نه عزیز اون هم هست ولی مشکل ما که از اون نیست مثلا تو خیابونی و کاری نکردی خود به خود اینجوری میشه یا دوربین قفل میکنه
این با اون فرق میکنه !!
Printable View
نه عزیز اون هم هست ولی مشکل ما که از اون نیست مثلا تو خیابونی و کاری نکردی خود به خود اینجوری میشه یا دوربین قفل میکنه
این با اون فرق میکنه !!
سلام دوستان عزیز ،من پچ چهارم وکرکشو نصب کردم اما بازی از اول شروع میشه سیوهای قبلیو رو هم تو My Documents کپی کردم اما بازم از اول شروع میشه .علت چیه دوستان؟خیلی ممنون میشم جواب بدین
آقا یکی به داد من برسه ! پچ 1.3 رو هم نصب کردم ولی هیچ فایده نداشت !انگار این کامپیوتر من خیال نداری جی تی ای رو اجرا کنه !!یکی بم بگه باید چیکار کنم آخه ؟!؟!
وقتی رو بازی کلیک میکنم آرم رزور رو نشون میده و محو میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
قبلا هم که با پچهای قبلی اصلا Rockstar Games Social Club باز نمیشد البته هنوز هم باز نمیشه ولی دوستی گفته بود که پچ جدید نیازی به این برنامه نداره اما فایده نداشت !
یکی بگه باید چیکار کنم که این جی تی ای لعنتی اجرا بشه !آخه چش شده که نمیااااااد بالا ؟!؟!؟!؟ کمممممممممممممممک
54 مگابایت نه دیگه ایکس نیازی نیست ولی شما نصبش کننقل قول:
این پچ 1.3 رو بگیری خیلی از مشکلاتت حل میشه :10:
فکر کنم این پچ رو فایلای ایکس لایو یه تغییراتی ایجاد میکنه
کرک Razor 1911 برای پچ چهارم 1.0.4.0
پسورد فایل = thejokerکد:http://rs227.rapidshare.com/files/249550624/GTA_IV_v1.0.4.0_CrackfixRazor1911.rar
شما کرک مربوط به پچ سوم رو دانلود کردی؟ اگه نه، می تونی از لینکی که تو این پست هست کرک مربوطه رو دانلود و نصب کنی:نقل قول:
البته پچ چهارم هم اومده ولی متاسفانه من راجع بهش اطلاعی نداشتم.الآن دانلودش کردم ولی هنوز تستش نکردم.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3910869&postcount=581
موفق باشی:11:
سلام
اگه کسی پچ 4 رو نصب کرده بگه چجوریه و من که قبلا با پچ 2 بازی می کردم مشکلی پیش نمیاد؟
و اگه کسی سیو 70 درصد رو داره لطف کنه بزاره چون من همه سیوام پاک شده ممنون میشم اگه کسی بزاره/
لطفا مزایای پچ1.04 رو توضیح بدید و همچنین نحوه کرک کردن رو
و اینکه آیا برای نصب مجدد بازی تمام این پچها باید به ترتیب نصب بشن یا فقط پچ اخر کافیه؟
نقل قول:پچ چهار رو تست کردم. به نظرم پچ سوم بهتر بود.چون هم سیو ها تو my document ذخیره می شد. هم نیازی به سوشیال کلاب نبود.ولی پچ چهارم نیاز به این دو برنامه داره و سیو ها هم تو Aplication data ذخیره می شه.نقل قول:
بعد از نصب مجدد بازی می تونید هر کدوم از پچ ها رو خواستید نصب کنید، چون پچ دوم تمام فایل های پچ اول رو به علاوه ی چند تا فایل جدید داره.پچ سوم و چهارم هم همینطور.یعنی تو هرکدوم، مجموعه فایل های پچ های قبل موجوده.
