شما چرا سمته n61 asus نمیرینقل قول:
؟
اونم نگاه کن
شما چرا سمته n61 asus نمیرینقل قول:
؟
اونم نگاه کن
میشه بگید منظورتون از فول پورت چیه؟؟؟نقل قول:
من می خواستم کمکم کنید که چه برندی چه مدلی بخرم
بودجم فوقش تا 1500 یاری کنه
خودمم hp رو ترجیح میدم مدل 2170 یا 20 20
قوی تری مدل تو این رنج قیمت جی هست؟
سلام به دوستان عزیز یه notebook می خواستم به من معرفی کنید تو رنج قیمت 1,500,000با امکانات زیر:(چند مدل معرفی کنید خیلی بهتره)
ram حداقل:6G
CPU:I7
گرفیک عالی باشه .(بازی زیاد انجام میدم خیلی برام مهم)
H.D.D:حداقل 500Gبا دور بالا
بلوری داشته باشه.(حالا اگر یه مدل معرفی کردید تجهیزاتش عالی بود بولوری نداشت مشکلی نداره )
LCD:حداقل 16"
وزن: مشکلی ندارد.
اگر مدل خوبی بود رنج قیمتش تا 1,600,000بودمشکلی نداره.
از تمام دوستان متشکرم.
پیشنهاد می شود SONY F115نقل قول:
کسی نبود راهنمایی کنه؟:19:نقل قول:
نقل قول:
خوب در این محدوده قیمت برند های مختلف نوت بوک های خوبی دارند ،
مثلا سونی و سری F هست که در این محدوده قیمت با صفحه نمایش FULLHD کارت گرافیک GF330 هست.
از HP در این محدوده قیمت مدل های سری DV6 هست که تا 1500 میشه DV6 2300 با 8 گیگ رم را پیشنهاد داد.
از ایسوس هم سری N61 هست که با کارت گرافیک قدرتمند از ATI یعنی ATI 5730 و با پورت usb3 عرضه میشه.
بسته به نیاز هایی که داری می تونی از بین این مدل ها انتخاب کنی.
دوستان ایا SONY F115 هماننقل قول:
VPCF115FM/B
هست چون من یک مدل تو سایت اریس دیدم به نام
F115FX/B که اصلا تو سایت sony وجود ندارد من گمراه شدم قضیه چیه ؟:31:
نقل قول:
قظیه یا قضیه؟؟؟؟
همه مدل ها در سایت سونی ذکر نشده و یا هنوز وارد نشده ، بر خی مدل ها هم که چینی هستند ، فقط در سایت سونی آسیا قابل مشاهده هستند.
asus وزنش زیاده میخوام حدود 2.5 باشه در مورد 1558 نمی دونم دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس توی سایت دل زده 2.5 توی نوت بک چک زده 2.900 فروشنده میگخ 2.800نقل قول:
میشه لینک یا اطلاعاتی از اون 2 مدل پیشنهادی خودتون بزارید که مقایسه کنم؟نقل قول:
در کل نسبت به سابقه شرکت تو تولید نوت بوک و پشتیبانی تو ایران و انعطاف پذیری تو کارای مختلف شما چیو پیشنهاد میدین؟
دوست عزیز میشه لینک سایت سونی اسیا رو بدیدنقل قول:
اخه یه لپتاپ چینی دارم که تو سایت سونی نتونستم پیداش کنم
ممنون
خاور میانه:نقل قول:
کد:http://www.sony-mea.com/section/home
آسیا
کد:http://www.sony-asia.com/section/home
فکر کنم به سایت کمان رایانه هم یه سر بزنید بد نباشه....
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز
من قصد خرید لپ تاپ دارم و یه مدل از سری F وایو رو هم تو اینترنت و تو سایت کمان رایانه دیدم و انتخاب کردم ولی متاسفانه الان هرجایی که سر زدم این مدل رو پیدا نکردم ، config به صورت زیر :
VAIO VPC-F11MFX/B
CPU : Intel corei7 - 720Qm - 1.60 Ghz
RAM : 8G DDR3
HDD : 640 G
VGA : Nvidia Geforce 330m ( 1 G dedicated )
Blue ray : RW
الان من میخوام بدونم که فرق بین Corei7 و Corei5 چیه ؟!!
