اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بودنقل قول:
Printable View
اون دستگاه تمام اطلاعات کامپیوتر ماکاروو رو کپی کرده بود(مخفیگاه ها-رابط ها-دوستان-....) اونو دزدید تا خودشو قهرمان نشون بده و آخرش هم میگه که 5 سال پیش 30000 سرباز در یک چشم به هم زدن مردن و جهان فقط تماشا کرد و فردا من یک قهرمان خواهم بودنقل قول:
لطفا سریعا اصلاح فرمائید :27: بروبچ شیرین می زنینا یا هم که دارین :31:نقل قول:
.................................................. .................................................. ..................نقل قول:
پس سرنوشت گوست و روچ رفت برای قسمت بعد بازی ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
عجب بابا .ولی اینجوری دیگه حال نمیده ........بعد از این که پرایس رو به بازی برگردوندند دیگه فکر کنم برگردندن روچ به بازی در قسمت بعد کار چندان جالبی به نظر نیاد مگه اینکه !!!!!!!!!!!!! ( شخص منفی رو روچ بازی کنه و بریم به جنگ اون --برای انتقام گیری از آمریکا و اینکه مافوقش بهش خیانت کرد و قصد کشتن اونو داشت ، بعد اون همه زحمتی که برای نجات آمریکا کشیده بود ، حالا بشه دشمن آمریکا.!!!!!!!!!!!!! خداییش این فینیتی وارد باید منو استخدام کنه.:31::31::31::31::31:)
.................................................. .................................................. ....................
*************** البته این یه رویا پردازی بود *******************
.................................................. .................................................. ............
گوست و روچ که مردننقل قول:
برادر گیر نده دیگه اشتباه تایپی بودش....:31: عجب گیری کردیم. ولم کن کاریش ندارم.نقل قول:
خودتم ویرایشش کن ول کن بره پی کارش...
ولی خداییش من مخفف کلمه دولت رو نوشتم. حالا نمی دونم چی شده...اهان ...وای بر من..:18:
.................................................. ................................نقل قول:
مردن گوست که معلوم شد ولی مردن روچ مشخص نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا دیگه مکاروف کشتش کور بودی؟:دی
گوست و روچ رو آتیش زدن و تو مرحله ی بعدش هم تو دموی لودینگ و مکان روچ رو میزنه K.I.A که یعنی مردهنقل قول:
مردن گوست که معلوم شد ولی مردن روچ مشخص نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ماکاروو کسی رو نکشت فقط جوزف آلین رو تو مرحله ی NO RUSSIA کشتنقل قول:
نشون نداد ولی مرد اول مرحله بعد تو لودینگ می نویسه sgt gary'roach'sanderson>>>>>>KIAنقل قول:
KIA یعنی مرده.
موفق باشید.
دوست عزیز تلفظش مکاروف هست درست بنویسید لطفا
خوب کشتن کشتنه دیگه یکی از آمریکایی هارو کشت در هر صورت^^
روچ و گوست رو هم که جنرال شفرد گلوله نصیبشون کرد
.................................................. .................................................. .....نقل قول:
ok بابا کشته شد........:10::10:
من کور نیستم ولی عینکی هستم ( یهنی شماره عینکم زیاد شده که اون صحنه رو ندیدم :41: )
..........
بی خیال .دیگه این بحث ادامه داده نشه و گرنه اسپم میشه ...........:8:
این شمایی که داری اشتباه تلفظ میکنی اصلش ماکاروو هست هم توی بازی میگن هم میتونی توی دیکشنری های کامپیوتری بزنی تلفظ کنهنقل قول:
آقايون من داستان بازي رو تو چند صفحه پيش گذاشتم يه نگاه بندازيد بد نيست عزيزان :10:
ادرس بده ........نمی تونم پیدا کنم.............نقل قول:
اقا منم مشکل شما رو دارم .نقل قول:
یکی بگه اکس فایر چیه ؟ یکی بزاره . و در ضمن چجوری ببندمش .در کل یه توضیح واسه ما بی سواتا بدید. مرسی
من برا کامپیوترم دسته بازی گرفتم میخوام این بازی رو با دسته بازی کنم آیا راهی هست که بشه. من تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم اگه راهی داره لطفا راهنمایی کنید
1- این بازی برای PC گیم پد ساپورت نمی کنه (مثل اکثر بازی های اول شخص)نقل قول:
2- بازی کردن بازی FPS Shooter روی PC کلا لطفش به ماوس کیبوردش هست.
2- هر گیم پدی هر بازی رو ساپورت نمی کنه مثلا گیم پد های معمولی بازی کرایزس وارهد یا GTA IV رو ساپورت نمی کنن
در آخر برنامه ای به اسم Xpadder وجود داره که دکمه های کیبورد و ماوس رو روی گیم پد نگاشت می کنه با این برنامه شما می تونید هر بازی رو با گیم پد بازی کنید
بفرمانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4529486&postcount=2906
حالا چرا فونتت انقدر بده
يكم هم به داستان اب و تاب ميدادي خيلي باحال تر ميشد
بعدشم عكس ميزدي كه ديگه هيچي .... توپ ميشد
توی بازی میگه مکاروف به من چه^^
تو اخبار دیدم که مرحله ای از بازی به خاطر اعتراض روسیه حذف شده. کدام مرحله حذف شده و چرا؟
این مرحله از کل نسخه ها حذف شده یا فقط در نسخه ای که در روسیه منتشر شده وجود نداره؟
ممنون.
نقل قول:نقل قول:داداشیا خودتون دقت کنید.نقل قول:
می تونید به پرچم های روی بازوی سربازهای درگیر نگاه کنید. من که روسی ندیدم. البته مرحله های قبلی رو نمی گم.
واسه من که انگلیس و آمریکاست. واسه شما رو شاید ارشاد عوض کرده.
برای حسن ختام ماجرا هم باید بگم به گور پدر و مادر هر چی انگلیسی و آمریکاییه. حالا نمی دونم چرا بعضی ها بدشون می یاد. :blush:
بسي خنديديم ارشاد اگه ميتونست تو سري cod دست ببره كه شمشير نادر نميساخت :27:نقل قول:
واسه شما رو شاید ارشاد عوض کرده.
راست میگه میشد بسیجی ها آماده باشید:خخخخ
به خاطر مرحله No Russianنقل قول:
اتفاقا حالش همون مرحله No Russian هست!! :31:
نقل قول:بابا اصل حاله اون مرحله تريب مافيا :27:نقل قول:
تازه اگر با machinegun بزنی حال نمیده زجر کشی حال میده:خخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ممنونم. No Russian همون مرحله ایست که مردم غیر نظامی قتل عام می شوند؟نقل قول:
من این مرحله رو وقتی دوستم بازی می کرد دیدم. ولی فقط یکی دو دقیقه اش رو. خودم یکی دو روز دیگه این بازی رو شروع می کنم ... .
درسته همونه
دوستان من توی یه مرحله گیر ردم.
جایی که اول مرحله از توی آّ میای بیرون فکر کنم روسیه باشه بعد میری وارد یه ساختمون میشی بمب میزاری در اتاق بعد منفجر میشه در اتاق فکر کنم دو نفر گروگان گرفتن ولی تا من میام اون افراد رو میکشم سریع می سوزم دلیلش چیه.
فقط باید دشمن ها رو بکشی. شما حتما یا گروگان ها رو کشتی یا مواد منفجره رو زدی.نقل قول:
البته از اسلحه های خودت که صدا خفه کن داره باید استفاده کنی چون اسلحه های دشمن SILENCER ندارهنقل قول:
سلام دوستان
من تا اواخر ACT II رفتم هیچCut Scene به نمایش در نیومده ! بازی من ناقصه یا کلا داستان بازی با دموها روایت نمیشه ؟
دموها و کاتسنز ها حین لودینگ نمایش داده میشهنقل قول:
همینجوریه
داستان هم از همونجا به علاوه صحبت های افراد در بازی میشه فهمید
خیلی ممنون دوست عزیز اینقدر برای خرید این بازی شوق داشتم که همون روز اول خریدمش ولی هنوز حسش نبوده تا اخرش برم
پس فقط در نسخه های عرضه شده در روسیه این مرحله حذف شده؟ یا خبری که من شنیدم شایعه بوده؟نقل قول:
و یا اینکه اصلا بازی تو روسیه عرضه نشده؟
ممنون
خوب کمه حسشم نباشه چه بهتر:دی
بازی مرحل کم داره....
نقل قول:
legend-of-zelda
دوستمون درست ميگه:8: