یک سوال دیگه همه داشتم !!!
اگه میشه واژه KDE رو به طور ساده توضیح بدید .
بعضی از توزیع های لینوکس که دیدم دارای 2 حالت بودند ، مثلا لینوکس Mint دارای 2 حالت Linux Mint 7 و Linux Mint 7 KDE بود . در
این باره هم توضیح بدید .
با تشکر
Printable View
یک سوال دیگه همه داشتم !!!
اگه میشه واژه KDE رو به طور ساده توضیح بدید .
بعضی از توزیع های لینوکس که دیدم دارای 2 حالت بودند ، مثلا لینوکس Mint دارای 2 حالت Linux Mint 7 و Linux Mint 7 KDE بود . در
این باره هم توضیح بدید .
با تشکر
خوب میتونید از فروشگاه های لینوکس خریداری کنید یا بخش دریافت رایگان سی دی در ubunto-ir.org یا نهایتا دریافت دیسک های رایگان که کنونیکال ارسال میکنه(البته بهترین و سریعترینش همون مورد اول هست)نقل قول:
نقل قول:برای ایمیج های مخصوص سی دی چون معمولا بیشتر از یک میزکار دراون ها قرار نداره هر کدام از این ایمیج ها یکی از میزکارهارو داره مثلا میزکار پیشفرض این توزیع گنوم هست و Linux Mint 7 میشه مینت با میزکار گنوم و دیگری هم با کی دی ایکد:http://fa.wikipedia.org/wiki/KDE
چیکار کنم که هر وقت سیستم بالا میاد درایوها مونت شده باشن و نیاز نباشه روشون کلیک کنم تا مونت بشن
اگر موقع نصب به طور دستی برای پارتیشن ها mount point تعیین کنید , پارتیشن ها به طور خودکار mount میشن ...نقل قول:
برای پارتیشن های NTFS
---
فرض میکنیم dev/hda1/ مسیر پارتیشن ویندوزی است.(NTFS)
مسیر پوشه mount محلی : media/windows/ است.
در ترمینال تایپ کنید: (البته باید کاربر ریشه باشید)
در فایل باز شده این فرمان را اضافه کنید:کد:# mkdir /media/windows
# cp /etc/fstab /etc/fstab_backup
# gedit /etc/fstab
برای پارتیشن های FATکد:/dev/hda1 /media/windows vfat utf8,umask=0222 0 0
---
مراحل اول را تکرار کرده در فایل باز شده فرمان زیر را اضافه می کنید:
منبع راهنمای Parsixکد:/dev/hda1 /media/windows vfat utf8,umask=000 0 0
سلام
چطور میتونم su رو فعال کنم؟
منظورتون از فعال کردن su چی هست؟نقل قول:
su خودش یک کامند هست برای دسترسی به سطح کاربر ریشه.
من از کاربران فدورا هستم که اومدم تو اوبونتونقل قول:
تو فدورا وقتیsu میزدم پسورد روت رو میخواست و با روت وارد میشد
اینجا کار نمی کنه
یه سرچ زدم فهمیدم تو اوبونتو 9.4 غیرفعاله
حالا چطور میشه فعالش کرد؟
توی اوبونتو، پسورد root بطور پیشفرض بصورت تصادفی تنظیم شده! پس با su نمیتونید لاگین کنید. بلکه با دستور sudo -i و با وارد کردن پسورد خودتون(نه پسورد root) میتونید به حساب root لاگین کنید(یا بدون لاگین، قبل از هر دستوری که لازم باشه کلمهٔ sudo رو بیارید مثلا sudo apt-get update)نقل قول:
بعد از ورود به حساب root ، میتونید با دستور passwd پسورد روت که به چیزی که خودتون میدونید تغییر بدید(مستقیم با دستور sudo passwd root هم میشه این کارو کرد). از این به بعد با دستور su هم میتونید به حساب روت وارد بشید، اما با پسورد root (نه پسورد یوزر خودتون)
سلام عزیزان . یه سوال داشتم : در صورتی که پسورد ورود به ابونتو رو فراموش کنیم آیا راهی برای ورود به اون وجود داره ؟
باز هم تاکید بر جستجو هست، چون قبلا بحث شده :46:نقل قول:
با این حال چون مطرح کردید:
1. سیستم رو روشن کنید.
