برای گوشی من مشکلی نداره...نقل قول:
Printable View
برای گوشی من مشکلی نداره...نقل قول:
سلامنقل قول:
اختیار دارید ، توضیح من تا حدودی گنگ بود
مثلا در فولدر x ، تمام آهنگ ها رو (یعنی همون x1 تا x10) رو انتخاب میکنی ، بعدش رو یکیشون properties
میگیری(اینجوری در واقع انگار ازهمه گرفتی) بعدش می ری به تب details و اون سه تایی که گفتم رو به دلخواه
نامگذاری می کنی (یعنی اینجوری برای همشون یه اسم آهنگساز ، یه اسم آلبوم و یه اسم آلبوم آهنگساز
انتخاب میکنی)
مثلا من توی فولدرم یه آهنگ از یانی و یه اهنگ از آلبینونی ویه آهنگ دوباره از یانی ولی از یه البوم متفاوت دارم
حالا وقتی من همه رو انتخاب می کنم و بعدش propertis میگیرم و میرم به تب details ، هر اسمی که توی
اون قسمت برای آلبوم و... انتخاب کنم ،برای همه ی آهنگها انتخاب میشه
یعنی مثلا من بعد از انتخاب همه ، از اولین آهنگ یانی propertis میگیرم بعدش اسم آهنگساز رو میزارم همون یانی
و اسم آلبوم و آلبوم آهنگساز رو میزارم dare to dream . حالا وقتی که ok کنم اسم آهنگساز موسیقی آلبینونی
هم میشه یانی وهمینطور آلبوم وآلبوم آهنگساز و نیز همینطور اون یکی آهنگ یانی.
اینجوری چون اسم آهنگساز وآلبوم یکی شده ، این آهنگها در گوشی همه در یکجا به نمایش در میان
مثلا در گوشی در قسمت آهنگسازان در فولدری با نام یانی و در قسمت آلبوم ها در فولدری با نام dare to dream
به نمایش در میان
همه این کار ها رو نیز برای فولدر y نیز انجام میدی
فقط یادت باشه اسم هایی که برای فولدر x انتخاب میکنی با فولدر y تا جایی که امکان داره متفاوت باشه
و حرف آخر هم اینکه وقتی ریختی توی گوشی به روز رسانی لیست رو در گوشی بزن تا آهنگ های جدید رو
شناسایی کنه
پیام راکه بار اول نوشتین ok کنیدنقل قول:
درکادر بعدی فقط Cancel داره که مجدداً باید همان پیام را تکرار کنید تا گزینه ok ظاهر بشه
موفق باشید
حتما تعداد کاراکترهایی که مینویسی کمه.دقیق یادم نیست باید بالای 6 یا 8 تا باشه.نقل قول:
من وقتي پيام تعيين ميكنم فقط Cancel داره!!!
اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه
به جای این همه دردسر برنامه power Mp3 رو نصب کن.نقل قول:
ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..
صداش بهتره.
میشه یک فولدر رو انتخاب کرد و آهنگای درون اون فولدر رو گوش داد.
با هندزفری هم سازگاره.
میتونی هر آهنگ رو ستاره دار کنی و بهش امتیاز بدی تا تو لیستت مشخص باشه و راحت تر بشه پیداش کرد.
میتونی واسه هر آهنگ یک Mood انتخاب کنی.مثل شاد و غمگین و ... تا از توی لیست بتونی راحت تر آهنگهای مورد نظرت رو انتخاب کنی.
میشه واسه هر آهنگ یک اکولایزر انتخاب کرد.
سلامنقل قول:
ممنون بابت توضیحتون
در مورد باتری هم نه، یکم کمتر از 2 روز دووم میاره الان... نهایتا دو روز... اما با ورژن 21 بیشتر بود. حدود دو روز و نیم با همین استفاده... راستش رو باتری یکم وسواس به خرج می دم همیشه و چون شنیده بودم تو ورژن 30 مصرف باتری کمتر شده، انتظار بیشتری داشتم.
دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی دهنقل قول:
نقل قول:
سلام
من توی xp هم تست کردم ، خیلی ها رو میشه باهاش این کار رو کرد
برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)
مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی
بود و نرم افزار sonic stage هم بر اساس آلبوم و آهنگساز manage میکرد)
ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow
باشه و نه deny)
روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
میکینیم و بعدش ادیت میکنیم)
سلام بچه ها
می خوام بدونم این شماره ای که آخر شناسه باتری ها می زنه ، نشون دهنده ی چیه؟
مثلا برای 5800 میزنه
Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5
یا برایn97 میزنه
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh (BP-4L)
یا برای w995 سونی اریکسون میزنه
Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-38)
این BL-5 در 5800 و یا BP-4L در n97 و یا BST-38 در w995 نشون دهنده چیه؟
مرسی
سلام:من دادم بیرون برام ورژن 30 ریخت. فارسیم شد.ولی دیگه اون تم اصلی اکسپرس موزیکو رونداره و هر تمی میریزم به اون نمیرسه موقعی که
کسی زنگ میزنه اون تصویر آدمکه دیگه نمیاد.حالا باید دوباره بدم فلشش کنن؟ در ضمن گوشی من آبیه. لطفن راهنمایی کنید.
سلام . من lcd ایم ترک برداشته . میخوام از اینترنت قطعه بگیرم . در ضمن قلمم هم گم شده . کمک کنین لطفا . چند تا سایت معرفی کنین
سلام دوستان.
اگر لطف کنید و به بهترین نحو ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
قصد خرید 5800 رو دارم... ولی یک جا خوندم کیفیت تصویرش خوب نیست.... نظر شما چیه؟؟؟
از نظر شما مهمترین معایب این گوشی چیه؟؟؟
توی نور روز راحت میشه باهاش کار کرد؟؟
اگه بخوام بخرم کجا رو پیشنهاد میکنید و بهتره به چه نکته هایی موقع خرید دقت کنم؟؟؟
چه کار کنم که تقلبی بهم نندازن؟؟
از نظر کیفیت و کارایی 5800 بهتره یا nokia 5730 Xpress Music
اگر یک مدت صبر کنم ممکنه گوشی با این مشخصات ولی با دوربین بهتر بیاد؟
ببین دوست عزیز اولین چیزی که باید بهش توجه کنی اینکه به نسبت پولی که میدی چه چیزیو میتونی بخری...!!!
5800 توی رنج قیمت خودش یکی از بهترین هاست از همه لحاظ هم فوله و میشه گفت آیفون نوکیاست!!!
کیفیت تصویرشم به نظر من خیلی خوبه!!!
توی نور روز هم مثه بقیه گوشی هاست!!!
برو طبقه 5 علاالدین پلاک 576 فروشگاه 140 هم قیمتش از همه جا ارزونتره هم 100% فول پکه و قابل اعتماد!!!
فقط یه خورده الان گرون شده ماه پیش تا 250 تومن هم رسید الان مثه اینکه یه خرده قیمتش رفته بالا!!!
معایبشم یه خورده جنس بدنش زیاد عالی نیست اما خوبه یعنی من خوشم اومد و اینکه کمی هنگ میکنه که با آپدیت کردن حل میشه!!!البته اگه زیاد باهاش ور نری هنگ نمیکنه...!!!
اینم عکس لوازمی که توی جعبشه که معمولا کیفشو از توش توی ایران بر میدارن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5730 کیبورد داره اما جی پی اس نداره و قیمتشم الان خیلی بالاست هنوز افت قیمت نداشته!!!
بعدشم اگه صبر کنی 100% گوشی با دوربین بهتر میاد اما مهم اینکه چقدر میتیونی صبر کنی...!!!
سبز باشی...!!!:10:
سلامنقل قول:
اتفاقا تنها شکایتی که از این گوشی نشده، کیفیت ال سی دی اون بوده. 5800 یکی از بهترین ال سی دی ها رو بین گوشی های موبایل داره. اما تو نور مستقیم خورشید خیلی جالب نیست.
از معایبش می شه به دوربینش اشاره کرد که می تونست بهتر باشه. اما اونجوری هم که بعضی دوستان می گن بد نیست. می تونید نمونه عکساش رو ببینید و تصمیم بگیرید. مشکلات دیگه ای هم دیدم کاربرها داشتن مثل مشکل ال سی دی که البته تو سری های جدید دیده نشده دیگه...