آیا Corei5 از Corei7 بهتره ؟
دوستان اگر یه جوابی بدید ممنون میشم .
اینا قیمت بودن گفتی؟نقل قول:
:13:
این تفاوت وزن احتمالا ناشی از عدم احتساب باطری هست.و اون 100 gr بین حرف فروشنده و نوتبوک چک هم ناشی از برداشتن tvtunner یا موارد مشابه هست.
من قصد دارم چندتا عکس از لپ تاپم بگیرم و نمایش بدم.لطفآ یکی از اساتید راهنمایی کنه چطوری میتونم این کار رو انجام بدم.پیشاپیش متشکرم.
تو پروفایلتون توضیح دادمنقل قول:
دوستان فرق این دو مدل از سری F SONY در چه است:
VPCF115FM/B
VPCF115FX/B
i7 دارای 4 هسته است اما i5 هم دو هسته ای داره هم 4 هسته ای که تا اونجایی که من میدونم در لپ تاپها فقط مدل دو هسته ای i5 استفاده میشه.در ضمن از لحاظ سرعت و کارایی i7 خیلی از i5 قویتره.البته اینکه من گفتم در حالت کاملآ کلی بود.:20:نقل قول:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
ولی تا اونجایی که من تحقیق کردم ، شنیدم که corei 5 از corei7 قویتره چون مثلا تو config لپتاپ ها نوشته :
تو سری F وایو بالاترینش اینه : Intel® Core™ i7‐820QM Processor (8M Cache, 1.73 GHz)
تو سری cw وایو بالاترینش اینه : Intel® Core™ i5‐540M Processor (3M Cache, 2.53 GHz)
خوب الان تو سری F این 1.73 GHz یعنی چی ؟!! یعنی Real 1.73 GHz ولی تا مثلا تا 2.8 Ghz جواب میده ؟!!!!
و تو سری cw هم همینطور یعنی Real 2.53 GHz ولی تا بالاتر رو ساپورت میکنه ؟!!!!
و سری F فقط corei 7 داره و سری cw هم فقط corei 5 داره .
دوستان باز هم اگر کسی اطلاعات کاملتری داره واقعا ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنه چون واقعا الان تو خرید لپ تاپ گیج شدم نمیدونم چه مدلی رو باید بین اینها انتخاب کنم .
ممنون از همه ی دوستان
میشه اطلاعات asus و hp2300 رو بزارید( با قیمت لطفا)نقل قول:
ایسوس رو پیدا نمی کنم، hp هم که تو هر سایتی یه چیزی نوشته
ممنون میشم:10:
داداش از کیفو موسه لپتابتم عکس بزارنقل قول:
راستی مدل pro بلوری هم داره؟
دوست عزیز در بخش Asus همه عکسها رو گذاشتم.در ضمن مدلPro64jq بلوری نداره.:46:نقل قول:
لازم شد که یک توضیح کامل بدم.ببینید دوست عزیز اینکه شما میگید Real ،همچین چیزی وجود نداره.یعنی CPU Core i7-820qm در اصل دارای 4 هسته با سرعت پیش فرض 1.73 و سرعت اصلی 3.06 است.اما جریان پیش فرض 1.73 از این قراره که بخاطر کم کردن مصرف انرژی و همچنین کمتر شدن تولید حرارت این CPU فقط در صورت نیاز به وسیله تکنولوزی پیشرفته Turbo Boost از توان بالاتر استفاده میکنه.پس شما در اصل 4 هسته با سرعت 3.06 دارید.در ضمن i7-820 دارای 8mg cache است.اما CPU Core i5 که در سری CWنقل قول:
استفاده شده فقط دارای 2 هسته است که با سرعت پیش فرض 2.5 کار میکنه(به همون دلیل که گفتم) و در اصل شما یک CPU با 2 هسته با سرعت 3.06 دارید به همراه فقط 3mg cache . پس همونطور که می بینید این دو تا اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند.در ضمن i7 در عمل خودشو تبدیل به 8 هسته محلی میکنه که در پردازش اطلاعات فوق العاده سرعت بالا میره(فرای تصور).امیدوارم کاملآ متوجه شده باشید.اگر باز هم مطلبی نامفهوم بود بپرسید تا توضیح بدم.:20:
در ضمن برای خرید لپ تاپ شما اول باید ببیند که با لپ تاپ می خواهید چه کار کنید.اونوقت خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد.
