سلام دوستان، امیدوارم که حالت خوب باشه، میشه لطفا یه نفر فیلم های تبلیغاتیه i8910 که داخل خود گوشی بوده رو برام آپلود کنه؟ چون متأسفانه پاک شدن، با تشکر فرآوان،
پیشاپیش مرسی. :42:
سلام دوستان، امیدوارم که حالت خوب باشه، میشه لطفا یه نفر فیلم های تبلیغاتیه i8910 که داخل خود گوشی بوده رو برام آپلود کنه؟ چون متأسفانه پاک شدن، با تشکر فرآوان،
پیشاپیش مرسی. :42:
پس با این حساب نمیشه در انتظار برنامه ضبط صدا واسه این گوشی حتی در آینده هم بود.اینطور که شما میگی کلا هیچ کدوم از گوشی های سامسونگ قابلیت ضبط صدا رو ندارندچه سیمبین چه ویندوز موبایل.درسته؟نقل قول:
سیمبین از نوع سامسونگ:13:
کال ریکوردر کار نمیکنه رو 8910 چون سامسونگ sdk ضبط صدا هنگام مکالمه رو خریداری نکرده
والا 5800 و ان97 و... سایر گوشی هایی که از ورژن5 استفاده میکنن این مشکل رو ندارن
سامسونگ اس دی کی ضبط صدا رو از بنیاد سیمبین نخریدهنقل قول:
واسه همین منشی واسه 8910 کار نمیکنه
ربطی به گوشی های دیگه و یا گوشی های آینده این برند نداره
خو ب اینجا جمعتون جمعه یه سری هم به تاپیک امنیا 2 نمیزنین. واقعا که:41:
می تونید بگید تلفظ سیمبین 3^ چیه؟
سیمبینی که رو 8910ه با این شیوه نامگذاری چیه؟
با تشکر
اونجوری که من چند جا دیدم به این شکله که ^ تلفظ نمیشه ، بنابراین symbian^3 میشه : سیمبین سه :31: . حالا شاید اشتباه می کنم.نقل قول:
اینی که روی i8910 هست Symbian^1 هست (به اینجا رجوع کن) :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian%5E3#Devices_based_on_the_Symbian_platform
گوشی جالبی نبود.من جوگیر شدم خریدم 430. بعد از 12 ساعت با صد هزار تومان کمتر پس دادم. سیمبیانش خیلی ساده هست. و سرعت پایینی داره. الان نوکیا 5530 دارم خیلی سریعتر و بهتره... این نظر شخصی من بود
سلام، کسی نبود جواب مارو بده؟ گنادارما :31:نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم با یک گوشیه دیگه اشتباه گرفتید چون این گوشی به همراه satio سرعتی ترین سیمبیانها هستندنقل قول:
در ضمن فریمور اولیه گوشی خوب نیست وشما باید گوشیتونو آپ میکردید تا اونموقع سرعت رو حس میکردید....
والا حجم فیلم هاش زیادهنقل قول:
کسی حس آپلود کردن نداره
من توصیه میکنم یه سرچی بکنی تو رپیدشیر حتما اونجا هست
ما هم که با این اینترنت ذغالی اصلا نمیتونیم بیام سایت چه برسه که بخوایم فایل آپلود کنیم:19:
اینو از موبایلستان گیر آوردم به نقل از پست جناب حمید آر سی
فیلم هایی که میخواستی
[HTML]
http://www.4shared.com/video/U8owFWuf/Demo_Classic_Car.html
[/HTML]
[HTML]
http://www.4shared.com/video/i5S5jM9F/Demo_Helicopter.html
[/HTML]
[HTML]
http://www.4shared.com/video/arIugweF/I8910_Demo.html
[/HTML]
[HTML]
http://www.4shared.com/video/OW8BxlwZ/I8910_Tutorial.html
[/HTML]
نقل قول:
سلام، مرسی ali racer عزیز لطف کردی، منم از همونجا گیر آوردم گفت همون اول که گوشی رو خریده آپولدشون کرده. بازم مرسی و ممنون.
سلام ظهر بخیر، دوستان چه جوری میتونم در حین تماس اون قفل را بردارم؟ البته برای همیشه و دیگه در حین تماس ظاهر نشه، یعنی دیگه لازم نباشه اون دکمه باز شدن قفل صفحه نمایش رو بزنم.
پیشاپیش مرسی.