در مورد خرید، اگر نگرانید می تونید با گارانتی اصلی و از مراکز فروش اتصالات یا نیا گوشی رو بگیرید. و همونجا همه چی، اعم از دوربین، بلوتوث، اسپیکر ها، جی پی اس و غیره رو برای مشکلات احتمالی چک کنید.
سلام
من جديداً يه مشكلي دارم.
دو دكمه صفحه اول گوشي 5800 رو كه ديدين. يكي براي شماره گيري و ديگري براي ليست شماره ها
نمي دونم چرا تازه گي ها با تغيير تنظيمات تم گوشي اين دو دكمه از كار ميوفته !
اگه home screen theme رو در حالت contacts bar نزارم اين دو دكمه كار نمي كنن !
براي بقيه تنظيمات يعني basic و shortcuts bar اين دو دكمه از كار مي افتن و باز نمي شن. جالبه در حالت shortcuts bar اصلا ديگه شرتكاتي هم نشون نمي ده. يه بار تنظيمات اوليه و كارخانه اي رو لود كردم ولي باز درست نشد !
كسي دچار اين مشكل شده ؟ براي حلش چكار بايد كرد ؟
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-کیفیت ساختش و بدنه اش چطوره؟
2-حساسیت صفحه لمسیش نسبت به سایر گوشیها مثل ویوتی و یو آی کیوهای سونی و مخصوصا گوشی های HTC چطوره؟
3-صداش توی اسپیکر از لحاظ بلندی نسبت به 5700 و ان82 چطوره؟
4-کیفیت صداش به 5700 و یا حداقل ان82 میرسه؟(اسپیکر)باسش توی اسپیکر خوبه؟
5-سرعتش چطوره؟میشه فیلمهایی مثل DIVx یا با سایز 640*480 یا حداقل 320*240 رو تماشا کرد؟(قاعدتا خود گوشی شاید نتونه منظورم با برنامه هایی مثل کور پلیر هست.منظورم اینه که سخت افزار گوشی این قابلیت رو داره؟)
6-عکسهاش نسبت به ان73 چطوره؟
7-حداقل قیمتش توی بازار چیه؟
8-هدفون خودش به پای ان82 میرسه؟(گرچه میدونم زیاد جالب نیست و باید به فکر یه هدفون دیگه باشم)
9-سایر محاسن و معایب:؟!
چند تا سوال هم یادم رفت
+برنامه هایی که 320*240 هستند خصوصا بعضی برنامه های جاوا مثل دیکشنری و ir daroo که واسه من ضروری هستش رو نشون میده؟
++تایپ و پیام نوشتن باهاش راحته؟
+++احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه قیمتش به حدود 240 برسه؟
++++بازیهای ان گیج رو ساپورت میکنه؟یه بازی توی دبلیو910 بود که با سنسور گوشی کار میکرد و با حرکت دادن گوشی بازی میکردیم.آیا این گوشی این قابلیت رو داره؟تقریبا یه جور بازی بود که اصلا با کیبوردش کار نمیکردیم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نرم افزار های جانبی این کار رو به راحتی انجام می دن اما ویندوز ...
ببینین اصلا موضوع ربطی به Premission نداره .
چون الان من با یوزر Administrator لاگین کردم .
با این وجود صحبت های شمارو هم تست کردم باز هم نشد
شاید برنامه های جانبیتون این کارو براتون می کنن
از توضیحات کاملتون خیلی ممنون هستم.نقل قول:
اینکه میگین باهاش ور نرم یک کمی آدمو از تصمیمش منصرف میکنه... راستش من یک گوشی با این خصوصیات نیاز دارم ولی حوصله دردسر ندارم... یعنی میخوام با خیال راحت باهاش کار کنم.... استفاده اصلیم هم گوش کردن موزیک و نصب دیکشنری و خوندن Ebook هست.... اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم...... من خیلی وقته میخوام گوشی بخرم ولی طرف هر مدلی میرم دربارش یک چیزی میشنوم و دلسرد میشم... میترسم آخرش برم یک 1100 بخرم :20:
شما گوشی دیگه ای رو (بدون احتساب قیمت) با این خصوصیات میشناسید که دوربین خوبی داشته باشه؟؟؟
اگه 1-2 ماه صبر کنم به نظر شما همچین گوشی میاد؟
و اینکه به نظر شما با گارانتی بگیرم یا نه؟؟؟ اگه آره، با چه گارانتی بگیرم؟؟
تائید میشه .نقل قول:
مشکل کم هم همین بود که توضیحات اولیه شما را متوجه نشدم . و فکر کردم اشتباه از خودمه
نقل قول:
تو سیستم من به صورت تک تک میشه و می تونم طبق فرمایشات شما عمل کنم ولی به صورت کلی خیر .
((((((( روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
میکینیم و بعدش ادیت میکنیم) ))))) این روش هم موجود نیست یعنی گزینه ی change permissions وجود نداره .
اینکه میگم ور نرین منظورم اینکه مثلا رمش تا خرخره پر باشه یا اینکه بعضی ها گوشیو خوب نگه نمیدارن میندازنش این ور اون ور و اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!نقل قول:
1000% کار شما رو راه میندازه مخصوصا از لحاظ موسیقی از بقیه [هات هم بسیار خوفه!!!:20:
ببین دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم نوی ماه رمضون یا بعد از اون گوشی بخرین که تقریبا افت خودشونو کرده باشن توی این رنج هم بهترین (از لحاظ موسیقی و کلاس و جذابیت) به نظر منم 5800 بهترین گزینه هستش اما میتونین کمی دست نگه دارین و مبلغ بیشتری هزینه کنین و ان97 و یا یکی از مدل های جدید سری N رو بخرین!!!:46:
گارانتی هم گارانتی اصلی بگیر و من به شخصه برای گوشی های زیر 300 تومن حاظر نیستم پول گارانتی بدم مگه اینکه تفاوت بدون گارانتی و با گرانتی حداکثر 15-20 تومن باشه!!!
بازم تاکید میکنم توی این رنج بهترین گوشی 5800 هستش! چون اولویت شما موسیقی و برنامه هست!!!:8:
1.اره ولی یه قسمنی از صفحه گوشیت خالی میمونه!!!:13:نقل قول:
2.تایپ باهاش خال میده هم میتونی عین گوشی های دیگه اس ام اس بدی هم کیبورد با کامل!:46:
3.یکی از دوستای من چند وقت پیش 250 هم قیمت گرفت اما الان گرون شده!!!به احتمال 90% میرسه چون ماه رمضون در راهه!!!:31:
4.ان گیج رو هم ساپورت میکنه ولی روش منحصر به فرد داره باید بری پیش اوستاش یعنی LEGEND (همون آق یونس خودمون):11:
بله اونجور بازی ها رو هم داره یه ماشین سواری داره باید گوشیتو این ور اون ور کنی تا تغییر جهت یده!!!
باز هم سپاسگزارم از توضیحاتتون.نقل قول:
با این خصوصیاتی که میخوام موزیک و تاچ اسکرین و برنامه و دوربین خوب... بدون احتساب قیمت شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ :11:
یک سوال بی ربط به موضوع شما در زمینه دوربین دیجیتال هم اطلاعاتی دارید؟
من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟
سلامنقل قول:
:41: هر روز یکی یه مشکل جدید از ورژن 30 پیدا می کنه... نه، من مشکل باتری و گیر کردن هنگام تایپ رو پیدا کردم... یکی از کاربرها گفته بود مصرف باتری بهتر می شه منم آپدیت کردم.
فکر می کنم باید صبر کنیم ورژن 31 بیاد که اونم معلوم نیست کی بیاد.
از این به بعد هم مثل بنده به حرف هر کسی اعتماد نکنید :angry:
مرسی بابت جوابها .یه نگاه به پست قبلیش هم میکردینقل قول:
9 تا سوال هم اونجا ردیف کردم اگه زحمت نیست...
سبز باشی:21:
سلامنقل قول:
الان من روی سیستم یکی از دوستام که توی کلنگ بودن حرف نداره :2:و هیچ برنامه ی خاصی روش نصب نیست(ویندوز هم xp است) باز هم تست کردم و جواب داد
شما حتما باید این رو در نظر داشته باشید که full control رو برای همه ی یوزر ها فعال کنید و به زبان ساده تر
همه ی تیک ها روی allow فعال باشه(حتما)
منظورم هم از ادیت که گفته بودم همین بود
از بقیه ی دوستان هم تقاضا می کنم این رو توی سیستمشون تست بگیرن ونتیجه رو بگن
سلامنقل قول:
بله change permissions رو نداره ، شما توی همون تب advanced یه راست ادیت رو بزنید،در ضمن حق با شماست توی xp نمیشه بصورت کلی ادیت کرد(آخه توی ویندوز 7 اینجوری بود و همنجور که گفته بودم ، راه xp رو درست یادم نبود:41:)
اونطوریا هم نیست؛ من وقتی این گوشی رو خریده بودم هیچی از هک و فلش نمیدونستم؛ ولی وقتی دیدم هیچ جور دیگه ای نمیشه برنامه های مورد نیاز رو توی گوشی نصب کرد تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم که با کمی پیگیری بالاخره موفق شدم.نقل قول:
اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
فلش ولی به هر حال یه کم تخصصی تره؛ ضمن اینکه اگه با گوشیتون و نسخه ای از سیستم عاملش که روش نصبه مشکلی ندارید دلیلی نداره که بخواین فلشش کنید؛ البته من وقتی این گوشی رو گرفته بودم فارسی نداشت که برای تغییر پروداکت کد و نصب فیرمور فارسی لازم بود فلش میشد که من دادم بیرون برام این کارو کردن [پس اگه دیدین موردی پیش اومده که چاره ش از توان شما خارجه میتونین اونو به اهل فن اش بسپرین]
من الآن فیرمور 20 دارم و هنوز نیازی به آپدیتش حس نکردم.
در ضمن مجبور هم نیستین حتما آنتی ویروس توش نصب کنین [یعنی دل به خواهه؛ حتما نباید نصبش کنید]؛ اگه مراقب فایلهای وارد شده به گوشی باشین و هر فایلی رو از هر جا و هر کسی وارد گوشی نکنین دلیلی نداره که نگران ویروسی شدن بشید.
با سلام خدمت دوستان
از اساتید خواهش دارم که منو درمورد استفاده همزمان از دو سیم کارت با استفاده از کیت های برشی و ساده راهنمایی کنند و اصلا امکان همچین کاری توی این کوشی هست؟
اون کیت دو سیم کارته روی همه گوشیها کار میکنه فقط سیم کارتت از نوع قدیمی (که الان دیگه زیاد نیست) نباید باشه.نقل قول:
ولی از من به تو نصیحت که اصلا طرفش نرو! من خودم اون اوایل که آمده بود اونو 20.000 تومن خریدم ولی ولی بعد از چند ماه فهمیدم که چه اشتباهی کردم! اولا باتری گوشی من که در حالت عادی حداقل 4 روز کار میکرد، بعد از گذاشتن این کیت هر شب باید شارژش میکردم و اگه یک شب اینکارو نمیکردم، فردا قبل از ظهر باتری تمام شده بود. البته بعد از اینکه این کیت رو در آوردم دوباره باتری من مثل سابق شد و هر 4 روز شارژش میکردم (البته کلی دردسر کشیدم تا فهمیدم مشکل شارژ گوشی از چیه) ضمنا تا زمانی که این کیت روی گوشی بود دائما گوشی من هنگ میکرد و بخصوص موقع روشن کردن گوشی، اکثرا درست بالا نمیامد و میبایست چندین بار خاموش و روشن کنم تا درست بشه که البته این مشکل هم بعد از در آوردن کیت درست شد.
ضمنا اون موقع گوشی من N73 بود.
حالا اگه باز هم علاقه مند به استفاده از این کیت هستی، من مال خودمو به نصف قیمت (شاید هم کمتر) میفروشم...! :31:
رامین :11:
نقل قول:
بي شك گوشي i8910 SAMSUNG مي تونه به مدت خيلي زيادي راضيتون نگه داره
بجز اينكه فرستنده FM نداره بقيه ي چيزاي حرف نداره
قيمتشم كم كم در حال كاهش
براي آشنايي بيشتر با اين گوشي به
مراجعه كنيد
1.کیفیتش خوبه من خوشم اومد اما مثه آیفون و ان 97 و گوشی های گرون قثمت نیست اما دلچسبه!!!نقل قول:
2.حساسیتش خوبه من با HTC کار نکردم اما حساسیت و دقت 5800 خیلی بالاست!!!
3.مقایسه نکردم با اون گوشیا اما از همه گوشی هایی که باهاش آهنگ گوش کردم و همچنین سری w بهتر و با کیفیت تر بود اما حیف که هندزفریش کپسولی نیست!!!
4.به احتمال 99% بالاتره!!!
5.سرعتش خوفه!!!فک نکنم برای سیمبین 9.4 اومده باشه اما اگه اومده باشه 100% اجرا میکنه!!!
6. در همون حده!(طبق گفته های دوستان در پست های قبلی)
7.الان بگردی 270 هست برو طبقه 5 علاالدین از همه جا بهتره!!!
8.بالا جواب دادم!!!
9.هر چی که بود پرسیدی داداش گلم اما بهترین حسنش قیمتشه!!!
اما اگه بازم سئوالی بود در خدمتم!!!
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم از همه لحاظ 5800!!!البته چون گفتی بدون احتساب قیمت میتونی ان 97 بگیری!!!نقل قول:
گوشی های دیگری از برندهای دیگه هست اما برنامه خور نیستند یا صفحه شان تاچ نیست!!!
مثلا گوشی های سامسونگ گوشی های خوبین اما برنامه خور نیستن!!!
سونی اریکسون هم سری walkman هست اما یا تاچ نیست یا دوربین خوبی نداره!!!
ار لحاظ برنامه باید گوشی با سیستم عامل سیمبین انتخاب کنی که 5800 سیمبینه!!!
نه در مورد دوربین دیجیتال زیاد اطلاعات ندارم شما میتیونی به تاپیک مربوطه مراجعه کنین!!!
سبز باشی...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از اقا رامین
از دوستان دیگر کسی با کیت دو سیم کارته سر و کار داشته؟اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن من شنیدم بستگی به جنس هم داره٫مثلا چینی و ...
اون کیتی که احتیاج به تراش دادن سیم کارت نیست چطور؟ اون هم روی۵۸۰۰ کار میکنه؟و اصلا همچین چیزی هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
نقل قول:حرف پیمان عزیز هم درسته !!!نقل قول:
بله i8910 هم خیلی خوبه و گزینه مناسبه مخصوصا از لحاظ دوربین و برنامه صدا هم که دیگه عالیه اما باید یه خرده زمان بگذره تا به قیمت واقعی خودش برسه!!!
سبز باشین...!!!:10:
توی فلش یه اشتباه ساده باعث به هم ریختن گوشی میشه و کسایی هم بودن که گوشیشون با این کار bye bye کرده باهاشون!!!نقل قول:
انتی ویروس نصب باشه تا همیشه خیالت راحت باشه و هر فایلیو بتونی بگیری!!!
بله اینجا همه بچه ها دارن کار میکنن و کمک میکنن که ما بتونیم خودمون کارای گوشیمونو انجام بدیم!!!
دوستان عزیز محمد رضا و پیماننقل قول:
خیلی ممنون از راهنمائیتون... فکر کنم یک کم صبر کنم قیمت ها بیاد پائین بهتر باشه چون 5800 امروز 310 تومن شده... به نظر شما تا 1 ماه دیگه قیمتا میاد پائین؟؟؟
جناب محمد رضا تا اون جایی که من در مورد i8910 Omnia خوندم تاچ هست... ولی خب با وجود دوربین 8 مگاپیکسلی فاقد زوم اپتیکال و دیجیتال هست... متاسفانه.
ممنون
بله میاد پایین مخصوصا توی ماه رمضون!!!نقل قول:
شرمنده دوست عزیز من اونو با i8510 اشتباه گرفتم اشکال از من بود!مخم هنگید!:31:
آره دست نگه دارین بهتره i8910 هم به قیمتش در حال حاظر نمیارزه و 100% خیلی ارزون میشه!!!
در ضمن اینم برای i8510 گوشی بسیار خوبیه اما تاچ نیست ولی هر کی داشته راضیه دوربینشم خداست سیمبین هم هست :
دوستان ال سی دی گوشی من پیکسل سوزونده(قبلا یه بار عوضش کردم 80$ رفت تو پاچم)کسی میدونه تعمیر میشه همین ال سی دی؟
با تشکر ازهمه که کمک کردننقل قول:
واقعا ضروری هست اگه زودتر کمک کنید ممنون می شم