سلام خدمت دوستان عزیز
لینک دانلود 1318 پاک شده ممکنه دوباره آپلود کنید.
تشکر میشه.
سلام خدمت دوستان عزیز
لینک دانلود 1318 پاک شده ممکنه دوباره آپلود کنید.
تشکر میشه.
سلامنقل قول:
لينك ها سالمه..از سرور پارسا اسپيس چيزي پاك نميشه...
شاد باشي:40:
من بازی هایevil -crash-asphalt3-4- brother in armsرو باخود گوشی دانلود کردم از دوستان کسی کد فعال سازی این بازیهارو داره تاازحالتtsialدربیارم
باید کدهای فعالسازی رو بخری ........ :دینقل قول:
در ضمن باید بازیهای کرک شده رو دانلود میکردی که بدون هیچ مشکلی بتونی استفاده کنی ......
سلام يونس جان
اگه يادت باشه در مورد n82 كه آپديت شده بود وsecman روش نصب نميشد پرسيدم وگفتي از روش HelloOX استفاده كنم.
حالا ميخواستم بپرسم وقتي بعد از ساين اونو نصب كردم مسقيم ان گيجو نصب كنم يا
بايد همون فايل txt و install server رو كپي كنم؟؟؟؟؟؟
اگه ميشه يه توضيح كوچولو بده.
ممنون
برنامه helloox به صورت اتوماتیک فایل installserver رو در مسیر مورد نظر قرار میده .نقل قول:
بعدش کلاینت رو نصب کنید . بعدش هم فایل txt رو جایگذاری کنید .
:11:
مجيد جان واقا كه خيلي آقايي :11:
سلام
من میخوام ان گیج رو پاک کنم ودوباره نصب کنم
راهی هست که پوینت ها و دوستانم پاک نشن ؟
و یه جوری از ان گیج بک آپ بگیرم
نقل قول:
من کلاینت 1345 رو از خود سایت انگیج دان کردم unpatch نداشت حالا چه کار کنم
سلامنقل قول:
پست 2 تاپیک آموزش 9.2 رو ببین...
از تو آموزش 9.3 دانلود کن...نقل قول:
شاد باشید:40:
بازیهای کرک شدش رو از کجا دانلود کنم
از اون سوالا بودا.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همه تاپیک های این تالار بازی های کرک شده هست دوست عزیز... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
بازیهای کرک شدش رو از کجا دانلود کنم
این جواب یونس:نقل قول:
نقل قول:
اینم جواب من:
تو این تالار هر بازی به اسم خودش یه تاپیک داره تمامش هم کرک شده هست.:10::46::19:
ببخشید من یکی از دوستانم می خواد E63 بگیره می خواستم ببینم N-gage روش نصب میشه یا نه (از روشی بدون نیاز به فایل Cer )
در ضمن OS 9.2 هست .
شدنش كه ميشه...فقط مشكلش فايل txt ميتونه باشه كه تا شما تست نكني نميشه نظري داد...نقل قول:
وقتی پوشه eرو برا نصب انتخاب می کنم بعد از چند لحظه پیغام extrakt to pcمیده یعنی چی
مراحلی رو که طی کردید اینجا بگید...اگه تونستید عکس هم بزارید...اینجوری نمیشه متوجه شد..نقل قول:
سلامنقل قول:
Cannot to install the protected application from a ??? supplier
هنگام نصب کلاینت با این ارور مواجه شدم (بعد از هک و نصب پچ) بعد کلاینت رو ساین کردم...یه مرحله دیگه جلو رفت ولی سر نصب چیز های اضافی (که باهاش نصب میشن) مثل Discover Ngage و ... باز همین ارور رو میده... کلاینت نسخه قبلی هم نصب نمیشه...!
سلامنقل قول:
پچ جديدي كه امروز گذاشتم رو تست كردي؟ البته اگه ورژن گوشيت 3.43 باشه...
كدوم كلاينت رو نصب كردي؟
این که گفتی یعنی چهنقل قول:
البته روی ان 81 و ان 82 نصب کردم
يه فايل مخصوص تنظيمات lcd گوشي موقع اجراي انگيج هست...بايد جاگذاري بشه...82 هم مخصوص خوشو داره...نقل قول:
بچه ها رو n85 کسی تست کرده ببینه کدوم بازیا جواب میده؟
فکر کنم فقط 4 تا 5 تاشون ... آسفالت ، بونس ، فیفا و دو سه تا دیگه مثل boom blox
یه سوال من داشتم این بازی هارا من باید چه گونه در قسمت ngage بازی بریزم؟؟؟؟؟
تو سایت n-gage.com رفتم بازی های قشنگی داشت اما چه گونه باید در ngage بریزم نمیدونم؟
گوشی من n81 هست/.
از پست اول همین تاپیک کلاینت رو روی گوشیتون نصب کرده و بازیهای کرک شده رو از همینجا دانلود کنید چون بازیهای سایت نوکیا تریال و کرک نشده هستند ........نقل قول:
شما پست اول رو مطالعه کردی؟ انجامش دادی؟ هر جاش مشکل داری تو تاپیک مشکلات مطرح کن...نقل قول:
سلام دوستان من گوشی را با HelloOX v1.03 هک کردم.فقط یه مشکلی دارم با "SECMAN"
وقتی برنامه را اجرا می کنم بعد از OK اول سوال دیگه ای در مورد ریستار کردن گوشی نمی پرسه.حتی وقتی دستی گوشی را خاموش و روشن می کنم باز هم برنامه کامل نصب نشده و اجرا نمیشه.
وقتی HelloOX رو نصب کردید ، دیگه به SecMan نیازی نیست ....... Secman رو حذف کنید .....نقل قول:
با این حال وقتی می خوام کلانیت N-Gage_-_Rajs_Repack رانصب کنم اخطار زیر را میده.در ضمن اونو ساین هم کردم اما تاثیری نداشت
certificate error:contact the application
با درود.
آیا این کلاینت 1318 با بازی های جدید مشکل داره.
آخه من گوشیم e65 هستش و فایل مربوط به n73 رو رینیم کردم و همراه بازی کراش تو گوشی کپی کردم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم هیچ عملی انجام نمی ده.
در ضمن گوشی رو با همین روش هک جدید هک کردم.
اگه می شه این دفعه جوابمو بدین.
گوشیتون چیه؟نقل قول:
مراحلی رو که از اول طی کردید اینجا بازگو کنید.
ممنون، شاد باشی:40:
گوشی مدل 6220 ورژن 4.13
گوشی را با برنامه HelloOX v1.03 هک کردم.rom patcher را اجرا کردم دقیقا همون کارهایی که گفتید را انجام دادم.
کلانیت n-gage_-_rajs_repack را با key & cer مخصوص گوشی ساین کردم.اما در آخرین مرحله ارور میده.
به نظرم از کلاینت رپیک شده binpda استفاده کنید بهتره
شما این پچ رو هم فعال کردی؟نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302019
بازی های دیگه رو هم تست کنید...مثل Snakesنقل قول:
کلاینت بالا نمیاد یا بازی؟
نقل قول:
ببین دوست من , منم چند روزی هست یه گوشی E66 دستمه برای کار هک و Ngage و .....چ
.
تمام راههای هک از جمله Hellox1.1 و 1.2 و 1.3 . 1.4 رو امتحان کردم نشد ....
بله درسته از طریق هک با Hellox 1.3 برنامه Secman نصب میشه و موقع اجرا یه پیغامی میده و بعد از برنامه میاد بیرون درسته ..؟؟؟؟؟؟
.
برای اینکه شما با این روش نمیتونید گوشیتون رو هک کنید یعنی با این روش جواب نمیده یا حداقل روی E66 جواب نداد ...
.
من یه روشی رو بهتون معرفی میکنم که راحت تر هست و سریعتر ...
گوشی به راحتی هک میشه و Secman هم روی گوشی نصب و به راحتی هم اجرا میشه ... دسترسی به تمام فایلهای سیستمی رو هم دارید ... Ngage روهم به راحتی میتونید نصب کنید .... کاری رو که من کردم و بدون مشکل ...
چون باید اسم یه سایت دیگه رو عنوان کنم و این خلاف قوانین فروم هست اگه خواستی بهم پیغام خصوصی کن تا آدرس سایت و اون پست رو بهت بدم تا خیلی راحت گوشیتو (Symbian 9.3 و FP2 ) با این روش هک کنی ....
آره خودش بود خیلی ممنون.
سامان جان اگه روش بهتری از HelloOX بلدی ،خوشحال میشم تو بخشه هک بزاری...نقل قول:
من یه روشی رو بهتون معرفی میکنم که راحت تر هست و سریعتر ...
گوشی به راحتی هک میشه و Secman هم روی گوشی نصب و به راحتی هم اجرا میشه ... دسترسی به تمام فایلهای سیستمی رو هم دارید ... Ngage روهم به راحتی میتونید نصب کنید .... کاری رو که من کردم و بدون مشکل ...
روش HelloOX هم تا جایی که من میدونم SecMAN نصب نمیکنه...هیچ کدوم از ورژن هاش...
چشم یونس جان .... من دیشب تمام روشهای هک از جمله تمام ورژنهای Hellox رو روی e66 امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد ...
.
Hellox 1.3 نصب میشه اما اونجایی که میخواد Apply Patches کنه همونجا فریز میشه و تکون نمیخوره .... شاید نزدیک به نیم ساعت همینوجوری گذاشتم بمونه گفتم شاید طول بکشه ولی آخرش نشد .....
.
Binpda Security Manager 1 و 1.1 رو هم نصب کردم که هیچ کدوم جواب نداد ..... البته ورژن 1 Secman نصب میکنه ولی موقع اجرا از برنامه میاد بیرون ....
.
ولی این روشی که خواهم گفت گوشی روبه راحتی هک میکنه ...در این روش از Installserver 9.1 برای هک استفاده میشه که جواب هم داد ..... در کل روی گوشیe66 فقط فقط این روش هک جواب داد .....