به نظر من فایل S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com از داخل فایل RECYCLER شما حذف شده (توسط آنتی ویروس). شما میتونین با windows explorer درایوتونو باز کنین. فکرکنم با یک بار ریست کردن مشکل حل بشه ( اگر ویروس های دیگری نباشه)نقل قول:
Printable View
به نظر من فایل S-5-9-94-100005906-100017859-100016331-5560.com از داخل فایل RECYCLER شما حذف شده (توسط آنتی ویروس). شما میتونین با windows explorer درایوتونو باز کنین. فکرکنم با یک بار ریست کردن مشکل حل بشه ( اگر ویروس های دیگری نباشه)نقل قول:
به نظر من ویروس یا بد افزاری باعث شده که فایل explorer.exe که یک پروسس حیاتی هست دچار مشکل بشه .نقل قول:
فعالیت این پروسس رو میتونین تو قسمت processes در Task manager مشاهده کنین و برای اجرای اون میتونین تو run عبارت explorer.exe را وارد کنین.
پیشنهاد می کنم از یک آنتی ویروس بروز و اکتیو شده استفاده کنید و ویندوز را repair یا دوباره نصب کنین.
دوردنقل قول:
عزیز کمتر از 1 روز طول میکشه که این ارور میاد و حتی نمیتونم به قسمت safe ویندوز برم رفتم تو سایت مایکروسافت همین حرف شما اولین گزینش بود که یه سخت افزر یا نرافزار رو سیستم هست که سیستم نمیشناسه چک کردم دیدم تا ویندوز بعد از چندین بار به زحمت اومد بالا found new hardwar داد که وقتی کلیک کردم نوشته بود unknown یعنی کلا معلوم نبود چه سخت افزاریه ؟؟؟؟:18: موندم جدی این چیه که نه اسم داره نه سیستم میشناسه سی دی ویندوز تا مادربورد حتی کارت گرافیک رو گذاشتم هنوز نشناخته من حدس میزنم واسه رم ریدر باشه که به سیستم وصل بود حالا کشیدم ببینم چی میشه
شما چی فکر میکنی؟
خواهشن یکی توضیح بده در مورد repair ویندوز من سیستم ریست که میشه پیغام میده که repair کن قسمت windows/system32/config/system چون ویندوز بالا نمیاد باید سی دی ویندوز رو بزارم وقتی لود میشه r میزنم واسه repiar ویندوز وقتی وارد صفحه مشکی میشم دیگه اول میگه قسمت 1.windows که من 1 رو میزنم بعد میگه pass administrator که وارد میکنم و بعدش عبارت C:windows/>r (اون r رو که نوشتم نیستش واسه این نوشتم که اسلش تو عبارت درست قرار بگیره)میاد که نمیدونم چی بزنم یکی که میدونه برای اون قسمتی که نوشتم چه جوری باید repair کنم خواهشن بگه حیاتیه
يك چيز يادم رفت بگم اين پيغام فقط براي explorer.exe نمياد بلكه براي svchost.EXE هم مياد.
با انتي ويروس كاسپر (آپديت تا همين الان) هم اسكن كردم ولي هيچ!!!
گفتم كه دقيقا يك هفته بعد از نصب ويندوز اين پيغام مياد . ميخوام اول بفهمم مشكل از كجاست بعد ويندوز عوض كنم كه تو ويندوز جديد ديگه اين مشكل پيش نياد.
با تشكر
سلام
آقا اين Genuine Microsoft Software چيه ؟
اعصابمونا خورديده!!!! :angry:
سلامنقل قول:
موقعی که ویندوز قانونی نباشه (تو ایران) ویندوز اجازه آپدیت نمیده بخاطر همین باید این نرم افزار و نصب کرد تا ویندوز قانونی بشه .
موفق باشید :40:
نصبهنقل قول:
اما موقع ورود هي اين resolve now يا resolve later را ميده
حتما خوب نصبش نکردینقل قول:
اون فایل با پسوند Bat رو اجرا کن بعد از اینکه اجرا شد کلید اینتر رو فشار بده و از برنامه خارج شو .
با سلام
من یه cd گذاشتم توی cdrom که برنامش رو نصب کنم ولی موقعی که از برنامه خارج شدم دیدم همه ایکن ها و نوشته ها خیلی بزرگتر از حد معمول شده توی توی تنظیماتم رفتم ولی normal ب!؟ باید چی کار کنم؟
با تشکر
این error میتونه از سیستم DEP(data execution prevention باشه DEP روی windows با sp2 فعال این سیستم جدید را microsoft بیشتر برای مبارزه با virus ها اعمال کرده و کارش اینه که یه سری از memory address ها را که system ازشون استفاده میکنه را non executable میکنه حالا اگه برنامه یا virus ای بخواد در اون address اجرا یا execute بشه نمیزارهنقل قول:
برای حل این مشکل برو به system propertis dialog box -advanced tab اونجا قسمت performance برو settings را بزن اگر DEP را داشتی برو روش و off اش کن
برگرد تو system propertis dialog box -advanced tab قسمت startup and recovery برو settings را بزن بالای صفحه edit را بزن تو متنی که باز میشه بگرد دنبالNoExecute= هر چی
به جاش بنویس NoExecute=AlwaysOff و save کن
restart کن تمام
لطف نتیجه را اطلاع بده ممنون
چطور می شود لوگوی خود را اختصاصی نمود.
بطوری که هر کس با لوگوی خود وارد ویندوز شود امکان مشاهده درایو های دیگران نداشته باشد.
یکی از درایوهام با fat32 فرمت شده ، میتونم اونو به ntfs تغییر بدم طوری که محتویاتش خراب نشه ؟
سلام:نقل قول:
ممنون از راهنماييتون ، همين الان انجام دادم و تا الان پيغامي نيومده ولي اگه اومد حتما اطلاع ميدم.
بازم دستت در نكنه
موفق باشيد
من فايل bat نداشتمنقل قول:
آپ ديتا كه نصب شد ديدم ميگه ميخاي اينا بنصبي يا نه؟ ما هم فكر كرديم چيز خوبيه
نصب كردمو و يه فايل داد دانلوديدم و بعدش ديگه اين lesolve اومد!
عزیزم شما وقتی صفحه بوت مربوط به نصب ویندوز میاد در قسمت اول repiar رو نزن بعد از این که enter رو زدی حالا پارتیشنی که رو ویندوز نصب هستش رو نشون میده و حالا شما اونجا باید repiar رو بزنید و خودش به طور اتوماتیک شروع میکنه به جایگزینی فایل های معیوبنقل قول:
حتما بدون هیچ نگرانی انجام بده چون مزایای زیادی نسبت به فرمت fat داره فقط مواظب باش روی اون درایو windows های قدیمی نصب نکرده باشی چون Ntfs را نمیشناسندنقل قول:
نیاز به هیچ نرم افزاری نداری برو توی run بنویس cmd وok اونجا متن زیر را تایپ کن
convert drive_letter: /fs:ntfs
مثلا convert c: /fs:ntfs
اگه منظورت از لوگو همون user picture هست میتونی در control panel -user accounts اونو تغییر بدی اما در مورد بحث security در windows اولین قدم تغییر fat32 به Ntfs استنقل قول:
سلام
یک مشکلی برام پیش اموده .
وقتی میخوام ویندوز نصب کنم با سی دی بوت ویندوز مییام بالا اما صفحه تو یه یک صفحه کاملا سیاه گیر میکنه و جلو نمیره.
با چندتا سی دی انتحان کردم . نمیدونم مشکل از چیه؟
لطفا راهنمایی کنید.
در حالتی که نمیخواهید اطلاعات خود را از دست دهید:نقل قول:
برنامه Partition Magic را نصب کرده ، سپس برنامه را باز کنید و بر روی هر درایوی که میخواهید فایل سیستم آنرا تغییر دهید کلیک راست کرده و گزینه Convert را بزنید ، حال در پنجره جدیدی که باز میشود گزینه NTFS را انتخاب کنید و سپس کلید OK را بزنید.
توجه داشته باشید که در آخر باید کلید Apply را که در گوشه سمت چپ ، پایین صفحه قرار دارد را بزنید.
حال منتظر شوید ، تا برنامه کار خود را شروع کرده و فایل سیستم درایوها را یکی یکی تغییر بدهد.
توجه: امکان دارد بعد از پایان کار برنامه Partition Magic وقتی وارد My Computer میشوید و بر روی درایوی کلیک میکنید ، ببینید که هنوز فایل سیستم آن را FAT32 زده است ، اما در واقع اینطور نیست و با یکبار ریستارت سیستم ، این نوع اطلاعات نیز صحیح نشان داده میشوند.
:33:
اقا یکیم به داد من برسه چشمام داره از حدقه میزنه بیرون:18: اول بار که ویندوز رو نصب کردم کوچیکتر از حد معمول بود ایکن و نوشته ها که بازم توی تنظیمات مینوشت normal الان هم که بزرگتر شده بازم مینویسه normal!نقل قول:
لطف میکنی بگی کجا نوشته normalنقل قول:
لطفا يكي جوابما بدهنقل قول:
خيلي ضروريه:11:
کلیک راست روی صفحه -properties-تب appreance- قسمت Font size نوشته normalنقل قول:
توی همون صفحه appearence بزن advanced و بعد در قسمت item برو و icon را انتخاب کن حالا هم میتونی icon size را تنظیم کنی هم font size رانقل قول:
منتظر پیامت هستم
ممنون دوست عزیز ایکنا کوچیک میشه ولی یه حاشیه ی به هم ریخته ی سیاه دورش ظاهر میشه و یه شکل بدی پیدا میکنه من فکر میکنم مشکل باید از یه جای دیگه باشه به هر حال ممنون
سلامنقل قول:
شما این فایل رو دانلود کن از حالت زیپ خارج کن .بعد روی Installer کلیک کن و وقتی اجراشد کلید اینتر رو بزن و از برنامه خارج شو و ویندوز رو Restart کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.4shared.com/file/107909348/34cf67f0/Windows_Genuine_Advantage_Validation_v18310.html
سلام دوستان
من با IE 8 يه مشكلي دارم و اون اينه كه تو بعضي سايت ها يك قسمتي هست كه داراي فلش هست و روي اون كليل مي كنيم تا ليستي از اطلاعات رو در اختيارمون بزاره(مثلا تو همين صفحه اگه پايين و سمت چپ رو ببينيد نوشته پرش و يه فلش داره) ، اين قسمت رو باز نمي كنه!!!
ویندوز رو که دادم عوض کردن هر روز که روشن میکنم این میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو صفحه دسکتاپ هم آیکونی میاد که روش کلیک میکنم این میاد :
سلام دوستان شیوه فعالسازی security در فولدرآپشن ویندوز
شما اون پست بالایی(2946) رو که دادم بخون و طبق دستور عمل کن . مشکلت حل میشه .نقل قول:
(این بخاطر قانونی نبودن ویندوزه)
تیک گزینه Use Simple File Sharing را بردار.نقل قول:
از بابت جواب سوال قبليم ممنون
حالا يه سوال ديگه
اين نوار چرا اينطوري شده ؟
يه چيز ديگه
تو درايو C توي my computer ميگه 3 گيگ فري دارم
اما تمامي فايلهاي داخل اين درايو چه hidden چه غيره جمعا 7 گيگ فري ميده بهم
اين 4 گيگ چيه؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز
من یه پوشه عکس دارم که در قسمت Advanced attributes گزینه encrypt contents to secure data فعال هستش و هر موقع تیک اون بر می دارم پیغام میده که غیر قابل دسترسی و دوباره تیک را فعال می کنه.در ضمن رنگ نام پوشه و فایل های داخل اون سبز رنگ می باشد .
لطفا من کمک کنید
سلام
خسته نباشيد
يك مشكلي داشتم اونم اينه كه چرا سيستمم خود به خودي خاموش ميشه
باي
از برنامه ها خارج شو به این ترتیبی که تو عکس هستش اون لغزنده ها رو بزار .نقل قول:
در خصوص سؤال دوم چند احتمال وجود داره که باید بررسی بشن.کد:http://upload.--------.com/3/1243490678.jpg
یه عکس از اون پیغام بذار تا با همکاری دوستان ان شا الله مشکلت رو حل میکنیم.نقل قول:
احتمالا ویروسی شده اگه نه شاید خودت تو یه برنامه ای تنظیم کردی کی خاموش بشه .نقل قول:
یا شاید دمای سیستم بالا میره و خود به خود خاموش می کنه.
زیاد بودن حجم فایل هایی که روی هارد دارم یا روی درایو سی یا زیاد بودن تعدادشون باعث هنگ کردن ویندوز یا کند شدنش میشه؟
مقداری از فضای درایو ویندوز خالی باشه(و یک پارچه بشه ـ دِفرَگ) و حافظه اصلی(رم) هم متناسب باشه(نه خیلی کم ـ و دست کم با حافظه مجازی یا ردی بوست فِلَش)، نه!نقل قول:
علل زیادی میتوان برای این مشکل در نظر گرفتنقل قول:
ممکن مشکل سخت افزاری داشته باشی مثلا power ات ایراد داشته باشه ولتار بالا پایین بره و کامپیوتر برای جلوگیری از صدمات بیشتر خاموش بشه یا cpu بیش از حد داغ بشه
شاید هم یه scheduled task تعریف کرده باشی یا یه نرم افزار برات تعریف کرده باشه مشکل ویندوزی را بعید میدونم چون در ویندوز بیشتر با restart سروکار داریم نه shutdown
تو bios هم option هایی هست که در یک زمان خاص کامپیوتر خاموش یا روشن بشه
بحث virus ها راهم باید در نظر داشت
zaman nasb zaban farsi in eror ro mide kooooooooooooooooooooooomakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator.
سلام...
من یه ویندوز xp2 روی کامپیوترم نصب هست..
چند روز پیش وقتی خواستم کامپیوتر رو روشن کنم دیدم که ارور میداد که فایل confing خراب هست...الان یه ویندوز دیگه هم نصب کردم..اگه میشه یکی این فایل رو برای من الپود کنه و یا راهنماییم کنه
..ممنون
راستی چه جوری میشه کارت صدا رو از اینترنت گرفت؟!