کرک مناسب برای پچ چهارم رو می تونید از لینکی که تو این پست هست دانلود کنید:
بعد از نصب پچ و کپی کرک باید سوشیال کلاب رو اجرا کنید و در حالت آفلاین دکمه ی Play روی سوشیال کلاب رو بزنید.این نکته مهمه. چون هرچقدر خود بازی رو اجرا کنید بازی اجرا نمی شه.فقط از طریق سوشیال کلاب اجرا می شه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3910869&postcount=581
یعنی من که پچ 2 رو نصب کردم بازی می کنم باید بازیو از اول نصب کنم که بعد بتونم پچ 4 رو نصب کنمنقل قول:
دوستان یه مشکل این بازی به من فیریم کمی میده جالبه که سیتمو تا سر حد مرگ آور کردم ولی بازم همون فیرم را میده چیکار باید کنم؟؟
Statistics
Average FPS: 16.18
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 79%
System memory usage: 83%
Video memory usage: 56%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 3600 Series
Video Driver version: 6.14.10.6806
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: Benchmark.cli
مشخصات سیستم
e5200 intel
ati 3650 512 mb ddr2
ocz 2gb 2*1 800
نمی دونم من درست ننوشتم یا شما درست برداشت نکردی، منظور من این بود که شما هر پچی رو می خوای بریزی مهم نیست پچ دیگه ای رو قبلش نصب کرده باشی یا نه.برای مثال همه ی فایل های موجود تو پچ دوم تو پچ چهارم هم هست. وقتی شما پچ چهارم رو نصب کنی، یه سری فایل به بازی اضافه می شه و فایل هایی که با پچ دوم مشترکه ریپلیس می شه.نقل قول:
در کل:
پچ1= 1
پچ2= 1+2
پچ3=1+2+3
پچ4=1+2+3+4
سلام ، خسته نباشید ... آقا از اینکه این همه زحمت می کشید این اطلاعات رو می ذارین تو سایت کمال تشکر رو دارم .
من نمی دونم چطوری اکانت آف لاین بسازم ... شما تو توضیح بالا گفتید که اینطوری اکانت آف لاین می سازید ، داداش ، این که آن لاینه !! باید به اینترنت وصل شیم ! لطفاٌ راهنمایی کنید که چه جوری میشه اکانت آف لاین ساخت ... لطف کنید توضیح کامل بدید ...
کرک پچ 4
کد:http://rapidshare.com/files/250339827/rzr-gt44.rar
با سلام
دوستان من ميخواستم بدونم چطوري ميشه با joystic بازي كرد؟؟
من اون چند تا فايل رو كه تو پست اول هست رو دانلود كردم و تو ويندوز و سيستم 32 كپي كردم بعدش چطوري بايد تو بازي با joystic بازي كنم؟؟تنظيمات خاصي تو خود بازي بايد انجام داد؟؟
کسی جواب پست #2935 را نداره؟
این جانب دانوش پیچگاه دیگر در این بخش فعالیت نمی کنم؛تنها فردی که - البته استاد هم میباشند- آقای بنی انویدیا هستند؛
با تشکر:46:.
پچ 1.3 رو هم ریختم ام هنوز مشکل دارم
نقل قول:
با سلام
دوستان زحمت کش این انجمن
خواهشمندم جوابه ما هم بدن
دوستان سیوهای قبلیو چه جوری با ریختن پچ 4 به بازی انتقال بدیم؟؟؟؟ هر کاری میکنم تو پچ 4 بازی از اول شروع میشه!!!!نقل قول:
بله کردم !!نقل قول:
نامردا خودتون بازی میکنید به فکر منم باشید خوب :41::41::41::41::41::41::41:
آقا یکی به داد من برسه ! پچ 1.3 رو هم نصب کردم ولی هیچ فایده نداشت !انگار این کامپیوتر من خیال نداری جی تی ای رو اجرا کنه !!یکی بم بگه باید چیکار کنم آخه ؟!؟!
وقتی رو بازی کلیک میکنم آرم رزور رو نشون میده و محو میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
قبلا هم که با پچهای قبلی اصلا Rockstar Games Social Club باز نمیشد البته هنوز هم باز نمیشه ولی دوستی گفته بود که پچ جدید نیازی به این برنامه نداره اما فایده نداشت !
یکی بگه باید چیکار کنم که این جی تی ای لعنتی اجرا بشه !آخه چش شده که نمیااااااد بالا ؟!؟!؟!؟ کمممممممممممممممک
سلام به همه دوستان
پچ 1.0.4.0 و رفع برخی از مشکلات
( با استفاده از تجربیاتم )
.
از اونجائی که خیلی از دوستان در نصب یا اجرای بازی مشکل داشتن ، این پست رو با استفاده از تجربه ام که با 3 ماه درگیری برای اجرای راحت بازی به دست آوردم می نویسم .
