سلام 206 تیپ 3 کارکرده سال 87 چه قیمته ؟
بد نیست یه جوابیم به من بدینا صواب داره !
سلام 206 تیپ 3 کارکرده سال 87 چه قیمته ؟
بد نیست یه جوابیم به من بدینا صواب داره !
آقا قیمت 206 تیپ 2 و 3 صفر الان چنده ؟
ممنونم .
اگه خیلی میخوای استفاده کنی و خارج از شهر بری دو گانه سوز بگیر ولی اگه فقط تو شهر میگردی و استفاده خیلی زیادی نمیکنی بهتره بنزین سوز بگیری! من خودم پشت ماشین نشستم ولی از هر کی میپرسم میگه فقط بنزین سوز!نقل قول:
من معقول رانندگی میکنم اهل شتاب و سرعت نیستم !!!!
چون من ممکنه بخوام بعضی وقت ها باهاش برم خارج از شهر و بر گردم با گاز خرج سوختش کمتر میشه اینطور نیست ؟؟؟
فقط لطفا زود بگین فردا میخوام بگیرم !!
اولا به خاطر راهنماییهاتون خیلی ممنون.دوما کسی کامل راهنمایی نکرد.سوما نگفتید شرایط اقساط مزدا3 بیشتر راهنمایی کنید خیلی ممنوننننننننن میشم:11:نقل قول:
اینم شرایطمه با توجه به این خواهشن راهنمایی کنید:11:نقل قول:
بستگی به تمیز بودن و بیمه و ... داره.نقل قول:
تمیز و بیمه دار و ... معمولا 500-600 تومن از صفر ارزونتره. ولی اینا دست دومه و ممکنه یه جایی به جای دیگه اختلاف نسبتا زیادی داشته باشه.
لطفا سوالات مربوط به قیمت رو در تاپیک مربوطه مطرح کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا شرایطتون زیاد جور نمیشه.
هم زیر 30 باشه هم نو باشه. پس گزینه اصلی یعنی مزدا 3 حذف میشه. یا ببرید بالای 30 یا انتظار نو بودن رو حذف کنید تا بتونید از این خودرو اون هم تیپ 3 استفاده کنید.
دست دوم تمیز هم هست یکی از دوستان داره اگه نفروخته باشه.
از نظر ایمنی مزدا 3 واقعا توی رقیباش خوبه بهتره از بقیه.
گزینه های دیگه هم مثل جنتو و آوانته و مگان دست دوم هم دارید.
هم آوانته هم جنتو هم مزدا 3 هم مگان همگی اتومات هم دارن.
ولی به نظر من اگه الزاما باید صفر باشه و زیر 30 تومن باشه بهتره جنتو اتومات بیرید.
اگه میتونید از صفر بودن بگزرید یا ببرید بالای 30 مزدا 3 هم خوبه.
:12:
والا شرایطتون زیاد جور نمیشه.
هم زیر 30 باشه هم نو باشه. پس گزینه اصلی یعنی مزدا 3 حذف میشه. یا ببرید بالای 30 یا انتظار نو بودن رو حذف کنید تا بتونید از این خودرو اون هم تیپ 3 استفاده کنید.
دست دوم تمیز هم هست یکی از دوستان داره اگه نفروخته باشه.
از نظر ایمنی مزدا 3 واقعا توی رقیباش خوبه بهتره از بقیه.
گزینه های دیگه هم مثل جنتو و آوانته و مگان دست دوم هم دارید.
هم آوانته هم جنتو هم مزدا 3 هم مگان همگی اتومات هم دارن.
ولی به نظر من اگه الزاما باید صفر باشه و زیر 30 تومن باشه بهتره جنتو اتومات بیرید.
اگه میتونید از صفر بودن بگزرید یا ببرید بالای 30 مزدا 3 هم خوبه.
:12:[/quote]
اقا قربون دستت مرسی از راهنماییت.راستش داداش من یه عمل جراحی باید بکنم 2ماه دیگه پولم به این بستگی داره.من می خوام قسطی بگیرم اگه شرایط قسطی خوب باشه بالای 30 میدم.اگه میشه شرایط اقساطو بگید.خودم عاشق مزدا3 ولی باید شرایطش خوب باشه از خدام.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.اجرتون با اقا امام حسین.یا علی:11::11:
آقا نظرتون در مورد خرید جیپ کا ام چیه؟
به نظر من الان بهترین خدماتو تو خودروسازای ایرانی زاگرس خودرو میده و بس. اینو به جرات میگم. اتفاقا یکی از بهترین شرایط فروشم داره. مثلا شما با پول پیش 10 تومن میتونی یه GEN2 ورداری ( شرایط مال 2-3 ماه پیش، الانو خبر ندارم ). در ضمن از من میشنوی اگه انتخابت GEN2 بود، طرف اتوماتش نرو چون اصلا نسبت به دستیش را نمیره. GEN2 ماشینیه که از دور موتور 3.5 به بعد تازه دور میگیره حتی 206 تیپ 5 رو آمار دارم که میگیره .راستی همون ساعت آنالوگش به کل تیریپ بعضی ماشینا شرف داره ...نقل قول:
.من می خوام قسطی بگیرم اگه شرایط قسطی خوب باشه بالای 30 میدم.اگه میشه شرایط اقساطو بگید.خودم عاشق مزدا3 ولی باید شرایطش خوب باشه از خدام.اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشی .
متاسفانه آمار اینو ندارم اما کوراندو رو تعریفشو خیلی شنیدم. اگه پولت میرسه میتونی روش فکر کنی .نقل قول:
آقا نظرتون در مورد خرید جیپ کا ام چیه؟
سلام.
کسی پارس مشکی تر تمیز برا فروش داره.یا اشناهاتون.دنبال یه پارس مشکی هستم که تعمیری نباشه و خوردگی و خط و خطوط نداشته باشه.
لطفا قیمت هم بدبد.
ممنون
دوستان با حدود 23-24 تومن یه ماکسیما اتومات تا چه مدلی میشه گرفت؟ دنده ای چطور؟
ماشین خیلی خوشکلیهنقل قول:
نوش که دیگه تولید نمیشه؟
قیمت دست دومش مگه چقدره؟
کوراندو؟تولید داخل نیست! الان هم تک و توک داره وارد میشه! متاسفانه ظاهر نداره وگرنه تو نرمی و راحتی ماشین رو دستش نیست!نقل قول:
من هنوز نیازمند راهنماییتون هستم.
دست دوش گیر میاد؟ تو چه قیمتهاییه؟نقل قول:
ولی من که از قیافش خوشم میاد.:11:
دست دومش هم الان تو همشهری از 24 تومن شروع میشه به بالا رنگهاش هم معمولا مشکی و قرمزه! اما من یه بار سفید و ذغالیش رو تو نمایندگیش دیدم خیلی قشنگ بودن!نقل قول:
ماشین مردیه، من یدونه صورتی-مشکیشو تو کرج دیدم خیلی رخ داشت .نقل قول:
دست دومش هم الان تو همشهری از 24 تومن شروع میشه به بالا رنگهاش هم معمولا مشکی و قرمزه! اما من یه بار سفید و ذغالیش رو تو نمایندگیش دیدم خیلی قشنگ بودن!
کسی که واسه ما شرایط مزدا3 نزد.این جن2 تولید ایران چطوره؟لطفا خواهش میکنم اگه میشه کامل راهنمایی کنید با هزار جور بدبختی پول ماشینو جمع کردم.ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.علی یارتون:11::11:
پورشه 911 چجور ماشینیه خوبی ها و بدی هاش چیه؟
قیمتش چطوره؟
راهنمایی کنید ، لطفا.
سلام بر شما
من يه سوال فوري داشتم ممنون ميشم همين امشب جوابمو بدين
خانواده ما فردا ميخواد يه 206 اس دي ثبت نام كنه
مشكله ما تو رنگشه، همه به مشكي علاقه منديم اما از اين ميترسيم كه 1 الي 2 ساله ديگه برق رنگش بپره
يعني اون جلاي قبليشو نداشته باشه( چون يه چند تا ماشين مشكي از ايرانخودرو ديديم كه رنگش انگار رفته بود)
ميخواستم بدونم قضيه چيه؟ همه مشكي ها اينجوري ميشن؟
تندر 90 یا پژو 405 ؟
از لحاظ هزینه تعمیرات و قطعات یدکی
ایمنی
برای جادههای بیرون شهر و کمی هم داخل شهر
مصرف بنزین
سلام!نقل قول:
دیشب که کسی جواب نداد! اما من امروز میگم شاید خیالتون راحت بشه! از لحاظ رنگ خیالت راحت باشه مال ایرانخودرو مشکلی نداره! فعلا تو ایران یکی مزدا3 گروه بهمن و یکی هم جنتو های سری اول اونم رنگ دودی مشکل بی کیفیتی رنگ داشتن! رنگ مشکی هم باید بهش برسی تا خودش رو نشون بده مثلا هر هفته باید بری کارواش یا دو سه روز یه بار خودت با ابر کثیفی هاش رو بگیری! یا چند وقت یه بار پولیش بزنی تا قشنگ تو چشم باشه!کلا رنگ تیره رسیدگی میخواد!
اگه هنوز ثبت نام نکردی من میگم اگه میتونید از رنگهای سفارشی رنگ بادمجونی رو انتخاب کنید که فوق العاده به این ماشین میاد!
ماکسیما تا 83 84 رو قیمت 24 تومن پیدا میشه و باید بگردی
راجع به رنگ ماشین هم بگم مشکی رو میشه با سالی 1 پولیش اساسی جلا داد چیزی که درد سره کثیفیه ماشینه. پدر آدم رو در میاره. هر جمعه باید بری بشوریش!!
تندر فول! هم از لحاظ تجهیزات هم از لحاظ ایمنی و مصرف!نقل قول:
GEN2 وارداتیه عزیز .نقل قول:
این جن2 تولید ایران چطوره؟
GEN2 مونتاژ داخل هم داره عزیز.
مونتاژ داخل اتوماتیک 26300000
وارداتی داخل اتوماتیک 29900000
تو سایتش قیمت اول دیدم نمایندگیش که رفتم قیمت دوم بهم دادند و گفتند اولی قیمت مونتاژ داخله که دوباره که سایت چک کردم دیدم درست گفتند.
یه ماکسیما مدل 82 اتومات تو نیازمندیها زده 23.5 میلیون .... خوب میده؟؟؟ نوشته فوق العاده تمیز و از این چیزا !
نسبت به سالش یکم گرون نگفته؟؟نقل قول:
باید ماشین رو دید بعد نظر داد :11:
آره گرون گفته! من خودم چند روزه دارم میگردم! 82 خیلی تمیز روی 21 تا 22 تومنه!هر چی قیمت ماشین میره بالا طمع صاحاب ماشین هم میره بالاتر 1.5 میلیون هم واسش خیلیه!:31::41:نقل قول:
من یه 82 دنده ای نسبتا تمیز 130 هزار تا کارکرده بود رو بهم قیمت داد 19 تومن! ماشین رنگ نداشت اما سپرش خورده بود و عوض شده بود!اما اتاق داخلش آش و لاش بود!
سلام.مرسی از راهنماییتون.من بخوام ثبت نام کنم میتونم مونتاژ خارج ثبت نام کنم؟جن 2 قابلیت تعویض دستی به اتومات داره مثل مزدا3؟:11::11:این شرایط مزدا3 بی زحمت بگید.شرمنده خیلی سوال میکنم:11:
اگر اشتباه نکنم و خوب یادم مونده باشه نداره. حقیقتش الان 1 توهم از دنده اتوماتش تو ذهنم مونده که یه خط صاف بود و خبری از + - نبود. خیلی وقته توش نشستم اما آخرین خاطره ای که دارم بهم میگه نداره. حالا باز اساتید اطلاعات دقیق اگه دارن بگن.نقل قول:
منم به یاد آوری کمک میکنم :27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی پس نداره.این شرایط مزدا3 بزارید انشا.. دیگه مزاحم نمیشم.فعلا یا علی:11::11:نقل قول:
سلام دوستان
هفته بعد میخوام یه suv ( تو رنج 70-80 ) و یه سدان ( تو رنج 40 ) بگیرم. الان پیکاپ و 405 دارم. فاکتورها:
واسه suv :
خودم ماهی چند بار واسه رفتن به کارخونه از شهر (تهران) خارج میشم ( بار نمیزنم :31:)
1- راحتی ( برای ترافیک های تهران و مخصوصا رانندگی های چند ساعته جاده ای)
2- تسلط به جاده
3- امنیت ( مخصوصا تو پایداری ماشین تو بارون و سر پیچ )
4- شتاب ( top speed مهم نیست چون بالای 160 نمیرم - بچه+ :20:)
4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )
5- هزینه نگهداری معقول و خدمات پس از فروش خوب
خودم به سانتافه و مورانو رسیدم. تو عمل کدوم بهتره ؟ یا گزینه دیگه!
واسه سدان:
واسه تو شهر میخوام جوری که سایر افراد خانواده هم باهاش راحت باشن ، من خودم به ماگزیما دنده اتومات رسیدم ولی بقیه میگن واسه پارک کردن و ترافیک تهران بزرگه :13:. به هر حال:
1- هندلینگ و دید خوب
2- امنیت
3- شتاب
4- هزینه نگهداری معقول و خدمات خوب.
ممنون . . .
واسه SUV که اصلا با این چیزهایی که گفتی غیر از مورانو نمیشه! همه چیش عالیه! البته اگه اتاق قدیم میخوای بگیری وارداتی بگیر که امکاناتش کامل باشه! اگر هم که 2009 میخوای که به سلامتی دیگه! یادمه مزدا که داشتم تنها ماشینهایی که باهاشون کل انداختم و نتونستم بزنم ماکسیما دنده ای و مورانو(هر دو مدل) بود! از همه لحاظ عالیه!نقل قول:
واسه سدان هم پیشنهاد میکنم اگه ماشین صفر برات مهم نیست یه کمری SE کم کارکرد مدل 2007 بگیری دیروز یدونه رنگ آبی کاربنی 35.800 فروش رفت! اگر هم صفر خواستی سوناتا 2009 البته تو این رنج من ماکسیما اتومات هم پیشنهاد میکنم که به نظر من بعد کمری برو سراغ اون! در کل ماشین ژاپنی هر چند قدیمی به کره ای ارجحیت داره! من خودمم تا چند وقت دیگه سوناتا رو رد میکنم و دوباره مزدا 3 میگیرم!! اگه ماکسیما بگیری میتونی جفت ماشینهات از یه برند باشه!اونوقت سرویس که میبری همه کف میکنن!:31:( من یادمه خودم یه بار یه کمری و یه بار کرولا و یه بار هم کمری گرند رو بردم ایرتویا سرویس همه اونجا به اسم منو میشناختن!:31:)
دوستان کسی شرایط جدید مزدا رو نمیدونه؟(شرکتی لیزینگی چیزی سراغ ندارید؟)
منم به شما توصیه ی سورنتو رو به جای سانتافه دارم به نظرم با تحقیقاتی که من چند ماه کردم کمی از مورانو کم می یاره اما یه سرو گردن از سانتافه بالاترهنقل قول:
واسه suv :
خودم ماهی چند بار واسه رفتن به کارخونه از شهر (تهران) خارج میشم ( بار نمیزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1- راحتی ( برای ترافیک های تهران و مخصوصا رانندگی های چند ساعته جاده ای)
2- تسلط به جاده
3- امنیت ( مخصوصا تو پایداری ماشین تو بارون و سر پیچ )
4- شتاب ( top speed مهم نیست چون بالای 160 نمیرم - بچه+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4- امکانات ( عاشق امکانات مختلف و ریز ماشینم ، مثل ثابت کننده سرعت ، بلوتوث و ... )
5- هزینه نگهداری معقول و خدمات پس از فروش خوب
خودم به سانتافه و مورانو رسیدم. تو عمل کدوم بهتره ؟ یا گزینه دیگه!
1- قطعا صفر میگیرم.نقل قول:
2- نمیدونم چرا، ولی با ظاهر کمری یکم مشکل دارم. اینجور که دیدم سوناتا از نظر قدرتی و شتاب پیش ماگزیما کم میآره . از نظر امکانات رفاهی چطور؟ سوناتا چند سری داره؟ تو لیک زیر قیمت سوناتا 2009 - GLS سفارش خلیج فارس رو زده 42.500 . سفارش کجا خوبه؟
3- اونطور که من فهمیدم آسان موتور نمایندگی انحصاری هوندا تو ایرانه . در مورد نیسان - مورانو چطور؟ توسایتش که اسم پارس خودرو رو زده . اگه تبلیغ محسوب میشه ممنون میشم شخصی بهم بگین .کد:http://www.piico.ir/portal/default.aspx?tabid=320
ممنون ، راستش با ظاهر سورنتو نمیتونم کنار بیآم !! مخصوصا از جلو . ( درمقابل مورانو و سانتافه ) . علاوه بر اون تو مقایسه های سایت های مختلف از نظر امکانات رفاهی اکثرا نتیجه بود : مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.نقل قول:
ادیت شد. اشتباها 2بار اومد. شرمنده . . .
بله سانتافه موقعه ای میزنه جلو که 3300باشه نه 2700ایران که 3700س رو ما هم گشتیم اما جایی پیدا نکردیم حالا شما شانس بیارید پیداکنید...اما مورانو ماشین خوبیه ما هم چون 20تومن زیاد تر نداشتیم رفتیم سراغه سورنتو...نقل قول:
مورانو LE ، سانتافه Limited ، سورنتو.