امين جان ممنون دستت درد نكنه.
Printable View
امين جان ممنون دستت درد نكنه.
bebakhshid ke paridam vasata , vali fekr konam 1 rahe hale dige bashe , manam in moshkelo dashtam , raftam to profilam , mitoni vase idie aslitam intori koni , beri onja az 17 bokonish 18 ya harchi dige , faghad balaye 18 bashe , lazem nist id jadid besaziنقل قول:
misi
bye bye
عزيز تاريخ تولد جزو موارد امنيتيه كه نميشه عوضش كرد!نقل قول:
سلام به همه. ببخشید اگه این پست تکراری باشه. من یه سرچی زدم تو انجمنا چیزی بالا نیومد. و اما..........
من قبلا یه برنامه دیده بودم که اسکینش مثل یاهو مسنجر بود و همه امکانات اون را ظاهرا داشت. چیزی که داشت یه گزینه بود که حتی اگر کسی invisible هم بود نشونش میداد. کسی میدونه اسمش چیه؟ یا برنامه مشابهی میشناسه که این کارو بکنه؟
آون برنامه که شما دیدی دیگه کار نمیکنه.... اما آره.... مشابهش رو دارم که کار میده..... بفرما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم الآن از همین استفاده میکنم..... متاسفانه کلی گشتم که یه دونه که واقعا کار کنه پیدا کنم اما نبود..... اما این برنامه تقریبا کارش درسته...... اگه تو حالت Silent آنلاین بودن یک نفرو چک کنی بعضی موقع ها میگه که نمیتونه تشخیص بده..... اما اگه رو حالت PM چک کنی تشخیص میده.... اما رو این حالت یه پی ام خالی واسه طرف سند میشه..... پیشنهاد میکنم از یه آیدی ناشناس استفاده کنی......
یه چنتا دیگه هم دارم که درست کار میدن..... خودم از همینی که معرفی کردم استفاده میکنم......
خیلی از اینا (آنلاین چکر) داونلود کردم.... من یکی میخوام که یه لیست رو کامل چک کنه که متاسفانه به خاطر تغییرات اخیر یاهو فعلا اونایی که من داشتم از کار افتادن..... اگه پیدا کردم میذارم......
موفق باشی
با تشکر از شما دوست عزیز
امین جان برنامه برای من که کار نکرد. در قسمت id -آی دی مو وارد کردم ولی همین طور در حالت connecting میمونه و پیغامی دال بر کانکت شدن کامل نمیاد. در این حالتم که هست هر چی id بدی میگه online مثلا من زدمنقل قول:
hhaljdhhdhdjhdjh
میگه آنلانه:ohno: چیکار کنم؟ چیزه بهتری نداری رفیق؟
راستش اين برنامه خودم دارم استفاده ميكنم و كاملا درست كار ميكنه! اتفاقا خيلي هم سريع آيدي رو لاگين ميكنه! حالا از كافينتم رفتم خونه توضيح ميدم!نقل قول:
دوباره سلام!نقل قول:
خوب شما گفتی که رو کانکتینگ میمونه؟ بعد تو همین حالت میزنی چک کنه آنلاین بودن یه آیدی رو؟؟ خوب وقتی لاگین نکرده چطور بفهمه؟:happy:...... اما خوب...... چندتا حالت داره....
اول یه چیزی رو بگو مطمئن شم..... با بوترای دیگه کار کردی شما؟؟ یعنی بوترای دیگه لاگین میشن؟؟؟ اگه لاگین نمیشن یه بحث دیگه داره...... یه بوتر پیدا کن جوابشو بگو بهم.....
ممنون.... موفق با شی
امین جان من تا این ساعت از عمرم بوتر نصب نکردم و لاگینم پس نکردم. فکر میکنید مشکل از کجان که اینو پرسیدی؟نقل قول:
در ضمن یه چیزه توپ پیدا کردم. همونیه که میخواستی. سریع و به صورت لیستی
100% ok
دوست گلم واقعا ممنون......... راستش من اینو همون اول پیدا کرده بودم! اما وقتی کانکت میکردم نمیتونست چک کنه! خوب یادمه که میگفت یه مشکلی پیش اومده! الان که شما گفتی من دوباره نصبش کردم و دیدم که Trialش تمام شده! رفتم سریالشو پیدا کردم و خیلی تعجب کردم که کار میده! واقعا ممنون و دستت درد نکنه! اینم سریال این برنامه که دیگه محدودیت نداشته باشه:نقل قول:
User Name: Kunwar Soni
Serial : F021D2BAF52E4137
بازم ممنون...... موفق باشی
راستی، منظورم از اون سوال این بود که اگه روی Connecting میمنونه و لاگین نمیشه مشکل از ویندوز هست..... که برای بر طرف کردنش باید بری توی کنترل پنل، Regional and language options، بعد سربرگ سوم به اسم Advanced، بعد Farsi رو به United States تغییر بدی......... فکر میکنم مشکلی که بوترا لاگین نمیشن مربوط میشه به این......
