از دوستان اینجا کسی ProBook 4520s داره؟ هر کی داره لطف کنه بگه، من چند تا سؤال دارم.
ممنون. :11:
Printable View
از دوستان اینجا کسی ProBook 4520s داره؟ هر کی داره لطف کنه بگه، من چند تا سؤال دارم.
لب تاب خوبیه ولی یکمی لرزش در جلوی صفحه کیبورد داره و جای دست هم روی صفحه میمونه .نقل قول:
ممنون دوست عزیز، لطف کردید. فقط من جمله بالا رو نفهمیدم، اگر امکانش هست لطف بفرمایید توضیح بدید.نقل قول:
راستی شما 4520s دارید؟
دوستان نظرشون در مورد این مدل چیه ؟
HP Envy 15-1104tx
پایین صفحه کلید قسمت تاچ پد لرزش داره . البته بیشتر مواقع کار کردن سی دی رامنقل قول:
سلام
من میخواستم لپ تاپ اچ پی مدل3141tx بگیرم ولی یه سری مطالب اینجا دیدم کمی مردد شدم
از اساتید محترم لطفا کمک کنید
ممنون احسان جان. شما این مدل رو دارید؟نقل قول:
باتریش چطوریه؟ باتری خیلی برام مهمه.
مثل بقیه 6 سلولی هست .1 ساعت تا دوساعت جواب میده .بستگی به برنامه اجرایی داره .نقل قول:
من قصد خريد همين لپ تاپ 4520s رو دارم. واقعاً فقط 1 تا 2 ساعت جواب ميده ؟؟؟نقل قول:
با کانفیگ های پایین بیشتر جواب میده.نقل قول:
تقريبا 2 ساعت .براي بازي سنگين 1 ساعته ولي با سرعت مناسب اجرا ميکنه با توجه به اينکه گرافيکش 512 هست .
سلام رفقا
یه لپ تاپ میخواستم با کانفیگ خوب و کارت گرافیک بالا زیر 1900000 ولی
یکی از دوستان من رو برای خرید مدل hp envy 15 1104tx مردد کرده . و تنها بحثی که راجع به این لپ تاپ مونده بحث گرمایشیش و داغ کردنها هستش . اطلاعاتی در این زمینه ندارم که این لپ تاپ سیستم کولینگش به چه صورته
لطفا اگر کسی از این مدل داره و یا از دوستانش داره من رو راهنمایی کنه ممنون میشم . روزانه بالغ بر 12 سات و گاهس اوقات بیشتر دستگاه رو روشن میزارم و رندر گیری زیاد هم ندارم و از گرافیک بیشتر رو بازی ها کار میکشم
گرمایشیش به چه صورته؟
نسبت به سونی سری f در این مورد تفاوتی دارن با هم؟
به نظر من در خرید hp envy 15 1104tx شک نکن فوق العاده است
ممنون از پاسختون حسن اقای عزیز
یه بنده خدایی از بچه های همین انجمن که همین مدل hp envy 15 1104tx رو داره میگفت روزانه 12 ساعت از دستگاه کار میکشه و روزانه 3 یا 4 بار رندر گیری انجام میده که میگفت دمای دستگاه به 90 تا 95 هم رسونده ولی چون سیستم کولینگ عالی داره دما رو به 80 تا 85 در اون زمان کاهش میده و ثابت نگه میداره
در کل ازش زاضی هستش
اما سوال من اینه که دمای 80 تا 85 برای دستگاه با این میزان کارکرد 3 بار رندر گیری در روز و کار کشیدن از گرافیک و cpu میتونه عادی باشه یا نه؟!!!!!
و یه سوال دیگه:دی
کارت گرافیک ati 5830 قویتره یا geforce 435m ?
با درود
دوستانی که 4520 دارن لطف کنن بگن چه جور لپ تاپی هست
ازش راضین
بچه ها تو سایت HP استرالیا واسه envy 15-1104tx زده گرافیک 4830 ولی
1104tx هایی که تو ایران هست گرافیکشون 5830 هست
من که یکم به شک افتادم که نکنه یه وقت اینایی که تو ایران هست کاستوم شده باشه یا ریفر باشه:41:
سلام من میخوام لپتاپ hp g61 cori5 رو میگیرم (اسم کاملشو بهم نگفتن) چطور لپتاپیه؟
مشخصات:
cpu: core i5 دقیقا یادم نیست چه مدلی بود!
vga:ati hd5470
قیمتش هم 880 بود
چجور لپتاپیه؟
از دوستان کسی نیست جواب بده :41:نقل قول:
رفقا ؟
گرافیک quadro 3100 قویتره یا ati 5830?
ati 5830 قوي تره؛نقل قول:
مي توني از اينجا ببيني:
Laptop Video Graphics Cards - Benchmark List
ATI Mobility Radeon HD 5830 رتبه ش 50 و NVIDIA Quadro NVS 3100M هم 153...کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
با سلام خدمت دوستان، لطفا در مورد مدل HP ProBook 4520s بيشتر توضيح دهيد.
