مبارک باشه ...
در مورد باتری چیزی نشنیدم ؛ ینی شنیدما ولی گفتن دیرتر خالی میشه نه زودتر ...
در مورد فریمور هم برو به setting\general\about ...
برای جیلبریک اگه ios 4 نیست (که مطئنا نیست) با برنامه ی spirit جیلبریک کن ...
کد:http://spiritjb.com/
Printable View
مبارک باشه ...
در مورد باتری چیزی نشنیدم ؛ ینی شنیدما ولی گفتن دیرتر خالی میشه نه زودتر ...
در مورد فریمور هم برو به setting\general\about ...
برای جیلبریک اگه ios 4 نیست (که مطئنا نیست) با برنامه ی spirit جیلبریک کن ...
کد:http://spiritjb.com/
واقعا منم مكافاتي شدم براي شما.
دوست عزيز من رفتم ساتي كه دادي و براي ويندوزشو دانلود كردم.بهد جيلبريك رو زدم و گفت jailbreak succses .
اما حالا وقتي مي خوام رو گوشي برنامه نصب كنم ارور ميده ارور 0xe8008001
اینطور نیست عزیز ...نقل قول:
واقعا منم مكافاتي شدم براي شما.
ببین Cydia داری؟(قاعدتا" باید داشته باشی )نقل قول:
دوست عزيز من رفتم ساتي كه دادي و براي ويندوزشو دانلود كردم.بهد جيلبريك رو زدم و گفت jailbreak succses .
اما حالا وقتي مي خوام رو گوشي برنامه نصب كنم ارور ميده ارور 0xe8008001
اگه داری حالا موقع وایرلس گیر آوردنه ...
وقتی به نت وصل شدی برو توی سیدیا یه سورس مث hackulo.com رو add کن و نرم افزار appsync مربوط به ورژن فریمورت رو نصب کن.(نحوه ی add کردن سورس رو دیگه تو همین تاپیک یا یه جای دیگه گیر بیار.حسابی خوابم میاد)
بعدش دیگه ارور 0xe8008001 هم نمیده ...
مبـــــارک باشه!
عزیز اصلا بیخیال این 3.1.3 شو، اول آپدیت بکن به 4 بعد دیگه یه راست جیلبریک بکن!
اتفاقا به نظر من 4 سرعتش بهتر هم شده! اصلا جدی نگیر این حرف ها رو!
خيلي ممون.ببينم ميتونم وايرلس جور كنم.خود الان iso4 داري؟مشكلي نداره؟نقل قول:
حالا اگر ios 4 رو بريزم پشيمون بشم ميتونم برگردم به 3.1.3 ?ميتوني بهم ياد بدي؟نقل قول:
--------------------------------------------------------------------
حالا اينارو بيخيل چرا ايپادم اينطوري شد؟چيكار كنم مثل روز اولش بشه؟cydia va music va film va safari va .. همه پاك شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شدن میشه، ولی نه دقیق بلد نیستم!:31:نقل قول:
ــــــــــ
یا بسم الله!
چیکارش کردی!؟ احیانا SbSetting رو نصب نکردی؟! برنامه خاصی نصب نکردی!؟ اصلا چرا توی اسکرین شات نوار بالای صفحه نیست!؟:21:
خیالت راحت باشه، اینا پاک نمیشن، احتمالا یه برنامه ای مثل SbSetting قایمشون کرده!:31:
هيچي چي نصب نكردم.اون نوار بالاي صقحه هست.تو عكس نيوفتاده.نقل قول:
چيكار كنم؟:41:
حالا نه backup دارم نه فايل ios4
اگر به ios 4 ببيرم درست ميشه؟اگر يكي از دوستان فايل backup خودتشو بزار چي؟
بچه ها نميشه روي theme ipod نصب كرد؟
بکآپ داری، iTunes خودش اتوبکآپ داره، یه ریستور باید بکنی...نقل قول:
[لازمه بگو بیشتر توضیح بدم]
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
از توی Cydia باید WinterBoard رو نصب کنی...این هم چند تا نمونه:نقل قول:محتوای مخفی: نمونه
خيلي خيلي ممنون.نقل قول:
ميشه يه توضيح بدي چطور ريستور كنم؟اگر ريستور كنم درست ميشه؟
آخه من رفتم توي itunes روي device ipod راست كليك كردم و گزينه ي restore from backup رو زدم ولي درست نشد.
نقل قول:
خوب ببین اون فریمور مورد نظرت رو توی کامیپوتر داری یا نه ؟ ... اگه اره که هیچ اگه نداری میتونی جدا دانلود بکنی ...
اول ایپاد رو به حالت dfu mode یا ریکاوری مود ببر ! ... 10 ثانیه هوم و پاور رو نگه میدار بعد پاور رو ول میکنی ولی هوم رو تا 5 ثانیه بعدش نگه میداری ...
اگه فریمور تو داریو کامپیوترت هست کافیه تو ایتونز تو سربرگ summary :
shift + restore رو بزنی بعد یه پنجره باز میشه و میتونی مسیر فریمور رو بش بدی !
