود 7 گیگ بیشتر مصرف میکنم که جریمش میشه 28 تومن.کلا در 2 ماه به جای اینکه 20 تومن بدم 50 تومن میدم
حالا با 2 ماهی 50 تومن میتونم سرویس بهتری از مخابرات بگیرم؟از نظر محدودیت سرعت هم به خاطر دانشجو بودن مشکلی ندارم
به هرحال وقتی شما میگین تا 10 گیگ دانلود دارین ، هرسرویسی که بگیرین همین اندازه دانلود دارین، پس نمیتونین با این پول سرویس بهتری از نظر سرعت بگیرید.نقل قول:
چیزی که آشکاره سرویس نامحدود برای شما بهتره، ولی فعلن وضعیت سرویس نامحدود در هاله ای از ابهامه.
به نظر من شما یک سرویس بردارین که ترافیک نداشته باشه (ازین 0 گیگی های جدول پایین) که قیمتش هم ارزون تر باشه، بعد از ترافیک اضافه استفاده کنید.
مثلن اگه سرویس 512 صفر گیگ رو بردارید میشه ماهی 4500 تومن و همچنین اگر بالای 10 گیگ ترافیک اضافه داشته باشید ، مثلن 11 گیگ میشه ماهی
22 تومن که با مقدار سرویستون جمع بشه میشه : 26500 که در دو ماه میشه 53 تومن..!
حالا نمیدونم این شدنیه یا نه، چون من دقیقن نمیدونم سرویس های 0 گیگ چطوریه ، بچه ها باید بهتر بدونن. ولی اگه این روشی که گفتم بشه خیلی عالیه
برای شما.. سرعت دانلودتون هم 160 کیلوبایت میشه.
ممنوننقل قول:
ببخشید چنتا سوال
1-تو قسمت تعرفه ها تو سایت مخابرات زده تعرفه های دهه فجر و دانشجویی؟آیا باطل شده؟آخه یه 2گیگ با 10 گیگ دانلود زده ماهی 25 تومن؟
2-چرا الان سرعت دانلود من 60 هست.آخه سرویس 128 باید 16 باشه؟
3-همچنین اگه من بخوام 512 بگریم شاید سرعت دانلودم همون استاندارد 512 باشه یعنی 64؟
بازم ممنون :)
گیگ اضافه به صورت پله ایی محاصبه میشه مثلا اگه شما 11 گیگ حجم اضافه داشته باشید این طور میشه :نقل قول:
5*4
5*3
1*2
37000 تومن ناقابل :n09:
1 . فکر کنم تا اخر اسفند تمدید شده . دانشجویی شبانه نداره .نقل قول:
2. سرعت بیشتر = مصرف بیشتر = سود بیشتر
3. 512 طبق گفته دوستان دور بره 150 هست . من یک مگ دارم و حدود 210 است.