از قیمت و سرعت دانلود 256 نا محدود مخابرات اطلاعی دارید؟
Printable View
از قیمت و سرعت دانلود 256 نا محدود مخابرات اطلاعی دارید؟
هیچ فرقی ندارندنقل قول:
کسی میدونه سرعت 512 نا محدود چند کیلوبایته ؟
ممنون
واقعا مخابرات بد حجم میدزده....از قسمت فایروال برنامه BWMeter تمام فیلتر هاشو بستم باز هم از حجم کم میشه!!
هیچ راهی برای جلوگیری از حجم دزدی نیست!
یکی قرارداد 6ماهه و اونیکی قرارداد یک سالست !نقل قول:
سرعتهای بالاتر از 256 مخابرات هم شبانه ی رایگان دارن؟
تعرفه های جدید داره حتی 2048 هم دارهنقل قول:
نوشته شده توسط meshki range eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 256 سرعت روزش 180 و شبش 40نقل قول:
سرویسای بالاتر مث 2مگ چنده؟
سلام
اعداد vpi و vci در کانفیگ مودم رو باید چند بزاریم ؟ (adsl مخابرات )
VPI = 0نقل قول:
VCI = 35
2048 4gb روز 500 شب 280نقل قول:
نوشته شده توسط meshki range eshgh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال داشتم.من تو مغازه سرویس 2 مگ دارم مخابرات.بعد برا خونه هم دارم ولی 128.تو مغازه معمولا خیلی حجمم اضافه میاد تو ماه.حالا ایا میشه از یوزر و پسم که تو مغازه دارم برا خونه استفاده کنم بعضی مواقع و حجمم رو اونجا استفاده کنم؟؟؟؟شدنیه؟؟ یا مثلا حجم داداشم زیاد میاد میگه تو استفاده کن.من میتونم شبا تو خونه یا تو مغازه با یوز و پس اون انلاین بشم.ممنونم
با سلام خدمت همشهریهای عزیز
من پارسال تو طرح عیدانه مخابرات سرویش 512 8گیگ رو انتخاب کردم که ماهی باید 15 هزار تومان بدم اما این ماه سرویس من به جای8 گیگ 7.7گیگ گذاشته شده که مبلغی که باید پرداخت کنم 14.5 هزار تومان است(این رو امروز از پنل مخابرات فهمیدم) دوستان کسی دیگه با این مشکل مواجه شده؟؟ چه کار باید کنم که همون برگرده به 8 گیگ 15هزار تومان؟
نه امکانش نیست :n29:نقل قول:
خود به خود درست شد:n20:نقل قول:
سلام
دوستان همشهری من 256 مخابران 3 گیک دارم
ایا برای دانلود شبانه رایگان ختما باید ودم را خاموش روشن کنم یا نیازی به این کار نیست؟
نیازی نیست سرساعت ۱ شب خودش قطع میشه وشبانه وصل میشه.نقل قول:
به نظر من که شدنیه و مشکلی نیست.نقل قول:
چون خودم هم امتحان کردم حتی اکانت مشهد هم متصل شدم
شما امتحان کردی؟نقل قول:
چون از مخابرات بعیده که مک آدرس مودم رو قفل کنه
مطمینی داداش؟....شما خودتون تست کردین؟....راستی 256 شبونه چقدر میشه سرعتش؟....یعنی با این اوصاف میتونم به idm تایم بدم 1 شروع کنه دیگه؟نقل قول:
بله سر ساعت یک قطع میشه و دوباره وصل میشه سرساعت ۷ هم دوباره قطع و وصل میشه بین این بازه زمانی هرچی دانلود داشته باشید شبانه محسوب میشهنقل قول:
هر سرعتی داشته باشید شبانش سرعتش اسمی میشه ۲۵۶ میشه حدود ۳۲ کیلوبایت در ثانیه
ببخشید انقدر سوال می\رسمنقل قول:
مودم ک ریبوت نمیشه ساعت ۱؟؟؟
به idm بدم 1:05 خوبه دیگه؟
من تابستون شونه میزدم سرعت ۵۰ ۶۰ بود کمش کردن
حدودا چند مگ دانلود میشه تا صبح؟
دوستان صبانت کسی داره>؟؟؟
کیفیتش خوبه؟؟؟
قبلا که اون تعرفه هایی که شبانه داشتن قطع میشد و دوباره وصل میشد.نقل قول:
سرعت و دانلود معلوم نیست! الان که پست میدم سرعت خیلی پایینه!
سلام
از بچه هایی که مخابرات همدان دارن ، یه درخواست دارم .
میشه یه چک کنید ببنید این سایت باز میشه یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی از کاربرانی که مخاربرات همدان رو دارن با این سایت مشکل دارن ، نمیتونن بازش کنن .
ممنونم .
