سلامنقل قول:
شما هرچندتا سوال هم كه بپرسي اينجا اگه كسي اعتراضي كنه پست اعتراضش پاك ميشه نه سوالاي شما
در مورد پاسخ هم بايد بگم كه اين امكان وجود نداره و بايد تك تك اصلاح بشن
موفق باشي
Printable View
سلامنقل قول:
شما هرچندتا سوال هم كه بپرسي اينجا اگه كسي اعتراضي كنه پست اعتراضش پاك ميشه نه سوالاي شما
در مورد پاسخ هم بايد بگم كه اين امكان وجود نداره و بايد تك تك اصلاح بشن
موفق باشي
سلام خدمت دوستان
سوالی در مورد پاورقی داشتم. اینکه چطور میشه چند پاورقی رو در یک خط نوشت. طوری که ورد خودش اتوماتیک اون رو به بقیه پاورقی ها هم اعمال کنه. اگر روش اتوماتیکی هم برای این کار نیست روش دستی رو بگید. خودم یه روش بلدم اما تنها ایرادش اینه که فضای پاورقی چند خطی می مونه و همه شون در یک خط نوشته می شند. می خوام فضای پاورقی هم یک خط باشه.
دوست عزيزنقل قول:
سوالتون نامفهومه
با يه مثال سوالتون رو واضح تر بيان كنيد
وقتی می خواهیم چند footnote به متن اضافه کنیم ورد اون ها رو بصورت پیش فرض زیر هم قرار میده. من میخوام وقتی مثلا 4 تا footnote بدم زیر هم در 4 خط نباشند بلکه مثلا در دو خط و در هر خط 2 تا.
به جای
----------------------------------------------------
1.پاورقی اول
2.پاورقی دوم
3.پاورقی سوم
4.پاورقی چهارم
داشته باشم:
------------------------------------------------------------
1.پاورقی اول 2 .پاورقی دوم.
3.پاورقی سوم 4.پاورقی چهارم.
یا هر چهارتا در یک خط و با فاصله از هم!
با سلام!
ما 400 تا صندلی امتحان داریم که میخوایم براشون برچسبهای کوچکی حاوی شماره صندلی درست کنیم (حتما توی حوزه های امتحانی دیدین تا حالا؟) که از 1 تا 400 باشه بعد هم پرینت بگیریم.میخواستم بدونم هیچ راهی نیست که خود ورد به ترتیب شماره ها رو بزنه و احتیاج نباشه همه این 400 تا عدد رو دونه دونه تایپ کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
اينجور كه به نظر مياد اينكار غير ممكنهنقل قول:
مگه اينكه شما خودت دستي اينكارو بكني و شماره ها رو دستي بزني كه با اضافه و كم شدن يه پاورقي يا جابجايي اون همه شماره ها به هم ميريزه
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگه فقط نيازه كه شماره زده بشه ميشه اينكارو با اكسل انجام داد و پرينت هم گرفت
نقل قول:
البته یه کار میشه کرد و اون هم اینکه مارک های پاراگراف انتهای هر پاورقی رو راست کلید و در قسمت font تیک hidden رو بزنیم. و البته قبلش با tab فاصله بندازیم. با تکرار این کار برای هر پاورقی به جز آخری میشه اونها رو به یک سطر آورد. و اگر پاورقی بین اینها حذف بشه باز خودبه خود اصلاح میشند. البته به ظاهر پاورقی های صفحه بعدی هم میان به صفحه قبلی اما در پرینت اینجوری نیست.
تنها ایراد کار چند خطی موندن فضای پاورقی است. یعنی مثلا 4 تا بود همشون میان تو یه خط ولی جاهاشون خالی می مونه که فرقی نکرد. یعنی هنوز اون فضای زیر خط جدا کننده 4 خطی هست. موندم این رو چیکار کنم؟؟؟
با این همه ممنون از دوستان
همونطور كه خودت هم اشاره كردي و قبلا هم گفته بودي نياز هست كه سطرها كم بشه كه نميشهنقل قول:
ما توی هر برگ آ4 سه تا ستون و 10 تا سطر درست میکردیم و توی اونها هم بترتیب مینوشتیم شماره 1 شماره 2 و....نقل قول:
حالا اینکار رو چطور میگین توی اکسل میشه بطور خودکار انجام داد؟ لطفا فرمولش رو هم بگین چون در اون زمینه زیاد مهارتی ندارم. ممنون از لطف شما
اگه توي اكسل ميخواي ميتوني براحتي اينكارو انجام بدينقل قول:
دوست عزيز سوالت رو در تاپيك اكسل مطرح كن تا همونجا پاسخ بدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . میدونم این سوال و تاحالا حتما چند بار پرسیدن ولی من نمی تونم سرچ کنم و تمام تاپیک و بخونم !
تو ورد کلمه انگلیسی مینویسم بین جمله فارسی کل جمله بهم می خوره !
یه راه داشت ولی من یادم رفت چی بود !
ابتدا بايد تعيين جهت متن نويسي كرد و بعد تعيين زبان متن نويسينقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جهت راست به چپ : كنترل و شيفت راست
جهت چپ به راست : كنترل و شيفت چپ
تغيير زبان : آلت و شيفت
پس اول جهت راست به چپ رو انتخاب كن و بعد با هر زباني كه خواستي بنويس
ای ول . دستت درد نکنهنقل قول:
اگه بگی چیجوری عددارو هم فارسی تایپ کنه که خیلی کارت درسته : د ی
آموزش فارسي نويسي اعداد در ورد 2003 و 2007نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3166520&postcount=16
نقل قول:
این که گیر دادم به خاطر اینه که تو کتابای انگلیسی اینطوری می نویسند. حالا یا اینا با ورد کار نمی کنند یا حتما یه راهی است. ممنون از توجهتون:40:
نرم افزارهاي ديگه اي هم وجود داره كه كار طراحي با اونا هم انجام ميشهنقل قول:
ممكنه كه با نرم افزاري غير از ورد بوده باشه
مشکل با ورد 2007 در xp و vista در هنگام کپی م پست کردن مطالب در ورد کلیه علامات و شماره مثلا 1- 2- به اخر خط رفته و علامتها مثلا . : ؟ به اول خط می ایند لطفا در صورت امکان اینجانب را راهنمایی فرمایید
شما بهتره ابتدا جهت رو right to left بكنيد ( زدن كنترل و شيفت راست) و سپس پيست رو انجام بديدنقل قول:
اگه نشد بعد از پيست كردن اون كار رو انجام بديد
سلام دوستان، خسته نباشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی داشتم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی زحمت کسی میدونه که چطوری میشه نوشته های موجود در فوت نون رو در 2 یا 3 ستون مرتب کرد ؟
(من در یک صفحه نزدیک به 20 تا فوت نوت دارم و چون در یک ستون قرار می گیرند زیاد جالب دبده نمیشه و جای زیادی رو اشغال میکنه)
سلامنقل قول:
قبلا در اين مورد بحث شده
اينكار در ورد امكان پذير نيست
من يه متن طولاني رو نوشتم، بعد ورد هنگ كرد و error داد. اينم بگم word 2007 دارم. تو اون ارور گزينه براي ريكاوري رو تيك كردم، فايل هايي كه نوشته بودم همه دوباره برگشت، بعد منه احمق يادم رفت save as كنم. فكر كردم خودش save شده. حالا بدبخت شدم، بازم بايد همه اونهايي رو كه تابيپ كرده بودم رو دوباره تايپ كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه راهي هست كه همشون برگرده تو رو خدا كمك كنيد
وقتي اونا رو ذخيره نمي كني معمولا فايلهاي پشتيبان را پاك ميكنه و قابل برگشت نيستننقل قول:
يه چك بكن در همون مسيري كه فايل اصلي قرار داره ببين فايل پشتيباني كه بصورت مخفي هم باشه و اسمش تقريبا شبيه اسم فايل اصلي باشه پيدا ميكني !؟؟
با سلام و احترام
ضمن پوزش از طرح پرسش در جاي نا مناسب .
آيا در نرم افزار ورد راهي وجود دارد كه براي درج عبارت مقاديري از بانك اكسل يا مشابه فراخواني شود و پست آن فرد درج شود .
براي مثال در نامه نگاري اداري وقتي تايپ مي كنيم جناب آقاي ليستي از افراد گشود شود و نام افراد قابل انتخاب شود و پس از آن عنوان آن فرد نيز در خط بعد از آن درج شود .
در ورد 2003
از دوستان گرامي كه اين مسئله اطلاع دارند ممنون ميشوم راهنمايي نمايند .
با تشكر
سلامنقل قول:
اين كار شدني هست
كافيه شما از نوارابزار Mail Merge استفاده كنيد و بانك موردنظر رو انتخاب كنيد و سپس فيلدهاي موردنظر رو براي هر قسمت از متن وارد كنيد
براي انتخاب بانك دكمه Open Data Source و براي وارد كردن فيلد موردنظر Insert Merge Field استفاده ميشه
البته خاصيت كشويي نداره ولي ميشه با دكمه Next و Previous در همون نوارابزار ، قبليها و بعديها رو فراخواني كرد
البته قابليتهاي جالب ديگه اي هم داره كه بايد خودتون امتحان كنيد
موفق باشيد
سلام
1) بچه ها من در نوشتن در ورد 2003 مشکل دارم ، مشکلم اينه که وقتي که هر کلمه اي مي نويسم که حرف (ي) را دارد البته با فونت lutos حرف (ي) را از ديگر کلمه ها جدا ميکنه مثلا : ديگران اين طوري مينويسه موقعي که فونت lutos را براش ميزارم دي گران درصورتي که من اصلا بين کلمه هاي ديگران اصلا فاصله نمي زارم . البته در تمام جمله ها اين طوري هست و الان نمي دونم چيکار کنم و البته هم در آفيس 2003 و هم در آفيس 2007 اين طوري است حالا بايدذ چيکار کنم
2) من مي خواستم فهرست بنويسم که جلوش صفحه بزنه حالا بعد از فاصله زدن متنم شماره ها رو مرتب نمي زنه و خيلي نا مرتب هستند حالا بايد چيکار کنم بچه ها
با تشکر
تصویری از مشکلات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اول اينكه سوالاتتون رو بايد در پست هاي جداگانه مطرح كنيد
و اما بعد :
اول بگيد از چه فونتي استفاده ميكنيد lotus يا B Lotus و از چه ويندوزي فارسي شده مثل MRT يا انگليسي و سرويس پك چند ؟؟
آيا فارسي ساز نصب كرديد يا فقط زبان فارسي فعاله؟
براي اون شماره ها هم بايد بگيد چطور فاصله بين اونو ميزنيد با space يا با Tab
من می خوام توی ورد داخل دایره مطلب بنویسم البته به صورت منحنی و به موازات محیط دایره
با راست کیلک کردن روی دایره مورد نظر و انتخاب add text میشه داخل دایره نوشت ولی به صورت معمولی و سطری
اگر دوستان بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم
بصورت منحني نوشتن تنها و تنها بوسيله Word Art ها امكان پذيرهنقل قول:
سلام
آقا شما توی اینترنت کتاب یا مقاله کاملی در مورد word203 میشناسید که بشه تمام نکات ریز و درشت این نرم افزار رو توش آموزش داده باشه مخصوصاً در مورد همین Mail Merge که واقعاً میشه کارهای جالبی باهاش کرد مثل کتاب "" اکسل سریع و راحت"" که آقای بهرام صمدیان درمورد excel نوشتن؟
ميشه از شكلك هاي ياهو (يا چيزي شبيه اي اون) داخل ورد استفاده كرد؟ خود ورد چنين چيزي داره؟
سلامنقل قول:
من كه شخصا چنين چيزي رو پيدا نكردم تا حالا
امكان استفاده كه هستنقل قول:
فقط از طريق معمولي نه
بايد از سايتهايي كه اونا رو آپ ميكنند شكلك ها رو بصورت عكس ذخيره كرد و اونا رو به روش وارد كردن عكس يه داخل ورد آورد
چطور میشه در word عمود نوشت (فارسی عمود نوشت)
اين كار با استفاده از متن نويسي و تعيين جهت اون در جداول و همچنين استفاده از Word Art امكان پذيرهنقل قول:
;نقل قول:
