کاظم Age of conan رو موافقی یا نه !؟
Printable View
کاظم Age of conan رو موافقی یا نه !؟
مي كم علي خب تو كه مي خواي براي اين بازيه بول بدي ! خب برو بليزارد رو تو سرور اصلي بازي كن و صفا و حالش رو ببر ! تازه من شنيدم سود هم داره ! مي توني اين هيروت رو كه فولش كردي رو به قيمت 2-3 هزار دلار به خارجي ها بندازي ! البته بندازي جيه ! يعني مي خرن ازت !!! : دي
دو دلیلینقل قول:
1.بیلزارد تو لول 50 به بعد cd key خاص خودش رو که نمیدونم 49 دلاره ماهی میفروشه
تو پول میدی اینطوری ؟ :31:
من اصلا بول نمي دم !!! فقط يه سري مي خواستم بريموم تريبال وارز بخرم ! كه اون رو هم به كل بيخيال شدم ! هم تريبال وارز رو هم بريمومش رو !
میبینم که کسی نیست همه رفتن perfect world بازی کنن :31:
دوستان میشه لباس و ..و رو منتقل کرد به سرور دیگه
از طریق batle zoneکه از همه سرور ها اونجا میان ؟
من میخوام سرور 5 برم
احسان شما موافقی ؟
من فعلا بازی میکنم :31:نقل قول:
سرور 5؟!؟!؟!؟؟!؟!نقل قول:
میاد انشا .... :31:نقل قول:
به زودی میاد
من که درک نمیکنم کاراکتر لول 55 رو ول کنی بری از اول شروع کنی.یه توضیحی هم به من بدید.
خوب من با اون کار ندارم کهنقل قول:
الان Zex در pvp
1-15 همه رو زده جلو و چند تا از دوستاش که خیلی خفنن به 90 هزار کشته رسیدن و اصلا نمیشه اینارو جلو زد
حتی در سرور 1 و 2 هم که چند ساله هست چند نفر تونستن به این حد برسن
خوب منظورت چیه؟
یعنی تو هم میخوای بری نفر اول pvp بشی؟
نفر اول که نمیتونی بشی خیلی پول می خواد بعدشم لوازم و پول رو انتقال میتونی بدی .... من اگر از اول شروع کنم بیشتر به خاطر پولی هست که تو بازی میدهنقل قول:
من میتونم نفر اول بشم چون الان 6 هستم فقط دو نفر امتیاز خفن دارن ..نقل قول:
آقا این Noss که تو PVP استفاده میکنن همش به درد جادوگرا می خوره ؟
چون تو PVP یه هانتر 1700 damage زد که من فقط دیدم رو زمین افتادم اگه من Noss HP هم استفاده می کردم باز هم می مردم ....
کسی در مورد lucky Charm اطلاعات داره که چی کار میکنه ؟
چون من برای لینک sonic که پرسیدم گفتن :
(( Sonic lapis + OP hammer or Link hammer lv6 + Lucky Charm ))
zex می گفت بالای 200 روزه که تو pvp هست و حالا حالا ها هم قصد بیرون اومدن نداره !!!
و آمارش بالای 200K هست.
ولی انصافا خوب بازی می کنه و من ندیدم noss کنه. با اینا که نمیشه به این راحتی ها رقابت کرد. اینا زندگیشون رو دارن پای این بازی میذارن!!
خوب دیگه من که وار هستم نمیتونم
مثلا اگه الان تو قسمت هانتر یا پاگان بودم راحت اول میشدم
Zex میخواد تا 150000 بره
من تو این موندم که چجور میشه بعد از باز کردن 10 روز از سرور سر کله لول های 60 um تو سرور پیدا میشه ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ????????????????????????????
کسی هم جوابم رو نداده
چه پولی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
به خاطر پولی هست که تو بازی میده
نقل قول:
شما هم PP بازی کن و از Exp stone و BDC و فکر کنم از WTC و RPC هم استفاده کرده ( همزمان )
نقل قول:
پولی که تو بازی به دست میاری تا لول +40
خیر امکان نداره چون exp stone تا 200% exp زیاد میکنه و WTC ,RPC هیچ اثری روش دیگه ندارن یعنی حداکثر میشهنقل قول:
2X exp گرفت
به نظر من GM داره یه کارایی میکنه :27:
امکان نداره به این سرعت پیشرفت کن نه plvl نه پارتی پیدا میشه !!!!
ای بابا اون مهم نیست کهنقل قول:
برو 1 ساعت farm کن کلی lapis بفروش
همون سایت goldceo پی لول هم میفروشه مثل اینکه یه روزه نرمال رو تا 40 میبره یه روز هم هارد رو تا 40 میبره.
نقل قول:
من خودم EXP Stone و BDC رو با هم اجرا کردم و از Exp Stone 2k و BDC 1k به EXP اضافه کرد .............
حالا چرا قیمتا هر روز میره بالا ؟
نقل قول:
کامل نگفتی :31:
200 $ هم پول میگیرن !
اره این دو تارو میشه ولی اگه اونیکی هارو استفاده کنی اثر نداره یه باید بگم 10% اثر داره !نقل قول:
خوب مجانی که نمیشه نفر اول شد.میدونی اونی که تو pvp اوله چقدر خرج کرده.حداقل بالای 500 دلار خرج کرده.نقل قول:
نه بابا فقط res rune داره لباس هیچی ندارهنقل قول:
res rune هم ماهی 20 تومن میشه
امروز تو iriis تبایغ این سایت رو دیدم :نقل قول:
nm تا لول 40 صد دلار
hm تا لول 40 دویست دلار
شما به من hm رو بدید من نصف کمتر این قیمت رو بگیرم ببرم تو این لول !
بابا مردشور این بازی رو با این pvp هاش ببرن.
امروز با کراکتر hm خودم که لول 30 شد رفتم pvp
عجب مسخره بازی بود.
چند تا نکته جالب هم داشت:
1- اولش اونا nosser نداشتن ما 4 تا بودیم اونا 15 تا و کاملا از اونا سر بودیم :lol
2-رفتن یه هانتر آوردن با انواع noss ها . همه رو پرپر می کرد.
3- ما تقاضای کمک کردیم و عده ما خیلی بیشتر شد و حتی خیلی از خفن های dark ها هم اومدن کمک (مثلا گفتن سریع ترتیب nosser اونا رو می دیم و میریم) 30 دقیقه زور زدن 3 تا sin با هر روش و تاکتیکی که بلد بودن حریف این archer nosser نشدن!!!؟؟
4- آخرش همه مثل PVP1-15 به این نتیجه رسیدیم که pvp رو ترک کنیم.
5- تو قسمت trade هر چی فحش بلد بودم حدود 10 دقیقه پشت سر هم دادم تا بالاخره یکی از GM ها جوابم رو داد و جالب بود که با من بحث می کرد و می گفت اونا nosser ندارن !!! فقط قوین(فقط یدونه archer تونسته immortal بشه)/ بعد از توضیحاتی که دادم بالاخره یجورایی قانع شد ولی گفت کاریش نمیشه کرد همینی که هست من کاری نمی تونم بکنم.
یعنی چی تونسته immortal بشه؟
اون تیکه داخل پرانتز رو خودم انداختم.نقل قول:
چون کاملا untouchable هست و 1 dmg هم بهش وارد نمی شد و کشتن اون با 100 تا dark هم غیر ممکن بود.
آقا این lapisia چقدر تاثیر داره چون طرف به لباسش 10 بار lapisia زده بود .............
خوب چجوری اینطوری شده ؟!نقل قول:
اسم GM که باهاش صحبت کردی رو بگو ؟
آقا نظر شما چیه به لباس لول 15 برای PVP چی لینک کنم ele یا Rec lv5 ؟
کسی تا حالا از restat stone استفاده کرده؟
میدونه چند میشه گیر آورد؟
نقل قول:
من 3 بار استفاده کردم قیمتش هم قبلا 20 تا 25 میلیون بود ولی الان بالای 30 میلیون ....
اسم GM که باهاش صحبت کردی چی بوده ؟نقل قول:
از اون جالب تر سوالات تخصصی منه که جواب نداشت ............نقل قول: