صدای Cowon تو حالت فلت بده .نقل قول:
Printable View
صدای Cowon تو حالت فلت بده .نقل قول:
مدل ـش چیه ؟نقل قول:
^^^^
J3 رو میگه
T9 خوبه ؟ شما داریش ؟ ازش راضی هستی؟نقل قول:
ندارم ولی استفاده کردم ریکردرش خوبه شما با این بودجه میتونی E300 هم بخری لیست قیمت پلیر ها تو تاپیک قیمت هست.نقل قول:
کلا کیفیت ضبط پلیر های کره ایی خوب هست.
پخش t9 چطوره؟ آوسان رایان فروشگاهش کجاست ؟
آمار فروشش توی جهان طوره؟
نظرتون راجع به m 100 کرییتیو چطوره؟
سلام...بهترین پلیری که میشه تا 200 تومن خرید چیه !؟
میخوام اندازه ی بسیار کوچیکی داشته باشه !
به ترتیب قیمتنقل قول:
iriver e300 8gig
iriver s100 8gig
samsung yp-q3 8gig
sony nwz-e464
cowon i9 8gig
cowon c2 8gig
کوچیک:
creative m300 8gig
خوب...از سایزش گذشتم :دی
بین COWON j3 و sony walkman nwz - a865 کدوم بهتره ؟ بهتر از اینا هم هست ؟! (البته توی رنج قیمت خودشون ! ) تا طرفای 300 تومن
کسی جوابگوی ما نیست ؟
کوون تو ایران موجوده دومی رو باید سفارش بدی برات بیارن.نقل قول:
سونی خیلی جدید تره.بلوتوث داره.باتری لایف ضعیف تر و مموری نمیخوره
به نظرم اونقدر ارزشمند نیست که از کوون بگذری کلی هزینه بدب اونو برات بیارن.
سلام دوستان من یه رکوردر میخام که سر کلاس صحبتای استاد رو ظبط کنم شما چی پیشنهاد میکنید که برا این کار مفید باشه
الان D3 کوون چنده تو بازار؟ بعدش اینکه آیا سیستم عاملش قابل ارتقاء هست و کلا به نظر دوستان این پلیر چطوری هست؟ در چه حدی هست؟
پخش t9 چطوره؟ آوسان رایان فروشگاهش کجاست ؟
آمار فروشش توی جهان طوره؟
نظرتون راجع به m 100 کرییتیو چطوره؟
کلا creative بگیرم یا iriver ؟
من سانسا کلیپ + می خوام . جایی میشناسید که بفروشه ؟
کل تهرانو گشتم دریغ از یه سانسا!:41:نقل قول:
نقل قول:
انگار اينجا كسي نيس جواب ما رو بده !؟!؟
امروز سونی nwz-b162f دو گیگ رو ۶۸ گرفتم. irveri t9 2 gig هم ۶۷ بود. کیفیت بسته بندی iriver که بهتر بود. این چرخک سونی یک جوریه . احساس میکنم هر آن ممکنه خراب بشه. گارانتی ۱۸ ماهه. صداش خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه MP3 پلیر خوب با صدای با کیفیت میخوام.چی پیشنهاد میکنید؟ البته ارزون باشه. قیمت تا 30 تومان:31:
سلام
دوستان من میخوام یه MP3 PLAYER بگیرم در حدود 100 تومن ضمنا میخوام که قابلیت پخش بدون هدفون رو هم داشته باشه اگه کمتر هم بود چه
بهتر ، لطفا بهترین توی این محدوده قیمت چیه ، با تشکر از دوستان
برا ie8 کسی پیشنهاد پلایر نداره ؟ بهترین کیفیت رو ازش بگیرم
سلام
من یه ریکوردر نیاز دارم که بتونم میکروفن بش وصل کنم
یعنی اگه لازم بشه بتونم به سیستم صوتی وصلش کنم و مراسم هامو باش ضبط کنم
یعنی سوکت ریکوردر داشته باشه
مثل لپ تاپ
دوستان عجله دارم
ممنون میشم برای جواب دادن به من شتاب کنید
ممنونم.....