سلام
من یه خط 512 مخابرات اسم نوشتم . مودم رو کانفیگ کردم ولی چراغ dsl چشمک میزنه و چراغ اینترنت خاموشه . به 2020 زنگ زدم گفتش سرویستون فعاله و از این جهت مشکلی نیست . تلفن هم وصله (بوق آزاد میزنه) . چراغ lan هم چشمک میزنه و فکر نکنم مشکل از lan باشه . به نظرتون مشکل از چیه ؟ زنگ زدم 117 شماره رو ثبت کردم برای خرابی . اونا برای اینترنت هم میان ؟ یعنی اگه کابلها مشکل داشته باشه میان درستش کنن ؟ :n28:
سلامنقل قول:
معمولا وقتی چراغ DSL چشمک زن هست میتونه ایراد از این موراد باشه .
1 ) دوشاخ تلفنتون ضد برق باشه . سعی کن سوکت رو مستقیم بزنی به پریز .
2 ) اگه "صفر بند " داشته باشی DSL چشمک زنه .
موفق باشید.
دوستان اگر خواستین از مخابرات سرویس بگیرین یادتون باشه هیچ وقت تاکید میکنم هیچ وقت نامحدود نگیرین.
512 نامحدود گرفتم زنگ زدم 2020 میگم آقا دانلود من الان 2 تا در صورتی که باید به صورت اسمی 60 تا باشه .......طرف میگه سرویس نامحدود دو بار تقسیم بر 8 میشه :n04: بهش گفتم داداش 2 بار کمه یه سه چهار بار دیگه ام تقسیم کن......:n08:
میگه اینا همش فرمول داره......:n04: گفتم اولا که تو 2 بارم تقسیم بر 8 بکنی بازم از این بیشتره دوما کی این قانون های مسخره رو نوشته..... طرف موند چی بگه.....
چقدر یوزرهای صبانت زیادن اینجا!!!
اوه اوه......
نقل قول:
بله منم دقیقا میخوام درباره سرعت صبا نت بدونم تازه دوباره میخوام نت بگیرم خواهشا اونایی که سرویس گرفتن بیان راجع به سرعتش. هزینه و دانلود شبانه یه توضیحی به ما بدن.
ظاهرا همه رفتن سمت مخابرات!!!نقل قول:
شما برای اونا دلسوزی نکن دوباره برمیگردننقل قول:
و میفهمن چه کلاهی سرشون رفته
زمانی که از مخابرات داشتن
فکر کنم فقط مخابرات شهرک مدنی خوب و خلوت باشه من شبانه کف سرعتم 2 مگه که راضی ام ولی از هر کی پرسیدم مخابرات نفتی بوده بخصوص هرچی رو به مرکز شهری بری
اونایی که از پارس آنلاین دارن سرعتشون توی ساعات رایگان چند میشه؟
اره.کاملا موافقم.نقل قول:
الان شبانه کدوم شرکت بهتره؟؟؟
من چند وقتی همدان نبودم. آمارشونو ندارم!
در حال برسی...نقل قول:
سلام
شبانه رایگان برای چه سرعت هایی فعاله ؟ اون اوایل که سرویسم رو راه اندازی کرده بودم تو سایت مخابرات برام زده بود 1 تا 7 صبح شبانه رایگان . ولی الن یه مدته تو سایت که میرم جلوی طرح شبانه رایگان یک سری خط تیره گذاشته . یعنی میتونن شبانه رایگان رو بردارن ؟
سرعتم 512 4 گیگ هستش.
شبانه فعاله اون ایراد سامانه مشتریان هستش.نقل قول:
دوستان چطور می تونم از شر روشن و خاموش کردن مودم در ساعت 1 تا 7 خلاص بشم؟
من 2 مگ 4 گیگ از مخابرات گرفتم. مرکز بعثت. شبا راحت 4-5 گیگ دانلود می کنه
عجب گیری افتادیم ها ! چند شب پیش انصافا شانس آوردم از اون اعصاب داغون جون سالم به در بردم داشت مویرگای مغزم از هم میپاشید.
44 تومن دادم مبین نت بی خبر دانلود رو ورداشتن! زنگ زدم شرکت گفتم یه گیگ بیشتر مصرف نکردم من دارم کامل کنترل میکنم مصرفمو تو سیستم! هیچی نگفتن! 33 تومن دیگه دادم واسه سرویس یک مگ اونم دو شبه تموم شد رفت بعدش فهمیدم بابا اینا اصلا دانلود شبانه رو ورداشتن!!! چیزی هم نمیگن حتی وقتی زنگ زدم!
خلاصه شده من این مودمو که 330 تومن پولشو دادم بسوزونمش هم ازش استفاده نمیکنم دیگه. لعنت به این دزدا.
فک نکنید دیوانه ام مبین نت گرفتم ! مجبورم تلفن نمیدن بهم ! :n03: حالا بگزریم چرا!
کسی اینجا از وایرلس شرکت نت گستر استفاده میکنه ؟ دانلود شبانه اش چطوره ؟ فقط این واسم مهمه!
خواهشا کسی اگه داره یا نداره و خبر داره بگه چطوریه من از این دزدا جدا شم دارن میمکن خون مردمو. کسی که از اینشرکت اینترنت بگیره به خودشو و همه مردم ظلم میکنه