نقل قول:
بین 200 تا 250 باشه رم ddr3 هم بخوره
هدف فقط اووکلاک آسان و بی دردسر cpu است
Printable View
نقل قول:
بین 200 تا 250 باشه رم ddr3 هم بخوره
هدف فقط اووکلاک آسان و بی دردسر cpu است
3 مدل پیشنهاد میدم تا دوستان هم بررسی کنند.
اما من میگم اگر توانش رو داری مین سومی رو بخر
در مورد مین های evga بهتر است دوستان نظر دهیند.
اما طبق تجربه ام که با این مارک از مین کار نکردم فقط میتونم پیشنهاد بدم.
ASUS - P8P67 PRO
حدود رنج قیمت 265
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EVGA - P67 SLI
حدود رنج قیمت 280
ASRock - Fatal1ty P67 Professional
بالا ایست میکنه اما ارززشو داره که بیشتر هزینه کنی.
ممنون دوستان
راستی ویژ گی به نام EFI (اگر اشتباه نکرده باشم) چیست و در مادر برد به چه دردی میخورد
قیمت این cpu هارو اگه میدونید بنویسید
ممنون همش.ن LGA 1366 هستن
Intel Core i7 - 3.2GHz - 960
Intel Core i7 - 2.80GHz - 930
Intel Core i7 - 3.06GHz - 950
مدل های دیگه ایی اگه خودتون میشناسید که به این سوکت بخوره هم مدلشو هم قیمتش بگید ممنون
بعد یه سوال این سری های LGA1366 قویتر هستن یا 1155 یا 1156 یکم هم در مورد تکنولوژی Sandy Bridge یه توضیح میدید.
بعد این که تو توضیحات یه سری CPU ها نوشته Intel HD Graphics 3000 منظور چی هست؟
350.000Tنقل قول:
305.000Tنقل قول:
320.000Tنقل قول:
Intel Core i7 Extreme Edition 980X - 3.33GHzنقل قول:
Intel Core i7 Extreme Edition 990X - 3.46GHz
Intel Core i7-920 - 2.66 GHz
قیمت:......
دوست عزیز اینجا فقط محل قیمت گرفتن هست.نقل قول:
بهرته در بخش مربوطه تاپیک جدید باز کنید.
نقل قول:
مختصر بگم سندیبریج ها که سوکت 1155 هست خیلی قویتر از مدل سوکت1156 هستو از بعضی سوکت1366 هم بهتره اما در رده قیمت بالا سوکت 1366 بهتره اما گرونه خیلی.
اون intel hd graphics 3000 یهنی سوکت 1155 سندیبریج گرافیک هم داره البته این با گرافیک بازی فرق داره
دوست عزیز بهتر بود بحث رو منتقل میکردید تا بقیه هم بتونن اظهار نظر کنن.
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید.
فقط و فقط قیمت!!!!
باز هم ممنون:40:
صحیحش UEFI هست که یه رابط جدیده که جایگزین بایوس خدابیامرز شده. محیط گرافیکی داره و با موس میشه باهاش کار کرد و خیلی از محدودیت های بایوس به خصوص در زمینه هارد های حجم بالا رو نداره. در زمینه اورکلاک هم بهتر عمل میکنه.نقل قول:
مدل مادربردهایی که این امکان رو دارند رو هم بنوسید عالی میشه.البته با قیمت،لطفاً.نقل قول:
راستش زیاد تو بازار نیستم من ولی میدونم مادربرد های سری Z68 ایسوس این امکان رو دارن. مثلا مادربرد P8Z68-V که قیمیتش حدود 250 هست و P8Z68-V PRO که حدود 310 هست. هر دو هم مادربرد های خیلی خوبی هستند. البته این رو هم بگم که در برخی مدل های ایسوس با وجود استفاده از UEFI از اطلاح BIOS استفاده شده که دلیلش اینه که مصرف کننده ها گیج نشن که به نظر من کار جالبی نکرده.نقل قول:
من فردا می خوام یه سیستم بگیریم. از بین این 2 تا کدوم رو بخرم ASROK FATALITY P67 PERFORMANCE
یا ASROK Z68 PRO 3 هر 2 تا هم قیمتن .
تا 200 تومن چیز بهتری هست؟
من جای شما بودم به سمت چیپست Z68 می رفتم. این چیپ ترکیبی از H67 و P67 هست. هم قابلیت اورکلاک خوبی داره و هم میتونید از گرافیک مجتمع پردازندتون استفاده کنید. در ضمن به لطف امکاناتی مثل Virtu میتونید بین گرافیک پردازنده و کارت گرافیک سویچ کنید. البته نمیدونم مادربرد انتخابی شما Virtu داره یا نه.نقل قول:
خب این چه طوره GIGABYTE Z68AP-D3 خوبه ؟ این قابلیت virtu که میگید به این درد می خوره که وقتی کار سبکتری دارم
از GPU پردازنده استفاده کنم ؟ یه توضیحی بدهید لطفا .
و اینکه این مادر یورد جدیدها UEFI دارند (اولین بار ASUS از این به جا بایوس استفاده کرده بود)؟
و یه سوال در مورد CPU فرق بین CORE i5 2500 k با بدون پسوند k چیه. چقدر ارزش خرید داره ؟ 30 تومن تفاوت دارن.
مرسی از پاسخ.
دوست عزیز اورکلاک میکنید؟نقل قول:
کاربرد را مشخص کنید.
ميخوام مادربرد تا140 تومن amd am3 بخرم بهترين چيه ؟
نقل قول:
فرق درگرافیک مجتمع است
:31:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
سلام عزيز شما كه پست داديد ؟نقل قول:
كسي ميدونه abit in9 32x_max
از كجا ميشه تهيه كرد.من خودم از همين مادربرد استفاده ميكنم ولي شركتي كه ازش خريده بودم الان موجود ندارن
اگه كسي از تهران مغازه اي سراغ داره كه اين مادربردو ميفروشن لطف كنه ادرسشو بگه ممنون ميشم و قيمت.
برا يكي از دوستام ميخوام
اگر منظورت ABIT - INTEL IN9 32X-MAX هست باید بگم که دیگه تولید نمیشه.نقل قول:
قیمتش هم 220.000تومنه.
اگر بودجه دارید من مدل GA-Z68XP-UD4 روتوصیه میکنم که تعادل مناسبی بیت قیمت و امکانات اورکلاک حرفه ای است. قیمتش هم حدود 400 هست. اگر نه میتونید میتونید مدل GA-Z68XP-UD3R هم مدل خیلی خوبیه. استفاده از VIRTU و به طبع استفاده از گرافیک پردازنده مصرف سیستم رو خیلی کاهش میده و اگر کار گرافیکی خیلی خفنی مثل بازی نمیکنید میتونید از این امکان استفاده کنید. کلا کارت گرافیک از قطعات پر مصرف سیستم هست.نقل قول:
نمیدونم کی اول آورد این تکنولوژی رو.
پردازنده های سندی بریج که انتهای اسمش حرف K هست معنیش اینه که ضریب پردازنده برای اورکلاک باز هست و خیلی راحت میشه اون رو اور کرد. اگر مادربرد Z68 یا P67 بر میدارید توصیه میکنم پردازنده های K رو بر دارید. اگر نه میتیونید به مادربرد های سری H67 اکتفا کنید.
در مورد ارزش خرید هم باید بگم خیلی! بازدهی پردازنده های سندی بریج همینجوریش بالا هست دیگه اور شده اش واقعا خوبه ...
شخصا مدل CORE i5 2500K رو خیلی دوست دارم. چون بازدهی بالایی رو با قیمیت خیلی خوب ارائه میده و باید بدونید جز در موارد خیلی حرفه ای بازدهی اون با CORE i7 2600K تفاوت محسوسی نداره و منظورم از حرفه ای کارهایی مثل تدوین فیلم و ساخت انیمشن هست.
سلام اگه میشه قیمت cpu های x6 amd بگید ممنون
نقل قول:
x6 1055t=190
x61075t=210
x61090t=220
x61100t=240
چرا این قدر بالا؟نقل قول:
توی میهن مارکت زده 150 اینا 1055 رو
1045 نیست توی بازار؟
این قیمت ها حد اکثر بودن تو بازار حتما کمتر باید گیرتون بیاد
همچین مدلی 1045 نیست
چرا هستش 1035 و 1045 که فرکانس هستشون پایینترهنقل قول:
توی بازار نیست منظورتون؟
این قیمت های سایت های فروشه دادین؟
سلام..
رم 2 گیگ ddr2 با باس 1066 الان تو بازار چنده ..
و اینکه چه مارکیش خوبه.:46:
..............ویرایش..............
ببخشید من الان به ذهنم رسید گفتم 1 دونه رم 4 گیگ ddr2 بگیرم بهتره تا اینکه 2 تا 2 گیگ..
پولمم 80 تومنه اگر جواب بدید فردا صبح میرم علائدین..مادربردم تا جایی که یادمه تا 16 گیگ رم ساپرت میکنه 4 تا اسلوت داره پس یعنی 4
گیگ رو ساپورت میکنه؟
مادربردم asus p5q se plus
فقط یه چیزی الان رم ddr2 4 گیگ هستش تو علائدین؟؟
سلامنقل قول:
اول اینکه 1066اصلا توی بازار نیست!!!
منم بدجور 2تا2گیگ میخوام.ولی بازار رو زیررو کردم نبود.
بهتره که دوتا2گیگ بندازی تا از امکان دوکاناله هم بهره ببری.
در ضمن اگه یه موقه توی تهران پیدا کردی حتما حتما حتما P.Mبزن . چون منم دو تا میخوام:10:
سلام
دوستام مموری 1333 که هت سینک داشته باشه سری معمولی چی بگیرم و قیمتش رو هم لطف کنید .
مثلا kingmax ها خوبه اما هت سینک نداره . حالا من حاضرم 2 تومن هم رو هر ماژول بدم اما سینک داشته باشه .
ممنون
شما میتونی Patriot یا Elixir بگیری که قیمتشون هم با باس 1333 هر مازول 2 گیگ حدود 20 تومنه.نقل قول:
سلامنقل قول:
جناب میخام حتما رمها هت سینک داشته باشه .
این رمهای Elixir کیفیت و سازگاری با مادربردها رو داره ؟ مشکلی نداره کلا ؟
نقل قول:
بله
من ندیدم جایی داشته باشه
بله.تو بازار کمتر گیرتون میاد
سلام
دوستان كسي نميدونه اين مادربورد Muximus IV Gene-Z تو بازار موجود هست يا نه ؟
اگه هست قيمتش چنده ؟
و همينطور مادربورد ASUS Crosshair V Formula چه قيمته ؟
من دو تا 2 گیگ کینگ مکس دارمنقل قول:
اگه خواستی بگو میفروشم
داداش قیمت رو بگی خوب میشه:40:نقل قول:
دانشجویی حساب کن:31:
منتظر P.Mشما حستم:10:
سلام
لطفا قیمت اینها را در بازار تهران بدید. می خواهم تفاوتش را با اصفهان بدونم. اگر زیاد هست از تهران بخرم.
فقط خواهشا درست قیمت روز بدهید.
ASUS M4A88TD-V EVO USB3
GIGABYTE GA-880GM-USB3
RAM 2GB 1333 Kingmax
CPU AMD Phenome 955
سلام دوستان
قصد خريد رم براي دو كاناله كردن (dual channel) دارم ، رم فعلي مارك kingmax با مشخصات :
ddr2 -800
2gb
cl5
به نظر شما با توجه به گذشت 30 ماه استفاده ، اين مدل رم گير مياد يا اينكه دو تا رم جديد 2 گيك بخرم ( جمعا 4 گيك ) ظاهرا كينگ مكس تو بازار كمتر پيدا ميشه اما رم خوبي است ، چه مارك رم پيشنهاد ميديد با كيفيت و با دوام و قيمت مناسب ؟ ( با مادربرد همخواني داشته باشد)
در ضمن مشخصات مادربرد گيگا بايت مدل p31-es3g
cpu intel e5200 dual-core fsb 800
دوستان بنظرتون کدوم مادربرد زیر از همه بهتره با توجه ب امکانات و کیفیت
ASUS - M4A89GTD PRO/USB3
M5A88-M
M5A88-V EVO
msi 890FXA-GD70
990FXA-GD65
خیلی ممنون اگر جوابم رو بدین
سلامنقل قول:
بهترین کار خرید 2تا 2گیگ هست.
دوست گلم کابرد و سقف بودجه رو مشخص کن تا بشه مدلهای دیگه ای معرفی کرد.نقل قول:
نظر من:
ASUS - M4A89GTD PRO/USB3
قیمتش مهم نیست فقط بین اینها باشهنقل قول:
M4A89GTD PRO/USB3 برتریش نسبت ب بقیه چیه ؟
ASUS M5A88-V EVO چطوره؟