بعد ازت میپرسه میخوای ریستور کنی اکتیو میکنی و ... یه چند دقیقه ای طول میکشه ولی اصلا بهش کاری نداشته باش و مواظب باش اتصال کابل یو اس بی قطع نشه !
البته اون گزینه هایی که برات پاک شدن یه بار واسه منم اینجوری شد یه بار ایپاد رو ریبوت کن ببین درست میشه یعنی سافاری و ... بر میگردن یا نه !
البته تو تنظیمات میتونی موسیقی و فیلم رو هم از صفحه اصلی برداری !....
**** عزیزم اون ریستور ریستور فریمور نیست ! ... Restore فریمور شامل اپ و داونگرید فریمور هست ! ... اونجا از اطلاعاتی که تو ایپادت هست مثل شماره تلفن ها و نوشته هات و تنظیمات بک اپ میگیره ! ...
من الآن ios4 ندارم چون وایرلس ندارم که جیلبریک کنم ...نقل قول:
خيلي ممون.ببينم ميتونم وايرلس جور كنم.خود الان iso4 داري؟مشكلي نداره؟
ورژن آیپادمون هم البته فرق میکنه ...
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
حالا اينارو بيخيل چرا ايپادم اينطوري شد؟چيكار كنم مثل روز اولش بشه؟cydia va music va film va safari va .. همه پاك شدن
آقا به نظرم یه سوتی خــــــــــــــــــِلی زشت دادی !
البته شـــــــــااااااید ...
ببین توی صفحه ی دوم نرفتن این برنامه ها؟
اینا اصل و اساس آیپادن ؛ الکی که پاک نمیشن ...:31:
برو توی آیتونز تو صفحه دستگاه، بخش Summary گزینه Restore رو بزن و حلـــه!نقل قول:
اگه فایل فریمور رو نداشته باشه، چی!؟:13:نقل قول:
shift + restore رو بزنی بعد یه پنجره باز میشه و میتونی مسیر فریمور رو بش بدی !
اگه بدون شیفت هم بزنه، کافیه! با شیفت بیشتر برای آپگرید دستی به کار میره...:46:
قربون همتون برم كه ته مراميد.
a.z.p.z مشكل اينجاس كه فايل فريمورشو ندارم
احمد جان ديگه انقدرم سوتي نيستم كه.نه صفحه ي 2 نرفته.
پارسا جان وقتي اون restore رو ميزنم ميگي برو تو اينترنت.بعد كع ميرم ميزني restore and update كه ميشه حدود 400mb.
حالا چيكار كنم؟
بجه ها واقعا ببخشيد كه انقدر اطلاعاتم توي ipod ضعيفه.شما رو هم به زحمت انداختم
پس باید دانلودش کنی،نقل قول:
این لینک ورژن 4
اینهم لینک ورژن 3.1.2کد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone4/061-7381.20100621.AzSP9/iPod3,1_4.0_8A293_Restore.ipsw
لینک 3.1.3 نبود، در ضمن احتمالا اپل نمیذاره به قدیمیتر از 4 ری.استور کنی!کد:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7271.20091008.Tch23/iPod3,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw
خيلي ممنون.تا فردا:11:
اي خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
دسوتان من اينو دانلود كردمiPod3_1_3.1.3_7E18_Restore از سايت apple حالا موقع ريستور ارور 3194 ميده
مشکل از اتصال اینترنت هست(بعضی ها میگن بعضی isp ها با اینجور اتصالات مشکل دارن و از این حرفها!:13:)، استفاده از فــــلتر شکن (خصوصا UltraSur/f و سی.مرغ ســبز) یا این نرم افزار توصیه میشود!:31:نقل قول:
راه های دیگه ای هم هست، اگه حل نشد، خبر بده!:46:
حل شد.
دمت گرم پارسا.فقط تو بودي كه تا آخرش كمك كردي.انشاالله بعدا بتونم جبران كنم
خوشحالم که مشکلت حل شد!نقل قول:
خواهش میکنم عزیز، اصلا قابلی نداشت!:11:
ـــــــــــــــــــ
کسی میدونه سیستم Rent فیلم توی iTunes چجوریه!؟ مثلا گفته فیلم فلان 11$ ، اجاره 5$! وقتی تو فیلم رو دانلود کردی، اونها چکار میتونند بکنند!؟:18:
شما چطوری دباره به 3.1.3 رستور کردیننقل قول:
اپل که میزاره
اگه به 4 آپدیت نکرده باشی، فکر نکنم مشکلی داشته باشه! آپدیت زوری که نمیشه!:31:نقل قول:
تو ipod3g فقط میشه به آخرین فریموری که هست رسنور کرد اپل اجازه نمیده کهنقل قول:
مگه اینکه sshداشته باشی
مگه اینتور نیست؟
نقل قول:
شما چطوری دباره به 3.1.3 رستور کردین
درسته ...نقل قول:
اگه به 4 آپدیت نکرده باشی، فکر نکنم مشکلی داشته باشه! آپدیت زوری که نمیشه!
