تو سایت سام سرویس رو که دیدم این سه مدل lcd که 26 اینچ بودن رو داشت :
C465
C475
C380
به نظر شما کدوم یکی بهتره ؟
تو سایت سام سرویس رو که دیدم این سه مدل lcd که 26 اینچ بودن رو داشت :
C465
C475
C380
به نظر شما کدوم یکی بهتره ؟
475 كمي كنتراست بهتري دارهنقل قول:
-البته اختلاف اصلا به چشم نمياد
-بيشتر ميتونيد در مورد ديزاين كمي متفاوتش تصميم بگيرين
با درود مجدد و سپاس به دوستان بخاطر پاسخهایشان
-برای خرید ال سی دی با مشخصات زیر کدام برندها را توصیه میکنید.
-حداکثر قیمت 700 تومان
-42 اینچ
-قابلیت نمایش فیلم از روی usb
ممنون
بازم سلام و شرمندگی
این 5 مدل
panasonic vt20
panasonic v20
lg le 8500
samsung c6900
sony ex700
بین این محصول هایی که بهم گفتید اینطوری که فهمیدم فقط پاناسونیک پلاسما هستش این 2 مدل البته
پلاسما قیمتش نسبت به ال ای دی پایین تره ؟
میخوام بدونم چون تازه وارد بازار شده پلاسما نسبت به ال ای دی و ال سی دی قیمت کاذب نداره ؟
افت میکنه به زودی به نظر شما
مثلا ما موبایل رو میگیم 4 ماه بعد از ورود به ایران خرید کنید تا قیمت اولیه که کاملا فیک هست شکسته بشه
منظورم اینه که قیمت بیخود بالایی نداره ؟
اینطور که از صحبت های خودتون متوجه شدم خودتون بیشتر سمت v20 کشش دارید تفاوت v20 و vt20 در چیه ؟ و یا با ex700
هرچند مارک سونی رو دوست دارم اما چون ex700 ال ای دی هست منصرف شدم از خریدنش
با عرض معذرت قیمت رو هم در اون تاپیک برام اعلام کنید اونجا درخواست قیمت رو میکنم بی زحمت بگید که کدوم پلاسما یا ال ای دی هستند
واقعا شرمنده خسته کردم شمارو رفیق خسته گی ناپذیر
یا علی
-vt20 علاوه بر پلاسما بودن 3d هستنقل قول:
v20 پلاسما هست
-3 مدل ديگه هم ال ا ي دي هستند
-معمولا قيمت پلاسماها مناسب تر هستند نسبت به مخصوصا ال اي دي ها
-قطعا اگر پلاسما ميخواستم سمت v20 ميرفتم
-نه تا زماني كه يادم هست g10 هم مدت هاي زيادي قيمت يكساني داشت و همينطور در مورد بقيه مدل ها فكر نميكنم بازار كاذبي الان باشه (هر چند اشفته بازاريست )
-تنها جشنواره هاي نوروزي هست كه ميتونيد در موردش فكر كنيد
-V20 هم چند ماهي از ورودش ميگذره و قيمتش تغيير چنداني نكرده 1700
-در مورد سوني هم ميتونيد سراغ ex500 برين كه البته ال سي دي هست وقيمت مناسب تري هم داره ويا سري هاي nx كه قيمت بالايي دارند
-دشمنتون شرمنده
تا این موقع شب بیداری دمت گرم
تنت سلامت
سلام مارو به امام رضا برسون بگو محمد سلام رسوند بگو خیلی نوکریم
میدونم جاش نیست اما یهو چشمم خورد به اسمش نتونستم جلو خودمو بگیرم
مشتی دیگه واقعا یاعلی
بعد گرفتن قیمت اگه قیمت 3d زیاد بالاتر نبود میخرمش
و در ضمن به شما اطلاع میدم که چی گرفتم
نقل قول:
واقعا كيفيت مارك سوني و سامسونگ در يك حده؟!
بستگی به مدل داره. نه مارکنقل قول:
شما tv میخری یا مارک ؟نقل قول:
واقعا كيفيت مارك سوني و سامسونگ در يك حده؟!