من امروز به وضوح درک کردم خروجی یک پلیر علاوه بر پلیر به هدفون هم بستگی داره ! یعنی 50/50 هست یک جورایی !
اما چیزی که واسه من مهمه تو پلیر اینه که بتونه همه صداها رو بخوبی پخش کنه ! زیر و بم رو بخوبی ! خودش صدا رو بم نکنه یا ... تحویلت بده !
خوب نظرم همونطور که دوستان گفتن یکی روی iriver t9 هست واسه رنج 60ت !
حالا واسه رنج 100 و همینطور رنج 130-150 چی پیشنهاد میدین ؟
ممنون
سلام. یکی. از دوستانم یک آیپاد کلاسیک 60 گیگ که سال2006 خریده و ازش استفاده نکرده رو می خواد بفروشه. می خواهم بدونم آیا بعد این مدت باتری دستگاه می تونه سالم بمونه و این دستگاه چقدر ارزش خرید داره? با چه حدود قیمتی?
Sent from my Xoom using Tapatalk
کاش اینجا هم به انداز بحث هدفون فعال بود...:41:نقل قول:
تا اونجا که یادمه باطری آیپاد بنابر گفتۀ بعضی منابع 3 سال عمر مفیدشه؛ به هر حال احتمال خیلی زیاد یا الأن یا 6 ماه بعد نیاز به تعویض باطری داری.نقل قول:
من بجات بودم، نمی خریدم
هرچند وقتی میگی ارزش داره یا نه؛ باید قیمتش رو هم بگی و بدونی قیمت باطریش الأن تو بازار چنده و یا اصلاً گیر میاد.
ولی به هرحال، اگر جایی رو میشناسی که باطری آیپاد کلاسیک داشته باشه، بازم میشه بیشتر روش فکر کرد.
اصرار خاصی که نداری برای خریدش؟ (آخه بعضی ها می گن آیپاد کلاسیک های قدیمی بهترین کیفیت صدا رو دارن و از اینجور حرفها و بعضی های دیگه هم می گن که اونها درست نمی گن.)
سلام من میخوااستم irriver t9 2g بخرم
رفتم پایتخت ولی نداشت!
از کجا میتونم بخرمش.قیمتش دقیقا چنده؟
آدرس رو بهم پیغام خصوصی بزنین بهتره
قیمتش رو که میدونم 85000 تومانه.نقل قول:
والا من از وقتی sensation xe رو گرفتم و با ie8 کانکتش کردم ipod و j3 رو گذاشتم کنار.نقل قول:
با سلام و عرض ادب به بچهای گل p30world....
چند وقت پیش داداشم cowon i9 گرفت البته به اصرار من ....
اما از بلندی صداش راضی نیست,راستم میگه چون خودم irivre30باipodshuffle که دارم صداشون از i9 خیلی بیشتر ....
البته کیفیت صدایi9 به نظرم زیاده(به خاطر تنظیمات زیاد)...
راه حلی داره که صداش زیاد بشه مثلا از طریق فایرم ور, چون از طریق تنظیماتش که نشد زیاد کاری کرد....
ممنون میشم اگه آبروم بخرین...
نقل قول:
منم i9 رو دارم صدای زیادی نداره ولی افکت های خوبی رو صدا میتونی بیاری !فریم ویر آخرش هم 1.4 هست !شدیدا منتظرم براش راکباکس بیادشاید اونجوری بتونم صدای بهتری ازش بگیرم
کسی میتونه برام آماره سانسا رو در بیاره کجا میفروشن خیلی کم شده !
من یه j3 دارم که اوایل که گرفتمش اکولایزر رو زیاد می کردم صدا خیلی بلند میشد ولی متاسفانه کیفیتش بهم میریخت و بلندی صدا رو ساپورت نمیکرد ولی بعد از گذشت حدودا 2 -3 ماه بعد انگار قدرتش زیاد شد حالا از چی بود نمیدونم فکر کنم اینا یه مدتی باید کار کنند تا آبندی بشن الان صداش با آیپادم برابری میکنه.البته آخرین فریمورهاش رو هم نصب میکردم.نقل قول:
ممنون از نظرت....با این حساب به غیر از تنظیمات افکت کار خاصی برای افزایش صداش نمیشه کرد.
با اجازتون همین سوالو تو بخش Cowon iAudio هم مطرح میکنم چون خودم قصد خرید j3 دارم میخواستم بدونم فرقی بین صدای j3 با i9 هست.
راستی تو این انجمن چطور میشه ازیه پست تشکر کرد,هرچی دنبالش گشتم پیدا نشد ناقلا...فکر کنم مشکل از browser چون نقل قولم غیر فعال....
ببین برای مقایسه ولوم اصلا چیزی رو با آیپاد مقایسه نکن ولی میدونی که تنظیمات صوتی نداره البته من رو تاچش چندتا نرم افزار تنظیم اکولایزر نصب کردم که البته خیلی هم تعریفی نداره ولی خوب بد نیست اگه واقا دنبال کیفیت وولوم زیاد هستی باید رو هدفون کار کنی در غیر اینصورت فقط آیپاد اونم تاچش تا اگه خواستی روش نرم افزار تنظیمات صوتی رو بتونی نصب کنی باید استفاده کنی من به شخصه پخش j3 رو نمیپسندم.
سلام دوستان
یه دوستی دارم که میخواید یه mp3 player بخره. واسش مهمه که شارژ خوب نگه داره چون مسافرت زیاد میکنه تو مسافرت آهنگ گوش میده.
فاکتورهای دیگه هم مثل کیفیت صدا،بلندی صدا، کیفیت ساخت دستگاه، مارک خوب و معتبر هم مهمه. فضای زیادی هم نیاز نداره در حد 2gb هم کارشو راه میندازه.
پیشنهادتون چیه؟
ویرایش: تو تهران نمیدونم کجا میشه این چیزا رو خرید. پایتخت شاید برم ولی اگه جایی میشناسین که کارش این باشه(mp3 player فروش!) بهم معرفی کنین ممنون میشم. اگه هم اینجا نمیتونین بگین پ.خ. بدین. مرسی
شما باید بودجه تو مشخص کنیدنقل قول:
iriver e40 حدود 50 ساعت
sony nwz-e464 حدود 50 ساعت
samsung yp-q3 حدود 45 ساعت
ممنون دوست عزیز بابت جوابنقل قول:
ولی اونقدرها هم زیاد شارژ نیاز نداره! در حد ۱۰- ۱۵ (در عمل) ساعت کافیه...
اگه قیمتش زیر ۱۰۰تومن باشه بهتره. هرچی کمتر بهتر! :D
iriver e40 براتون مناسبه.حدود130 تومن 8 گیگش هست 4 گیگ باید 115 تومن باشه.اگر تاکید به ارزون تر بودن هست iriver t9 20 ساعت نگه میداره 4رگیگ 100 تومن.نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد Cowon C2 چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه Mp3 Player زیر 150 تومن بهم معرفی کنید.
قیافش مهم نیست/ صفحه نمایش مهم نیست داشته باشه یا نه/ حجمش مهم نیست/ ضبط کردنش مهم نیست/ و ... مهم نیست. اما هدفونش حتما In Ear باشه.
فقط صداش به اندازه ی Nokia E72 باشه. (از خصوصیات صدای این گوشی اینه که بیس قوی و شفاف و ترسناکی داره. Earphone خودش هم اینه Nokia WH-205 )
یه مدلیSony داره به اسم NWZ-A726 که In Ear داره. حالا این مدل مهم نیست. به نظر شما میشه In-Ear Headphones رو جدا بخرم مثلا 20 تومن و بعد 130 تومن رو بزارم روی خود دستگاه؟ جواب میده؟