به 4 آپدیت نکرده بود.
اگه فایل shsh فریمور مورد نظر رو داشته باشی تا 1000 ios هم بیاد میتونی دانگرید کنی :5::31:
خوب منم همینو میگم
وقنی نداشته چطوزی رستور کرده ؟
رو 3.1.3 بود دوباره 3.1.3 رستور کرد؟مگه میشه؟
عزيزان دعول نكنيد.من به 4 آپديت كردم.
حالا يه سوال.كسي ميتوني آموزش كامل نصب تم روي os4 رو بزاره
برای نصب تم باید وینتربرد رو از توی Cydia دانلود و نصب کنی! (اگه لازمه بیشتر توضیح بدم!) بعد از نصب وینتربرد، تم هایی رو که دوست داری، باز از توی Cydia دانلود و نصب میکنی یا با کامپیوتر و به وسیله iPhone PC Suit میریزی، بعد که رفتی توی وینتربرد، لیست تم ها و فونت ها و کلا تغییرات هست که میتونی فعال یا غیر فعالشون کنی!نقل قول:
نصبش کنی، همه چی دستت میاد!
مرسي.نقل قول:
با اين تفاصيل حتما بايد wireless داشته باشم.
راه ديگه اي نيست؟
خواهشنقل قول:
میتونی فایل pxl وینتربرد رو دانلود کنی و با iPhone PC Suit نصبش کنی، تم رو هم دانلود میکنی و با همون PC Suit میریزی رو دستگاه.
دانلود (PC Suite (40.94 MB:
وینتربرد:کد:http://dl.pandaapp.com/ipcsuite/pcsuite_for_iphone_v2_9_25_168.exe
کد:http://dl.pandaapp.com/iphone/theme/2.0_winterboard_0.9.2993_2.pxl
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
ولی اول و آخر یه Wireless باید جور کنی!:27:
يعني با اين روش ديگه هيچ نيازي به وايرلس ندارم؟
ميشه يهم قدار بيشتر توضيح بدي؟اين وينتر برد و تم و كجا بريزم؟توي apps?
اصلا!نقل قول:
این آموزش برنامه iPhone PC Suit هست، گرچه همه چیز کاملا واضحه،دانلودش بکنی، خودت ملتفت میشی!:31:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=82469
عجب اشتباهي كردما.آقا از وقتي اين iphone pc suite رو ريختم 2 تا برنامه اومد روش.1-winterbord و 2-panda deamon.اما سرعت دستگاه خيلي خيلي خيلي اومده پايين.الانم winterbordo و iphone pc suite رو تونستم پاك كنم.اما نميتونم اين
panda deamon رو پا كنم.چيكار كنم حالا؟
اصلا قيد اين تم و زدم.حالا ميشه يكي كمك كنه بگه چجوري اين panda deamon رو پاك كنم
عجیبه!نقل قول:
من مشکلی نداشتم (و ندارم!)، هم روی 3.1.3 و هم روی 4 !:13: اگه به چیز دیگه ای مشکوک نیستی، نهایتا یه ReStore !:10: من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!:41:
وینتر بورد یکم سرعت میاره پایین و شارژم زود تر تموم میشهنقل قول:
اما برای نصب برنامه و فایل با pc suit بایدpanda باشه اما اگه میخوای پاکش کنی برنامه cydelet از cydia بگیر احتمالا پاک شه
ميشه يه مقدار بيشتر توضيح بدي؟نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
سرعتم خيلي خيلي خيل اومده پاينن.طوري كه ديگه اصلا عكسهارو باز نميكنه؟
اگر مشكل از panda نيست پس مشكل چيه؟
الان ميخوام restore كنم بازم ميگه resotore and update .اگر update كنم ديگه جيلبريك نيست؟
شما چطوری وینتر بورد نصب کردینقل قول:
همونجوری cydelet نصب کن
بعد روی ایکون panda انگشتتو نگه دار بعد پاک کنش
خيلي خيلي ممنون.ببينم ميتونمنقل قول:
دوستان اگه از فرنگ (خارجه!) يه آيپاد بياريم اينجا چقد ميگيرن جيلبرك كنن؟ اصلا كلا اينجا 32 با جيلبرك چند ميدن؟
3g 16 گيگ هم داره؟ اگه آره اون با جيلبرك چند؟
:11:
با توجه به اینکه جیلبریک خصوصا توی iOS جدید بسیار بسیار بسیار ساده و بی خطر و ... هست، حتی اگه هزار تومن هم بگیرن، نمی صرفه!:31:نقل قول:
دوستان اگه از فرنگ (خارجه!) يه آيپاد بياريم اينجا چقد ميگيرن جيلبرك كنن؟ اصلا كلا اينجا 32 با جيلبرك چند ميدن؟
3g 16 گيگ هم داره؟ اگه آره اون با جيلبرك چند؟
سلام چجوری می تونم وی پی ان ipod رو فعال کنم