من از اين مدل خوشم اومده با كانفيگ core i5 , RAM 4 G, H.D.D 500, VGA 330M كه آخرين قيمت من 800 هزار تومن هستش.
لطفا اين مدل رو با ACER 5742G و Dell Inspiron n5010 مقايسه كنيد، و اينكه با اين قيمت آيا اين مدل خوبه يا بهتر از اين هم ميشه پيدا كرد. اگر امكناش هست يك تاپيك رو به بررسي تخصصي اين مدل اختصاص دهيد.
با تشكر
hp pavilion dv6-3190
این مدل خوبه آیا ارزش خریدن داره وتاریخ ساختش کییه؟
سلام. مدل خوبيه اگه نياز داري برات تامين ميكنم با قيمت كمتر از اين
اما پيشنهاد ميكنم سمت دل بري اون بهتره
مدل خوبيه از همه لحاظ و ميتونه كار شما را راه بيندازه اگه خواستي شايد بتونم زير قيمت بازار بهت بدم
سلام
می خواستم ببینم نظر دوستان مشاور درباره hp tablet tm2 با مشخصات زیر چیه؟
core i5- 1.2 GHz
graphic ati 5450
ram 6 gb
1.450.000 قیمت
1-آیا درست که سری های custom عمر چندانی ندارند؟
2-قدرت touch این تبلت ها چه طوره؟
3-آیا برای کاربری یک دانشجو و گاهی هم برای بازی کردن مناسبه؟
4-وضعیت گرافیکش چه طوره؟
5-در آخر با این قیمت آیا ارزش خریدن داره؟
با تشکر
نه درست نیستنقل قول:
قوقش2ساعت
کسی 4520 داره ؟ ازش راضیه ؟
من موندم 4520 بگیرم یا 5742 ایسر
ولی از لحاظ دیزاین 4520 خیلی سره
میشه کانفیگ هایی که میگی زیر قیمت بازار میدی مدل hp 4520 را بگی با قیمت ممنوننقل قول:
با سلام خدمت دوستان .
آيا مدلي از HP سراغ دارين كه با اين كانفيگي كه من مدنظرم هست باشه ؟
Cpu : Core i7
Ram : 6 Gig
صفحه نمايش هم زير 15 اينچ باشه .
لطفا راهنمايي كنين . ممنون
salam .nemidonam chera webcam 3052nr kar nemikoneh
4520 از لحاظ LCD و کیبرد خیلی سرهنقل قول:
اگه کار سنگین نکشی ازش خوبه
HP از لحاظ گارانتی مشکل داره
چرا تب لت ؟؟؟؟نقل قول:
نه CPU قوی داره نه VGA
قیمت هم بهت خیلی بالا گفته
من 4 روزه که 4520 خریدم فعلا که خیلی راضیم.من روی داغ کردن hp خیلی شک داشتم ولی مال من 10 ساعت هم باهاش کار میکنم داغ نمیکنهنقل قول:
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش چطوره ؟نقل قول:
صدای فنش چی کمه یا زیاده ؟ و در موقع خرید چه مواردی را چک کردین مثلا برای اطمینان از اینکه ریفر نباشه چه چیزی را چک کردین .
کلا خوشحال میشم تجربیاتتون را قرار بدین
سلام.
من یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم اما این hp support assi... آپدیت ها رو بم نمیگه. مثلا نمیگه بیا بایوس رو اپدیت کن. در صورتی که براش آپدیت اومده.
وی پی ان هم میزنم اما بزم چیزی نمیگه . فقط یه درایور صدا و تصویر اپدیت کرد برام. کسی هست که بدونه چشه؟
HP DV6 3173
i7-720QM-2.8
4GB RAM 1333
VGA=ATI 5650
15.6 LED
battery 6 CELL
بچه ها ممنون میشم کسی در مورد این من رو کمی راهنمایی کنه tnx
قیمتی هم که من دارم 1150
به نظر من که خیلی خوبه ، قیمتش هم مناسبهنقل قول:
من جای تو بودم میگرفتمش
با سلام
آیا تو لپ تاپ های اچ پی مدلی رو سراغ دارین که 14 اینچ باشه و سبک باشه و شارژ خیلی خوبی نگه داره ؟:20:
:31:نقل قول:
همین چون قیمتش مناسبه من یه خورده تو شک افتادم یه ویژگی دیگه خوبش هم اینه که دو تا جای رم داره ولی فقط یک رم 4 گیگ داره یعنی خیلی راحت میشه یه رم دو گیگ یا 4 گیگ اضافه کرد ولی خب کلا نسبت به مشخصاتی که داره قیمتش به نظرم پایینه بره همین اینجا سوالم رو مطرح کردم که پشیمون نشم بعد از خرید :46: