سلام
من همون با 8104 داشتم باكس 100 ليتري با تيون 30 يا 32 ولي بيس T4 12روكه شنيدم ديوانه شدم حالا شما كه اين همه تعريفشو ميكني صداي T4 رو شنيدي؟
سلام
من همون با 8104 داشتم باكس 100 ليتري با تيون 30 يا 32 ولي بيس T4 12روكه شنيدم ديوانه شدم حالا شما كه اين همه تعريفشو ميكني صداي T4 رو شنيدي؟
یکی پست صفحه ی پیش منو جواب بده، بخدا ثواب داره.
100 % بیشتره!نقل قول:
من اینو خواستم بگم که من با این ساب و یه باکس درست و حسابی ویبره وحشت ناکی داره!
ولی همون 15 اینچی رو با باکس میشه بلایی سرش آورد که ویبرش کم بشه و کیک بیسش بیشتر بشه
باکس فوق العاده روی حرکات ساب کنترل داره
یکی پست صفحه ی پیش منو جواب بده، بخدا ثواب داره.
سوال ما رو هم بی جواب نزارید:13:نقل قول:
سلامنقل قول:
باند اگه میخواین با 80 تومن بگیرین 718 کنوود بگیرین
ساب اگه بخواین استفاده کنین باید پخشی داشته باشین که خروجی آمپلی فایر داشته باشه
ساب هم به آمپلی فایر نیاز داره حتما
یه 140 تومنی برای آمپ و یه 80 تومنی برای ساب و یه 20 - 30 تومنی برای باکس لازم دارین
t4 12 همون ساند استریم رو میگید ؟نقل قول:
اگه این مدل باشه که خوب 15 اینچی باشه بهتره دیگه !؟
اگه به جای 8104 ، یه آمپ m845 بذارم کم میاره ؟
خوب من دنبال لرزش هستم ، دنبال کیک بیس نیستم !نقل قول:
کدوم مدل رو گفتید خوب می لرزه خودش ؟
برادر T4 15 قيمتي حدود 200 تومن داره البته الان چون كمياب شده يكم گرون شده بعدا آمپي كه خوب تغذيش كنه 300 تا 350 تومن هزينه داره البته با اون مبلغي كه شما داريد همون PW15 و 8104 بهتره
برادر ، به سوال من جواب ندادی ! :11:نقل قول:
اگه جای 8104 که مونو هستش ، من یدونه m845 که چهار کانال هست ببندم و بریدج کنم ، کم میاره ؟
روی همین pw15 یا اون mtx که دو صفحه قبل یکی پیشنهاد داده بود !
سلام
برادر به هيچ عنوان پيشنهاد نميشه همون مونو امپ خوب جواب ميده شما بانداهاي عقبت چيه؟
عقب کامپونت هستش و جوری تنظیم کردم که اصلا" نمی لرزه و یجورائی کیک بیس داره ، الان می خواستم یه سابی بندازم که فقط بلرزه و یه 4 کانال هم بگیرم ، که دو تاش رو بدم به ساب و دوتای دیگه رو هم به s20 یا یه صدای ریز !نقل قول:
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
صدای این رو کسی شنیده ؟نقل قول:
خوب می لرزه ؟
من یه بار یه جفت از همینا بود توی باکس ، صداش مبهم بود ، یعنی معلوم نبود الان داره می لرزه یا می کوبه !
حالا نمی دونم این مزیتش هست یا ضعف !
در ضمن خیلی هم جلو و عقب میشد ، اینجوری زود پاره یا خراب نمیشه ؟
شما در اصل دنبال LOW BASS هستيد همون ساب ساند استريمPW15 و آمپ 8104 خوبه
صداي اين ساب رو هم كه ميگيد نشنيدم(متاسفانه)
دوستان پخش مدل 9650 پایونیر میشه یه اطلاعات ازش و یه قیمت بدید
در ضمن باند مدل 6975 هم همینطور
بعد ایا سیستم خوبی میشه
بعد این سیستم دست دوش چقدر میارزه هشت ماه کارکرده
دوستان اگه نظرتون را بگید ممنون میشم
دوستان من این پست را بزرگ زدم شاید ما را هم ببینید
برادر ، داریم به یک نتیجه هائی میرسیم انگار ! :42:نقل قول:
اگه این 15 اینچی رو گرفتم ، چجور باکسی بذارم ، چند لیتر ؟
البته من اینجوری سر در نمیارم ، اگه میشه یه سانتی متر یا روی کاغذ باشه !
