شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر :8:نقل قول:
دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .
Printable View
شما وسترنتو نگه دار یک سینمای rs-30 یا rs-33 بدون پلیر بگیر وسترنتو وصل کن بهش لذتشو ببر :8:نقل قول:
دنون و انکیو هم بود که بدون پلیر بود (آمپ + ست 5.1 ) و قیمتش حدود 500 بود متاسفانه مدلشو یادم نمیاد. فکر کنم رایان بدونه و شما رو راهنمایی بکنه .
سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
تا 400 تومان میخوام هزینه کنم!
هیچ کدلی هست که MKV هم بتونه پخش کنه؟!
با سلام.
من سینمای خانواده سونی دارم. خروجی اچ دی داره اما نمیدونم فرمت فایل اچ دی برای پخش چیه؟ فرمت avi که میذارم پیغام میده که divix ساپورت نمیکنه یه چیزی شبیه این. اصلا فایل تصویریه اچ دی فرمتش چیه؟ mov یا mkv یا avi ؟ مشکل چیه؟ کمک کنید لطفا
سلام.خواهش می کنم منتهی شما صرفا رو حساب حرف من خرید نکنید.حتما و حتما قبل ار خریدتون صدای سیستم های مورد نظرتون رو بشنوید شاید نظر دیگه ای داشته باشید.نقل قول:
چیز جامعی گیرت نمیاد.با توجه به اینکه فرمت های عجیب و غریب کامپیوتری هر روز در حال رشد هستش بهترین کار داشتن یه دستگاه مدیا مثل وسترن هستش.نقل قول:
شما هم می تونی همونطور که دوستان عرض کردند یا pioneer rs33 تهیه کنی.
[HTML] http://www.pioneer.com.sg/storefront4/ProductDetail/default.asp?ProductId=1101&CatId=64,8,104[/HTML]
یا Denon 391 تهیه کنی.
[HTML] http://usa.denon.com/us/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=cc7dfcda-d437-4d6e-a0ac-c30d24b2a940&SubId=&ProductId=cee5855f-0e05-454b-bee2-4009dddcf46d[/HTML]
یا onkyo 3305 تهیه کنی.
[HTML] http://www.intl.onkyo.com/products/system_components/home_theater/ht-s3305/index.html[/HTML]
---------- Post added at 03:57 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
3578 فیلیپس و یا fz900 سونی.نقل قول:
مبارکتون باشه.نقل قول:
1-حالت استریو شما فقط صدای دو کاناله دارید و هیچ راهی نداره مگر اینکه گزینه یه نام multi channel داشته باشید که به صورت دستی فعال کنید و صدارو از همه کامالها بشنوید که البته بازم چیز جالبی از آب در نمیاد.بهترین حالت استفاده از مد cinema هست .
2-شما یلندگوهارو طوری بجین که خودت از صدا لذت ببری.برای رفاه حال همسایه ها هم سعی کن ولوم صدا کنترل شده باشه.
3-نه نمیشه.
4-bd wise تا اونجایی که من اطلاع دارم اول از همه شرکت سامسونگ خیلی روش مانور میده و تبلیغ می کنه و دوم اینکه به گفته خود شرکت سیستمی هست برای افزایش کیفیت تصویر که البته شما توی پنلتون هم باید همچین گزینه ای داشته باشید و اون رو هم فعال کنید.
---------- Post added at 04:08 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------
بهترین کار تماس یا نمایندگیه.نقل قول:
---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
سینما بلوری ها فرمت mkv رو ساپورت می کنن که قیمت هایی بالای 800 تومن دارند.نقل قول:
با 400 تومن شما می تونید 282 پایونیر رو تهیه کنید به همراه تفکیک صدای عالی.
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:11 AM ----------
مشکل خاصی نیست شما سینماتون قابلیت پخش قایل های HD رو نداره که امریست طبیعی.اگر هم پیغام میده که فایل divx پخش نمی کنه یا کلا این قابلیت رو نداره و یا بیت ریت فایلی که برای پخش می گذارید بالاست.نقل قول:
خروجی HDMI صرفا جهت upscaling و انتقال صدا و تصویر به صورت همزمان استفاده میشه.
سلام دوستان
از بین سینماهای خانگی LG بدون در نظر گرفتن قیمت کدامیک کیفیت صدای بهتری دارد؟
ممنون
ممنون هم از شما و هم از رایاننقل قول:
این دو تا هر دو پایونیر هستند؟ قیمت حدودا چند؟ پیشنهاد شما بیخیال شدن بلو ری است؟ و اینکه سایر امکانات سونی؟
سلام
من یه ال ای دی سونی و باند هاش رو می خوام
پلیرش هم ترجیحا بلوری ساپورت کنه
ال ای دی هم 3D ساپورت کنه...
48 اینچ
چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
غیر از مدل های سونی چی تو این مایه ها خوبه ؟
با تشکر
نقل قول:
سلام.سینمای خانگی من پایونیر مدل 787 است.امروز وقتی روشن میکنم روی پانلش به صورت چشمک زن میزنه SUB COM.در عین این که مشکلی در پخش نداره و همه کاراش رو انجام میده.هر کاری میکنم درست نمیشه.به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه.
نقل قول:
بهترین کار تماس یا نمایندگیه.
امروز دیگه کلا عملا از کار افتاد و فقط همون چشمکه رو میزنه.زنگ زدم به نمایندگی میگه باید بفرستید شرکت تا درست کنیم.با توجه به این که من شهرستان هستم و باید با پست بفرستم تهران کلی برام خرج ور میداره.به احتمال زیا مشکل نرمافزاری هست.کسی از دوستان میدونه ایا میشه برگردوند حالت تنظیم کارخانه و یا میشه اپدیت کرد و فایسل اپدیتی اگه داره از کجا باید بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
یه نکته هم عرض کنم من با راهنمایی اساتید و پیشنهادشون که کلا این سینمای خانگی پایونیر رو بهتر میدوستند این رو تهیه کردم.ولی متاسفانه کلا جینی هست و از نظر تفکیک صدا هم چنگی به دل نمیزنه بعد 1 ماهم که خراب شد.بنابریاین به دوستان پیشنهاد میکنم اصلا طرف پایونیر نرین که اشغاله
سلام .نقل قول:
دنون و انکیو دو مارک متفاوت از پایونیر هستند اما جزو مارکهای خوب به حساب میان.
قیمتش رو نمیدونم اما حدود 500 باید باشه فکر کنم . دوستان اگه قیمت رو هم میدونند لطف کنند قیمت هر کدوم رو برای این دوستمون بنویسند.
شما باید ببینی هدفت چیه . اگه دیسک بلوری داری و میخوای دیسک بلوری ببینی خوب باید بلوری پلیر بخری.
اما اگه قصدت دیدن فایلهای ریپ شده از بلوری هستش مثل MKV خوب اصلا نمیصرفه 300 400 تومن پول بدی بلوری پلیر بخری که باهاش فقط MKV ببینی. برای دیدن فایلهای صوتی و تصویری روی هارد دیسک بهترین و به صرفه ترین گزینه به نظر من خریدن یدونه HD پلیر هستش .
اصولا من خیلی موافق دستگاه های چند کاره نیستم . ترجیح میدم برای هر کاری دستگاه خودشو داشته باشم .
مثلا من PS3 دارم که باهاش dvd هم میشه دید میشه بهش هارد وصل کرد و فایلهای صوتی و تصویری روی هارد رو اجرا کرد و دیسک بلوری دید، اما به نظر من با اینکه PS3 تمام اینکارهارو انجام میده اما دستگاهیه که وظیفه اصلیش GAME هستش . به همین دلیل در کنارش یک dvd player و یک hd player هم گرفتم و از یک dvd player هم فقط انتظار دیدن فیلم dvd رو دارم و مثلا اگه بخوام dvd player بخرم نمیرم دنبال اینکه ببینم چه فرمتهای رو ساپورت میکنه . میرم دنبال دستگاهی که dvd رو با بهترین کیفیت نشون بده .
حالا شما هم باید ببینی بیشترین کاربردت چیه و دستگاه متناسب با اون رو بخری. اگه دیسک بلوری داری خوب بهتره بلوری پلیر بخری . اگه فایلهای بلوری روی هاردت داری بهتره یدونه hd player بخری . همونطور که رایان هم گفتند سینماهای بلوری که mkv رو هم ساپورت کنند قیکت بسیار بالایی دارند.
در کل من همیشه میگم که بحث سیستمهای صوتی و تصویری به شدت سلیقه ای هستش و شما تصمیم آخر رو خودت باید بگیری.
