نه دوست عزیز لزوما اینطور نیست استاندارد یورو هر چی بالاتر باشه یعنی بازدهی موتور نسبت به استهلاک و مصرف سوختش بهتره و مسائل محیط زیستی فقط یکی از جنبه های استاندارد یورو هست و کیقیت ساخت میزان آلودگی و راندمان موتور مهمترین مساله در اعطای یورو هست
Printable View
نه دوست عزیز لزوما اینطور نیست استاندارد یورو هر چی بالاتر باشه یعنی بازدهی موتور نسبت به استهلاک و مصرف سوختش بهتره و مسائل محیط زیستی فقط یکی از جنبه های استاندارد یورو هست و کیقیت ساخت میزان آلودگی و راندمان موتور مهمترین مساله در اعطای یورو هست
حرف شما درستنقل قول:
ولی الان مثلا موتور tu5 با ecu 7.4.4 استاندارد یورو 3 رو داره و 180 گرم co2 / km الودگی داره و همین موتور با ecu 7.4.5 یورو 4 و 150 گرم co2/km الودگی داره و مصرف سوختشونم یکیه تقریبا ولی اون اولی گاز خور و پرفورمنس بهتری داره
الان ال90 استاندارد یورو 2 رو داره و 210 گرم co2/km الودگی داره و جزو الوده ترین خوروهاست ولی قراره در ماههای اینده یورو4 بدن بیرون به نظر شما چه کاری روی این ماشین باید انجام بدن تا بشه یورو 4 و ایا بازدهی ان کم میشود یا نه
برادر الان این تیبا یورو3 هست که با اضافه کردن یک سنسور اکسیژن دیگه و یک کمی تغییرات مثل سیستم کن CAN یورو 4 میشه.!
شایه است که تیباهای خروجی آبان 90 به بعد یورو 4 هستند باید از اوناییی که کارخانه کاشان کار می کنند پرسید
این مورد یورو 4 بودن تیبا های پس از آبان 90 را کارشناسان شرکت مگاموتور که تولید کننده قوای محرکه خودرو تیبا هست اعلام نموده اند.نقل قول:
میشه لینکشو بگذاری ببینیم دمبال یک منبع رسمی هستم که اینو تایید کنهنقل قول:
عرض کنم که تیبا دارها یک سایت دیگه هست که در انجمن اون فعالیت می کنند و خیلی بحث های متنوعی در مورد تیبا در اون انجام شده و یکی از دوستان که به خاطر مشکل تیبای خودشون هاهنگ کرده بود و تشریف بورده بودن شرکت مگا موتور فرمودند که کارشناس مربوطه این مورد را گفته و مطلب را در همان انجمن ذکر کردند .(فکر می کنم به دلیل قوانین اینجا نمی تونم آدرس اون سایت و انجمن را قرار بدهم ولی اگر مایل بودید در پیام خصوصی در خدمتم)نقل قول:
یکی از دوستام که تیبای سری اول داره چند روز پیش رفته بود یه جای تفریحی، که تصمیم گرفته بود تیباش رو بشوره بعد که آب سرد توی جوب رو ریخته بود روش، شیشه مثلثی عقب سمت شاگرد یه دفعه ترکیده بود و به فنا رفته بود.:3:
این مورد در هر ماشینی ممکنه رخ بده و مختص تیبا نیست ، به دلیل تغییر ناگهانی دما هست.(یک شب 405 ما توی گاراژ بود که صدای دزدگیرش در اومد وقتی رفتیم سراغش دیدیم کل شیشه عقب پودر شوده بود )نقل قول:
شاید کار اقا دزده بوده:31:....نقل قول:
دوستان تیباهای تحویل تابستان91دیگه مشکلات سابقو ندارن یا بازم .................