فقط جوری باشه که لرزش داشته باشه ! :32:
شما ساب رو اگه خریدین حمید خان زحمت طراحیش رو میکشه
اگه T4 هم بگیرین 9104 میتونه تا حدودی از پسش بر بیاد :46:
اگه میخوای آمپ چهار کاناله بخری که بتونه مثلا ساب pw15 رو راه بندازه باید 350 تا 400 خرج کنی! آمپ trx4.880 هست و ...نقل قول:
بهترین کار اینه که حتما یه آمپ مونو بخری!
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
ساب t4 حرف نداره! :8:
دوستان من تسلیم ! :20:نقل قول:
4 کانال نمی خوام ، حداقل یه دو کانال قوی ، همین حدود 100-120 هزار تومن بگید ، ایولا . :11:
راستی این t4 همونیه که میگن گرونه ؟ 12" می لرزونه ؟ :46:
20 تومن بذار روش 7204 کنوود بگیر :46:نقل قول:
T4 قیمتشو ندارم
ولی واقعا ساب خوبی هست و هرکی داشته راضی بوده
لرزش هم گفتم بستگی به طراحی باکس داره
میشه طوری طراحی کرد که بیشتر هم بلرزونه
اگه بشه یه 12 اینچی با لرزش خوب گیر بیارم بهتره ، چون 15 اینچ حدود 100 لیتر باکس می خواد ! این خودش کلی جا می گیره ، در صورتی که 12 اینچی فکر کنم به 70 لیتر هم نرسه !نقل قول:
یه سوال کلی ، از اساتید !
سابی که واتش بالا تر باشه برای ما بهتره یا واتش پائین تر ؟
یعنی مثلا" یه ساب هست ، 800 وات روی 4 اهم ، خوب ما می تونیم 400 وات روی 4 اهم تولید کنیم ، بهتر نیست سراغ اون نریم و بریم یه ساب که 300 وات روی 4 اهم مصرفش بگیریم ، تا بتونیم با آمپمون جونش رو در بیاریم ؟
به نظر شما کدوم از نظر منطقی بهتره ؟
با این آمپ شاید کامپوننت تا به رحمت خدا برن! vahoa شما کامپتون چند rms هست؟نقل قول:
شرمنده که زیاد سوال می کنم ، الان داشتم می گشتم دیدم ، این pw15 که دوستان گفتن ، آخرش اسم های مختلف داره ، مثل S یا L ، منظورتون کدوم هستش ؟
سری پیکاسو هستش ؟
:11:
pw15s پیکاسونقل قول:
نمی خوام به کامپ ها دست بزنم و می خوام این ها رو با سیم و همه چیز جدا ، فقط بذارم واسه low bass ! :20:نقل قول:
کامپ ها فکر کنم mtx بود ( البته خیلی حرفه ای نیست ! )
این 7204 سری b هستش ؟
اگه برای کامپوننت باشه احتمالش هست!نقل قول:
ایشون گفتن یه آمپ 2 کانال قوی منم این به ذهم اومد :دی
البته اگه کامپوننت ها داخل کیک پنل باشن میشه بیشترم بهشون وات داد ولی نه 170 تا!
دوستان پخش من پایونیر deh-4250sd هست. ویک آمپ کنوود kfc-5203 هم دارم. حالا برای انتخاب باند بین این چند مدلی که خواهم گفت مانده ام. برای من هم کیفیت و شفافیت صدا در درجه اول هست و قدرت در درجه دوم. لطف کنید و بگویید از بین این باندها کدامیک را انتخاب کنم که ضمن داشتن کیفیت برتر با آمپ و پخش هم مچ باشد. 1- باندکنوود 718 ای ایکس. 2- باند پایونیر ts-a6993s. سومین باند هم پایونیر ts-a6983s هست. چهارمین mtx مدل thx693 . پنجمین mtx مدل xt693 . ششمین jbl مدل gt0937 . هفتمین آلپاین مدل spr-57c . هشتمین کنوود مدل kfc-6970ie . باور کنید بدجوری بین این مدل باندهایی که گفتم مانده ام. خواهش می کنم کمکم کنید.
از صبح هر چی فکر کردم نفهمیدم این سایت کنوود منظورش چیه !!؟ :41:
اول نوشته 500 وات خروجی ، بعد پائین نوشته 1000 وات !
کدوم درسته ، 1000 وات پیکش هستش ؟
تو این صفحه :کد:http://www.kenwood.eu/products/car/amplifiers/KAC-8104D/details/
اگه 1000 وات خروجی داره ، پس چرا روی بریج 500 وات میده ؟ پس 1000 رو از کجا باید بگیری ؟
دوستان نمیخواهید جواب بدهید بگید ادم بدونهنقل قول:
من الان چهار ساله دارم تمام کارام را تو این سایت میکنم جایی مثل این تاپیک را ندیده بودم جدا باید اسم اینجا عوض بشه بذارن تاپیک مراجعه دوستان من هم دیگه تو این قسمت نمیام
سلام.نقل قول:
هد یونیت 9650 پایونیر
شاید توضیح کمی در مورد شمخصات این هد یونیت لازم باشه.
از کامل ترین هد یونیت های پایونیر هست. سری 9 بالاترین سری هست. و این سری کامل ترین سری 9 پایونیر هست.
تمام تنظیماتی که فکر بکنید رو داره بنابراین فقط اونهایی رو که مهم هست مینویسم.
Auto time allignmentَ
Auto equalaizer Correction
3way Network
(این 3 مشخصه رو فقط هد یونیت های خیلی حرفه ای دارند)
فیلترینگ کامل با شیب های متغیر + 13 باند اکولایزر
دو پنله و رنگی
خود من هد یونیتی ندیدم به کاملی این باشه مگر به قیمت خیلی بالا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قیمت دقیق ندارم ولی خوب دسته دو در حد آکبندش رو یکجا دیدم طرف می گفت 270 تومن.
باند 6975 هم بد نیست ولی خوب هم نیست یک باند متوسطی هست البته بدون آمپ اصلآ توقعی ازش نداشته باشید چون صدای خیلی جالبی بدون آمپ نمیده و مثل باندهای دیگه هست بدون آمپ.
نه ببین روی 4 اهم 300 وات میده و روی 2 اهم 500 وات میده و هزار وات هم پیکش روی 4 اهم هست که اصلآ پیک رو ول کن فقط جنبه تبلیغاتی داره-در ضمن آمپ مونو که بریج نداره خودت که میگی مونو یعنی تک کانال خروجی.نقل قول:
ببین 718 بگیر من صداش رو با این آمپ شنیدم بیس خوبی میزنه درسته که خوی تغذیش نمی کنه اما صداش خیلی خوبه و پروتکت هم نمی کنه) ولی حواست باشه اندونزی باشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اين تاپيك رو مطالعه بفرمائيد:
کد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " target="_blank">http://<a href="http://www.forum.p30...p?t=310591</a>
سابهاي الپاين عالي هستند.البته اگر بتوني Type r و اونهم سايز 15 بگيري.با توجه به Xmax 20mm اونم خطي،چنان ويبره اي بهت ميده كه فرمون از دستت خارج بشه:31::18:قيمتش بالاست.1542 حدود 350-60 و 1242 هم 200 تومن.نقل قول:
ارت هم يه ساب داره مدل DBX مخصوص ويبره هستش.نميدونم قيمتش چنده ولي خوراك ويبره بازي هستش.البته از كيفيت خبري نيست همينطور كوبشش هم ضعيفه.