موقع خريد به چه چيزهاي بايد توجه كنيم؟ مثلا تست خاصي بايد انجام بديم؟ و اينكه چطور از اصل بودن جنس مطمئن بشيم؟
سوال ديگه اينكه: گارانتي تا چه حد اهميت داره؟
نقل قول:
چون از بچگي به ما گفتن tv سوني يه چيز ديگست پرسيدم! نميدونستم بقيه هم اينقدر پيشرفت كردن. برام جالبه
دمتون گرم .به این سوال ما هم پاسخ دهید.ممنوننقل قول:
شما با توجه به قیمتتون و سایز مد نظرتون فکر میکنم باید دنبال پلاسماهای سامسونگ یا پاناسونیک باشید .
-رقابت بين برند ها خيلي شديد هست واقعانقل قول:
-اگر كسي الان تعصبي روي برندي داشته باشه خودش ضرر كرده نه كس ديگه اي
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:47 AM ----------
-در مورد خريد تست خاصي نميخواد اگر با گارانتي تهيه ميكنيد چون به هر صورت VIP هستيننقل قول:
-منتها خوب تست هاي معمول رو انجام بدين
-مثل پيكسل هاي مرده يا خاموش
-فرم پنل سالم باشه ضربه اي نخورده باشه
-و...
-در مورد گارانتي هم كاملا ميتونه به نظر شما بستگي داشته باشه به هر صورت ريسك هست
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
-فكر ميكنم تنها گزينه خوب با قابليت پخش فيلم از روي USB مدل هاي سامي باشند :نقل قول:
نوشته شده توسط arash11
با درود مجدد و سپاس به دوستان بخاطر پاسخهایشان
-برای خرید ال سی دی با مشخصات زیر کدام برندها را توصیه میکنید.
-حداکثر قیمت 700 تومان
-42 اینچ
-قابلیت نمایش فیلم از روی usb
ممنون
PS-C460
PS-C470
سلام تا قیمت 1300 از از پلاسما ال سی دی ال ای دی به ترتیب اولویت چیارو پیشنهاد میکنید 38 تا 42 اینچ
-فكر ميكنم بهترين گزينه ها در اين رنج ال سي دي ها هستندنقل قول:
samsung c650
lg ld660
sony ex500
نقل قول:
ممنون دوست عزیز میشه لینکی واسه مشخصاتش بدین تشکر
سلام ...
دو تا سوال درباره ی تی وی های 3d داشتم:
1-اینجوری که من دیدم اینا تصاویر دو بعدی را هم سه بعدی میکنن پس فرق فیلم ها و تصاویری که سه بعدی تصویر برداری میشن با این تصاویر دو بعدی چیه چون آخرش تلوزیون هردوشونو سه بعدی میکنه؟؟؟
2-الان تلوزیون سه بعدی که به عینک احتیاج نداشته باشه اومده؟؟؟
اون فیلمی که به صورت سه بعدی فیلمبرداری شده با یه دوربین مخصوص فیلمبرداری میشه که واسه چشم چپو راست جدا جدا تصویر برداری کرده واسه همین موقع نمایش روی tv رزولوشنش full hd هست و عمق واقعی داره و چشم و خیلی دیرتر خسته میکنه باعث سردردم خیلی کمتر میشه ولی وقتی یه فیلمی مصنوعی سه بعدی میشه فقط یکم برجسته میشه و بیشتر جنبه سرگرمی داره و قابل مقایسه با سه بعدی واقعی نیست رزولوشنشنم کم میشه معمولا نصف وقتیکه دو بعدی فیلمبرداری شده.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد مدل زیر چیه ؟
SHARP LC-46LE820M
اولا این مدل ----T دارد ؟
دوما سایت مادیران خروجی صدا را 35 وات زده . آیا در بازار مدل دیگری با این قدرت خروجی صدا وجود دارد ؟
با سلام خدمت همه دوستان
من خیلی دوست دارم یه تلویزیون پلاسما بگیرم . با توجه به قیمت و کیفیت تصاویری که دیدم سامسونگ مدل C470 رو خیلی پسندیدم، نرمی تصویر و واقعی بودن رنگها با lcd قابل مقایسه نیست و پلاسما حرف اول رو میزنه.
فقط یه مشکلی دارم اونم راجع به پدیده burn in هست . میدونم این مشکل برای برند پاناسونیک و پایونییر تا حد زیادی حل شده .
میخوام بدونم سامسونگ در این زمینه چطور عمل کرده؟
آیا مشکل burn in برای پلاسماهای سامسونگ هنوز وجود داره یا نه؟
واینکه کلا کسی این مدل (پلاسمای C470 سامسونگ ) رو داشته یا نه ؟ و نظرتون درباره این مدل چیه؟
لطفا اساتید و دوستان راهنمایی کنن
با تشکر
اتفاقا به نظر من سامسونگ خیلی بهتر رو این قضیه کار کرده . چون روش های زیادی توی tv برای جولوگیری از این قضیه پیش بینی شده مثلا پیسلها رو آروم تکون میده تا همیشه ثابت نباشند . یا اینکه خودش هوشمند اگر تصویر ثابت برای چند ساعت بزاری screen saver میزاره . البته burn-in که خیلی بعیده بیشتر باید نگران retention باشید که اونم همونطور که گفتم خیلی هم خبری نیست :دی در ضمن دائمی هم نیستنقل قول:
آیا مشکل burn in برای پلاسماهای سامسونگ هنوز وجود داره یا نه؟
-تاپيك هاي خوبي داره مطالعه كنيد:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443845[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410474[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433774[/HTML]
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
2D TO 3D يك قابليت فان هستنقل قول:
-در مورد 3D و مباحث اون تاپيك زير رو بخونيد قبلا مفصل بحث شد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=421668[/HTML]
-كواترون ها از تكنولوژي RGBY استفاده ميكنند كه فكر ميكنم به حد كافي در موردش ميدونيدنقل قول:
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1272005448[/HTML]
-منتها سري هاي 820 در واقع eDGE LED هستند و فول نيستند و مشكلات عمومي ال اي دي ها رو دارند
-علاوه بر اينكه از نظر قيمتي كمي OVERPRICE هستند
-من فكر ميكنم طرفداران مخصوص خودش رو داره مثل برند فيليپس
-تاپيك خيلي خوبي هم داشت ميتونيد نگاهي بندازين :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374184&page=13[/HTML]
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
-سري هاي PK ال جي وهمينطوري سري هاي 4 سامي با توجه به قيمت مناسبشون ميتونند بهترين گزينه ها در اينچ هاي بالا باشندنقل قول:
-در مورد مشكلات عمومي پلاسماها هم به هر صورت به طور كلي مرتفع نشده و ممكن مواردي هر چند معدود اتفاق بيوفته
سلام
من یه TV پلاسما مدل سونی یا پاناسونیک تو قیمت 1.400 می خوام بخرم
چند مدل بهم معرفی کنید ممنون میشم
-فكر ميكنم بهترين انتخاب G10 باشه با اين قيمتنقل قول:
-منتها V20 ارزش هزينه بيشتر وخريد رو به نظرم داره
-در مورد سوني هم تا امروز پلاسمايي نديديم ازش
-البته مهرداد عزيز در پاني ها هم Pixel orbiter وجود دارهنقل قول:
سلام
نظزتون درباره این مدل سامسونگ Samsung LCD 40C530
چی هست؟
خیلی ممنون که دوستان سریع پاسخ دادن فقط منظور شما رو از retention متوجه نشدم .میشه مختصر توضیح بدید یا لینک بذارید ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم ،اینکه به طور متوسط چه مدت تصویر ثابت بمونه ممکنه این مشکلات پیش بیاد؟ مثلا وقتی داری یه کانال رو مدت طولانی نگاه میکنی آرم کانال اون گوشه تصویر جاش ثابته ممکنه ایجاد مشکل بکنه؟
با تشکر
سلام من یه Lcd میخوام بین 32 تا 40 اینچ بیشتر برای دیدن ماهواره با قیمتی بین 500 تا 1 تومن اگه میشه چند تا مدل مشت بگید که برای بازی هم خوب باشه.راستی اگه یو اس بی داشته باشه اون موقع Usb به چه کار میاد یعنی میشه باهش فیلمم دید؟ اگه میشه با چه فرمت هایی؟
راستی پلاسما ها چطورن؟
retention مثل burn-in هست اما اثرش سریع از بین میره . burn-in ماندگاری زیاد تری داره و امکان داره همیشگی باشهنقل قول:
خیلی ممنون که دوستان سریع پاسخ دادن فقط منظور شما رو از retention متوجه نشدم .میشه مختصر توضیح بدید یا لینک بذارید ؟
