منظور من اینه که اونایی که زیر 10 هزار هستن معمولا همه ترازشون بالای 6500 هست...
Printable View
منظور من اینه که اونایی که زیر 10 هزار هستن معمولا همه ترازشون بالای 6500 هست...
سلام بچه ها یه کمکیم به من بکنید
من آزاد ریاضی صبح دادم و اینم درصدام
ادبیات:75
عربی:70
دینی:83.33
زبان:86.66
ریاضی:35
فیزیک:100 (و یا نهایتا 80 آخه 2 تا سوال یادم نمیومد چی زدم ولی به احتمال زیاد درسته)
شیمی:91
من با دفترچه عربشاهی صحیح کردم.
میخوام بدونم رشته اولم مهندسی برق قدرت تهران جنوب قبول میشم؟؟؟
تراز پارسالش 6300 بود من میارمش؟؟؟؟
اگه همین درصدها رو بیاری ترازت زیر 7300 نیست
شما منظورتون رتبه در سهمیه هستش دیگه؟نقل قول:
سلام اگر میشه کمک کنید در این پست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله... البته از نظر من اونی که مثلا 10 هزار شده ترازش 6500 ایناس... همینطور بیا بالا تا 8000نقل قول:
برای من هم سوال شدنقل قول:
سال دوم هستم و دوباره کنکور دادم
جریان یان سوابق چی هست که دوستمون گفت؟ گیج زدیم یکی بیاد توضیح بده :31:
تو رو خدا جواب من بدید 20 بار به سایت سر زدم منتظر جوابم یعنی چی سوابق حساب میشه؟ سوابق منظورتون چیه؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5318080&postcount=2906
نقل قول:
واقعا ؟ :18::18: من فکر می کردم تراز ستاره دارای تهران به 7000 هم برسه !! برق علوم تحقیقات شیراز تازه ستاره دار هم نیست اما تراز آخرین فرد قبول شده حدود 6500 هست . پس اینطور
نقل قول:نقل قول:
نگران نباشید . با اطمینان بهتون میگم از سوابق امسال خبری نیست . آموزش و پرورش اصلا سوابق بعضی از داوطلبا رو گم کرده ! :18: به سازمان سنجش هم نداد تو کنکور سراسری اعمال نشد چه برسه به آزاد !! اگه دقت کنید تو دفترچه آزادم زده اعمال سوابق منوط به دریافت از آموزش و پرورش می باشد . پس خیالتون راحت :27:
یعتی چی ؟؟!نقل قول:
یعنی شما میگید معدلو سوابق تحصیلیو اینا (15%) اصلا تو کنکور سراسری اعمال نشده ؟؟!
تو سراسری اعمال شده اما فقط معدل. ببین قرار بود امسال ریز نمرات رو به جای معدل تاثیر بدن که اگه میدادن من به شخصه بدبخت می شدم اما به خاطر کوتاهی آموزش و پرورش ریز نمرات به دست سازمان سنجش نرسید مجبور شدن همون معدل رو تاثیر بدن . آزادم قرار بود یا ریز نمرات رو تاثیر بده یا اصلا تاثیر نده که با توجه به اینکه به دستشون نرسیده پس اعمال نمیشه :46:نقل قول:
بچه ها من با رتبه 12000 تو آزمون سراسری چقدر احتمالش هست که بتونم آزاد پزشکی قم قبول بشم؟
از کجا اینقدر مطمئنی؟نقل قول:
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
حتی بعضی از رشته های خوب ولی کم طرفدار مثل صنایع و کامپیوتر تو واحدهای تهران ترازش زیر 6000 شده...نقل قول:
شما در نظر بگیر که من شنیدم واحد قزوین تو رشته ای مثل کامپیوتر حتی با امیرکبیر و... قابل مقایسه هست در صورتی که نرم افزار قزوین ترازش 4600 هست!!!! شما برو دیگه تا آخرش...
تاثیر داده
شده
چی میگین شماها ؟؟؟؟؟؟؟
سراسری که معدل رو تاثیر داده ولی آزاد رو کسی مطمئن نیست... چون پارسالم گفتن تاثیر میدیم ندادن!
سلام نه سوال من چیز دیگیری هست اینجا دقیق معلوم هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟
خود آموزش و پرورش اعلام کرده
پس آزاد شیراز سطحش خیلی بالاست ما خبر نداشتیمنقل قول:
حتی بعضی از رشته های خوب ولی کم طرفدار مثل صنایع و کامپیوتر تو واحدهای تهران ترازش زیر 6000 شده...
شما در نظر بگیر که من شنیدم واحد قزوین تو رشته ای مثل کامپیوتر حتی با امیرکبیر و... قابل مقایسه هست در صورتی که نرم افزار قزوین ترازش 4600 هست!!!! شما برو دیگه تا آخرش...