دوست عزیز فکر نکنم بشه کاریش کرد ولی به نظر من اینو سامسونگ به خاطر این گذاشته که اگه شما گوشیتون زنگ خورد ومثلا توی جیبتون بود وقتی که میخواید گوشی رو بیرون بیارین دستتون یکدفعه روی end نخوره وتماس قطع بشه....نقل قول:
من موندم چرا این گوشی باید 3000 تا براش پست زده بشه. مگه سیستم عاملش سیمبین نیست؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز من یکبار دیگه هم پست بیربط شمارو دیدم اما اشکالی به کارتون نگرفتم.
آخه این حرفتون یعنی چی؟:13:
شاید کسی نخواد ویندوز موبایل بخره.باید چکار کنه؟
بنده خودم همیشه از ویندوز موبایل بدم میومده.اما میام تو کلوپش بگم چرا بحث میکنید سر ویندوز موبایل؟
فکرم نکنید که ندیدیم.
اون زمان که هنوز کسی چیزی تغریبا از ویندوز نمیدونست من با خیلی از آیمت ها کار میکردم و چنتاشو داشتم.و کاملا هم بهشون وارد بودم.اما ازش زده شدم.و از سیمبیان لذت بیشتری میبرم.این جرمه؟:13:
دوست عزیز لطف کن دیگه برای بالا رفتن پستات از این جور پستا نزن.شما تو همون تاپیک omnia2 تلاش کن خیلی بهتره و مفید بویژه دوستانم که لازم دارن بهره میبرن.
!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عزیز ا اگه شما این گوشی رو داشتی می فهمیدی برای چی!
سیستم عامل میشه گفت سلیقه ای هست، این گوشی واقعا اینقدر عالیه که هر سیستم عاملی روش بود باز میگرفتم! ولی خب یه مشکلی که ویندوز موبایل تا قبل از ویندوز 7 داره 65K effective colors بودن صفحه نمایشه.
چون واقعا با تمام گوشی های دیگه فرق میکنه و متفاوته.
من خودم هر روز بیشتر از دیروز ازش لذت میبرم،
و به نظر من خیلی فراتر از یه موبایل و بیشتر از حد انتظار یه گوشی ظاهر شده، و تمام امکاناتی که از موبایل میخوایی رو این داره و حتی خیلی بیشتر.
تاچ خازنی عالی و خیلی حساس، صفحه نمایش فوق العاده با کیفیت، دوربین و فیلمبرداری اچ دی که واقعا حرف نداره و همچنین یه سینمای جیبی و قابل حمل! کیفیت پخش فیلمش عالیه به همراه نمایش زیرنویس.
باتری خیلی خوب و ....، در کل واقعا تا نداشته باشیش متوجه نمیشی چی میگم،
من خودم هر روز ساعت ها از وقتمو براش میزارم و اصلا نمیتونم ازش دل بکنم.
:11:
دقیقا درس می گید.منم تایید می کنم.نقل قول:
بالاخره من هم خریدم. 520 با گارانتی پارس مایکروتل از قم هوووووووررررررررررررررراا ااااااااااااااا:8:
یکی به من با منطق حرفه ای بگه Omnia HD یا Vivaz ؟
( لطفا چندتا دلیل محکم بیارید )
مزیت و معایب خاص گوشی خودتون رو بفرمایید لطفا ؟
در اینجا لطفا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه نمایش ویواز بهتره یا امنیا اچ دی؟
لطفا اگه عکسی دارید بذارید،یا اگه خودتون جفتشو با هم مقایسه کردید بگید.
ممنون.
لطفا پيام خصوصي رو چك بفرماييد!نقل قول:
بالاخره من هم خریدم. 520 با گارانتی پارس مایکروتل از قم هوووووووررررررررررررررراا ااااااااااااااا
نقل قول:
مبارک باشه به سلامتی.به جمع 8910یا خوشامدی.8 یا 16
واقعا اینطور فکر میکنید ؟ من با 5530 کار نکردم ولی با ان 97 و 5800 کار کردم می تونم بگم آی 8910 دوبرابر سرعتش بیشتر از اون دوتا بود :10:نقل قول:
دوست عزیز برای من 8 گیگ هست
من امکان ارسال پیام خصوصی ندارم نمی دونم چرا ولی از موبایل الماس خریدم تقاطع عمار یاسر و آذر - جنب بانک صادرات
دیروز هایپر ورژن جدید فرمور رو داد بیرون . HX-V4
محتوای مخفی: .