پيشنهاد اساتيد و دوستان براي خريد يك لپ تاپ از برند سوني با بودجه 1.300.000 تومان براي كارهاي اداري، اينترنت و تا حدودي گرافيك چي هست؟
اگر با "16 مشکلی ندارید مدل زیر:نقل قول:
Vaio FW 590 FZB
CPU C2D 2.66 3mg 1066
4G DDR2
VGA ATI radeon HD 4650 With 1G
Hdd 500 5400rpm
Display 16.4 BV
DVD RW
Win 7 HP
USA 1.250.000
نقل قول:
بسیار بسیار ازت ممنونم Vaioman جان واقعا با الین مطالب مفیدت کمکم می کنی
حالا یه سری سوالات دیگه هم دارم که باز هم ازت خواهش میکنم راهنماییم کنی .
ببین من کار اصلی یا کار سنگینم با لپ تاپ کار با نرم افزارهایی مثل AutoCad و 3D max (مخصوصا Render ) و photoShop هست .
من قبلا مدل VPC-F11MFX/B رو انتخاب کرده بودم ولی متاسفانه این مدل هنوز وارد ایران نشده .
الان رفتم سراغ مدل های دیگه مثل VPC-F115FX/B یا F116 یا F117 ولی هرکدومشون یه چیزی دارن که یکی دیگه نداره ، مثلا :
من میخوام که رنگ لپ تاپم خاکستری باشه ولی F115FX نوشته که مشکی داره ، حالا به نظرت فقط مشکی داره یا خاکستری هم داره ؟؟؟
بعد اینکه میخوام Full HD باشه و Ram هم حداقل 6G باشه .
حالا به نظرت سرعت هارد 5400 rpm با 7200 rpm خیلی مهمه تو لپ تاپ ؟؟؟
Blue-ray هم که اگه داشته باشه بهتره .
باز هم ممنون که به سوال هام جواب میدی .
نقل قول:نقل قول:
بسیار بسیار ازت ممنونم Vaioman جان واقعا با الین مطالب مفیدت کمکم می کنی
حالا یه سری سوالات دیگه هم دارم که باز هم ازت خواهش میکنم راهنماییم کنی .
ببین من کار اصلی یا کار سنگینم با لپ تاپ کار با نرم افزارهایی مثل AutoCad و 3D max (مخصوصا Render ) و photoShop هست .
من قبلا مدل VPC-F11MFX/B رو انتخاب کرده بودم ولی متاسفانه این مدل هنوز وارد ایران نشده .
الان رفتم سراغ مدل های دیگه مثل VPC-F115FX/B یا F116 یا F117 ولی هرکدومشون یه چیزی دارن که یکی دیگه نداره ، مثلا :
من میخوام که رنگ لپ تاپم خاکستری باشه ولی F115FX نوشته که مشکی داره ، حالا به نظرت فقط مشکی داره یا خاکستری هم داره ؟؟؟
بعد اینکه میخوام Full HD باشه و Ram هم حداقل 6G باشه .
حالا به نظرت سرعت هارد 5400 rpm با 7200 rpm خیلی مهمه تو لپ تاپ ؟؟؟
Blue-ray هم که اگه داشته باشه بهتره .
باز هم ممنون که به سوال هام جواب میدی .
پيشنهاد اساتيد و دوستان براي خريد يك لپ تاپ از برند سوني با بودجه 1.300.000 تومان براي كارهاي اداري، اينترنت و تا حدودي گرافيك چي هست؟
دوست عزيز پيشنهاد بنده Asus Pro64JQ-Jx014v هست كه تمامي موارد اعلامي شما رو داره علاوه بر آن درايو بلو ري هم روش نصب است .:46:نقل قول:
دوستان يه فرق ديگه هم بين سري i7 و سري i5 هست و اون هم اينه كه در مدلهاي i5 موتور گرافيكي اينتل به صورت مجتمع در خود پردازنده مركزي قرار گرفته و به عبارتي ميشه گفت onboard هست و در صورتي هم كه بخوان توي اين مدلها از كارت مجزا استفاده كنن مثا مادربردهاي اينچنيني بايستي اون قسمت را غير فعال كرده و بعد از گرافيك جديد استفاده كنن .
کلآ سری های Core i این قابلیت رو دارند اما بسته به نوع کارت گرافیک و مادربورد استفاده از این امکان در سیستمهای مختلف متفاوت.نقل قول:
دوستان فرق این دو مدل از سری F SONY در چه است:
VPCF115FM/B
VPCF115FX/B
وکدام بهتر است؟
و ایا (متالیک)SONY VPCF117FX/H یا (مشکی)VPCF117FX/Bوارد ایران شده ؟قیمت چنده ؟
باتشکر از تمام دوستان زحمت کش.
تا جایی که من میدونم 115fx فقط مشکیش تو بازار هست.نقل قول:
ببینید شما برای نرم افزارهایی مثل اتوکد یا 3D MAX و رندر کردن نیاز به یک پردازنده قوی،رم بالا و یک کارت گرافیک متوسط داری.در ضمن برای رندر کردن سرعت هارد هم بی تاثیر نیست،اما هاردهای دور بالا یا 7200 مصرف انرژی بیشتری هم دارند.شما هر لپ تاپی که بخری میتونی خیلی راحت رمشو افزایش بدی.در مورد Full HD و blue-Ray و اینکه چه برندی که خب کاملآ نظر شخصی شما دخیله.اما یه نگاهی هم به مدلهای زیر بندازید:
Sony Vaio F116 FG/B
HP DV6-2190
Asus N61 JQ
نقل قول:
راستش من اون مدل قبلی یعنی VPC-F11MFX/B رو که پیدا نکردم رفتم دنبال مدل VPC-F117FX/H
چون هم رنگش اون رنگیه که من میخوام و هم اینکه config خوبه ، ولی قیمتشو ندارم و تا اونجایی که میدونم فقط شرکت ایران رهجو این مدل رو داره .
حالا این سرعت هاردی که گفته خیلی مهمه یا خیلی محسوسه ؟!!!!!
config مدل VPC-F117FX/H اینه :
CPU : Corei7 - 720 QM - 1.60 GHz - 6m Casch
Ram : 6 G DDR3
HARD : 500GB - 7200 rpm
LCD : 16.4 Full HD
VGA : NVIDIA Geforce 330M - 3831 MB - 1G Dedicate
Blue-ray : Rom
به نظرت چطوره ؟!! اگه قیمتش رو هم داری بهم بدی واقعا عالیه .کد:http://www.kaman-co.com/index.aspx?siteid=1&pageid=925&proid=2088
باز هم ممنون
من که سری F111 سونی رو دارم کاملا ازش راضیم
ببین دوست عزیز F117 الان تو بازار نیست.ایران رهجو هم سوال کردم نداشتند.شما میتونی F116 FG/B رو بگیری با همون کانفیگ و همون گارانتی ایران رهجو و رنگ دلخواه شما(خاکستری).فقط مقدار رمش 4G است که میتونی 2G خودت بهش اضافه کنی،رم فابریکشم تو بازار زیاده.در ضمن لپ تاپ خیلی خوبیه،قیمتشم 1.650.000 گارانتی 3 ساله ایران رهجونقل قول:
كسي نميدونه مدل asus N61ja رواز كجا ميتونم تهيه كنم؟ من خيلي دونباله اين مدل هستم.