2. در منوی گراب ESC رو بزنید.
3. کلید e رو برای ورود به حالت ویرایش بزنید.
4. خطی رو که با کلمه ی kernel شروع می شه پیدا کنید.
5. به آخر خط برید و این متن رو اضافه کنید : rw init=/bin/bash
6. دکمه ی enter را برای تایید بزنید و بعد هم دکمه ی b رو برای بوت شدن سیستم.
شما وارد یک ترمینال خواهید شد، در اونجا با استفاده از دستور passwd پسورد جدید رو وارد کنید و سیستمتون رو ریستارت کنید و حالا با پسورد جدید وارد بشید.
موفق باشید.
سلام.
بچه ها من این پک کوانتوم رو خریدم . توش یه لینوکس اوبونتو ورژن 9.04 هست.
حالا میخوام اینو از روی فلش مموری رانش کنم.
چه فایلایی رو باید کپی کنم.؟؟
چجوری بوتیبلش کنم که لینوکس بیاد بالا؟
اصلا روی فلش مموری 4 گیگ جواب میده یا نه؟؟
نرم افزاری آموزشی چیزی اگه دارین ممنون میشم.
شرمندم که 2 باره پست دادم . نمیدونستم چی باید سرچ کنم.
سلام
من هرچی سرچ کردم پیدا نکردم.
از کجا بفهمیم که چقدر به اینترنت متصل شدیم از طریق pppconfig?
ابونتو 9.4
من ایمیج اوبونتوی نسخه مخصوص نت بوک را دانلود کرد
ubuntu-9.04-netbook-remix-i386.img
با نرو و کلون این ایمیج را رایت میکنم اما دیویدی رایت شده غیرقابل خواندن می شود.اول فکر کردم ایراد در فایل دانلود شده است اما حتی با خرید دیویدی ایمیج هم همان مشکل تکرار شد!
آیا برای رایت اینطور ایمیج ها از نرم افزار خاصی استفاده می شه که هم درست راست شه و هم بوتیبل باشند؟
اول باید یک فایل ایمیج با پسوند iso از اوبونتو ۹.۰۴ یا هر توزیع دیگه ای که مد نظرتون هست داشته باشید. با کمک نرم افزارهایی همچون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید یک ایمیج از سی دی اوبونتو تهیه کنید. در نهایت با کمک نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید به راحتی یک نسخه ی قابل بوت و Live از اوبونتو رو بروی فلش مموری بسازید !نقل قول:
برای نصب UNetbootin در اوبونتو ۹.۰۴ از این مخزن استفاده کنید:
** یک راه برای اضافه کردن مخزن در اوبونتو این هست که دستور زیر رو اجرا کنید و در انتهای فایل باز شده خط بالا رو کپی کنید و سپس فایل رو ذخیره کرده و ببندید.کد:deb http://ppa.launchpad.net/gezakovacs/ppa/ubuntu jaunty main
** راه دوم برای اضافه کردن مخزن در اوبونتو از طریق مسیر و کلیک بروی Add و کپی کردن خط مربوط به مخزن هست.کد:sudo gedit /etc/apt/sources.list
کد:System > Administration > Software Sources > Third-Party Software
با اجرای دستور زیر نیز کلید مخزن را اضافه کنید:
و سپس با اجرای دستور زیر لیست مخازن رو بروز کرده و برنامه را نصب کنید:کد:sudo apt-key adv --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv-keys FC91AE7E
کد:sudo apt-get update && sudo apt-get install unetbootin
از اونجایی که این نسخه مخصوص نت بوک (netbook) هست و تا اونجایی که میدونم اکثر نت بوک ها سی دی رام ندارن , باید این نسخه رو بروی فلش مموری نصب کنید و از طریق usb بوت کنید تا بتونید بروی نت بوک نصبش کنید. این فایلی که دانلود کردید مخصوص فلش هست:نقل قول:
کد:http://help.ubuntu.com/community/Installation/FromImgFiles
لینک های زیر رو هم ببینید:
کد:http://www.pendrivelinux.com/usb-ubuntu-netbook-remix-install/
http://www.jpierre.com/2009/04/installing-ubuntu-netbook-remix-904-jaunty-jackelope-on-eee-pc-the-howto-guide/
Ubuntu: Free software update
کد:http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8327082.stm
gwenview تو سیستم من مشکل داره.اصلا نمی تونم باهاش عکس ها رو نگاه کنم،تا باز میشه زود بسته میشه!
چطور میشه درستش کرد؟
Kubuntu 9.04
KDE 4.3.2
سلامنقل قول:
متاسفانه قیلتره!!! :exclamati
gwenview رو از ترمینال اجرا کن و بعد از بسته شدن خروجی ترمینال رو اینجا بذار ...نقل قول:
یه مشکل دیگه اینکه konqueror نمیتونه سایت یاهو وب مسنجر رو باز کنه با اینکه فلش نصبه.indentification هم روی فایرفاکس ست شده.نقل قول:
"/usr/bin/gwenview(3540)" Error in thread 140609057900880 : "Unsupported operation (2)": "Invalid model"
"/usr/bin/gwenview(3540)" Error in thread 140609057900880 : "Unsupported operation (2)": "Invalid model"
gwenview: symbol lookup error: /usr/lib/libnepomuk.so.4: undefined symbol: _ZN7Soprano4NodeC1ERKNS_12LiteralValueE
ممنون از پاسختون
در مورد مشکل اول شاید با ساختن یک user جدید در سیستم یا پاک کردن تنظیمات kde ( حذف فولدر مخفی kde در پوشه خانگی ) مشکل حل بشه ...نقل قول:
در مورد مشکل دوم هم پیشنهاد می کنم از یک مرورگر دیگه همچون فایرفاکس استفاده کنید.
مرسی از توجهتون.
اما با یکی دو تا سرچ دقیق و با کمک این پیج:
تونستم مشکل رو ریشه یابی کنم.با نصب پکیج soprano-backend-sesame که پکیج nepomuk بهش وابستست -و gwenview هم به این آخری نیاز داره- مشکل من حل شد.کد:http://forum.kde.org/viewtopic.php?f=22&t=62194&start=0
سلام دوستان من تازه لينوكس ريختم و براي دانلود آفلاين لازم دارم ولي نميدونم هر برنامه رو ميخام اجرا كنم اين ارور رو ميده خواهش ميكنم كمكم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان اوبونتو ۸.۰۴ دارم و روی کامپیوترم به خوبی اجرا میشه.
سیستم من ۲۵۶ مگ رم داره و CPU اش هم ۲.۴ تک هسته ای هست.
می خواستم بدونم نسخه ۹.۱۰ کوبونتو روی کامپیوترم اجرا میشه یانه؟
سلامنقل قول:
برای نصب اوبونتو ۹٫۱۰
- حداقل 256 MB رم نیاز دارید. (اما برای نصب بطور استاندارد به 384MB نیاز هست!)
- برای نصب به ۳ گیگ فضای خالی هارد نیاز دارید.
- CPU شما هم به نظر نمی یاد مشکلی داشته باشه.
موفق باشید.
دوستان درايور ديال آپ براي كرنل 2.6.31 در ubuntu 9.10 رو از كجا ميتونم بگيرم ؟؟؟؟سايت linuxant هم تا كرنل 2.6.28 رو بيشتر نذاشته.
سلام
من یه مکشل خیلی مزخرف اما ساده!!! دارم، اونم اینکه توی Windows می تونم فولدر Share رو توی Ubuntu ببینم اما از طریق Ubuntu نمی تونم وارد Windows یا همون فولدر اشتراکی بشم، توی Network اسم سیستم Windows رو می بینم اما وقتی کلیک می کنم رمز عبور می خواد، تا ایجا درسته، اما نام کاربری و رمز رو قبول نمی کنه و همش صفحه کلمه عبور تکرار میشه، رمز رو با یه ویندوز دیگه چک کردم، از طریق همون رمز ویندوز با ویندوز ارتباط برقرار میکنه اما Ubuntu نه؟ حالا می گید چی کار کنم؟ در ضمن این Domain دیگه چیه؟ (می دونم چیه اما منظورم اینه که تو ارتباط ویندوز با ویندوز همچین چیزی نمیاد)
در ضمن من از Samba و Ubuntu 9.10 Netbook Remix استفاده می کنم
سلام
من یه مشکل اساسی به اوبونتو پیدا کردم. وقتی می خوام از اول نصبش کنم میبینم تمام هاردم رو مثل یه هارد پارتیشن نشده میشناسه با برنامه gparted هم که می رم میبیم همینطوره انگار هاردم و پارتیشن بندی نکردم. ولی تو لینوکس و ویندوز تمام پارتیشن ها رو کامل و بدون مشکل میشناسه. باید چی کار کنم.
برنامه ای هست که بدون از دست دادن اطلاعات هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنم؟؟
خواهش می کنم کمک کنید.
تا اونجایی که میدونم این مشکل زمانی پیش میاد که ساختار پارتیشن های شما مشکل داشته باشه. سعی کنید با یه برنامه در ویندوز پارتیشن هاتون رو به طور کامل اسکن کنید تا مشکلات احتمالی برطرف بشه.نقل قول:
من فکر می کنم باید مراحلی رو که در لینک زیر (قسمت Setting Up Access Control ) گفته شده در ویندوز انجام بدید تا مشکل حل بشهنقل قول:
شما از چه ویندوزی استفاده می کنید ؟کد:https://help.ubuntu.com/community/ComprehensiveSambaGuide#Setting Up Access Control
دوستان كسي نبود كمك كنه؟؟ :20:نقل قول:
باید صبر کنید تا درایور مخصوص اوبونتو ۹.۱۰ در سایت Linuxant منتشر بشه. راه دیگه ای نداره ...نقل قول:
مي بخشيد دير سر زدم adslم تركيده :((نقل قول:
با چه برنامه اي اين كار رو بكنم؟؟ از كجا گيرش بيارم
من الان لينوكس نصب دارم ها!! اگه برنامه هم تو لينوكس اين كار رو ميكنه چه بهتر اون رو بگيد
من از xp استفاده ميكنم اين لينكي هم كه دادين لود نميشه cannot find severنقل قول:
بهترین راه بکاپ گرفتن از کوبونتو 9.04 چیه؟
منظورم از تمام سیستم عامل + برنامه ها و درایور های نصب شده + تمام تنظیمات
روی DVD
که موقع ری استور هم ساده و بی اشکال باشه ری استور کردن.
به نظر من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید !نقل قول:
اولا که این اتفاق به دلیل بد پارتیشن شدن سیستم شما در ابتدا هست، و امکان پارتیشن بندی بدون تغییر در اطلاعات هارد توسط هیچ برنامه ای امکان نداره، چون برای ساختاربندی درست شما باید یکبار کل هارد رو آنپارتیشن کنید و بعد دوباره شروع به پارتیشن بندی و اینبار درست کنید، که این پروسه باعث تغییر تیبل آدرس ها یا ایندکس ها میشه که خوب مسلما اطلاعات شما هم از بین خواهد رفت.نقل قول:
بهترین راه بکآپ و انجام کار هست.
در مورد لینک هم چک کردم، لینک سالم هست.
من با سی دی ویندوز پارتیشن بندی کرده بودم که وقتی خواستم اوبونتو رو نصب کنم با همون برنامه نصبی که تو مراحل نصب هست یه پارتیشن رو پاک کردم و پارتیشن های مربوط به اوبونتو رو درست کردم تا چند وقت هم مشکلی نداشت میشناخت...نقل قول:
حالا من با چه برنامه ای پارتیشن بندی کنم که درست پارتیشن بندی بشه؟