عارف جان چرا به فریمور 31 آپدیتش نمیکنی ...؟ ؟؟؟نقل قول:
.
من الان روی گوشیم فریمور 31 نصبه و از طریق Hellox 1.3 هک هم کردم .... بازیهای Ngage رو به هم خوبی ساپورت میکنه
Printable View
عارف جان چرا به فریمور 31 آپدیتش نمیکنی ...؟ ؟؟؟نقل قول:
.
من الان روی گوشیم فریمور 31 نصبه و از طریق Hellox 1.3 هک هم کردم .... بازیهای Ngage رو به هم خوبی ساپورت میکنه
سلام
به سوال دیگه:
تو قسمت map که رفتم کلی از کشورهای اروپایی رو آورد ولی ایران رو لود نکرد . برا اینکه نقشه ی ایران هم تو همین بخش نشون یده باید از کجا فایلشو دانلود کنم؟ بعضی جاها دیدم که یه سری برنامه گذاشتن برای نقشه ی ایران و جهان . می خواستم بدونم اگه اون ها رو نصب کنم نقشه به همون قسمت گوشی اضافه میشه یا مثل یه برنامه ی مستقل عمل میکنه؟
نوکیا برای ایران نقشه درست و حسابی بیرون نداده و در واقع میشه گفت Nokia Map نقشه ایران رو نداره ...... برای همین ایران رو Load نکرده ......نقل قول:
برای برنامه های GPS هم میتونی از 2 تا برنامه استفاده کنی :
1- اسمارت کام : که نقشه ی تهران و بیشتر شهرستانها رو داره .
2- گارمین : نقشه ایران رو داره ولی فقط نقشه تهران به صورت کامل هست به همراه راهنمای صوتی نقشه .
ضمن تائید حرفهای مجید جان باید بگم هر دوی این برنامه ها نقشه های خیلی خوبی برای تهران دارن که هم از نظر کیفیت خوب هستن و هم از نظر دقت در کالیبره شدن ......
گارمین رو فقط برای تهران , مشهد و کرج پیشنهاد میکنیم .....
و اسمارت کام رو برای شهرستانها ...
سلام بلاخره دیروز گوشی نازنینم درست شد همه ای سی های بردش رو عوض کرد و همینطور ال سی دی شو که داغون شده بود گذاشتمش واسه فروش دیگه بدردم نمیخوره کلا 160 هزار تومن خرج شد
به تازگی یه مشکل عجیب برای گوشیم پیش اومده که تا قبل از این سابقه نداشته...
وقتی می خوام فیلم بگیرم بین فیلمبرداری گیر می کنه و دوباره راه می افته به عبارتی با تیک فیلم می گیره!
این درحالیه که فقط 2.5 گیگ از حافظه ی گوشی پر شده!!!
دوستان چه راه حلی ارائه می دن؟!
مجتبی جان اولش تیک میزنه....؟ یعنی همین که میخوای شروع به فیلبرداری کنی تیک میزنه یا وسطای کار ....؟
.
فریمور گوشیت چنده ...؟ 31 هست یا 30 ...؟
از ثانیه های 5 ، 6 به بعد...
ورژن 30 هست ولی تا الان سابقه نداشته!
من هر کاری میکنم نمیتونم GPRS ام رو راه بندازم
تو سایت همراه اول ثبت نام کردم
تاییده اومد
بعد برای دریافت تنظیمات هم مدل 8 گیگ رو انتخاب مردم و تنظیمات هم برام اومد و سیو اش کردم
ولی هیچی به هیچی
کار دیگه ای باید انجام بدم ؟
یه سوال دیگه اینکه تازگی وقتی به wlan وصل میشه ایراد gateway میده
یعنی هیچ رقمه من نمیتونم اینترنت بیارم رو گوشیم
قدیما از وایرلس لپ تاپم یا وایرلس تو فرودگاه به راحتی کار میکردم .........