آخه کدوم دردی شیشه عقب رو میشکنه ؟!نقل قول:
تیباهای امسال بهتر شده اند از چند جهت و از چند جهت هم مشکلاتی بهشون اضافه شده است(ظاهرا) ولی در کل میشه گفت مثل قبل و البته مثل همه خودروهای دیگه ساخت ایران کاملا شانسی هستند و ممکنه یکی خیلی خوب باشه و یکی خیلی بد .
ولی نکته مهم و اساسی اینکه مشکلات در کیفیت قطعات و تجیزات عموما ظاهری مثل چراغ ها و ... هست و از نظر موتوری تا حالا خدا را شکر کسی مشکلی نداشته با این خودرو
امنیت تیبا و پراید تفاوت چندانی ندارند. یک خبره ای می گفت اگر خواستی امنیت ماشین را بسنجی
یکی از پارامترها فاصله بین چرخ جلو عقب است. شما تیبا با ریو را در این زمینه مقایسه کنید متوجه می شوید.
در ضمن جدیدا تبیا EX هم به صورت آزمایشی تولید شده که آپشن های خیلی زیادی دارد.
در این رابطه باید اساتید نظر بدهند ولی تجربه رانندگی بنده با هر دو این خودروها نشان می دهد که حداقل در هنگام رانندگی با تیبا با سرعت 170 کیلومتر هم اصلا احساس پرواز و عدم کنترل به آدم دست نمی دهد و خودرو کاملا پایدار هست ولی در پراید اینگونه نیست . متاسفانه تجربه رانندگی با ریو هم نداشتم تا حالانقل قول:
اپشن هیا مدل EX هم موارد زیر است:
- رینگ الومینیومی
- آینه های جانبی برقی
- شیشه های عقب برقی
- تهویه مطبوع اتوماتیک (این مورد قبلا اعلام شده بود ولی ظاهرا در لیست تجهیزات مدل EX فعلی وجود ندارد)
امنیت فقط به فاصله ی چرخ جلو و عقب نیست (که در این مورد این فاصله توی تیبا از پراید بیشتره). یه فاکتور مهم دیگه قدرت بدنه هست. پراید و تیبا تقزیبا هم اندازه هستن اما وزن تیبا حدودا 200 کیلو بیشتره که بیشتر این افزایش وزن به خاطر افزایش قطر ورقه های بدنه و اضافه شدن 2 تا میله مانند به کناره هاست. من یه جا عکس های تست تصادف تیبا رو دیدم که خوب، خیلی بهتر از اون چیزی بود که تصور میکردم. اگه دوباره پیداش کردم این جا میذارم.نقل قول:
مصرف سوخت تیبا چقدره و تیپ فولش چه زمانی به بازار میاد؟مشکلاتش کما فی سابق هست یا حل شده؟
مصرف سوخت را از زبان یکی از دوستان که همین چند روز پیش سفر بودند در زیر نقل قول می کنم :نقل قول:
مسیر مشهد تا شاهرود که یک طرفه وتقریبا خلوت بود با دورموتور 2700 مصرف کمتر از 6 درصد کولرهم بعضی وقتها روی یک بود.
مسیرشمال که شلوغتر بود واحتیاج به تعویض دنده وسرعت کم وزیاد داشت مصرف 6.5
داخل شهر هم که با کولر وترافیک : 8 تا 9 درصد !!
تیپ فول یا همون EX تازه چند روزی هست که به صورت آزمایشی تولیدش آغاز شده و معلوم نیست کی به بازار بیاد و این در حالی هست که تغییراتش نسبت به تیپ SX فقط در رینگ آلومینیومی و شیشه بالابر برقی عقب و آینه های برقی هست که خود شما هم می تونید به ماشین اضافه کنید.
مشکلاتش نسب به سری های اول کمتر شده است و البته بیشترین مشکلاتش ناشی از کیفیت ضعیف قطعات ظاهری و تزئینی و مونتاژ بی کیفیت هست تا موارد حاد فنی
در کل اگر با ظاهر و طراحیش مشکلی ندارید و قابل قبول هست براتون ، قطعا می تونه در این رده قیمتی شما را کاملا بابت سواری راضی نماید.
