وای وای بلا به دور!!!!
نگاه کن چه چیزهایی داره سیمز جدید!!!!
گیاه آدم خوار؟
میخوای گرگش کنی؟؟
واقعا جوون های این دوره پیشرفت کردن!!!!
Printable View
وای وای بلا به دور!!!!
نگاه کن چه چیزهایی داره سیمز جدید!!!!
گیاه آدم خوار؟
میخوای گرگش کنی؟؟
واقعا جوون های این دوره پیشرفت کردن!!!!
بد نیست ولی به من که نچسبیدنقل قول:
چقدر تو میخوای
یکم رو مخشون کار کن موفق میشی
مشکل تو اینکه میخوای زود به مقصد برسی.صبر داشته باش
واقعآنقل قول:
سیمز 2 هم این آخریا واقعآ بد داشت میشد
اینم چند تا عکس برای سرگرمی:
جنرال در حال ورزش با لباس جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکه سیبیلو هست اما خیلی جذابه
و این هم جنرال در لباس های شیک و جذاب:
همونطور که همگی شما مستحظرید خیلی سخته که آدم با دایال آپ 240 صفحه رو زیر و رو کنه!!!
از همین جهت بنده به دنبال مدل موبرای سیم مرد هستم و هر چی هم تا حالا دیدم همش موی چینی بوده (اه اه خیلی بدم میاد یا کارتون فوتبالیست ها میوفتم) پس لطف کنید و اگر مدل موی جذاب و باحالی دارید لینکشو بدید که ما هم لذتش رو به قول یارو ببریم...
خيلي خونت جالبه.فقط تو كه گفتي با خونه هاي بزرگ حال نميكني!!!!و چرا اين قدر درخت زياد داره؟؟؟نقل قول:
و از كجا گياه آدم خوار آوردي؟؟؟فكر كنم براي اين عكست تار شده كه اين عكس سايزش كم بوده و خودت بزرگش كردي.(البته شايد)
خب به قول خودت : وخداوند صبر را آفريد... خب ادامه بده ايشاا... كه گرگينه ميشي.من كه هر كاري براي اينكه خودم گرگ شم رو كردم برات گفتم.اميدوار باش...موفق ميشي....
آره منم گياه آدم خوارو موندم چجوري؟نقل قول:
گرگينه هم خيلي باحاله
واقعا!!!!
جالبه...اين جنرال شما هم براي خودش يك ستاره هستش...تو اينا رو download كردي؟؟؟؟نقل قول:
راستي موفق شدي پكارو بخري؟؟؟
با تشكر.
امير
آره دانلود کردم امیر جاننقل قول:
جالبه...اين جنرال شما هم براي خودش يك ستاره هستش...تو اينا رو download كردي؟؟؟؟
راستي موفق شدي پكارو بخري؟؟؟
با تشكر.
امير
نه والا هنوز موفق نشدم, از 2 تا فروشگاه اینترنتی سفارش دادم اما هنوز به دستم نرسیده!!! هر دوش هم با پست پیشتاز بود!!
ميشه آدرس سايتشو بدي؟؟...نقل قول:
اين فروشگاه هاي اينترنتي هيچيشون معلوم نيستش.خدا نكنه كه پستت سفارشي باشه.تازه اگه پيشتازهم باشه 1 هفته طول ميكشه.فردا صبح برات شماره ي اون جايي كه گفتم رو ميذارم.كه توي مشهد هستش!
با تشكر.
امير
وب سایت زیاده امیر جان!!!نقل قول:
ميشه آدرس سايتشو بدي؟؟...
اين فروشگاه هاي اينترنتي هيچيشون معلوم نيستش.خدا نكنه كه پستت سفارشي باشه.تازه اگه پيشتازهم باشه 1 هفته طول ميكشه.فردا صبح برات شماره ي اون جايي كه گفتم رو ميذارم.كه توي مشهد هستش!
با تشكر.
امير
کد:www.thesimsresource.com
کد:www.modthesims2.com2
اینا همشون مو و لباس و همه چیز دارن, فقط تو دانلود دقت کن!!!کد:www.xmsims.com
ممنون میشم اگه شمارشو بدی...
سوالی بود در خدمتم
سلام.نقل قول:
میشه واضح تر توضیح بدی که چجوری باید آیتم ها رو به اشتراک بذاری ؟؟؟ :11: آخه من یک خونه درست کردم ، می خوام به اشتراک بذارم ولی نمیدونم چه جوری !!!!؟؟؟:41::41::5::46::19:
خيلي ممنون دوست عزيزم....نقل قول:
با تشكر
امير
منظورت از " فقط تو دانلود دقت کن " چیه ؟؟؟نقل قول:
منظورات فراوانی هست!!!نقل قول:
منظورت از " فقط تو دانلود دقت کن " چیه ؟؟؟
شما باید بدونی این مو رو که دان میکنی برای مدوم بسته الحاقی هست یا مثلا باید بدونی که اگر فایل مش رو نگیری خبری از مو و لباس های جدید نیست
اینم از وسایل جدید من:
جنرال در حال بازی کردن Sim City با PS3 و بزرگترین تلویزیون LG
خودمونیم ها ولی تفاوت از زمین تا آسمانهاست
چند تا هم شکلات ساز و قهوه ساز جدید و لپ تاپ هم گرفتم که بعدا عکساشونو میزارم
قربون همه
فعلا بای
1. صبر میکنیم!!!....نقل قول:
2.تایید میشه. اما باحاله. از اون حالت ساده و ساکت و بدون خشم بیرون اومده و یه کمی هیجانی شده.
1.نه. منظورم این بود که چیزایی که لازم دارم دور و ورم باشن. مثلا اتاق خواب توی یه طبقه نباشه اونوقت آشپزخونه یه طبقه دیگه. همش الان توی دسترسن.نقل قول:
2.شغل Natural Science اگه درست نوشته باشم اینو داره. باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشی.
3. آره. یکی از نزدیک گرفتم میذارم.
4.همونا دیگه؟ 100- بشه هر دوتا روبان بعد هم همش feed treat رو بزنم دیگه؟ یا اگه داره Try for puppy with... آره؟ گه گاهی هم yell at رو میزنم. من هر سه شون رو میزنم. با 4 تا گرگ با همین قیافه این سه تا کارو میکنم اما هنوز نشده. اشتباهی توی کارم نیست؟
توی سایتی مثل :نقل قول:
یا:
میتونی آپلود (upload) کنی و آدرس رو اینجا بذاری یا خود عکست رو از همونجا که آپلود کردی copy کنی و اینجا paste کنی.
اینم عکش خونه من از نزدیک: (تار هم نیست):
آقا یه سوال من مردم بابا یکی نیست بگه من چطور مغازه درست کنم ؟ وقتی روی ایکون مغازه اون بالا کلیک میکنم و شهر رو انتخاب میکنم وارد شهر میشم خوب باید چه کار کنم ؟ آدم بسازم ؟ چیکار کنم لطفا کامل توضیح بدین ممنون میشم!
سلام....نقل قول:
1-من منظور شما رو نفهميده بودم.ببخشيد!!
2-مر30
3-جالبه!
4-خب عزيز شما كه نبايدTry for puppy with...رو بزني كه!!!شما وقتي اين كارو بايد با pet هاي خوودت بكني كه هر دو pet با هم خوب باشن.وتو هم با اون خوب باشي.براي اين كه اين كارو نكن...
وليfeed treatرو بزن.ولي yell atرو هم نزن كه فرار ميكنه همون feed treat رو بزن تا موفق شي...
5-آره ديگه درسته ولي فكر كنم منظور mohrd يه چيز ديگه بوده چون اون persiangig هم داره!!!!
با تشكر.
امير
سلام.خب خيلي باحاله...مخصوصا اون ps3 ......نقل قول:
اينم شماره ي اونجا كه گفتم:
راستي فعلا در مشهد در دسترس ميباشيم...مامان بزرگ مامانم ديشب مارو با خبر مرگش از خواب انداخت و الان در مشهد موجود ميباشم...مشهدي هاي عزيز......
شماره:09153006170
و
:09151043937
ترجيحا با شماره ي بالايي يعني اولي تماس بگيرين مشهدي ها!!!!!!
اسمشم سروش سافت هستش.
فقط اشتباه نكنيد..
با تشكر.
امير
خب عزيز شما كه نبايد حتما توي همون شهره كه با آيكن مياد بري بسازي.نقل قول:
تو ميتوني حتي خونت رو هم مغازه كني كه هم زندگي كني و هم كار...
خب تلفن رو بردار زنگ بزن و بگو كه ميخوام مثلا يك مغازه بخرم.كه ميتوني روي گزينه ي real state كليك كن و روي اوني كه گفته خريد مغازه كليك كن(اسما رو يادم نيستش):20: حالا مغازتو انتخاب كن.ولي اگه خواستي كه بسازي مغازه رو برو زمينتو درست كن البته مسكوني نباشه...بعد از اين كه ساختي برو از خونت بخرش.اگه هم خواستي كه
خونت مغازه هم بشه تلفن رو بردار و روي business كليك كنو بگو ميخوام خونم مغازه شه همچين عبارتي هستش:start......اولش ياده كه Start داره.اگه مشكلي بود بگو تا pdf بذارم.
با تشكر...
امير
تشکر از جواب سریع که دادی موفق باشی :10:نقل قول:
خواهش ميكنم!!!!وظيفه بود.ولي خالي بندي نكردي؟؟؟؟من خودم نفهميدم كه چي گفتم!!!تو فهميدي؟؟؟نقل قول:
درهر حال اگر pdf خواستي بگو!!!
باي.
با تشكر.
امير
سلام برو بکس.آقا من وقتی بازی سیمز رو نصب میکنم ارور میده و بعد دو گزینه میاد:retry و cancel که یکیشون رو باید بزنی.چند بار ریترای رو هم زدم ولی بازم ارور میده...چیکار کنم؟
دوست عزیز این وبلاگ که تو امضات هست مال خودته؟نقل قول:
سلام برو بکس.آقا من وقتی بازی سیمز رو نصب میکنم ارور میده و بعد دو گزینه میاد:retry و cancel که یکیشون رو باید بزنی.چند بار ریترای رو هم زدم ولی بازم ارور میده...چیکار کنم؟
اگر اینطوره چرا اصلا نظر ها رو نمیخونی و جواب نمیدی؟
1-سلام.نقل قول:
2-اين قدر زود خودموني نشو!!(بروبكس)
3-عزيز شما crack رو نصب نكردي!!!!!!يا همون كپي نكردي!!!برو به cd 1 و توي فايل crack اينو كه ميگم رو copy كنو توي محل نصب بازي paste كنش:Sims2.exe
البته ممكنه كه مال تو exe رو نشون نده به اين دليل هستش كه تنظيمش نكردي كه فرمتو نشون بده!!!
موفق باشي.
با تشكر.
امير.
1.خواهش میکنم.نقل قول:
4.نه. این کارو کردم که درجه ی منفیشون بیشتر بشه. باشه از این به بعد فقط feed treat رو میزنم. اما سیمزم گیاهیه. اشکالی داره؟ برای همینم که فکر کردم مشکل داره دارو بهش دادم که دوباره معمولی شه(اما فضایی بودنش رو که نمیتونم انکار کنم!!!)
راستی یه مشکل دارم. توی خونم خیلی روح هست. خود سیمزم هم که تنها زندگی میکنه عین روحها راه میره. چیکارش کنم؟ وقتی بهش میگم run here بازم مثل روح میاد. تحت تاثیر قرار گرفته. چیکارش کنم اینطوری راه نره؟
متظورت از يارو كيه ميتوني اين لباسو براي ما آپلود كني خيلي خوشم اومد :10:نقل قول:
راستي دارم چند رنگ چشم باحال ( گربه و... (بسازم چطوره
خب بذار ببینیم چطوره. باحال میشه. اما به نظر من که چشمهای سگ و گربه ها زیاد معلوم نیست. اگه بتونی بهتره که چند رنگ پوست و پشم و مو براشون بسازی.نقل قول:
راستی یه سری رنگ پوست و اینا برای حیوونا هست که هر چند وقت که بازی کنیم چندتاشون باز میشه و رمز میخواد. مثلا میشه اگه یکی خیلی بازی کرده باشه رمزش رو بگه که بقیه برن بزنن و همونا براشون بیاد. میشه یکی در این مورد بیشتر توضیح بده و اینکه این رمز رو از کجا بیاریم و کجا بزنیم؟
بچه ها من دی وی دی سیمز رو دارم و نصبش کردم و وقتی نایت لایف رو نصب کردم دیدید که آخرش میگه سیدی چهار رو واسه آپدیت شدن بازی بزارم ... خوب من چی کار کنم ؟
این که دی وی دیه ... دی وی دی رو میزارم قبول نمیکنه ... حتما سیدی چهار رو میخواد !
در این جمله یارو به برگردان همان یارو گفتنی گفته میشود... خودم نفهمیدم چی گفتمنقل قول:
متظورت از يارو كيه ميتوني اين لباسو براي ما آپلود كني خيلي خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بساز ببینم و لذتش رو به قول یارو گفتنی ببریم
اگر لباس میخوای برو به این آدرس:
یادت باشه باید حتما قبلش ثبت نام کنی...کد:http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims2/clothing/male/adult/subtype82_whole/page3in2225items
سلام.نقل قول:
آره منظور من این بود که مثلا فایلی که مربوط به خونه ( یا کامپیوتر یا مبل یا ... ) رو یک جا آپلود کنی تا بقیه با کپی اون فایل توی پوشه ی "دانلود"شون بتونن از اون استفاده بکنن. ( فکر کنم فرمت فایل باید package باشه ).
بچه ها ( کاربران گرامی ) فعلا تا چندین روز دیگه خداحافظ. امیدوارم وقتی دوباره به تاپیک سمیز 2 سر میزنم ، یکی جواب سؤالم رو داده باشه ... :31::40::7::12::37::25::15::17::14::whistle::5: ( ببخشید من علاقه ی زیادی به شکلک دارم !!! :31: )
یکی جواب منو بده :
نقل قول:
بچه ها من دی وی دی سیمز رو دارم و نصبش کردم و وقتی نایت لایف رو نصب کردم دیدید که آخرش میگه سیدی چهار رو واسه آپدیت شدن بازی بزارم ... خوب من چی کار کنم ؟
این که دی وی دیه ... دی وی دی رو میزارم قبول نمیکنه ... حتما سیدی چهار رو میخواد !
سلام!نقل قول:
دوست عزيز لطفا اسپم نده.چرا 2 تا پست مثل هم ميدي؟حتما اعضاي اين تاپيك ديدن و شايد نميدونستن بايد چيكار كنين.شما بايد صبر ميكردي نه اين كه اسپم بدي.
خب شما مطمئني كه اون dvd مال sims2 هستش؟شايد the sims 2 deluxe هستش كه خودش هم night life رو داره.خب اگه هم كه thesims2 هستش برو يك cd4 اصل رو دانلود كن يا بخر.
1-مرسينقل قول:
4-ايشا... درست ميشه!!!البته نميدونم شايد به خاطر اينكه فضايي هستي گرگينه نشي...
___
خب برو يك مغازه بخر و قبرستونش كنو تمامي قبرهارو اونجا بفرست تا مردم هم بيان.هم شايد سيمت خوب بشه و هم اينكه از دست روح ها راحت ميشي!!
___
آره رنگ چشم ها خوب ديده نميشه.نقل قول:
خب اين هم از اونايي كه خواستي:(رنگ ها و...)
به صورت gif
براي ديدن تصوير به اين آدرس برويد:
براي دانلود با حجم 300 كيلو بايت به اين آدرس برويد:کد:http://www.gigaimage.com/images/yv5qdkw8b2hvxooe5v72.gif
با تشكر.کد:http://www.gigaimage.com/download.php?file=yv5qdkw8b2hvxooe5v72.gif
امير.
نظرم برگشت فسفري ميكنم به چشم بياد.... :21:نقل قول:
ميدوني رنگ پوست خيلي سخته 10 20 تا فايلو بايد رنگشو عوض كني ......:18: :18:
خوب چه رنگي درست كنم؟؟؟؟؟ پوستو ميگم :33:
فصل ها
دوست عزيز بله ميشه هردوشونو بذاري توي بازي!!براي چي نشه؟؟؟؟راستي ياد گرفتي نصب كني؟؟نقل قول:
با تشكر.
امير
يكم
سيدي چهارو بزارم بايد چيكار كنم
خب وقتي cd4 رو گذاشتي فكر كنم ok رو بزن يا همون وقتي گذاشتي گزينه ي درست رو بزن اگه تونستي يك عكس ازش بگير بذار ببينم چون الان يادم نيستش و وقتي كه cd4 رو گذاشتي و قبول كردو نصب تموم شد برو crack رو نصب(كپي)كن و برو توي بلزي البته از آخرين پكي كه نصب كردي وارد بازي شو.نقل قول:
با تشكر.
امير
منظورت اينكه از اول بازيو نصب كنم
خب داخل دی وی دی رو بگردنقل قول:
شاید در یک پوشه به طور جداگانه باشه
نه بابا.شما يك عكس از وقتي كه ميگه cd4 رو بذار بگير و بذار تا ببينم.ولي وقتي cd4 رو گذاشتي اونو بزن كه بخ منزله ي تاييد كردن هستش.بعدشم كه cd4 رو گذاشتي رو تموم شد برو crack رو نصب كن.اصلا من بيچاره بازيم قاطي كرده و با اين كه تمامي پك ها نصب هستش ميگه كه شما هيچ پكي رو نصب نكردين حتي sims2 رو هم نصب نكردين.نقل قول:
وقتي sims2 رو نصب كردم چون من اولش deluxe رو نصب كردم و deluxe هم sims2 هستش ئ هم چندتا پك من ديگه خود sims2 رو نصب نكردم و فقط deluxe و پكارو نصب كردم.وقتي بازي رو از free time اجرا ميكني ميگه چندتا پك نصب كردي حالا ميگه هيچي پك نداري.من مجبورم تمام اينارو دوباره نصب كنم و به حتما چون براي خودم اين مشكلات پيش مياد به تو هم كمك ميكنم.
دوستان كمك!!!!!هيچ راهي نيست كه درست بشه؟
اينم از عكسي كه گفتم ميگه چندتا پك نصب داري:
اونجايي كه من دورش خط سفيد كشيدم نشون ميده كه چندتا پك نصب داري..من تمام اونارو
نصب دارم ولي ميبينين كه ميگه نصب نكردي!
كمك كنين!!!
4.نه بابا. وای. :19::18::19::18: واقعا؟ اگه اینطوره که من الان میرم سیمز رو از روی هاردم پاک میکنم:19: حرصم در اومد. اما خب. میتونم با یه خونواده دیگه این کارو بکنم.نقل قول:
1-مرسي
4-ايشا... درست ميشه!!!البته نميدونم شايد به خاطر اينكه فضايي هستي گرگينه نشي...
___
خب برو يك مغازه بخر و قبرستونش كنو تمامي قبرهارو اونجا بفرست تا مردم هم بيان.هم شايد سيمت خوب بشه و هم اينكه از دست روح ها راحت ميشي!!
___
ممنون از کمکت.
آره. همشنو فرستادم یه جای دیگه. الان فقط مامان باباش خونن.
مثلا هفت رنگ!!!!نقل قول:
4-نه پاك نكن كه غصه ميخوري مثل مال من كه الان نمياد!!!!!نقل قول:
كارخوبي كردي
باشه. پاک نمیکنم. شوخی کردم باور کردی؟نقل قول:
اما بازم مثل روح راه میره. اما الان وقتی بهش میگم Run here میدوه.:31: اما توی راه رفتنش بازم مشکل داره.
خب من که فکر میکنم باید پاک کنی دوباره روز از نو روزی از نو. اما وقتی که خواستی توی کنترل پنل پاکش کنی یادت نره سیوهات رو نگه داری.
پس پيشرفت داشته!!ولي بهتره كه پاك نكني!!!درضمن نه اصلا باور نكردم...نقل قول:
ميشه بگي آدرس سيو ها كجاست؟؟؟قبلا ميدونستم!!ولي ديگه فكر نكنم بشه پكيج هايي كه از اينترنت دانلود مردمو پيدا كنم توي فايل هاي بازي!!اونايي رو ميگم كه نصب ميشن نه آيتم هايي كه توي donwload كپي ميكني!
من پكيجايي كه دانلود كردم پاك شده از جايي كه ذخيره كدم ولي روي بازي ريختم جايي نيست كه بشه پيداشون كرد؟
با تشكر.
امير.
منظورم اين بود كه دو تا پكو همزمان با هم بازي كردنقل قول:
اينم اون پيغامي كه ميده :