میخواستم بدونم برای مودم usb نیاز به کارت شبکه هم هست یا نه
چون من pc کارت شبکه نداره
Printable View
میخواستم بدونم برای مودم usb نیاز به کارت شبکه هم هست یا نه
چون من pc کارت شبکه نداره
منم شیرازم اما قطع نیست البته سرعتش پایینه.نقل قول:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
دوستان کسی هست که با وایمکس ایرانسل از نرم افزار چیزشکن استفاده کنه؟
سلامنقل قول:
شما سرعت 1024 کیلو بیت بر ثانیه گرفتی.
هر 8 بیت برابر است با 1 بایت.
بنابراین شما سرعت 128 کیلو بایت بر ثانیه داری. (که همون 1024 کیلو بیت بر ثانیه است.)
در دنیای شبکه و ارتباطات بیت مطرح است ولی روی کامپیوتر شما (HDD شما) بایت مطرح است!
در مورد Dial-Up هم همین بود، ارتباط شما 56 کیلو بود که با 5 دانلود داشتی.
یعنی 56 کیلوبیت بر ثانیه = 7 کیلو بایت بر ثانیه.
بیت را b نشان می دهند. Kb/s
بایت را با B نشان می دهند. KB/s
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××
(در مورد اینکه چرا سرعت DownLoad مستقیم یه فایل 10 ه ولی همون فایل با یه DownLoad Manager سرعت 48 می ده، در حالی که ارتباط ما 512 هست (یعنی باید 64 باشه) بعدا می نویسم)
همیشه خوش باشین :40:
©م.م.©
ماله من که 3 روزه قطعه.....!!!نقل قول:
چند جا هم امتحان کردم ایراد از شبکه هست....
سرعت شما از کی تا حالا کم شده؟
دوست عزیز خیلی ممنون از کلاس آموزشی که گذاشتین ولی اگه دقت کنید بنده همه این موارد رو در نوشته ام مد نظر قرار دادم و فرق بیت و بایت رو کامل میدونم:40:نقل قول:
فکر کنم شما تو اون قسمت که گفتم سرعتم بجای 1024 کیلوبیت الان حدود 55 کیلوبیت هست , فکر کردید که اشتباه کردم!
ولی خیر , بنده کامل درست نوشتم و سرعتم 20 برابر کمتر از حد مطلوب و قرارداد هست.
اینم اضافه کنم که این مشکل مختص من نیست و چند نفر دیگه هم که تو این منطقه هستن دقیقا همین مشکل رو دارن
اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟نقل قول:
از مودم وایمکس مبین نت میشه برای وایمکس ایرانسل هم استفاده کرد؟
از مودم مبین نت نمی شه برای ایرانسل استفاده کرد. مبین نت هم مودم ایرانسل رو قبول نمی کنه.نقل قول:
3 روز به خاطر اشباه خودم سرویسم قطع بود!!!!!!نقل قول:
(چقدر به ایرانسل بدبخت بدوبیرا گفتم:31:)
دوستان حواستون باشه اگه رمز ورود رو توی حساب کاربریتون عوض کردید حتما توی خود مودم هم عوض کنید واگرنه کانکت نمیشین....
یکی به این سوال ج نمیدهنقل قول:
برای استفاده از مودم نیازی به کارت شبکه ندارید. مودم به درگاه USB متصل میشه و از کارت شبکه استفاده نمی کنه.نقل قول:
برای تنظیماتشم نیازی نداره ؟نقل قول:
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
نه نیازی ندارید. کلاً این نوع مودم هیچ ارتباطی به کارت شبکه نداره و کاملاً از طریق usb کار میکنه.نقل قول:
عجیبه الان چک کردم دیدم 9 گیگ نا قابل تو حسابم است !!!! من 3 گیگ 128 دارم که تا 6 گیگ قابل فهمه (3 از حسابم و 3 گیگ عیدی ) ولی 3 گیگ اضافه از کجا اومده ؟
حق منو تو خوردی :دینقل قول:
سرعت دانلود و آپلود بسته ی 512 و 1 مگ ش چنده؟
پ.ن:از بس صفحات زیاد بود من نخوندم فقط پرسیدم!:d:
بچه ها این که سایت ایرانسل نوشته اگه تا 20 فروردین مشترک بشیم 2 برابر حجم درخواستی رو بهمون میده یعنی اگه من 6 ماهه 256 با محدودیت 3 گیگ هر ماه بگیرم ایرانسل 6 ماه به من هر ماه 6 گیگ حجم میده یا فقط یک ماه اول از 6 ماه رو 2 برابر میده
این وضعیت سرویس 512 کیلوبیت هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز طرح 3 ماهه ایرانسل رو ثبت نام کردم
مودم 635 دوستم رو خونمون امتحان کردم آنتنش پر بود 5تاش
امروز که ثبت نام کردن مودم 632 رو توی فاکتور زده بود
قیافشو تو سایت دیدم خوشگل تر از 635 هست ولی آنتن نداره
کدوم یکی بهتره ؟
توی عکس که یه پورت Lan بیشتر نداشت
از نظر آنتن دهی نسبت به 635 چطوره؟
این 632 قدیمی تر هست درسته؟
نمیدونم چرا حس خوبی بهش ندارم
سلام من سرویس اعتباری رو دارم و از هکر ها می ترسم
باید چکار کنم
هکر ....!نقل قول:
منم سرویس اعتباری دارم اما تا حالا از هکرها چیزی نشنیدم...!
خود ایرانسل تا حالا چند بار -- شده. هم سایتش هم سیم کارتاش. ولی وایمکس هنوز من خبری از -- کردنش نشنیدم . چون برد وایکمس خیلی زیاد نیست و ما هم هکرهای خیلی زیادی نداریم بعید میدونم بشه روی وایمکس زیاد مانورد داد.
مگه یکی زرنگی کنه که اون دیگه اسمش هکر نیست!
یکی نیست جواب من دپرسو بده؟نقل قول:
من شماره هاش رو نمیدونم ولی اگر مشکیه هست و همین جدیده خوب چون جایگزین قبلی شده.نقل قول:
من امروز طرح 3 ماهه ایرانسل رو ثبت نام کردم
مودم 635 دوستم رو خونمون امتحان کردم آنتنش پر بود 5تاش
امروز که ثبت نام کردن مودم 632 رو توی فاکتور زده بود
قیافشو تو سایت دیدم خوشگل تر از 635 هست ولی آنتن نداره
کدوم یکی بهتره ؟
توی عکس که یه پورت Lan بیشتر نداشت
از نظر آنتن دهی نسبت به 635 چطوره؟
این 632 قدیمی تر هست درسته؟
نمیدونم چرا حس خوبی بهش ندارم
اگر قبلیه هست حتما این جدیده تموم شده از اون قبیا گذاشتن.
هیچ فرقی هم توی انتن دهی نداره!!
شکل مودم این هست :نقل قول:
آخه این اصلا آنتن نداره توی ظاهرش ، آدم فکر میکنه ضعیفه
خوب این همین مدل جدیده هست! خیلی هم خوبه!!
من واسه دو تا از دوستام از همین مودمه خریدم. گیرندگیش هم خوبه! البته باید مطمعن باشی که منطقه ات پوشش خوبی داره اگه نه برو رو مودم خارجی
الان خیلی از مودم ها هستن که آنتن ندارن. این یه جور حسن محصوب میشه. یعنی قدرت گیرندگی دستگاه اونقدر بالاست که دیگه نیاز به آنتن نیست.نقل قول:
آخه این اصلا آنتن نداره توی ظاهرش ، آدم فکر میکنه ضعیفه
مثلا قبلا مبایلها آنتن داشت. الان تکنولوژی پیشرفت کرده آنتن ها توی خود گوشی هست که چیزی مثل دکل ازش بیرون نیومده!!!
اگه بخوایم 512 وایمکس رو برای خونه بگیریم باید چیکار کنیم؟ میدن یا نه؟ میشه مثلا ما برای یه شرکتی این سرویسو بگیریم بعد مودمو بیاریم خونه ازش استفاده کنیم؟ سوال دیگه اینکه توی برج جواب میده اگر ارتفاع زیاد باشه؟ طبقه 23
1- اگر از یه شرکت نامه داشته باشید 512 هم میدن. 2- با همون نامه میتونید مستقیما برای خودتون بگیرید نیاز نیست به نام شرکت بگیرید. 3- کلا باید پوشش تو هر منطقه (حتی تو یه خونه) چک بشهنقل قول:
با تشکر از راهنماییتون، یه سوال دیگه هم هست اینکه من الان دارم 1m/s رو سفارش ميدم و زده که نامحدوده ولی توی یه قسمت نوشته "به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود." این یعنی چی؟ من میخوام 24 ساعته دانلود کنم و برای همین نامحدود دارم میگیرم این حرف یعنه نامحدوده ولی محدود!!!!!نقل قول:
شما اگه بخواین 24 ساعته دانلود کنید از ماه بعد دیگه بهتون سرویس نامحدود نمیدن. اینکه تا چقدر میتونید دانلود کنید که محدود نشید رو کسی نمی دونه! ولی من یه نفر رو میشناسم که 110 گیگ دانلود داشت با سرویس یک مگابیت. واسه همین رفت تو لیست سیاه.نقل قول:
سلام
وایمکس دارم با مودم 632 w
حالا من می خوام با وای فای کار کنم
توی مودم رمز عبور رو فعال کردم
و با گوشی تونستم استفاده کنم
اما با لپ تاپ نتونستم وصل شم
شبکه رو پیدا می کنه و کانکت می شه (اینترنت نداره)
ولی لپ تاپ رمز عبور نمی خواد
چطوری رمز عبور بدم بهش؟
رمز عبور رو که تو تنظیم مودم مشخص می کنی. اما اینکه رمز عبور نمیخواد به دلیل اینه که شاید موقع کانکت شدن تیک گزینه connect automatically رو بر نداشتی و تو حافظه لپ تاپ مونده .
به هر حال برای هر مشکلی می تونی فایل های راهنمای ایرانسل رو بخونی که تو سایتش هست مثلا برای این مشکل فکر کنم این فایله : Wifi_WIN7_Password_User_Manual.pdf
هر چی هم از سایت ایرانسل دانلود کنی از شارژت کم نمیشه.
یعنی نمیشه 24 ساعته دانلود کرد؟؟؟نقل قول:
جدا من نمیدونم منظورشون ازین کار یعنی چی؟ من اگه قراره محدود باشم باید بگن تا چقدر هست!!! حالا نگیم 24 ساعته ولی من حداقل روزی 1 گیگ دانلود دارمنقل قول:
میشه 24 ساعته دانلود کرد ولی وقتی میخواین سرویس رو شارژ کنید مصرف ماه قبل شما رو چک میکنن و بهتون میگن که نمی تونن به شما سرویس نامحدود بدن.نقل قول:
با یک گیگ دانلود روزانه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
من ماهی 40 تا 50 گیگ مصرف می کنم . سرویس 512 دارم. تا حالا هم مشکلی نداشتم.
ممنون از راهنماییت، 40 تا 50 گیگ خوبه ولی اینجور شرکتا کارشون عین این شرکتای پونزی هست، پول مردم رو خیلی خوشگل اهرم میکنن برای هدفهای خودشون ولی چاره ای نیست ما ایرانی هستیم و باید ازین محصولات ایرانی هم استفاده کنیم. حالا با سرعت 1 مگ دانلود 128 هست دیگه؟ کمتر نیست؟نقل قول: