چه برنامه جی پی اسی نصب کنم بهتره ؟ (تهران)
گارمین ریختم 1 ساعت بهش ور رفتم نقشه نمیومد توش
Printable View
نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
به نظر من همون رو بریز به پست زیر هم سر بزن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3875636&postcount=146
من برای فارسی ساز عربایز رو نصب کردم عالیه ، هیچ مشکلی هم ندارم ، ولی اینو نمی دونم ...نقل قول:
نظرتون راجع به این فارسی ساز چیه؟
mobilestan.net/showthread.php?t=73536
دوستان من امروز متوجه شدم که گوشیم یک پیکسلش سوخته یعنی اون نقطه سفیده
به نظر شما ببریم گارانتی از من قبول میکنه ؟؟؟
از کجا میشه فهمید که سوخته؟نقل قول:
آموزش تنظیم حرفه ای صدا رو گذاشتم تو این آدرس..
شاد باشید و سربلندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332984
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
سلام
من چی کار کنم این وقتی به یو اس بی وصل میشه شارژ نشه ؟ (دهن باتری سرویس شد)
یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
سلام.نقل قول:
یادت که نرفته باید جایی باشی که زیر سقف نباشی؟ وقتی برنامه رو ران میکنی و شکسپت صفحه اول رو میزنی میری تو یه صفحه که سمت چپ بالا یک انتن داری وقتی سبز شد برو تو قسمت نقشه و 7 بار زوم کن نقشه میاد.
در حالت کلی مبارک باشه ، ایشالله چرخش که نه ولی اون تاسش همیشه برات بریزه :Dنقل قول:
یوهو....وای....هاها....آخجون....ه ورا.....بالاخره.....بالاخره گوشی رو گرفتم ....آخرشه همه ی مدلهای HTC و سونی اریکسون و نوکیا اپل و... رو به راحتی زیر پاش له میکنه.از قیافه از دوربین(مخصوصا قابلیت تشخیص لبخند خیلی باش حال کردم)از کیفیت و قدرت هندزفری از سرعت عمل از همه چی (خیلیارو نگفتم) بهترینه. نمیگم مشکل نداره خیلی هم داره ولی از اومنیا بهتر وجود نداره..ضمن اطلاع من 16 گیگ نقره ای (Modern Black ) بدون گارانتی گرفتم(البته Saeed mxo جان فکر نکنی به پیشنهادت توجه نکردم ولی 1- من بچه ی شهرستانم و سالی یک بار میام تهران 2-بیشتر از 420 پول نداشتم 3-فقط روز جمعه تهران بودم مایکروتل بسته بود ). 420 تومان از علاالدین گرفتم با گارمین و یه فارسی ساز کامل خیلی خوب ( به عزیزانی که دنبال فارسی ساز خوب میگردن spb keyboard رو پیشنهاد میکنم ) دادم یه برچسب محافظ صفحه هم برام انداختن البته یه چندتا خش رو محافظ صفحه افتاده ولی بیخیال وقتی کهنه تر شد عوضش میکنم یه کیف مخصوص اومنیا هم گرفتم .
سوالی داشتی در خدمتیم جمیعا
درود بر دوستان عزيز:20:
اين coreplayer ما فايلي رو پخش نميکنه؟يعني اول پخش ميکرد بعد از يه بار هارد ريست ديگه پخش نميکنه.:13:
باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همیننقل قول:
درود بر امين عزيز:20:
اين کار رو چند بار کردم ولي جواب نداد.:13:نقل قول:
باید uninstall کنی و دوباره نصب کنی.. همین
قلمت چرا اين شكليه؟نقل قول:
ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره
اقا یه چند تا مشکل داشتم بی زحمت جواب بدین ممنون میشم مخصوصا اولیش : 1 -مهمترین مشکلی که هر کسی همون اول باهاش مواجه میشه باتری گوشیه .باتریش در حالت اولیه خیلی ضعیفه البته تو پستای قبلی دوستان گفتن با اپدیت فریمویر به مدل جدیدتر باتری خیلی خیلی بیشتر دوام میاره پس اگه میشه فایل اپدیتی رو که از همه بیشتر باتری رو نگه میداره والبته عوارض جانبی رو هم لطفا بگین ( مثلا : همه ی فایلام پاک میشه ..صفحه کم نور میشه ...برای کیبورد فارسیم مشکل ایجاد میکنه ...رزلوشن میاد پایین ...کند میشه و...) تا ببینم ارزش داره آپ کنم یا اگه بر عکس چیزی رو اضافه میکنه بگین هم ممنون میشم . البته من روش آپدیت رو بلد نیستم پس اگه فایل رو بزارین و روش رو نگین هیچ فایده ای نداره . ضمن اطلاع من ویندوز 7 رو کامپیوترم نصبه و Device Center ; Device Hand book هم رو PC نصب کردم. 2-آیا روشی هست که بدون استفاده از سیم کارت و وای-فای به اینترنت وصل شد مثلا کامپیوتر به اینترنت وصل باشه و شما با وصل کردن گوشی به کامپیوتر بتونی گوشی رو به اینترنت وصل کنی 3-من که تو تهران بودم GPS گارمین نقشه ی کامل شهر تهرانو میاورد بعد که اومدم شهر خودمون منو تو یه سری جاده هایه بی نام نشون میده البته مو قعیت من از لحاظ ایران درسته ولی نقشه شهر مونو نمیاره . باید نقشه رو از اینتر نت بگیرم ؟ ..... :42:.....
اقا ورزن گوشی من JVHI2 هست که از همون اولم روش بود ..... یه چیزی دستگیرم شده فکر کنم باید به Dxia5 آپ کنم که از همه کم مصرف تره ولی نمیدنم چجوری؟
سلامنقل قول:
رو علامت باتري كليك كن و بعد از قسمت TV Out اون تيك رو بزن.
اين كه خيلي خوبه!:46:نقل قول:
خوشحالم كه خوشحالي! تبريك ميگم:40:نقل قول:
البته داخل علاءالدين هم مايكروتل گير مياد ولي اميدوارم كه مشگلي برات پيش نياد.
و خيالت راحت باشه كه امنيا گرفتي...
موفق باشي
نه بابا کجاش هرز شده ، تصویری نشون بده من توضیح بدم ، این شکلیه دیگه ، ولی بسیار بسیار خوش دستهنقل قول:
قلمت چرا اين شكليه؟
ماله من اينطوري نيست. قضيه چيه؟ خيلي هم هرز شده.
آره اينترنت باهاش خيلي حال ميده. قلم نيوز فقط با گوشي ميشه بري با pc فيلتره
فکر کنم تصویر غلط اندازه وگرنه قلم مشکلی نداره ، خیلی تر و تمیزه ، نو هست بابا...
آقا اول به من بگو اون کابل رو از کجا خریدی ، آدرس دقیق بده ، قربون دستت...نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
دوستان من یک کابل تی وی گرفتم . حالا 2 دو تا سئوال دارم
اول اینکه چطور میتونم تصویر رو هم رو tv داشته باشم هم رو خود صفحه موبایل ؟ چون وقتی وصل میکنم فقط tv تصویر دارد.
دوم اینکه وقتی وصل میشه موس موبایل خیلی بد کار میکنه و هی میپره !!!!!
لطفا راهنمایی فرمایید راستی رامم هم DIAX5 هست .
کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟
سلام
من تقریبا 3 هفته پیش این گوشی رو گرفتم و مثل خیلی از دوستان همون مشکل باتری رو دارم . البته وقتی اومدم این تاپیک رو دیدم یکمی امیدوار شدم چون فکر میکردم فقط مال خودم این مشکل رو داره.روزای اول صبح شارژ میکردم شب نشده تموم بود.الان با استفاده ی متوسط به 24 ساعت رسیده ولی بازم فکر نمیکنم نرمال باشه. از دوستانی که این مشکل رو داشتن و حل شده خواهش میکنم راهنمایی کنن . یا آدرسشو بدین خودم میخونم . ممنون
آقا اول به من بگو اون کابل رو از کجا خریدی ، آدرس دقیق بده ، قربون دستت...
کیفیتش چجوری خوبه ؟ تصویر کامله ؟ و...؟[/QUOTE]
از پاساژ علا الدین طبقه زیر زمین همین که از پله برقی میری پایین مغازه دوم یا سوم سمت چپ من خریدم 15 تومن
ولی ظاهرا بچه ها 8 تومن هم خریدن .
کیفیتش که توی tv صفحه کامل هست ولی نمیدونم مال من مشکل داره یا کلا اینطوری چون مال من وقتی وصل میشه ماوس خوب کار نمیکنه و هی میپره
یعنی مثلا میشه باهاش فیلم دید راحت با کیفیت ؟
بچه ها چند تا سوال داشتم
1- برنامه هايي كه در todey ظاهر ميشوند در امنيا چطوري بايد در صفحه اول ظاهرش كرد ؟
مثلا برنامه هاي بلوتوث البته عده اي و برنامهاي كه ميشه باهاش مثل كامپيوتر گوشي را خاموش و ريستارت كرد
2- موقع كاليبره كردن صفحه در قسمت كاليبره مراحل تموم نميشه
مجبور ميشم دستي ريستارت كنم
چندين بار هارد ريست كردم درست نشد اينو بايد چيكار كرد ؟
3- در قسمتي كه ميخواهيم sms بفرستيم نام و ... هست اونجا هيچي ديده نميشه
البته نوشته ميشه و سند هم ميشه ولي چيزي ديده نميشه
اينو فكر كنم با يك فارسي ساز كه نصب كرده بودم بعد از اون اين مشكل بوجود اومد
4- چندين نوع فارسي ساز براي امنيا هست كه همشون هم يه ايراد دارند آخرش كدوم بهتره ؟
5- فعلا ويندوز اصلي گوشي هست و شايد نياز به تعويض رام داشته باشه و چون حدث ميزنم مشكل 2 حل نشه احتمال اينكه زام را عوض كنم زياد ميشه شما كدوم رام را پيشنهاد ميكنيد؟ البته ترجيحا رام اصلي باشه كه بدون مشكل خاص باشه
نوشته NO MAPنقل قول:
نقل قول:
سلام.
احتمالا" نقشه رو کرک نکردی یا اگر کردی درست انجام نشده.تو قسمت جی پی اس همین قسمت پاکت پی سی من برنامه کامل رو با یک فایل راهنما گذاشتم ار اونا میتونی استفاده کنی اگر دیدی درست نمیشه بگو فایلهای کرکش رو برات بسازم Email کنم.
در آخر هم اگر دیدی نشد شما که تهرانی منم تهرانم قرار میزاریم مشکل رو با هم حل میکنیم.:11:
نقل قول:
سلام.
در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره اما تمام چیزهایی که رو حافظه داخلی گوشی هست پاک میشه(منظور حافظه 8 یا 16 گیگ نیست).
در مورد وصل به اینترنت از طریق کامپیوتر هم بله میشه.شما وقتی از طریق اکتیو سینک با کامپیوترتون سینک میشید گوشیتون به اینترنت وصل میشه کافیه بروزر روی گوشی رو باز کنید و ادرس سایت رو وارد کنید.
در مورد نقشه های گارمین ,برای تعداد محدودی از شهرهای بزرگ با اطلاعات کامل هست شما بفرمایید کدوم شهرید اگر نقشه بود خدمتتون عرض کنم که نقشه داره یا نه.(واسه گارمین).
نقل قول:
سلام.
به زمان بیشتری نیاز داره تا ایده ال بشه.
بهترین آپدیتی که واسه امنیا اومده چیه ؟ لطفا راهنمایی کنین و اگه ممکنه لینک دانشو بزارین .ماله من jvhi2 هست.راستی تاچشم یکم ضعیفه .با آپدیت درست میشه ؟
یکم ضعیف یعنی چی؟ دقیق بگو لطفا؟نقل قول:
یعنی نسبت به i900 که دوستم داره حساسیتش کمتره. باید بیشتر فشار بدم تا عمل کنه :41:نقل قول:
رام خوبم اگه سراغ داشتین مارو بی نسیب نزارین :11:
[quote=AryanLand;3989285]سلام.
در مورد باطر ی مشکل کم کم حل میشه به زمان نیاز داره.در مورد آپدیت شما باید رام گوشی رو عوض کنی و به a5 تغییرش بدی در کاهش مصرف باطری موثره خب همون ..من همون لینک رام کم مصرف رو میخوام و راهنمایی نصبش...لطفا سریع تر
در مورد نقشه های گارمین ,برای تعداد محدودی از شهرهای بزرگ با اطلاعات کامل هست شما بفرمایید کدوم شهرید اگر نقشه بود خدمتتون عرض کنم که نقشه داره یا نه.(واسه گارمین).
کرمانشاه....بی زحمت!! :20:
[QUOTE=Real Madrid C.F;3993160]در گارمين فقط نقشه تهران كامله و شايد چند تا شهر بزرگنقل قول:
متاسفانه كرمان شاه را نداره
توصيه من استفاده از برنامه Oziexplorer هست ورژن 2.31
همه شهرها را تقريبا داره
اولا اون مشکل که گفتم ماوس میپره درست شد و ایراد از تنظیمات گوشی من بود. با تشکر از ( saeidsmxo )نقل قول:
در مورد پخش که باید بگم دقیقا همون چیزی رو که میبینی نمایش میده ولی خوب کیفیت باید این رو درنظر داشته باشی که رزولوشن گوشی خیلی پایین هست . ولی به نظر من در کل رضایت بخش هست
من خودم که از گوشی برای مانیتور 7 اینچ ماشین استفاده میکنم راضی هستم. البته من بیشتر از برنامه گارمین استفاده میکنم.
قلم خودم رو گفتم نه شما. البته با يه قلم ديگه تعويض كردم خيلي عالي شد.وقت كردم يه عكس از قلمم ميگيرم. با مال شما فرق داره!نقل قول:
در مورد Tv Out هم ميتوني تصوير كاملي داشته باشي هم تصوير استاندارد 16:9 كه كيفيتش خيلي عاليتره!:18:
البته بايد بيشتر گوشي حالت لند اسكيپ داشته باشه.
اين كابل لازمه ي اين گوشيه. چون به راحتي ميشه تصاوير , بازي و فيلمهاي داخل گوشي رو با كيفيت بالا تماشا كرد.:8:خوراك Divx
من کابل می خواممممممممم :19::19::19::45:
بی پدر یک کابل بهم فروخت تو علائدین ، فروشگاه بابک ، 15 هزار تومن ، هیچی نشون نمیده ... صدا هم نمیره ...
آقا کسی اونطرفا نیست بخره برای ما بفرسته این سر تهران ...؟
چه بدنقل قول:
15 تومن دادي برا كابل اونوقت كار نميكنه
خب پسش بده
و يا بگو يكي ديگه بده كه كار بكنه
بچه ها يكي نحوه عوض كردن رام را واسم بگه
حداقل جايي كه اموزشش هست بگه
در ضمن لينك دانلود يك رام خوب هم بدين ممنون منتظرم
کاملا تایید میشه.. شما حتما برو بهش پس بده.. حتی اگه پولتو پس نداد هم بهش پس بده که دیگه این کارو تکرار نکنه.. این طوری روزی کلی کابل خراب میده به مردم..نقل قول:
بالاخره تونستم این آپدیت dxhj1 رو پیدا کنم و دانلود کنم( الان همه می خندن میگن خسته نباشی ) .دست همگی درد نکنه به خصوص مهران عزیز که آپدیت رو گذاشته بود .ایول به همه .
فقط دعا کنین مشکل باتریم حل شه که بدجوری رو اعصابمه .
آقا خیلی منو نا امید کردین یه هفته بیشتر شده که من گوشیو خریدم از همون موقع دارم خواهش والتماس می کنم که من مشکل باتری دارم رام کم مصرف خودتونو بهم بدین ولی خبری نیست که نیست . اول بهم گفتین گوشیو بخر ما کمکت میکنیم ولی انگار همه با ما قهرن........الانم برم گوشیمو بزنم شارز که داره باتری لو می ده....