من یک تیبا برای مادرم گرفتم بهمن پارسال
آقا عجب چیزیه
کمک عقب که خراب بود از روز اول بعد بریدم نمایندگی گفت 4500 تا که کارکرد ماشینت بیار
بعد از مدتی دسته راهنما خراب شد که مثلا وقتی راهنمای سمت راست رو میزدیم تا فرمون میرفت سمت راست راهنما برمیگشت:| اونم میگفتند بعد از 4500 تا
هفته اول هم زیر پای خودم بود دیدم آمپر آب چسبیده بالا چراغ چک موتور هم روشن میشه خاموش کردم دیدم بنزین که پر هست زده هیچی نداره بعد از مدتی درست میشد ولی دوباره همینطور میشد
وقتی بنزین میزدم آمپر درست نشون نمیداد مثلا بعد از 80 کیلومتر که میرفتم کم کم میامد بالا و درست میشد که یک تعمیرکار در سایپا گفت وقتی بنزین میزنی کلید رو باز کن و بعد بنزین بزن که دیدم آره درست گفت
بعد از 3ماه کمک جلو هم به صدا افتاد
کلا وقتی از دنده 1 میخوام تیک بزنم یا سریع برم انگار یک قسمتی از موتور شل هست و پرت میشه به سمت عقب
=========
بالاخره بعد از 4500تا رفت نمایندگی و روغن و این سری چیزا سرویس شد و پول هم گرفتن!!!من که یکی از دوستام سمند گرفته بود مسخرش میکردم که گارانتی چراغ های کوچک جلو که سوخته رو مجانی تعویض نمیکنه واقعا گفتم ایران خودرو خوب کار میکنه
چون روغن مجانی عوض میکنه
ولی نکات مثبتی که ماشین داره
اول کولرش خوب عمل میکنه
دوم شتاب و ترمز خوبی داره
سوم نورش هم خوبه
آفرین به شکم سایپا و البته سایر خودروسازها. خودروساز که نیستن، مونتاژ کننده ها
تیبا 14200
اگه اطرافیانم تو کار من دخالت نمیکردن 2 ماه قبل یه 405 رو با 14500 میخریدم خیالم راحت میشد. الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست تا شما باشین دخالت نکنین
یه موتور میگیرم، خانوم رو میذارم ترکم، تو سرما یذره باد خنک بهش بخوره تا قدر همون 131 رو بدونه.
تیبا رو از کجا 14200 خریدین :18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در بدترین حالت من 13500 شنیده بودم
متاسفانه واقعیت داره 14200 برای متالیک و تا 14000 برای سیاه وسفید!!!!!نقل قول:
وقتی 206 بشه 21500 مگه چی بیشتر از این داره؟
ملت رو به این میارن اینم گرون میشه......
نخریدم اینو قیمت گرفتمنقل قول:
چندماه پیش میخواستم ماشین بگیرم پراید 131sx و نهایتش 405 اما انقدر تو کار ما دخالت کردن و گفتن کلاس نداره کوفت نداره فلان نداره که طول کشید. به هزار زحمت تا 15 میلیون رو رفتم که 405 یهو شد 17 و تیبا شد 14200
الان هم بهشون گفتم دیگه از ماشین خبری نیست.