خوب چون کاال ها تبلیغات پخش میکنند که آرم کامال رو میبره احتمالش خیلی کمه اما فکر میکنم 3-4 ساعت تصویر ثابت مشکل رو شروع میکنه .نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم ،اینکه به طور متوسط چه مدت تصویر ثابت بمونه ممکنه این مشکلات پیش بیاد؟ مثلا وقتی داری یه کانال رو مدت طولانی نگاه میکنی آرم کانال اون گوشه تصویر جاش ثابته ممکنه ایجاد مشکل بکنه؟
دوستان به نظرتون این مدل چطوره ؟ به قیمت 1.5 ؟
تلويزيون ال ای دی 42 اينچ SLD-42A310BLD
کد:http://www.snowaclub.ir/products/view/pid/57/lang/fa
-در مقايسه با چه پنلي؟نقل قول:
-با توجه به قيمت وامكانات ميتونه گزينه خوبي باشه
-منتها اگر ميتونيد هزينه كمي بيشتر بكنيد سراغ c650 برين
اگه مسئله تصاویر ثابت حل نشده باشه پس مکانهایی مثل استودیوهای تلویزیونی و اتاق های کنترل و... که خیلی با تصاویر ثابت سر و کار دارند ، چرا از پلاسماهای پاناسونیک در این سطح گسترده استفاده می کنند؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-بهترين انتخاب هاي ممكن از بين برندها ميتونه انتخاب هاي زير باشه :نقل قول:
-samsung c650
-lg ld660
-sony ex500
البته با توجه به بودجتون ميتونيد روي اينچ هاي مختلف مانور بدين
-در مورد Usb هم در پنل هاي ال جي وسامي ميتونيد كليه فرمتها و حتي كانتينر mkv رو هم اجرا كنيد تا رزولوشن 1080p
-در مورد پلاسماها هم توي اين رنج قيمت ميشه گفت مدل هاي فوق العاده اي گير نمياد
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
-تصوير snowa توي بعضي مدل ها خيلي شبيه سامي هست و البته با قيمت هاي مشابه تقريبانقل قول:
-تصاوير خوبي دارند بعضي مدلهاش از جمله همين مدل
-اگر ديزاينش رو ميپسندين و قيمت مناسبي داره انتخاب خوبيه در غير اين صورت سراغ مارك هاي ديگه برين
سلام
یه LED یا LCD خوب برای خونه میخوام بگیریم ولی موندیم LED بگیریم یا LCD؟
LED ها گرونه ولی LCD ها خوش قیمت اما در حالت کلی قدرت خرید LED رو داریم
شما چی پیشنهاد میدید؟ تا 42 اینچ به بالا؟
-البته poonel عزيز ميتونيم عكس هاي ديگه اي هم نشون بديم مثل :نقل قول:
اگه مسئله تصاویر ثابت حل نشده باشه پس مکانهایی مثل استودیوهای تلویزیونی و اتاق های کنترل و... که خیلی با تصاویر ثابت سر و کار دارند ، چرا از پلاسماهای پاناسونیک در این سطح گسترده استفاده می کنند؟
-منتها همونطور كه بارها گفته شده پنل هاي جديد مخصوصا neo pdp ها گزارشات خيلي كمي در مورد اين مطلب ازشون نقل ميشه
-كه خوب همون موارد هم تا حدود زيادي قابل بر طرف شدن هستند
-ديگه نميشه به عنوان يك نقص كلي و نگراني بهش نگاه كرد
ممنون از پاسختون.نقل قول:
در مورد قیمتش ، با این حدود قیمت چه مدلهای led با این سایز در مارک های دیگه میتونید توصیه کنید ؟
چیزی که در این tv نظرمو جلب کرد داشتن lan بود... که البته نمیدونم دقیقا چه چیزایی را ساپورت میکنه ولی اگه بشه با pc شبکه کرد و فایل به اشتراک گذاشت عالیه.
-من پيشنهاد ميكنم سراغ ال سي دي هاي خوب برين چون تفاوت قيمت اونها با ال اي دي هاي خوب در همه برندها بيشتر از يك ميليون هست كه اصلا توصيه نميشهنقل قول:
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
-خواهش ميكنم در مورد LAN كه ميشه به جرات گفت در تمامي مدلها و برندها اين قابليت وجود دارهنقل قول:
-كه كارش همين اشتراك فايلهاست و انجام ميده
-در سامي ها و بعضي مدلهاي ال جي USB فوق العاده اي هم دارين كه تمامي فرمت ها رو از روي هارد براتون اجرا ميكنه و شايد نياز به PC رو فراموش كنيد
-ميتونيد سراغ برندهاي ديگه هم برين
SONY EX700
SAMSUNG C6900
LG 7600
و....
شما چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟تا زیر 2 میلیون