کلمه فازسی در word art جدا جدا تایپ میشه
متن نویسی هم در جداول یه کارد جدول دورش داره می خوام بی کادر باشه
نه عزيز مننقل قول:
عمودي نويسي با اون طريقي كه شما با Word Art مي نويسي جدا جدا ميكنه
شما طبيعي بنويس و بعد اون رو چرخش نود درجه اي بده
در مورد جدول هم ميشه عمودي نوشت و خطوط جدول را حذف كرد
پس در هر دو حالت امكان پذيره
ایا تو word 2007 میشه حروف رو اعراب گذاری کرد ؟
اگر اره چطوری اگر نه با چه برنامه ای میشه این کار رو کرد ؟
دوم اینکه توی word 2007 چطوری اعداد رو به فارسی تبدیل کنم چون با حروف فارسی هم به صورت انگلیسی تایپ میشه
سلامنقل قول:
اول اينكه دوست عزيز از اين پس سوالاتون رو در پستهاي جداگانه مطرح كنيد
و اما جوابها:
1- اعراب گذاري ربطي به نوع و ورژن يه برنامه نداره چون مربوط به صفحه كليد در ويندوز ميشه پس جواب مثبته و ميشه از طريق كليد شيفت و كليدهاي ديگه صفحه كليد (معمولا : q-w-e-a-s-d و ... ) اعراب گذاري را انجام داد
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من يه كتاب 500 صفحهاي دارم كه توي اين كتاب مآخذ داخل متن توي پرانتز اومده و تعداد اين مآخذ هم خيلي زياد هست. حالا من ميخوام مآخذي كه توي پرانتز هست فونت و اندازهاش با متن اصلي متفاوت باشه مثلا فونت رويا با اندازه 10 باشه.(يه استايل كاراكتري) براي اينكار من از ماكرو استفاده كردم كه چند خط از متن به اضافه ماكرويي كه نوشتم رو ميذارم.
اين نمونه متن:
اين را ميگويم كه باور كنيد كه امام زمان(عج) در جبهههاست»(همانجا، وصيتنامه).
شخصي (به علت محرمانه بودن نام ذكر نميشود) از1362ش به عنوان مسئول گردان امام (ع) از لشكر فلان در جبهه، حضور داشت و بارها مجروح شد(همانجا، زندگينامه). سرانجام در دوم فروردين1366 در منطقه عملياتي شلمچه در اثر تركش خمپاره به شهادت رسيد(خلاصه خوبيها، ص3).
اين هم ماكرو من:
Sub Macro5()
'
' Macro5 Macro
' Macro recorded 29/01/2009 by Ali
'
Selection.Find.ClearFormatting
With Selection.Find
.Text = "("
End With
Selection.Find.Execute
Selection.Extend
Selection.Extend Character:=")"
Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, Count:=1
Selection.Style = ActiveDocument.Styles("Style3")
ActiveWindow.ActivePane.HorizontalPercentScrolled = 5
Selection.ExtendMode = False
Selection.MoveRight Unit:=wdCharacter, Count:=1
End Sub
تذكر: در صورتي كه از متن نمونه و اين ماكرو ميخواهيد استفاده كنيد پس از كپي متن نمونه در سند ورد يك استايل كاراكتري با نام style3 بسازيد كه هنگام اجراي ماكرو با پيام خطا مواجه نشويد
و اما مشكل من:
كار ماكرو اين هست كه متنهايي كه داخل پرانتز هست رو پيدا ميكنه و سپس استايل 3 رو روي متن اعمال ميكنه مشكل من اينجاست كه اين ماكرو استايل رو روي پرانتزهايي مانند (ع) و (به علت محرمانه بودن نام ذكر نميشود) هم اعمال ميكنه و من نميخوام اين اتفاق بيفته ضمن اينكه همونطور كه در متن ميبينيد مآخذ يك مشخصه بارز نسبت به پرانتزهايي مانند (ع) دارد و آن هم اين است كه پرانتز مآخذ كه بسته ميشه يه نقطه هم آخرش داره.
با اين تفاسير كسي ميتونه اين ماكرو رو براي من اصلاح كنه؟ و يا ماكرويي بنويسه كه اين كار رو انجام بده؟