شرایط آزاد و سراسری باهم فرق میکنه. شما درصدای کنکور آزادتو بگو من حدودا بهت میگم قبولی یا نه چون خیلی از دوستام پزشکی قم شرکت کردن پارسال و قبول شدننقل قول:
این تراز ربطی به سطح نداره... باید ببینی تو اون قطب جغرافیایی چند جا اون رشته خاص رو داره و چقدر طرفدار داره، ظرفیتش چقدره...نقل قول:
مثلا پاره وفت IT پرند ترازش 6100 هست در صورتی که پرند تمام وقت هم IT داره که اونجا ترازش 5300 هست... چرا؟!؟ چون که IT پاره وقت تو قطب تهران، قزوین، کرج هیچ جا به جز پرند نداره... واسه همین تراز پاره وقتIT اونجا میره بالا...
حالا کاری ندارم... خوب آره اعلام کردن حدود 120 هزار نفر نمراتشون نرسیده... ولی دانشگاه آزاد نگفته که تاثیر نمیدم! هان؟!
(من خودم دعا میکنم تاثیر ندن چون به ضررم هست)
اگر هم تاثیر بدن خوب نمرات تراز میشه... که خوب من میبینم بهترین شاگرد کلاسمون معدلش 18 اینا شد!
سلام
از بچه ها کسی برای مهندسی پزشکی تبریز هست ؟؟؟ :40:
سلام دوستان
این دامپزشکی کرج چجوریاست ؟؟
ارزش داره اگه قبول شدیم بریم ؟؟؟
شهرش چجوریه ؟؟؟؟
دانشگاش چجوریه ؟؟؟؟
خوابگاه داره برای پسرا ؟؟؟
نقل قول:
دوست عزیز طبیعتا وقتی تراز میره بالا یعنی سطح دانشگاه تو اون رشته هم بالاست .
یه سوال در صورت قبولی در یک رشته دانشگاه ازاد و نرفتن به اون رشته این طور که پرسیدم محرومیتی برای شرکت در سال بعد نداره درسته ؟؟؟
اما یه چیز دیگه اگه من نخوام برم باید کار خاصی انجام بدم یعنی نامه ای چیزی به دانشگاه قبول شده بنویسم ؟؟؟؟
قربون دستت دوست عزیز لطفا منم بگو قبولم یا نه؟نقل قول:
رشته روانشناسی عمومی تبریز ( تراز پارسال 5137 )
ادبیات 50
بینش 45
زبان 45 ( یا 38 )
عربی 15
روانشناسی 55 ( ضریب 3 )
اقتصاد بین 10 تا 20 درصد(ضریب 1 )
فلسفه نزدم (ضریب 1 )
تاریخ جغرافی و علوم اجتماعی و ریاضی بین 3 تا 11 درصد. ( فقط ریاضی ضریب 3 اون دوتا ضریب 1 )
انتخاب دوم هم راهنمایی و مشاوره زدم که پارسال ترازش تبریز 3700 بود (نمیدونم توی انتخاب دوم چنده ترازش )
نقل قول:
خیر محرومیت نداره.
اگه نخوای اصلا ثبت نام کنی نه دیگه ، وقتی برای ثبت نام نری یعنی نمیخوای ثبت نام کنی.
موفق باشی
تا جایی که میدونم دامپزشکی کرج کاردانیه درست میگم؟اگه خودت علاقه داری خیلیم خوبه از نظر سطح علمیشم من شنیدم جزو دانشگاههای آزاده که اعتبارش در حد متوسط رو به خوبه.نقل قول:
شهریش رو من لیست پارسال رو داشتم ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم . در مورد خوابگاه هم که کلا دانشگاه آزاد هیچ جا خوابگاه نداره مگه بعضی از واحداش خوابگاه خودگردان داره معرفیت میکنه که اونم هزینش آزاده ولی نمیدونم کرجم همینطوره یا نه در مجموع کرج هزینه مسکنش نسبتا پایینه مثلا با 25 تومن میتونی یه جای نسبتا خوب آپارتمان بخری (حالا خودت حساب کن اگه بخوای رهن کنی چقدر میشه)
همین که نری یعنی انصراف دادی. توی دولتیم همینطوره. مگه اینکه بری ثبت نام کنی بعد پشیمون شی اونوقته که باید مراحل اداری انصراف رو طی کنی. ضمن اینکه تنها جایی که مشمول محرومیت میشه دانشگاهیه که دولت هزینشو میده (دولتی) بقیش چون خودت هزینه خودتو میدی کاری به کارت ندارننقل قول:
راستش من خودم رشتم تجربیه به صورت قطع نمیتونم بهت بگم ولی مطمئنم انتخاب دومت رو قبولینقل قول:
چون ضریبای درسارو گذاشتی من به درسای تجربی تبدیلشون کردم. بنظرم اگه این درسا تجربی بود بهت میگفتم ترازت حدود 5500 میشه یعنی اونم قبولی (البته اینم بگم من براساس درسای تجربی بهت گفتم) ولی من جات باشم امیدوارخواهم بود
سلام
من دیپلم ریاضی دارم اما پیشم تجربی خوندم واسه آزاد هم پزشکی کنکور دادم هم ریاضی!
کسی میدونه اگه معدل تاثیر داده باشن معدل من برای پزسکی چه جوری حساب میشه؟؟؟؟
این درست نیستانقل قول:
خیلیاشون خوابگاه دارن
مثلا دانشگاه آزاد قزوین بزرگترین خوابگاه خاور مبانه رو داره
عکساش هم تو سایت دانشگاه هست
منظورم از سطح کیفیت بود... که کیفیت رشته دانشگاه رو ترازش مشخص نمیکنهنقل قول:
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:13 AM ----------
اینو ببینید... مگه آزمون سراسری 88 تکمیل ظرفیت داشت؟کد:http://azmoon.net/?app=pub_s88_880729
نقل قول:
سلام ممنون از پاسختون
نه دکترای حرفه ای هست کادانی را نمی دونم داره یا نه
7 سال به خاطر دکترای دامپزشکی می ارزه ؟؟؟؟
قربونت مرسی.انتخاب دوم هم درساش کپی روانشناسی هست.ولی خود روانشناسی قبول بشم عالیه.خیلی خیلی ممنونم ازت.نقل قول:
جدی؟من فکر میکردم توی محدوده تهران فقط علوم تحقیقات دامپزشکیش دکتراست. دامپزشکی 6ساله . بنظرم ارزشش رو داره به چند دلیل اول اینکه درآمدش میگن خوبه بازار کارشم عالیه. من خودم یه دوستی دارم هم دامپزشکی شرکت کرده بود هم پزشکی . هردوشم اورد ولی رفت پزشکی الان میگه پشیمونم چرا دامپزشکی رو نرفتم. بازار کارش قابل مقایسه با پزشکی عمومی نیست(خیلی بیشتره)نقل قول:
اگه دکترا باشه اگه درست یادم مونده باشه حدود 1میلیون و هفتصده ترمی!! (آخه پارسال خودم دامپزشکی علوم تحقیقات شرکت کردم)
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
جدی میگی؟؟؟ ممنون از توضیحت واقعا نمیدونستم بعد هزینه خوابگاه میگیره؟نقل قول:
تا اونجایی که میدونم خوابگاهش فقط برای دختراس
با نام خدا
دوستان با میانگین درصد ها 50 درصد البته ریاضی 30 درصد ترازم 6400 میشه یا نه؟
منم همچین فکری می کنمنقل قول:
چون عکس خوابگاه ها رو دیدم شبیه اتاق دخترا بود :31:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
فکر نکنمنقل قول:
یعنی عمومیا 50 همش ؟؟
اگر دو تا 70- 80 داشتید شاید می شدید
الان فکر کنم 5600-5900
اینقدم ارزون نیستانقل قول:
در مجموع کرج هزینه مسکنش نسبتا پایینه مثلا با 25 تومن میتونی یه جای نسبتا خوب آپارتمان بخری (حالا خودت حساب کن اگه بخوای رهن کنی چقدر میشه)
خیلی بیشتر از ایناست
نقل قول:
سلام
دانشگاه رجایی شهر البته اگر اشتباه نکنم
شما تو کرج هستید
اونطرفا خونه چطوره ؟؟
جووو دانشگاه و شهرش چطوره ؟؟؟
راستی دانشگاه کشاورزی دانشگاه تهران که تو کرج هست چقدر با دانشگاه آزاد رجایی فاصله داره ؟؟؟
منم کرجمنقل قول:
خیلی زیاد فاصله ندارن با هم
خونه هم بستگی داره
تو کرج اختلاف طبقاتی خیلی زیاده
منطقه ها یی مثل مهرشهر (فاز 1 و 2 و 3 ) ، جهانشهر ، عظیمیه خونه گرونه
ولی جاهای ارزونم داره
ولی باید سعی کنی تو محله های خوب بگیری خونه
چون محله های ارزونش معمولا جالب نیست
هوای مهرشهر که من هستم واقعا تکه
من الان شبا یخ می زنم از سرما
همه جور آدم هم هست اینجا
می تونی دوستای خوبی پیدا کنی یا بد
بستگی به خودت داره
دانشگاه آزادشم بدک نیست
مثل علوم تحقیقات و قزوین نیست
ولی خوبه
شهریه که همه جور آدم هست
از میلیاردر های ایران اینجا هستن تا فقیرترین آدما
اینجا ملت ماشین هم خیلی دوست دارن
تازگیا هم زدن تو کار ماشین آمریکایی همه
همه چیز می بینی اینجا
کلا شهر جالبیه و البته خطرناک :27:
این حرفت درست نیست خیلی از دانشگاه آزاد ها خوابگاه دارن هم برا پسرا هم دخترانقل قول:
در مورد خوابگاه هم که کلا دانشگاه آزاد هیچ جا خوابگاه نداره