توی این 2-3 ماه به زور 2 تومان هم کار نکردم که 2 تومان گرون شد
دوست من....بی ماشینی مشکله ..خصوصا اگه پای خانواده در میون باشه.....نقل قول:
بهتره پولتون رو یه تیبا ثبت نام کنین.گرون هم نخریدین.30 تا 40 روز هم بی ماشینی قشنگ همگی تنبیه می شین !که زودتر تصمیم بگیرین!!!!(شوخی)
یعنی حال کردم... کاش شبای قدر به زمستون میخوردنقل قول:
رفتیم بیرون از بس شلوغ بود دقیقا یک ساعت و نیم منتظر ماشین بودیم بعدش یه مسیری رو پیاده اومدیم تا یه ماشین گیرمون اومد. گفتم الان یه 131 اگه داشتم خونه خواب بودیم :31:
سایپا که ثبت نام فروش فوری نداره که ؟ من هر چی تو سایتشون گشتم نبود. با چه قیمتی و چند روزه تحویل میده؟ لینک بدی ممنون میشم
نقل قول:
فعلا چون زمزمه گران کردن قیمت کارخونه ای خودروها هست فروش فوری ها بسته شده است ، مگر اینکه بگردید در نمایندگی ها از محل امانی اگر موجود باشد بتونید خرید کنید. فکر می کنم از محل امانی بتونید سایپا 131 یا 132 گیر بیارید ولی تیبا بعید میدونم گیرتون بیاد. حالا هرچه زودتر سعی خود را بکنید و نمایندگی ها را سر بزنید که احتمال داره بزودی قیمت های افزایش داشته باشد.
تو سایت اطلاعی ندارم .ولی نمایندگی ها که داشتن !!!!!خودم تازه ثبت نام کردم....نقل قول:
تحویل فوریشون یعنی 1 ماهه .قطعا تیبا بیشتر از یک ماه ولی پراید رو تقریبا به موقع می دن......بجنب تا اینم نبستن
دوستان من میخوام یک تیبا sx ثبت نام کنم . فقط چیزایی که اینجا خوندم من رو دودل کرده! این مشکل امپر بنزین هنوز هم پا برجاست ؟ یا حلش کردن
؟ بنظرتون میصرفه بگیرم؟ اخه ماشین اولم هم هست یکم حساسم .
راستی این جریان بدنه که میگن رنگش ضعیف هست و سریع رنگش میره واقعیت داره؟ ادم یه چیزایی تو این تاپیک میبینه که شاخ در میاره.
خواهشا تمام بدیهاشو بگین تا انتخاب خوبی داشته باشم!!
آمپر بنزین که مشکل خاصی نیست، تا حدودی کم میشه مشکلشنقل قول:
در مورد رنگ. تمام خودروهای ایرانی مثل هم هستن
چون جدید هست توقعات از این ماشین زیاده.
فراموش نکن که قیمتش 13 میلیونه نه 23 میلیون :دی
یه سری ایرادهای مونتاژی داره که اونم مثل تمام ماشینای ایرانی هست. پرشیای صفر اشنامون گرفت دراش ریگلاژ نبودن. در شاگرد از داخل باز نمیشد و ...
دوستمون zimka_14162 همه موارد را فرمودند ولی خاص مورد هایی که فرمودید عرض کنم که آمپر پنزین اصلا مورد خاصی نیست و با آپدیت ECU خودرو و یا بازگزاشتن سوییچ در زمان سوخت گیری حل می شود. در مورد رنگ هم مثل همه خودروهای دیگر تولید ایران هست و فرقی نداره و اینجوری هم نیست که دست بکشی رنگش بره (این دیگه خیلی اغراق شده )نقل قول:
در تولید های امسال خیلی از ایرادات رفع شده و شاید بیشترین مشکلی که به چشم میاد جنس بد تجهیزات داخلی مثل رودری ها و جلو داشبورد هست که به راحتی خش بر میداره و هیمنطور عیوب مونتاژی مثل شل بودن پیچی و ...
ولی در کل با قیمت ماشین و نسبت به قیمت سایر خودروهای فعلی کاملا به صرفه هست.
دوستان انگار کمبود تیبا شده.....زودترین تحویلش برای ابانه....تازه گفته شده قیمتش به 15تومان هم میرسه......
اقا من در مورد تیبا شندیم که موتورش مشکل اساسی داره و گاهی اوقات حتی باعث ایجاد حادثه هم میشه - این درسته - دوستانی که دارن تا حالا با همچین مشکل جدی تو موتور برخورد کردن - مثلا یهو وسط اتوبان موتور ماشین از کار بیفته - نشه کنترلش کرد - همچین چیزی هست - من اینا رو از یکی شنیدم - نمیدونم راسته یا نه
اولا اولین باره یه همچین چیزی می شنوم.از کار بیفته آخه چرا؟گیریم اصلا خاموش بشه....چه اتفاقی میوفته؟کمی تسلط داشته باشی ماشین رو راحت می تونی به کنار هدایت کنی مثل زمانی که بنزین تموم می کنی.....نقل قول:
نشه کنترلش کرد؟یعنی خودش گاز بخوره؟کبری11؟
نه یه همچین چیزی عمومیت نداره.ممکنه تو خودروئی مشکلی پیش بیاد ولی مختص همه ماشینهاست و نه فقط تیبا.
نقل قول:
راستش من قصد خریدش رو شش وهفت ماه پیش داشتم - یکی بم گفت موتورش یهو قفل میکنه وبا عث چپ شدن ماشین میشه ...........................- منم منصرف شدم - حالا دوباره افتادم تو فکر که یکی بگیرم - پس مشکل خاصی نداره
خودت یه کوچولو فکر کن آخه مگه میشه موتور قفل کنه .بدتر از اینه که تسمه تایمت ببره؟نقل قول:
کل سوپاپهات قفل می کنن!!!!!!ولی با این حال فقط سوپاپ کج میشه همین.و الا موتور نمی تونه قفل کنه که.....
حالا گیریم قفل کرد!چجوری چپ میشه؟آیا تبلیغات منفی نیست؟بهتر از 405 ه که زنده زنده کباب میشدی !!!!
من تیبا ندارم که بخوام دفاع کنم ولی یه چیزای غیر تخصصی آدم میشنوه که .....
شما هم بهتره قبل از خرید یه دوری باهاش بزنی و تصمیم بگیری....
این دیگه از اون شایعات هست. خیر دوست عزیز .نقل قول:
اصلا در مورد تیبا شاید بیشترین نقطه قوتش همین موتورش باشه که بدون مشکل هست و اون کسی که این حرف رو زده کاملا غیر آگاهانه بوده.
سوال دیگری بود در خدمتم.
سلام دوستان ...
يه راهنمايي مي خواستم.
ميشه يه مقايسه اي داشته باشيد بين پرايد ( از اين فرمون هيدروليكا و ترمز خوبا ! ) و تيبا
و دوم اينكه بين تيبا و ريو چه فرقي هستش؟
مي صرفه كلا 3 تومن گذاشت رو پول و به جاي پرايد تيبا گرفت و به جاي تيبا ريو؟
پس مقايسه ي پرايد و تيبا
ريو و تيبا شد سوال من.
و اينكه بجز مدل SX مدل ديگه اي هم داره تيبا؟ اگه آره فرقشون چيه؟
ممنون
ببین دوست من.از نظر استحکام بدنه و ایمنی تیبا از پراید بهتره.حداقل بدنه محکمتری داره و 2 ایربگ.موتور هم با افزایش حجم حدود 200cc قدرت نزدیک به 80 اسب رو داره در مقایسه با حدود63 اسب پراید.صندوق بزرگتر ارگنومی کمی بهتر و قیافه بروزتر.پراید از نظر موتوری هیچ شانسی در مقابل تیبا نداره.حتی 206تیپ2 نیز کمی کندتر از تیبا هست.نقل قول:
آما ریو:
موتور 16 سوپاپ 97 اسبی جای هیچ بحثی رو تو کشش و شتاب باقی نمی زاره و L90و ....رو بایستی باهاش مقایسه کرد.ولی اتاق به نظر کمی کوچیکتر از تیباو اکسل عقب (البته مشکل حادی نیست)پایین و عدم وجود ایربگ تو دنده دستی از معایب اونه.ضمن اینکه مدلهای قدیمی ریو ABS هم ندارن ....
ولی به نظر من ریو شکیلتر هست و این نظر شخصیه.
ریو که صفرش نیست ارم باشه 19 تومنی آب می خوره که شاید معقول نباشه.پراید هم اختلاف 2500 داره با تیبا که بنظر میصرفه اینکار.
البته اینم بدون 13میلیون ثبت نام کنی حداقل 2ماه برای تیبا باید منتظر باشی.بازارآزاد هم 14تا14500 قیمت میدن!!!!!!!!!!
خوب یه چند روزیه یعنی 2 هفته میشه که آهوی ایرانی رو تحویل گرفتم.همونطور که همه می دونین با افزایش قیمت خودروها این تیبا هم بی نصیب نمونده و حدود 3 میلیونی گرونتر شده.البته تو نمایندگی و چون کمه بازار آزادش تا 16 هم رفته.البته امروز 17م مهرماه 91!!!!هست و ......15400برای رنگ غیر متالیک!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب ماشین بدی نیست ولی کیفیت مونتاژ قطعات داخلی خوبی نداره .انگارحوصله نداشتن مونتاژش کنن....چرا نمی دونم.وقتی خریدی زمانی رو خودت بایستی به مواردی چون رگلاژ دربها قاب فرمون شیشه ها و موارد ریز دیگه.
تو این زمینه اصلا به پای ریو نمی رسه.
انصافا" با پراید قابل مقایسه نیست(خودروی قبلیم پراید مدل 85 بود)صندلیهای خوب و کمکهای خودرو که نرم هستن.فرمون هم نرمه حتی نرم تر از انواع خودروهای پژو.
صدای موتورش الان نسبت به روزهای اول کمتر شده.خصوصا زمانی که شیشه ها بالا باشه و تواتوبان با دنده 5 حرکت کنی.عایق کاری بسیار بهتر از پراید و شاید در حد 206(این رو هم مدتی داشتم).
روزهای اول بهش گاز نمی دادم و مدارا می کردم.الان که 1000 تایی رفته یکی 2 بار شیطونی کردم و کمی دور رو بالا بردم.(نه تا RED LINE)شتاب خودرو قابل توجهه و خیلی سریع دور می گیره.
نمی دونم می دونین تیباهای سری اول ترمزهای خوبی نداشتن و دیسکهاشون تاب بر می داشتن و گارانتی ووووو.....
ولی خودروی من ترمزهای خوبی داره و بجز موردی که کمی به چپ منحرف میشه بسیار قدرتمند عمل می کنه.سیستم ABS ساخت بوش و بوستر ترمز ریویی....
صندوقی جادار ولی درب صندوقی که با کتک بسته میشه!!!!!!!!!!!!!!1
مصرف متوسط که با این کارکرد کم معقوله.بزودی مسافرت طولانی رو باهاش تجربه می کنم و بیشتر توضیح خواهم داد.
اخرین خبر در بازار ازاد قیمت تیبا از مرز 17/500گذشت...قیمت نمایندگی هم 15/500 بفروش میرسد
ببخشید یه سوال برام پیش اومده.خب اگه قیمت کارخونه کمتره چرا مردم نمیرن از نمایندگی یا کار خونه بخرن؟!خیلی تفاوت داره قیمت بازار آزاد با قیمت نمایندگی ها!نقل قول:
خریدن از نمایندگی ها مشکل هست؟
سلام بر تمام اساتید تیبا!!!
من یکیش رو هفته پیش گرفتم، فکر کنم در رفتم از زیاد شدن قیمت:sq_25:
حالا 2 تا سوال دارم. که والا نشد تو این همه صفحه های این کامنت چیزی در بیارم
1- چطور آب بندیش کنم؟ تا حالا 300 تا رفته تو جاده، اکثرا دنده رو دوره موتوره 3500 دادم، چطوره؟ می خوام ماشین وحشی باشه
2- پیشنهادتون واسه اسپرت کردنش چیه؟ می خوام کم کم خرجش کنم ولی تا 2 میلیون پایم بدم! می دونم زیاد نیس
رنگش مشکیه متالیکه
می شه بگید شما چطوری اسپرت کردید؟ یا کجا؟ یا کی می تونه یه جوری دوستانه بهم کمک کنه منم حق الزحمش رو بدم، چون نمی رسم وقت بذارم بازار رو زیر و رو کنم واسه یه قطعه یا یه رنگ خاص از یه چیز.
مرسی پیش آپیش از کمکاتون
دوستان من خودم پراید دارم. اما قبل از اینکه پراید بخرم خیلی تو فکر خرید تیبا بودم. راستش به نظرم ماشین خوبی میومد. هم اینکه اون موقع قیمتش مناسب بود و هم به هر حال ماشین جدیدی بود و دست مردم نبود. دیروز برای اولین بار سوار این ماشین شدم. راستش خیلی خدارو شکر کردم که نخریدم. ماشین آژانس بود و یک مسافت نسبتا طولانی باهاش رفتم و برگشتم. تجربه خوبی بود. چیزی که میتونم از این تجربه کوتاه بگم اینه که چند مورد تو ماشین خیلی تو چشم میاد. اول از همه صندلیاش خیلی خشک بود اول از همه فکر کردم طبیعیه خوب ماشین ترو تمیز بود منم فکر کردم صفره اما با یه نگاه به کیلومتر ماشین دیدم حدود 40 هزارتا کار کرده. در مقایسه با صندلی پراید خیلی صندلیاش خشکه. که این قطعا در مسافرت طولانی میتونه ناراحت کننده باشه. مورد دوم اینه که صدای موتور یه خورده زیاده و داخل اتاق بیش از حد زوزه موتورو میشه شنید. مورد بعدی داشبورد این ماشینه. از طرفی بالاخره سایپا کلیدهای اساسی مثل کلید فلاشر و مه شکن و گرمکن عقبو گذاشته دم دست نه مثل پراید که خیلی جای ناجوریه و اصلا میشه گفت خطرناکه. مثلا میخوای فلاشر بزنی یه ربع باید بالای فرمون دنبال دگمش بگردی و این تو سرعت بالا خطرناکه. اما ظاهر داشبورد و رنگش خیلی تو ذوق می خوره. یعنی از فضای اون استفاده مطلوبی نشده و فضای خالی زیاد داره. بعضی وقتا با خودم می گم چی می شد سایپا مثل ایران خودرو داخل ماشینو با رنگ کرم هم میزد. از همون جنس و همون طرح. حداقل رنگشو عوض میکرد. آخه این چه سلیقه ایه؟؟ متاسفانه برای تیبا هم نیومده اینکارو انجام بده. از طرفی به نظر من ماشین شتاب خیلی خوبی داره. اما باعث میشه سرنشین جلو احساس امنیت نکنه. داشبورد پایینه و اگه سرنشین قد بلند باشه در تصادف زانوش ضربه شدیدی میخوره. عقب ماشین طراحی خوبی داره که کمی مزدا 323 به یاد آدم میاره. اما دیده شدن منبع اگزوز و زاپاس زیبایشو خیلی تحت تاثیر قرار میده. کلا میتونم بگم من در حال حاضر و با این قیمت و این کیفیت به عنوان مصرف کننده حاضر نیستم این خودرو رو بخرم. به نظرم جای کار زیادی داره. کلا ماشینهای داخلی برعکس خارجیا سری اولشو نباید خرید. باید بزاری چند سال بگذره و عیب و ایراداش یکم برطرف شه بعد بری سراغش. با تشکر.