کسی در مورد سینماهای خانگی JVC اطلاعی داره به ویژه این مدل TH-G61 . تو سایت نمایندگی نوشته قطعات ژاپن منتاژ مالزی. ممنون
Specifications
Power supply 120 V ~ 60 Hz
Power consumption 130 W
Net Weight 3.6 kg
External dimensions (W x H x D) 430 x 76 x 317 mm
Operating conditions Temperature: 5°C to 35°C, Operation status: Horizontal
Operating humidity 5% to 85%
Laser Semiconductor laser, wavelength 650 nm
Video system NTSC
Frequency response (audio) 140 Hz to 20 kHz
Signal-to-noise ratio (audio) More than 75 dB (1 kHz, 20 kHz LPF/A-Filter)
Dynamic range (audio) More than 75 dB
Harmonic distortion (audio) 0.5 % (1 kHz, at 1W position) (20 kHz LPF)
Video output 1.0 V (p-p), 75 Ω, negative sync., RCA jack x 1
COMPONENT VIDEO OUT (Y) 1.0 V (p-p), 75 ohms, negative sync, RCA jack x 1
(PB)/(PR) 0.7 V (p-p), 75 ohms, RCA jack x 1
HDMI OUT 480i/480p/720p/1080i/1080p
Tuning Range 87.5 - 108.0 MHz
Intermediate Frequency 10.7 MHz
Signal-to Noise Ratio 60 dB (Mono)
Frequency Response 140 - 10,000 Hz
Stereo mode 155 W + 155 W (4Ω at 1 kHz, THD 10 %)
Surround mode
(* Depending on the sound mode
settings and the source, there
may be no sound output.)
Front: 155 W + 155 W (THD 10 %)
center*: 155 W
Surround*: 155 W + 155 W (4Ω at 1 kHz, THD 10 %) Subwoofer*: 225 W (3Ω at 70 Hz, THD 10 %)
Inputs AUDIO IN, OPTICAL IN, AUX IN, iPod
Outputs MONITOR OUT, HDMI OUT,
COMPONENT VIDEO OUT
Front Speaker Center speaker
Type 2 Way 3 Speaker 1 Way 1 Speaker
Impedance 4 Ω 4 Ω
Frequency Response 80 - 18000 Hz 120 -18000 Hz
Sound Pressure Level 83 dB/W (1m) 83 dB/W (1m)
Rated Input Power 155 W 155 W
Max. Input Power 310 W 310 W
Net Dimensions (W x H x D) 280 x 1201 x 280 mm 301 x 118 x 83 mm
Net Weight 4.4 kg 0.9 kg
Rear Speaker Passive Subwoofer
Type 1 Way 1 Speaker 1 Way 1 Speaker
Impedance 4 Ω 3 Ω
Frequency Response 120 - 18000 Hz 40 - 1500 Hz
Sound Pressure Level 83 dB/W (1m) 82 dB/W (1m)
Rated Input Power 155 W 225 W
Max. Input Power 310 W 450 W
Net Dimensions (W x H x D) 113 x 209 x 83 mm 236 x 435 x 391 mm
Net Weight 0.78 kg 5.7 kg
مگه میشه اچ دی ساپورت نکنه؟ روی دستگاه زده هم 1080 هم HDMI !!! اصلا فرمت فایل اچ دی چیه؟ مدل dav-dz777نقل قول:
ممنون از دارا
خوب کسی قیمت rs30 , rs33 را داره؟ (بدون پلیر)
سایتی و رویویی ازش هست؟
بله این هیچ ربطی به توانایی پخش کردن فایلهای HD نداره اون 1080 و پورت HDMI هم به خاطر اینه که تصاویر دی وی دی رو از این طریق به کیفیت 1080 ارتقا بده با استفاده از بالا بردن نرم افزاری رزلوشن و اعمال بعضی فیلتر های خاص تا کیفیت دی وی دی روی پنل های با کیفیت و بزرگ خوب به نظر بیاد.نقل قول:
فایل HD فرمت خاصی نداره می تونه AVI یا MKV یا WMV یا MP4 یا ... باشه
این جوری نمی شه گفت که پایونیر آشغاله ولی من هم به شما حق میدم در مورد پایونیر 787 متاسفانه من هیچ وقت نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم کیفیت ساخت پایین به همراه بدنه نئوپانی درجه 3 ساب ضعیف و کوچک و همچنین صدای بدون عمق و Forward شده حداقل هیچ وقت برای من جذابیتی نداشته و تو این فروم هم معمولاً با دوستان در این مورد اختلاف نظر داشتم.نقل قول:
به نظرم پایونیر تو این مدل برای ارزون تمام شدن دست به هر کاری زده که نتیجش چندان جالب نیست.
شما هم اگه کسی رو توی شهرتون می شناسید که تعمیرکار ماهر لوازم الکترونیکی باشه شاید بتونید ازش کمک بگیرید
به نظرم یه کم بیشتر هزینه کنید مدل TH-D7 صدای خیلی بهتری داره در ضمن از نظر پورت های ورودی و خروجی کامل ترهنقل قول:
من نگاه کردم و آپدیتی براش وجود نداره.نقل قول:
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:25 AM ----------
سوال سختیه با توجه به اینکه کیفیت صدای سیتناهای LG چنگی به دل نمی زنه.نقل قول:
به نظرم مدل LH-780 می تونه گزینه خوبی باشه.
قیمت rs30 بدون پلیر حدود 550 الی 600 و rs33 بین 600 الی 650.نقل قول:
برای ریویو که سرچ کنید پیدا میشه ولی زیاد نیست.
مشخصات هم که تو سایت پایونیر هست.لینکش رو صفحه قبل واست گذاشته بودم.
تشکر از راهنماییتوننقل قول:
پس اگه میشه بگید چطور میشه از امکانات اچ دی استفاده کنم؟ از کجا مطمئن باشم که کدوم مدل سینما واقعا اچ دی هست؟
سلامنقل قول:
متاسفانه هرچند نمیشه اشکال قانونی برا اون شرکت ها گرفت ولی به نظر من این یه کلاه برداریه ( اطلاعات دهی ناقص هدف دار )
توی یه نمایندگی سامسونگ پر بود از یه مدل دی وی دی پلیر که روش پر از کلمات hd و 1080 بود از مسول نمایندگی سراغ اچ دی پلیر گرفتم - همین مدل رو نام برد !! روی این قضیه اصرار داشت و هر چی که من می گفتم که این اچ دی پلیر نیست به خرجش نمی رفت
به نظر من مهمترین منبع برای اطمینان اینترنت هست یعنی یه مدل از توی اینترنت پیدا کنی که مشخصات مورد نظرت رو داشته باشه و اونوقت بری برا خرید و یا اگه مدلی رو توی بازار دیدی اول در موردش تحقیق کنی بعد بخریش
البته یه سری لوگو هم هست که به عنوان استاندارد hd روی جنس اگه باشه خیالتون راحته که درسته مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لوگوی بلو پلیر هستش و به صورت استاندارد روی همه بلو پلیر ها باید باشه
پس با این حساب فقط به علامت 1080 یا HDMI ی سینما یا LCD نمیشه اکتفا کرد.نقل قول:
حالا اگه فیلم HD داشته باشیم و بخوایم رو DVD رایت کنیم بدون اینکه کیفیت بیاد پایین باید از کودوم گزینه استفاده کنیم؟
مجددا ممنوم رایان خاننقل قول:
من شهرستانم به نظرت میتونم بدون پلیر RS-30 را گیر بیارم؟ راستی با توجه به اینکه تو رویوهای همین فروم بچه ها از صداش خیلی تعریف کردند ولی ظاهرش چنگی به دل نمیزنه و بیشتر سیستم جوونانه است تا یه سیسم خانوداگی!!:46:
و اینکه باندهای پشت پایه نداره، اگه بخوام یه برند دیگه بگیرم چی پیشنهاد میدید (بدون پلیر باز از بقیه گیر میاد)
من چون تی وی سونی دارم بیشتر مد نطرم سونیه (تا 550 تومن)
نقل قول:
سلام
از فکر اینکه با dvd player بتونی تصویر hd بگیری بیا بیرون
شما فعلااز سینمای خانوادگی در دیدن تصویر hd فقط میتونی از صداش استفاده کنی
یعنی تصویر رو از یه سورس دیگه مثل بلو ری پلیر - اچ دی پلیر - کارت گرافیک دارای خروجی اچ دی بگیری و مستقیم به تلویزیون وصل کنی و صدا رو هم با یک کابل اپتیکال یا کواکسیال از اون سورسها ( از 3 سورس گفته شده ) به سینمای خانوادگی وصل کنی و از صدای چند کاناله لذت ببری
نمی دونم تو شهر شما بدون پلیر گیر میاد یا نه؟یا اصلا گیر میاد یا نه؟ولی به صورت تلفنی هم می تونی از تهران خرید کنی.نقل قول:
اگر می خوای یه سیستم با صدای خوب و امکانات بالا داشته باشی از فکر سونی و ... بیا بیرون ولی اگه ظاهر خوب و صدای معمولی مد نظرته می تونی مدل هایی از شرکت سونی تهیه کنی.
و اما در مورد پایه شما اگه 10 میلیون هم پول یه ست بلندگو بدید مطمئن باشید یاندهای پشت بدون پایست.و باید پایه جداگانه تهیه کنید.
در مورد ظاهر هم سلیقه ایه گرچه مدل rs33 از نظر ظاهر کمی بهتر شده.
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
من تا یکی- دو روز دیگه میخوام یه سینما بگیرم تا حدود 200 یا یه ذره بیشتر...
tv من یه سونی w550 هستش, از چه برندی بگیرم و چه مدلی به من پیشنهاد میکنید؟
راستی من میتونم بجای پلیر اون یه hd player بگیرم چقدر پام در میاد ؟؟
کلا منو راهنمایی کنید:46:
سلام
من یک دستگاه سینمای خانگی مدل HT-C455 دارم، می خوام صدای تلویزیون را از باندهای سینمای خانگی داشته باشم. چیکار کنم.؟
کمک کنید ممنون میشم
من خیلی عجله دارم اگه الان نگیرم باید بعد پایان ترمم که 10 بهمن هستش بگیرم که خیلی دیر میشه
لطفا جواب پست بالا رو بدین :46:
خدا خیرتون بده:11:
دو تا سوال دیگه:
1) اگه سینما ورودی HDMI داشته باشه بهترین کانکشن برای دو تا دستگاه زیر چیه:
- ----- با خروجی Coaxial و Component
-وسترن که همونطور که میدونید هم Optical ذاره و هم HDMI
منطورم اینه که صدای Component با Coaxial یکی است برای ----- یا نه؟ و بجای خروجی Optical میشه از HDMI وسترن استفاده کرد؟
2) اگه سینمای بدون پلیر بگیرم که اون وقت کل سوال اول به باد میره!(به دلیل عدم وجود ورودی HDMI) این طور نیست؟
سلاممن می خوام یه سیستم صوتی تصویری بخرم با این امکاناتی که می گم:1.یو اس بی خور باشه 2. خروجی هدفون 3.قابلیت اتصال ps3 (برای صدا) و تلویزون و مانیتور (برای صدا و تصویر)4.پخش دی وی دی و سی دی (صوتی و تصویری) 5پشتیبانی اکثر فرمتهای صوتی و تصویری6.رادیو 7.(همزمان چند دیسک بخوره که چه بهتر)خودم گشتم این 4 مورد پیدا کردم :
- sony dav dz151
- JVC ux-lps
- Philips mcd 183
- Sumsung dg53
از بین این 4 تا کدوم تمام قابلیت ها رو داره و اگه مارک و مدل بهتری وجود داره معرفی کنید (همراه با قیمت)
ممنون
سینما رو نمی تونی بدون پلیر برداری مگر اینکه قابلیت جدا برداشتن رو داشته باشه مثل سری تودوروکی پایونبر که البته بازم اون روش امپلی فایرش هست و می تونی باهاش صدا ها رو داشته یاشی
ماله منم دقیقا مثله تو وصل شده فقط صدای وسترنمو با کابل اپتیکال وصل کردم
کسی نبود؟؟؟:13:
تا 200 تومان سینما خانگی فقط یک چیز گیرت میاد اونهم ال جی 2.1 هست که بدرد جرز دیوار می خوره:31:
رایان جان شما مگه denon 391 رو این جا دیدی؟نقل قول:
کجا دیدی داشته باشند؟
سلام دوستان...
میخواستم نظرتونو درباره stb های مارشال از اونایی که دایویکس هم هستن بدونم ...
حالا یه ذره بیشتر تا حدودای 300 چی؟یا بازم بیشتر باید سر کیسه رو شل کنم؟:31:نقل قول:
تا 200 تومان سینما خانگی فقط یک چیز گیرت میاد اونهم ال جی 2.1 هست که بدرد جرز دیوار می خوره
سلام
نظرتان در مورد این مدل سینماهای خانگی فیلیپس چی است و کدامیک کیفیت مناسبتری دارد؟
لطفا اگه از این مدلها اطلاعاتی دارید قیمت آنرا نیز ذکر کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو بار ارسال شد:31: