باید چه شکلی وارد کردش؟نقل قول:
Printable View
باید چه شکلی وارد کردش؟نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟
نقل قول:نقل قول:
باید چه شکلی وارد کردش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا یکی از دوستان یک کلید premum 2012 بسازد و برای من به پیام خصوصی ارسال کند
سپاس
طريق ذخيره سازي آپديتهاي اين آنتي ويروس به چه صورتي هست؟
آيا چنين امكاناتي در اين آنتي ويروس لحاظ شده است؟
آيا برنامهاي براي ذخيره سازي آپديتهاي اين آنتي ويروس وجود داره؟
شاد باشيد:40:
متاسفانه هیچ کدوم کار نکردش :(نقل قول:
واقعا انتی ویروس معرکه ای هست من یکسال باهاش کار کردم اصلا اذیت نمیکنه مس نود هم قاط نمیزنه .تنها ایرادش بالا بردن قیمتش هست که یک دفعه زیادش کرده نمایندگی
بعد از تموم شدن لایسنس از کمودو تریل دارم استفاده میکنم بنظرم نسبت به اویرا ضعیفتر هست و به سیستم هم فشار بیشتری میاره .
کلید معتبری برای اینترنت سکیوریتی وجود نداره؟
از این لحاظ بده ها که بعد اینکه کلیدش از کار میفته، حتی دیگه نمیشه اسکن هم کردش
اینو امتحان کنید من خودم استفاده میکنم:نقل قول:
من اویرا avira_internet_security_en.exe را دارم چجوری افلاین اپدیتش کنم؟اپدیت های افلاین را از کجا بگیرم و بعد چجوری به انتی ویروس معرفیشون کنم؟
سلامنقل قول:
اول باید فایل آپدیت VDF رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید بعد از صفحه اصلی Avira به منوی Update رفته و از اونجا گزینه Manual Update رو میزنید و در صفحه باز شده فایل دانلود شده رو انتخاب میکنید تا آنتی ویروس آپدیت بشه.
سلام
من از وقتی اینو نصب کردم سرعت دانلود به نصف کاهش یافته
کاری میشه کرد ؟ چیکار می کنه مگه ؟
شما پایین تسکبار روی آویرا میتونید کلیک راست کنید بطور موقت گزینه webguard تیکش بردارین برای دانلودی که میخواین انجام بدین:20:نقل قول:
سلام به دوستان.من تحقیق کردم و یه اینترنت سکوریتی اویرا دانلود کردم به هر زحمتی بود یه مقدار هم لایسنس رو اضافه کردم تا بتونم بیشتر استفاده کنم.اما مشکل من اینه که اپدیت نمیکنه خودشو . ارور میده.من وایمکس 256 دارم و حجم هم به اندازه اپدیت دارم اما اپدیت نمیشه.ایا این انتی ویروس هم ایران رو تحریم کرده یا مشکل از جای دیگه هست.
شمااگر از v p n استفاده میکنید غیرفعالش کنید یا که بلعکس این عمل درضمن آویرا بعضی مواقع حین عمل آپدیت ارورمیده که بعد از مدتی درست میشه شما یک عکسم از همون اروری که پنجره آویرانشون میده رو اینجا قراربدین:20:نقل قول:
سلام.حالا از ارور دراومده اما اپدیت هم نمیکنه.در تصویر زیر همه چی گویاست.اولش سریع یه مقدار از نوار سبز میشه و در همون حالت میمونه دیگه تکون نمیخوره.نمیدونم چیکارش کنم.خودم از اپدیت افلاین خوشم نمیاد اما اگه کار به اونجا بکشه مجبود میشم بکنم دیگه.
ورژن برنامه هم اینه:Avira.Internet.Security.2013.13.0.0.1334
من با خود سیستم و بدون ساکس میزنم اپدیت همین جوری میشه که در عکس میبینید و با ساکس هم میزنم همینه طور میشه.گفتم شاید از ای پی باشه اما اونم جواب نداد.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممکنه یه نرم افزار Firewall یا همچین چیزی روی سیستمتون نصبه و جلوی اتصالش به اینترنت رو میگره یه بررسی بکنین.نقل قول:
فایل های اضافه ای که از انتی ویروس های قبلی هم مونده بود پاک کردم اما تاثیری نداشتنقل قول:
دوستان سلام.اقایون کمک.
فلشم ویروسی بود.فایل ها رو با فرمت .exe نشون میداد.اویرا هم گرفت پاکشون کرد.حالا هرچی میرم ریستو میزنم یا توی قرنطینه میرم فایل هام حجمی نداره.یه فایلم 300 مگ بود الان که میرم روش 70 کیلو بایته.
ایا راهی هست که فایل ها مو برگردونم.تو رو خدا کمک
سوپر هیدن رو تو فولدر آپشن تیکشو وردار(هیدن شدن فایلهای سیستمی)
فولدرهات سوپر هیدن شدن
یعنی مرامت تو حلقم.اخ خدا خیرت بده.اخ از خدا هرچی میخوای بگیری.فدات شم.:7:بیا بغلم.
ایول داری.حل شد
سلام بچه ها من فقط لیسانس کی میخوام این چی دانلود میکنه توضیح بدین ممنونم:18:
برو توی این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و روی فری دانلود کلیک کن همین
ممنون برای لایسنس . 6 ماهه بود ، درسته ؟
یا باید بقیه رو هم تست کرد ؟
چون فایل دانلودی 2 تا فالدر داشت . اولی ( Av-Key ) داخلش 2 تا لایسنس بود که هیچ کدوم برای من کار نکرد و دومی ( Ps-Key ) که داخلش 4 تا لایسنس بود اولیش رو تست کردم تا 4.2013 تمدید کرد . 3 تای دیگه رو ترسیدم تست کنم همین قبلی هم یهو بپره .
با سلام
Avira antivirus premium با Comodo firewall مشکلی نداره ؟ چطور میشه این دو را با هم هماهنگ کرد تا مشکلی برای سیستم پیش نیاد .
مشکلی نداره و هماهنگ کردن هم نمیخواد چون تداخلی با هم ندارننقل قول:
سلام
ورژن فاینال اویرا این هفته به احتمال زیاد میاد، روز پنجشنبه سایت رو چک کنید !
احتمال اینکه قابلیت جدیدی به نام System speedup هم به برنامه اضافه شده باشه زیاده.
و همچنین به نظر میرسه که میخوان Cloud رو فقط برای ورژن های پرمیوم قرار بدن ، یعنی ورژن رایگان نه !!
البته امیدوارم در نسخه جدید اویرا مشکل کاهش سرعت اینترنت برطرف کرده باشه
سلام
چطوری این اویرا رو ، روی ویندوز 8 نصب کنم ؟
ارور میده که باید ویندوز دفندر رو پاک کنی !!!!
بهتره تا انتشار نسخه 2013 صبر کنید چون ورژن 2013 به طور کامل ویندوز 8 رو ساپورت میکنه
سلام.
این هم از ورژن 2013 همونطور که گفته بودم روز 27.9 پنجشنبه قول داده بودن که بیرونش بدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- Key Avira Internet Security up to 26 - 06 - 2013
2- Key Avira Internet Security up to 09 - 2013
3-KEY CODE Avira Internet Security 1Y
4- Key File Until 17-10-2013
مزایای این ورژن نسبت به قبلی چیه؟
من به سایت آویرا رفتم تو قسمت دانلود ها یه Avira System Speedup بود اون به چه دردی میخوره؟ سرعت سیستم رو بالا میبره؟