سلامنقل قول:
منم همین مشکلو دارم . دقیقا همه ی این کار هارو کردم ولی تو بخش وب که وارد می شم و یه آدرس وارد می کنم می نویسه:
packet data not available
یه سوال دیگه دارم:
ببینید من بعضی برنامه های موبایل رو دیدم که گفته اول باید sing بشن . یت نوشته نسخه ی sign نشده . این معناش چیه . باید چیکارشون کنم؟
مثلا برای راه اندازی کلاینت n gage همین مسئله هست . یا مثلا گفتم بیاید گوشی رو هک کنیم!!! من باید چیکار کنم؟
با تشکر ...
با هک کردن گوشیتون میتونید تمامیه برنامه رو بدون نیاز به ساین کردن روی گوشیتون نصب کنید . بهتره گوشیتون رو با این برنامه هک کنید :نقل قول:
برای N-gage هم میتونید به تالار N-gage مراجعه کنید ........ تمامیه آموزشهای لازم موجوده ..... :دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
دوستان شاید این مطلب قدیمی باشه ولی برای دوستانی که میخوان گوشیشون رو آپدیت کنن مفیده ...
.
این توضیحات در مورد تغییرات فریمور جدید گوشیهای N95 معمولی و N95 8gb از سایت رسمی نوکیا هست ....
Nokia N95 and N95 8GB software version 31.0.015 / 31.0.017 released
This software release includes music player playlist enhancements, Nokia Music store application fixes and embedded N-Gage games. Other changes are for Maps 2.0 and Flash lite 3.0 support. This software release is available through
the Nokia Software Updater
سلام
بچه ها من یه مشکل برام پیش اومده..
من یه فایل رو از کامپیوتر دوستم با بلوتوث گرفتم چون حجمش زیاد بود مموری مسیج هامو گذاشتم رو mass
حالا میخام اون فایل رو بریزم رو کامپیوترم ولی تو مسیجام تو حالتی که تو mass قرار داره هیچی تو اینباکس
نیست اصن sms های mass رو نشون نمیده... من چجوری فایل رو منتقل کنم به کامپیوترم؟
با بلوتوث میخام بفرستم هم گوشیم کامپیوترو پیدا نمیکنه ولی کامپیوترم گوشیم رو با بلوتوث پیدا میکنه... :13:
من چی کار کنم؟:19:
سلام بچه ها
این گوشی چند روز شارژَ نگه میداره ممنون میشم
من فعلا دارم روی سه تا گوشی n79 ,n85,n95 برسی میکنم ببینم کودومو بخرم
واسه من نگه داشتن شارژَش و هنگ نگردن خیلی مهم هست با تشکر گوشی قبلیم کا 800 بود که میخوام عوضش کنم
N95 معمولی میخوای یا 8 گیگ ....؟
معمولی یه مقدار مشکل شارز داره ولی 8گیگ با یه بار شارژ کامل تا 2 روز نگه میداره ....
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
نقل قول:
هیشکی نمیدونه؟..:13:
اصن چجوری میشه مسیج های mass memory رو ریخت تو کامپیوتر؟:19:
به این کلوپ چرا کسی سر نمیزنه؟:9::17:
حالا من چی کار کنم آخه؟:45:
سلام
اگه میشه در مورد کار با gps , gprs در N95 8GB توضیح بدید که چه جوری میشه استفاده کرد و اینکه با همراه اول اصلا میشه در شهرستانها به اینترنت وصل شد؟
برای انتقال فایل ها به کامپیوتر باید از نرم افزار X-plore استفاده کنید.پس از اجرای این نرم افزار دکمه 4 را بزنید تا فایل های توی inbox را نشون بده.بعد میتونید به مموری کارت کپیش کنید و بعد هم با اتصال کابل به کامپیوتر اونو برداریدنقل قول:
اینم لینک صفحه ای که نرم افزار را میتونید بگیرید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=287222
با update گوشی جاوای گوشی ارتقا پیدا نمی کنه؟
نقل قول:
gprs برای اتصال به اینترنت هست و gps سیستم موقعیت یاب ماهواره ای.