جی تی ای 4 بازی خیلی جذاب و در عین حال پر دردسر برای اجراست ، اما از نظر من ارزش تحمل این زحمت ها رو داره ، مثلا خود من با اینکه وضع مالی درت و حسابی ای ندارم اما فقط به خاطر این بازی رفتم گرافیک 9500 ، 512 و 4 گیگ رم خریدم و ویندوز عزیزم رو که خیلی براش زحمت کشیده بودم رو عوض کردم همچنین یه تغییر دکوراسیون برای قرار دادن سیستم جلوی باد کولر دادم و در و پیکر کیس رو هم نابود کردم که سیستم تا جای ممکن راحت باشه ، اما همه این ها درست که به راحت تر اجرا شدن کمک می کنند اما وقتی سی پی یو 3000 و ضعف مالی داری چه فایده ! با این همه من نمی تونستم بازی رو درست اجرا کنم حتی با پچ 3 و کرک درست .
اما اگه راهنمائی هائی رو که تو این پست می گم رو عمل کنید 35% به اجرای بهتر کمک می کنه ( اگه شما هم مثل من هستید )
اول از همه ویندوز مهمه ، بهتر ویندوز XP و سرویس پک 1 ( با همون ترفند 3 کاذب کنیدش ) یا 3 باشه .
این ویندوز رو فقط به جی تی ای اختصاصش بدید ( اگه بازی براتون مهمه ) و از نصب هرگونه برنامه ای به جز برنامه های نام برده در پست اول خودداری کنید . ( WinRar - Net F Work 3.5 - ... )
بهتره سیستم در مجاورت باد باشه ( الان که تابستونه مثلا زیر باد کولر )
بعد از نصب بازی 5 دقیقه به سیستم استراحت بدید و یک ریستارت کنید .
بعد از بالا آمدن کامل ویندوز همیشه 1 دقیقه صبر کنید .
قبل و بعد از اجرای بازی هیچ برنامه ای رو به مدت 5-10 دقیقه اجرا نکنید هرچقدر هم که سبک باشه .
همیشه یک دقیقه قبل از اجرای بازی از برنامه زیر استفاده کنید .
برنامه GameBooster که برای بهینه سازی سی پی یو هست رو از لینک مستقیم زیر دانلود کنید ، پسورد : IRposhesh.co.cc اولش یه www. هم اضافه کنید .
upload.--------.com/6/1246418920.zip
آموزش استفاده از GameBooster : بعد از دانلود و نصب ، برنامه را اجرا کنید و روی دکمه بزرگ با عنوان Sowich to Gaming Mod کلیک کنید و برنامه را مینی مایز کنید و وارد بازی شوید .
--------------
دانلود پچ از لینک مستقیم و قابلیت رسوم از سایت رسمی راک استار : http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS.rar
دانلود کرک از لینک مستقیم و قابلیت رسوم : http://m0hamad.persiangig.com/program/CrackGTAivp4.zip
نصب پچ :
برای نصب پچ 4 بهتره که بازی بدون پچ قبلی باشه ، یعنی برای نصب پچ 4 قبلا پچ دیگه ای نصب نکرده باشید یا اگه کردید بازی رو به طور کامل پاک کرده و دوباره نصب کنید .
کرک را بعد از نصب پچ 4 کپی کرده و در فولدر مادر بریزید .
توجه :
این پچ برای ورود اول به بازی اکانت سوشیال کلوپ می خواد که لازم به لوجین نداره .
فعلا بهترین کرک برای این پچ کرک رازور هست .
این کرک هم مشکل تاکسی گرفتن داره .
بعد از نصب پچ در تنظیمات گرافیکی هیچ تغییری ایجاد نکنید .
---------
این پچ تقریبا تازه اومده و هنوز برای نصب واسه کسائی که از نسخه کپی استفاده می کنن زوده چون کرک مشکل داره و تا اونجائی که من فهمیدم در بعضی از سیستم ها نمی تونیم باهاش تاکسی بگیریم چون من باهاش درست بازی می کنم اما دوتا از دوستام نمی تونن تاکسی بگیرند برای همین هم فرض بر این می گیرم که برای همه مشکل داره اما همونطور که قبلا هم گفتم به اجرای درست بازی 35% و حتی بیشتر هم کمک میکنه و من توصیه می کنم اگه در نصب مجدد ، دانلود پچ ، مشاهده بروزرسانی فروم مشکل ندارید حتما ازش استفاده کنید .
با آمدن کرک جدید ویا پیدا کردن راه حلی برای رفع مشکل در گرفتن تاکسی این پست به روز میشه .
.
من خودم توصیه می کنم فعلا از پچ 3 استفاده کنید
.
اگه می تونی پچ 3 رو + کرک دانلود کن که دیگه نیازی به اکانت آفلاین و آنلاین نداره ، اما اگه در توانت نیست :نقل قول:
بعد از ورود به بازی با زدن دکمه Home یک منو باز میشه که می تونی از اونجا بسازی ( اگه اینگلیسیت خوب نیست بگو کامل توضیح بدم ) برای اینکار هم لازم نیست به اینترنت وصل شی .
نه دیگه ، فایل ها رو که سرجاشون گذاشتی جوی استیک رو وصل کن و برو تو بازی و حالشو ببر ، منتها اگه دستت فانتزی باشه بهتر ( 12 دکمه - شوک دار - ... ) ، اگه هم جوی استیکت درایور داره حتما نصبش کن .نقل قول:
لعنتی !؟نقل قول:
بازی رو از اول نصب کن به طور کامل ، اول سوشال کلوب و بعد خود آی وی ، موقع پاک کردن هم از قسمت Add or remove آنستال کن و هم کل پوشه مادر بازی رو ، اون وقت بدون نصب هیچ پچی از کرک رازور که در صفحه اول استفاده کن ، اگه اجرا نشد از کرک فودر ، اگه بازم اجرا نشد پچ4 + کرک رو بریز . اگه دیگه خدائی نکرده بازهم اجرا نشد تمام توصیه های پست اول رو هم چک کن ببین درست انجام دادی یانه ، اگه دیدی مشکل همچنان ادامه داره یعنی دی وی دی هات خرابه یا موقع نصب ، کامل نصب نشده مثلا آنتی ویروست روشن بوده یا مدیاپلیرت باز بوده .
حداقل اگه یه اروری بده بهتر میشه راهنمائی کرد .
ضمنا ، قبل از نصب " بسم الله الرحمن الرحیم " فراموش نشه که مجزه میکنه .
فكر كنم نت فريم ورك 3.0 و 3.5 رو ندارينقل قول:
تو پست اول نوشته هست.نقل قول:
DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
سلام.من بازی رو رو ویندوز xp اجرا کردم اما الان ویندوز 7 نصب کردم وقتی نصب بازی تموم شد خواست این نرم افزار رو نصب کنه اما نصب
نمیشه به نظر شما مشکل چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم نصبش نکنم موقع اجرای بازی این اخطار میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بازی برای من اجرا نمیشه وقتی بازی رو اجرا میکنم این اررور رو میده Runtime error 215 at 008C3763
بخدا همه اينكارا رو كردم اين باز جواب نميده واسه همين ميگم لعنتي ! قبلن نصب كردم كلي هم بازي كردم يدفه اينطوري شدنقل قول:
نميدونم چيكار كنم من جي تي اي ميخوام :41::41::41:
بازي فقط روي XP SP3 يا Vista SP1 نصب ميشه ويندوزهاي جديدتر مثل Vista SP2 يا Windows 7 بازي رو ساپورت نمي كنننقل قول:
شايد سيستمت نمي كشه به راهنمايي كه توي پست اول اومده مراجعه كننقل قول:
نه دوست عزیز:41: ویندوز سون از نسخه 7100 به بعد ساپورت میکنه من رو ویندوز 7 نسخه 7100 gta iv نصب کردم.نقل قول:
خوب يه ويندوز ديگه پس نصب ميكنم !من الآن توي درايو d ويندوز ويستا دارم . اگه توي همين درايو يه ويندوز xp نصب كنم كه ويستا پاك نميشه ؟!؟
نمي دونم من روي سون نصب كردم نشد حالا نسخه بعديش رو امتحان نكردم ولي خوب بر كسي پوشيده نيست كه بازي بهترين حالتش رو ايكس پي سرويس پك 3 هستنقل قول:
اگه بخواي روي درايوي كه روش ويندوز هست يه ويندوز ديگه نصب كنه يا درست نصب نميشه يا اگه هم به نحوي نصب بشه ويندوز قديمي ويندوز جديد رو توي سايه ميذاره اوصوليش اينه كه مثلا روي درايو c ايكس پي نصب كني و روي درايو d ويندوز ويستا يا 7 نصب كنينقل قول:
خوب روي c يه ايكس پي دارم!!نقل قول:
من گرافیک 1024 و رم 3 و سیپیو 4 هستی amd ولی بازی گیردارد و من پیج 54mb از سایت روکستار گیم دانلود کردم تمام مشکلات بغیر از دکان شدید دوربین از بین رفت
ببخشید خوب کدو پچ 1.0.0.3 یا 1.0.0.4 که فکر کنم 1.0.0.3 رو گرفتی تازه کرکش هم دانلود و در محل نصب بازی کپی کردی برای پچتو ؟؟ احتمالا باید رفع بشه شما یه کدوم از این کارارو نکردی !!!
نقل قول:
نوشته شده توسط hpk34 مشاهده تاپيک
با سلام
دوستان من ميخواستم بدونم چطوري ميشه با joystic بازي كرد؟؟
من اون چند تا فايل رو كه تو پست اول هست رو دانلود كردم و تو ويندوز و سيستم 32 كپي كردم بعدش چطوري بايد تو بازي با joystic بازي كنم؟؟تنظيمات خاصي تو خود بازي بايد انجام داد؟؟
ممنون بخاطر جوابتون من براي يه نفر ديگه اين سوال رو پرسيدم وگرنه سيستم خودم كه جواب نميده اين بازي رو.نقل قول:
نه دیگه ، فایل ها رو که سرجاشون گذاشتی جوی استیک رو وصل کن و برو تو بازی و حالشو ببر ، منتها اگه دستت فانتزی باشه بهتر ( 12 دکمه - شوک دار - ... ) ، اگه هم جوی استیکت درایور داره حتما نصبش کن .
يه سوال ديگه:
ميشه جاي دكمه ها رو تو بازي عوض كرد؟؟
مثلا وقتي سوار ماشينه با R1 ميره جلو و دنده عقبشم L1 نميشه اينارو تغيير داد؟؟
سلام
من وقتی می خوام این بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده : GTA IV FATAL ERROR : RMN40
با توجه به اینکه این بازی به طور کامل و بدون هیچ مشکلی نصب می شود اما در اجرا همون طور که گفتم ارور میده :41:
کسی میتونه کمکم کنه ؟
با تشکر:40:
ویندوزت چیه ؟ احتمالا از پک2 استفاده می کنی . برای اجرای بازی باید از پک3 استفاده کنی .نقل قول:
سلام
من وقتی می خوام این بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده : GTA IV FATAL ERROR : RMN40
با توجه به اینکه این بازی به طور کامل و بدون هیچ مشکلی نصب می شود اما در اجرا همون طور که گفتم ارور میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه کمکم کنه ؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل xbox360cemu رو که تو پوشه ویندوز می ریزی رو ویرایش کن با نوت پد باز میشه .نقل قول:
ميشه جاي دكمه ها رو تو بازي عوض كرد؟؟
من با این بازی یه مشکل دارم هر کاری می کنم درست نمی شه
وقتی میزنم بازی اجرا بشه اون صفحه دوم که میاد که همه چیز سیاه هست و اسم خود بازی رو نوشته اجرا میشه و بعد از چند سانیه میره و بازی برام اجرا نمی شه ( بازی برام مشکلی نداشته اخه دیروز برام اجرا می شد بعد از این که سیستم رو خاموش کردم اینجوری شد کسی می تونه کمک بکنه ؟)
و یه سوال دیگه جای سیو های بازی اف لاین کجا هستی >
راستی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم اگه به اینترنت وصل باشم ارور ws10 رو می دیه فکنم برای این هست که بازی رو کرک کردم و تا زمانی که بازی رو یه بار پاک نکنم دو باره نصب کنم همینجوری می مونه )باید این ارور رو چی کار کنم
سلام
ممنون از راهنماییتون
خوشبختانه مشکل حل شد
راستی من پک دو دارم اما بازی روی همین پک دو نصب شد با توجه به اینکه اکثرا مگن gta iv رو ی پک سه نصب می شود
سلامنقل قول:
این ترفند رو ببینید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3867997&postcount=2761