لینک :
کد:http://hx-custom-roms.com/?page_id=1245
می شه دستی زبون فارسی برای منو و نوشتار رو به این گوشی افزود؟
یه تاپیک آموزش توی موبایلستان داره ، فکر کنم لینک گذاشتن حرومه (یعنی ممنوعه)،برای همین برو توی موبایلستان قسمت «مطالب آموزشی در مورد کوک کردن»نقل قول:
من این فریمور رو ریختم وباید بگم بسیار فریمور خوبیهنقل قول:
سرعت خیلی عالی شده صفحه اول هوم اسکرین شده مثل سریهای اول گوشی که اون 3تا مربع 3بعدی بود
کینتیک اسکرولینگ هم به منو اضافه شده وزبان فارسی هم واسه نوشتن مثل همیشه داره
کلا فریمور خوبیه فقط تنها مشکلش به نظر من پاک کردن بوت اسکرین ابتداییه گوشی هست که خیلی قشنگ بود وحیفه نداشته باشه...
این فریمور رسمیه ؟
صدای دالبی تو اسپیکراش هستش یانه؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از بازار بدون گارانتی شیراز خبر داره که omnia hd هست و چند گیر میاد؟و آیا اینم مثه omnia II پریدن مموری داره یا نه؟؟؟
میخواستن omniaII بگیرم و لی این پریدن ممورش یه ذره مشکوکم کرد,آخه سیستم عامل گوشی هم مهم نیست واسم ,فقط نمیخوام با ترس و لرز نرم افزار نصب کنم رو گوشی!!!!
ممنون
سلام بچه ها من یه i8910 یه ماه کارکرد دارم.میخوتم با یه htcتاچ عوض کنم اگه کسی بود pm خصصوصی بده
[QUOTE=seeb_sh;4896831]سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از بازار بدون گارانتی شیراز خبر داره که omnia hd هست و چند گیر میاد؟و آیا اینم مثه omnia II پریدن مموری داره یا نه؟؟؟
میخواستن omniaII بگیرم و لی این پریدن ممورش یه ذره مشکوکم کرد,آخه سیستم عامل گوشی هم مهم نیست واسم ,فقط نمیخوام با ترس و لرز نرم افزار نصب کنم رو گوشی!!!!
ممنون[/QUOTE
دوستان داخل تاپیک امنیا 2 علتو فهمیدن،اگه چند صفحه آخرو بخونی متوجه می شی،خیالت از بابابت نپریدن حافظه داخلی 8910 کاملا راحت باشه،هرچیم دلت می خواد داخلش نصب کن هیچ ترسیم به خودت راه نده.
رسمی نیستنقل قول:
بله هست
نه دیگه، رسمی کجا بود؟ سامسونگ که خوابه. این همون هکرس که قبل از سامسونگ به 24 فریم تو فیلم برداری رسیده بود.نقل قول:
توی پستاش که خبری از حذف دالبی نبود، پس حتما هست.
تا چند روز دیگه می ریزم. منتظرم رکورد خودمو تو log گوشی بزنم بعد.
قیمت جدید این گوشی رو کسی میدونه؟
سری جدید تو تهران نیومد ؟ قیمت چنده بدون گارانتی ؟ چون باید فریمور کوک شده بریزی تا گوشی سر حال بیاد پس گارانتی دیگه مفهوم نداره درست میگم ؟
کسی نتونسته مشکل بر عکس اومدن زیر نویس فارسیرو حل کنه؟
چون یه سایت پیدا کردم زیرنویس اکثر فیلمارو داره اونم به صورت srt.
کد:
subscene.com
مصرف باتریش چطوره ؟ تسک منیجر سه بعدی نداره درسته ؟ HD اش 24 فریمه دیگه؟نقل قول:
( شرمنده این پست رو تازه زده بود، من پست دادم رفت صفحه قبل. نقل قول کردم که یادتون نره جواب ایشون رو هم بدید.)نقل قول:
اقا من یه مشکلی دارم.
چه طوری می تونم اس ام اسامو بریزم توی مس مموری؟
می تونم توی تنظیمات بگم همه ی مسیجا بره توی مس مموری. اما می خوام اینایی که تا الان هم رفتن توی C برن تو E .
دفعه ی اول که تنظیماتش رو دستکاری کردم پیغام داد که ایا می خوام همه ی مسیج ها رو کپی کنه یا نه؟ که من زدم نه.
الان نمی دونم چی کار کنم.
یه بک اپ از مسیجام گرفتم توی کامپیوتر. بعد رفتم تو ستینگ و زدم بریزه مسیج ها رو توی E . بعد ریستور کردم که همه ی اس ام اسا برن همون جا که می خوام، اما ارور داد. بعد خودش دوباره تنظیمات رو عوض کرد.
کسی راه مطمئنی بلده؟
اول در جواب دوست عزیزم شهاب جان باید بگم که مصرف باتریش خوبه وتقریبا مثل فریمور قبلیه این کوکر استنقل قول:
تسک منجر 3بعدی نداره ولی به سادگی وبا نصب یک فایل میتونید اضافش کنید,فیلمبرداری هم 24 میگیره...