موفق باشی :happy:
buddycheck كار ميكنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره نصبش کردم و دیدم که Trialش تمام شده! رفتم سریالشو پیدا کردم و خیلی تعجب کردم که کار میده!
هنور روي سايتش نوشته كه :
Starting from 10 August 2006, due to Yahoo! Messenger server changes, BuddyCheck is unable to detect invisible users as easy as in the past. Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck.
محمود جان کار میده! اینو ببین:نقل قول:
اما با توجه به این:
Now it can only detect invisible users which are added as a friend to the contact list of the account used by BuddyCheck
نتیجه میگیریم که نمیشه! البته واسه من به درد میخوره! یعنی کسانی که توی لیستم هستن رو میتونم با آیدی خودم چک کنم! هرچند که اگه میتونست کسایی که تو اد لیست نیستن رو چک کنه خیلی بهتر بود!
حالا منتظر میمونیم تا درستش کنن! ممنون از اطلاع رسانیت محمود آقا! کلی کمک کردی! آخه من دیدم قبلا یه ارور داد......... اما این دفعه که دیدم نداد کلی تعجب کردم!
بازم ممنون!
درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي يك مشكل خيلي بزرگ هستش
وقتي با با بادي چك وصل هستي ديگه با مسنجر و با همون آي دي وصل شدن امكان نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ من ، بدجوري نياز هستنقل قول:
حالا منتظر میمونیم تا درستش کنن!
استخون درد گرفتم ديگه
امين جان مرسي
N2ROnlineChecker هم بزرگترين ضعفش اينه كه با ارسال پيغام مشخص ميكنه ولي همه رو ميشه چك كرد
بعد از يك مدت تابلو ميشه !
كاش ميشد سورس اين ها رو داشت اگه سوادمون ميرسيد يك كم دست كاري ميكرديم
با سلام به شما دوستان به نظر من كل اينبوتر خالي بندي
من كه تا حالا نتونستم نه لوگين كنم و نه استفاده كنم اصلا تا حالا كسي تونسته با ايتا كار كنه
تو تمامي مدل ها امتحان كردم با 5 تا اي دي تو تماي ويندوز ها حتي لينوك و سيستم هاي شبيه اين
به نظرم به جايي اينا Shell كنيم بهتر حالش بيشتر سه سوت سيستم رفته رو هوا
حال اگر كسيس بتوانه مشكل منو حل كنه واقعا ازش ممنون ميشم !
دوست عزیز من هم لاگین میکنم هم استفاده میکنم هم بوت میکنم هم آنلاین بودن افراد رو چک میکنم! کار میده! دلیل اینکه لاگین نمیشه رو چند پست بالاتر دادم....... البته مطمئن نیستم!نقل قول:
البته تو حالت Silent هم مشخص میکنه! اما زیاد دقیق نیست! یعنی بعضی مواقع Status هی آفلاین نشون میده بعد میشه آنلاین! که البته همین نشون دهنده ی آنلاین بودن طرف هست! چون اگه آفلاین باشه درست تشخیص میده که طرف آفلاینه!نقل قول:
N2ROnlineChecker هم بزرگترين ضعفش اينه كه با ارسال پيغام مشخص ميكنه ولي همه رو ميشه چك كرد
بعد از يك مدت تابلو ميشه !
اما رو حالت پی ام کاملا درست تشخیص میده!
سلام! اگه میخوای با این برنامه کار کنی حواست باشه اول با مسنجر لاگین کن. بعد بیا بیرون. حالا با بودی چک لاگین کن. میدونی چرا؟ اگه اول با بودی لاگین کنی همه آف لایناتو قورت میده و دیگه تو مسنجر نمیاد:happy:نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
شرمنده ولی من یه برنامه می خوام که این متن های آیدی هست به صورت قلب یا حالت موجی داره اگه دارید بزارید
با سپاس
برنامش هست........ اما خوب بیا از این سایته اسفاده کن زود تر به نتیجه میرسی:نقل قول:
(¯`·._.·[AminA]·._.·´¯)
موفق باشی
سلام
یه برنامه واسه اد کردن بی اجازه سراغ دارین که رو یاهو 8 هم جواب بده؟
اقا من باید چی کار کنم که ایدم دیگه هک نشه و ننتون هک کنن ؟
من گشتم...... متاسفانه اجازه میگیره واسه اد کردن......نقل قول:
کار خاصی نمیخواد....... وقتی آیدی میسازی مشخصاتی که وارد میکنیو به یاد داشته باش........نقل قول:
اقا من باید چی کار کنم که ایدم دیگه هک نشه و ننتون هک کنن ؟
حالا منظورت چیه که هک نشی؟ مگه تا حالا شدی؟ اگه شدی چطور؟خوب هزار تا راه هست واسه هک!
بله ادیه قبلیم هک شده ولی میخام اگر بزنامه ای چیزی میخاد که حتما میخا نصب کنم
اومدم اینجا ببنیم چی کار کنم
میگی مشخصات قبلیتو خاطر داشته باش اون راه فایده نداره
کسی برنامه ای چیزی سراغ داره ؟ انتی هکی چیزی?
حداقل وقتی هک شدی میتونی دوباره آیدیت رو داشته باشی.........نقل قول:
میگی مشخصات قبلیتو خاطر داشته باش اون راه فایده نداره
اگه نمیری کافینت بهتره یه اینترنت سکیوریتی نصب کنی....... همچنین یه آنتی اسپای ور......... از کسی رو اینترنت فایل نگیر....... یا اگه میگیری قبل از باز کردن با آنتی ویروس اسکن کن..........
موفق باشی
نقل قول:
یه اینترنت سکیوریتی نصب کنی
chee hast?
Internet Security دیگه! امنیتت روی نت رو تضمین میکنه......... Kaspersky internet security هم خیلی محبوبه......نقل قول:
سلام
بچه ها كمك.
من تو ياهو مسنجر وقتي كليك راست مي كنم يا دكمه شكلك ها رو ميزن ، بسته ميشه !!
چي كار كنم؟:19: :18:
یه نرم افزار بود برای تغییر چهره ی ویندوز من ازون که استفاده می کردم این مشکل دلشتم پاکش کردم درس شد
windows maker ؟؟ یه همچین اسمی داشت
دوستان خسته نباشید،:20:
من دیروز آخرین ورژن مسنجر یاهو رو دانلود کردم(با دایال-آپ،که خودتون می دونید چه زحمتی داره!)ولی از شانس بد من فایل نصب درست کار نمی کنه و وقتی به 25% میرسه ارور میده که "دیسک شما پر است و فایل نمی تواند نوشته شود!"با اینکه من فضای آزاد زیادی روی درایوهام دارم اما روی هر درایوی که نصب می کنم این ارور رو میده!:41:
حالا از شما خواهش می کنم این فایلو دانلود کنید و اگه مثل من همچین مشکلی پیش اومد بگید تا دیگه دوباره دانلودش نکنم و وقتم تلف نشه...البته این فقط یک خواهشه!
اگه میشه تا آخر امشب جواب بدید.
با تشکر،
سلام
راستش منم چند روز پیش داشتم دانلودش می کردم تا 57% هم رفت ولی از شانس بدم کامپیوترم خود به خود dc شد (البته بعد از 5 ساعت این اتفاق افتاد ,بین اون هم انواع ارور ها رو می داد).حالا اگه می شه یکی بهم بگه چه کار کنم که اینقدر وسط دانلود یه برنامه ها از اینترنت dc نشم و اینقدر کامپیوترم ارور نده!
ممنون
سلام عزیز دل ؛نقل قول:
خب متاسفانه راحی جز خریدن ADSL به نظر نمی یاد:19:
سلام گلم ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش منم همین الان چشمم به ورژن جدید یاهو مسنجر افتاد می گن خیلی خوبه که اگه دانلود نکنیم از دستمون می پره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من دایل آپ نیستم "ADSL" هستم.فکر می کنم این لینکی که من دارم باهاش دانلود می کنم فرقی نمی کنه با اونی که شما گفتی :
مال من که خیلی خوبه تموم هم شد دانلودش . . . تقریبا هم 9.94MB هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من از Window Blinds و Icon Packager استفاده می کنم.
پاکش کردم درست شد.
ممنون.
ممنون از توجهتون.اما فایو دانلود کردم و بازم نصب نشد،ارور میداد.در هر صورت فایل اصلی نصب مسنجر رو گرفتم(700 کیلوبایت)و از همون طرویق با کلی زحمت نصبش کردم.
آيا راهي يا برنامه خاصي وجود داره كه بتونيم تو ياهو مسنجر ادد ليست طرف مقابل رو ببينيم ؟؟؟
Man Alan Zone Alarm Daram
Badeh ? ya KhoB
نه.......اما میشه با خود یاهو مسنجر ازش درخواست کنی که اگه طرف پرت باشه Accept کنه میتونی ببینی..........نقل قول:
آره خوبه.......به روز نگهش دار..........در ضمن،فارسی تایپ کن لطفا! اخطارات زیاد شدن یه خورده!نقل قول:
Man Alan Zone Alarm Daram
Badeh ? ya KhoB
سربلند باشید.........
خواهش می کنم ... چرا؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخ آخ ... از همون لینکی که من داده بودم دانلود کردی ؟ ... آخه من الان مشکلی ندارم و نصب هم شد خیلی عالیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش یه عکسی چیزی از ارورش داشتی ... به هرحال خوشحالم که دانلود شد (ولی کاش آسون تر می بود) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال خوبی داشته باشید ...:5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميتونم yahoo messenger 8 رو نصب کنم ولی همه version های ديگه yahoo messenger رو ميتونم نصب کنم
وقتی yahoo messenger 8 رو نصب ميکنم و به اينترنت وصل ميشم و id pass ميدم اين error رو ميده:
البته هم version 8.1.0.239 رو نصب کردم هم version 8.1.0.244 ،هر 2 هم همين error
رو ميدن.
ويندوزم xp service pack 2 هستش,البته رو يه کامپيوتر ديگه هم که امتحان کردم بازم همين رو داد!