كامپوننت كه كارش لرزوندن نيست!!كامپوننت تو سيستمهاي SQ استفاده ميشه.در كنارش ميتونيد از ساب ووفر هم براي جبران ضعف فركانسهاي پائين استفاده كنيد.نقل قول:
همانطور كه حسين آقا راهنمائيتون فرمودند ،پخش عالي و كاملي هستش.البته بعيد ميدونم آكبندش باشه. اگه جائي ديدي تميز بود بگير.البته قيمت رو حتما بالا ميدن.تميزش 200 مي ارزه.اين دستگاه ماله 4-5 ساله پيشه.نقل قول:
در مورد اسپيكر 6975،اگر سال ساختش ماله 5 سال پيش باشه خوبه در غير اينصورت طفش نرو به هيچ وجه:41:به جاش 718EX البته اصليش رو بگير،جديدا تقلبيش هم آمده.
امان از اين بازار وانفسا،تا يه چيزي محبوب ميشه سريع بدلش رو ميزنن و جيب مردم بيچاره رو خالي ميكنن.
بله.بايد همينطور باشه.شما تو جمع كردن سيستمي كه ميخواهيد ساب ووفر هم داشته باشه،بايد اول به فكر تامين برقش باشيد.نقل قول:
به قول دوستان:برق سيستم از خود سيستم واجبتره:46:
طرف ميره 3-4 ميليون سيستم ميبنده و ميگه 3000 وات دارم بهشون ميدم!!!!:18::18::18::18:
بعد ميگم خب ببينم دينامت چيه؟كابلت چيه؟باطري چي داري؟BIG 3 كردي؟ميگه كابلم 8 يا نهايت 4 گيجه.دينامم فابريكه،باطريم هم 74a (كه اگه 60 نباشه جاي شكر داره :42:)،راستي حميد خان BIG3 ديگه چه سيقه ايه؟:18:
من چي بايد بگم.مجبورم بهش توضيح بدم كه شما تصور ميكني 3000 وات خروجي داري ،شايد به 1000 هم به زور برسه.
خلاصه اولتامين برق تا حد امكان، بعد سيستم
اون 1000 وات MAX هستش.نقل قول:
اين آمپ به گفته كارخانه
روي 2 اهم 500 وات
و
روي 4 اهم 300 وات RMS ميده.
اون 1000 وات رو نبايد توجه كنيد.
حواستون باشه تاكيد ميكنم اين توانها روي ولتاژ 14.4 بدست مياد.باز هم تاكيد ميكنم كمتر كسي رو ديدم كه تو ولومهاي بالا ولتاژش پائين نيامده باشه.پس افت رو هم در نظر بگيريد تو محاسبات مادي و معنويتون.:21:
من صداي 718 رو شنيدم. بيس فوق العاده نرمي داره.اگر خوب درايو بشه ميتونه با يه ساب 12 Free Air بسته شده رقابت كنه.نقل قول:
MTX ]هم خوبه .ولي باس خشك و كوبشي بهت ميده.شما بين مدلهاي زيادي گير كردي. بايد بري خودت صداها رو با يه موزيك audio گوش بدي.با نظر من نرو خريد كن.اول گوش كن بعد مشورت.
راه و روشی هست که فرق بین 718 ex تقلبی رو با اصلی فهمید؟ نمایندگی خود کنوود که تقلبی نمیدن خدایی نا کرده:31:
چون اینجا نمایندگی با مغازه هایه معمولی فرقی نداره اگر قصد دزدی باشه همه این کارن:41:
نقل قول:
سلام ، ممنون که همه پست هام رو یهو نقل قول کردی ! :12:
قیمت اون مدل ارت چند هست ؟ :3:
من هم عرض کردم که کامپونت دارم و الان دنبال یه low bass هستم ! :45:
دقیقا" ، بین مدل های زیادی گیر کردم ، آخه این بازار که هیچکسی تحویل نمی گیره ، یارو زورش میاد قیمت بده ، میاد واسه من سیستم روشن کنه ؟ :47:
می خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم ، اون pw15 رو یه ذره می ترسم ، آخه بعضی ها میگن که صداش گیجه ، یعنی رو تغییرات ناگهانی خود ساب قاطی می کنه ! :14:
باز هم منتظر نظرات سازنده دوستان هستم . :11:
سلام
برادر اگه خودت هم نسبت به اين pw15 شك داري اصلا نگير اگه يه ذره احساس كني خوب نيست بشه به 100000000 وات هم راضيت نميكنه
نقل قول:
سلام برادر گل . :11:
حقیقت من فقط یه نفر رو دور و برم می شناسم که اهل سیستم بازی و این کار ها هستش که اون هم ظاهرا" برای ما وقتی نداره ! :13:
من هرچی اطلاعات دارم ، تو این چند روزه از همین اینترنت به دست آوردم ، از همین سایت و یکی دو تا سایت فارسی دیگه !
اصلا" صدای هیچکدوم به جز اون mtx که گفتم به گوشم نخورده ، از شما دوستانی که تجربه دارید می پرسم ، گوش شما ، انگار گوش ما ، یه مدل که low bass قوی داشته باشه و زیاد گیج نباشه !
البته اگه پیشنهاد تازه ای نباشه میرم همون pw15 رو می گیرم ها ! :8:
راستی الان این ساب تو ایران چه مدلیش هست ؟ عنکبوت آبی با پرده نقطه نقطه ؟ تو سایتش دیدم جدید هاش کلا" نقره ای شده !
سلام
با اجازه دوستان
با اون مبلغي كه شما داري بهترين انتخاب همين pw15 و آمپ كنوود 8104 هست در مورد صداش هم من نميگم گيجه در قياس با t4 ضعيفه البته t4 يه ساب مخصوص spl هستش و در حد مقايسه نيستن و تا جايي كه من pw15 ديدم همه با عنكبوت آپي و پرده نقطه نقطه مشكي بوه
تشكر
سلام مجددنقل قول:
من قيمت بازار رو ندارم ولي تو سايتش مدل 12 اينچ معمولي رو زده 279 دلار.نمايندگيش هم تو خ شريعتي،ابتداي خ معلم هستش.ميدونم به بودجه شما نميخوره ولي اگر فقط Low Bass ميخواهي،تنها ساب ووفري هست كه ميتونه شما رو راضي كنه.Xmax (كه مهمترين مشخه ساب ووفرهاي از اين دست هست)برابر "3.5:18:ميدوني يعني چي؟!!:18:
ميتوني به اينجا هم سر بزني:
سلام به همه دوستان.راستش من میخوام رو ماشین سیستم بندازم از هیچی هم اطلاع ندارم .میخوام هم dvd بخوره هم flash.قیمتشم مناسب باشه یکی از دوستام زابله میگه میگن اینجا قیمتا خوبه تحقیق کن هر چی خوبه برات بگیرم.من هیچ نوع اطلاعاتی ندارم.در مورد قیمتهاش هم هیچ اطلاعی ندارم اگه میشه کمکم کنید.راستی ساب هم میخوام.اونم برام لطف کنید معرفی کنید.اگه لطف کنید تا دوستم نیومده برام بهترین و مناسب ترین رو معرفی کنید ممنون میشم.
نقل قول:
:37:
حیف گرونه ، حالا یه روز خوب میاد ، که من هم بخرم !
فعلا" رو همین زیر 100 تومنی ها می چرخم ، احتمال زیاد هم همین پیکاسو 15 اینچی رو بگیرم !
راستی باکس آماده بگیرم از فروشنده یا خودم بدم بسازن بهتره ؟
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
راستی ، 7204 زورش بیشتره یا 8104 ؟
اولی استریو ، دومی مونو ! :5:
حتما 8104 بگیر! چون 7204 روی 2 اهم استیبل نیست !! همینطور 8104 سری D هست مصرفشم کمتره!نقل قول:
نقل قول:
آخه می خواستم یه کانالش رو هم بدم به یه جفت s20 !
بی خیال صدای ریز بشم ؟ :13:
مصرف این دو تا آمپ هر کدوم چقدره ؟ 12 ولت روی چند آمپر ؟