برای استفاده از gprs اگه سیمکارتتون همراه اوله باید به سایت mci.ir برید و gprs را فعال کنید (اینم لینکه فعال سازی
) بعد از تکمیل فرم و انتخاب گوشیتون در این سایت یه پیام براتون میاد که باید روی گوشی سیو کنید.این پیام حاوی تنضیمات gprs هست که به صورت اتوماتیک گوشیتونا برای استفاده از این سرویس تنضیم میکنه.لیست شهرستان هایی که الان gprs توی اونا فعاله را هم نوشته.مثلا اصفهان.شیراز و چندتا شهر دیگه .کد:http://mci.ir/?1828
اگه سیم کارتتون irancell هست باید با شماره گیری Yes/Ok#5*3*130* پیام مربوط به تنظیمات را دریافت کنید.
پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آنرا باز و در گوشی ذخیره (save) نمایید تا تنظیمات GPRS به گوشی منتقل شود.
برای استفاده از gps به صفحه زیر برید و نرم افزار smartcom را بگیرید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
وقتی میخوام عکس بگیرم اول اتوماتیک زوم میکنه تا شفافترین عکس را بگیره.ولی از بهترین حالت رد میشه و عکس میگیره.یعنی به اوج وضوح میرسونه بعد دوباره افتش میده بعد عکس میگیره.برای همین کیفیت عکسا میاد پایین.درست نمیشه؟
سلام
آقا من نمیتونم به کامپیوتر کانکت شم با کابل
چی کار کنم
هر کاری میکنم وصل نمیشه کمکم کنید لطفا
گوشیتو به سیستمت وصل کن ...
Pc Suite رو باز کن ... روی help کلیک کن ... بعد گزینه Reinstall Pc Suite Support رو بزن
سلام
چند وقتی هست قصد خرید این گوشی رو دارم میخواستم بدونم که باطری اصلی گوشی چه جوری هست باید مارکش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟
باید BL-5f باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
:40:با سلام :10:
خیر دوست عزیز این مدل ماله 95 کلاسیک هستش (950ma هستش )
اما ماله 95 8 گیگ BL-6f 1200ma هستش
قربانتان :10: :40::40:
:40::40:
ببخشید چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟؟؟؟
مال مرد عنکبوتی بهتره یا معمولیاش؟؟؟؟؟؟؟؟
فرقی دارن؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من یکی از دوستام یه گوشی N95- 8gb دستش بود
من یه دفعه بهش گفتم چقدر پول بدم با گوشی خودم تا این گوشی را بهم بدی
اونم یه دفعه گفت 50 تومن بده با گوشی خودت . منم گفتم باشه
بعدش پشیمون شد اما گفت چون حرف زدم پای حرفم هستم .
حالا قرار شده من 7610 خودما که الان قیمتش 100 تومن هم نیست با 50 تومن بهش بدم تا N95 خودش را بهم بده
یه نکته هم این که اصلا از گوشی سر در نمیاره و خودش هم بی سواد هستش
میگه از این گوشی سر در نمیاره و همین طور اندخته گوشی اتاق . به همین خاطر قصد داره از شرش راحت بشه
حالا من موندم نکنه این گوشی چینی باشه .
بالای گوشی نوشته n95 8gb
میگه که گوشی کارتن هم داره .
حالا من از کجا متوجه بشم که گوشی چینی نیستش .
یه فرصت استثنایی گیرم افتاده میخوام گوشی را ازش بگیرم .
خواهشا سریع راهنمایی کنید .
در ضمن اولش سوتی داد و گفت 450 تومن خریده . اما بعدش گفت تو با قیمتش چی کار داری حرف زدم پای حرفم هستم و می خوام گوشی را بهت بدم .
در ضمن نوشته که 5 مگاپیکسل هم دوربینش هست .
از کجا بفهمم چینی نیست و کوشی برا کجاست .؟؟؟
شما اینو بخون متوجه میشی:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280071
برای نصب برنامه از کدوم قسمت و چه طوری باید این کار را بکنم .
توی گوشی قبلیم 7610 از قسمت فایل منیجر برنامه ها را نصب می کردم .
اما توی این گوشی نمی دونم از کدوم قسمت باید این کار را بکنم . اگه ممکنه مسیرش را بگید .
ممنون
خوب تو این هم باید از فایل منجر نصب کنی. ولی برنامه های 7610 به ان95 نمی خوره.نقل قول:
اصلا احتیاج نیست روش برنامه بریزی. کدهای مخفی نوکیا رو روش امتحان کن اگه بهت جواب داد اصلیه مثلا:
#06#* سریال گوشی یا همون imei رو نشون میده.
#92702689#* لایف تایم گوشی (مدت زمان کارکرد به ساعت و دقیقه )
#0000#* هم ورژن فریمور و تاریخ آپدیت رو نشون میده. همینا به نظر من کافیه.
ولی به نظر من اگه از گوشی سر در نمیاره هر چه قدر که ارزش داره بهش بده چون مدیونی داره.:20:
سلامنقل قول:
اکثر کدها را که امتحان کرده بودم جواب دادن
من پولی ندارم که بابت گوشی بدم . وگرنه 7610 خودما که 5 سال پیش 250 تومن خریده بودم را تا حالا هزار بار عوض کرده بودم .
چون خودش گفت 50 تومن بده من هم به این خاطر می خوام گوشی را ازش بگیرم . در ضمن خودش میگه از گوشی سر در نمیاره .
هر چند خودش میگه چون تو هستی میخوام گوشی را به این قیمت بهت بدم وگرنه می بردم بنگاه اونا می فروختم .
شانس یه بار در خونمون را زده :دی
یا حق :)
پس درسته.نقل قول:
یه چیزی یادم رفت تو اون تاپیکی هم که دوستمون آدرسشو داده بود ذکر شده بود. حتما دقت کن که rm-320 باشه.
از اسم کاربریت معلومه چه قدر گوشیتو دوست داری:46:
پس زود بزن تو گوشش تا پشیمون نشده.:31:
سلام مهدی جاننقل قول:
من همون 5 سال پیش خیلی زیاد توی نخ گوشی بودم و تقریبا تمام ریزه کاری های گوشی دستم بود . اما بعد از اون دیگه بازار گوشی طوری شد که هر روز تعداد زیادی گوشی جدید وارد بازار شد و چون من دیگه نمی تونستم گوشی های دیگه را ببینم و از امکاناتشون مطلع بشم به خاطر همین دیگه زیاد دنبال گوشی نرفتم .
در مورد rm هم متاسفانه rm این گوشی همونی نیست که توی اون تاپیک برای فلاند و کره ای ذکر شده . دقیق الان یادم نیست چی بود ولی اونی که توی اون تاپیک بود نبود .
در ضمن AM مربوط به ساعت را هم نداشت .
ولی بعضی قسمتهاش دقیقا همونی بود که مربوط به فلاند می شد .
امروز قراره بیاره یه برنامه روش نصب کنم ببینم نصب می شه یا نه . می شه یه برنامه کم حجم اینجا بزاری تا من روی گوشی نصب کنم ؟
یا حق :)
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268999
توی گوشی من نرم افزار ttpod با مشکل اجرا میشه.یعنی تمامی نوشته ها مثلا اسم آهنگ ها نصفه نشون ناده میشن.یعنی نصفه زیرشون معلوم نیست.مثلا به جای حرف A یه مثلث میبینی.توی n95 معمولی نصب کردم درست بودولی توی گوشی خودم(8gb)اینجوریه؟مشکلش چیه؟
چرا دیگه کسی جواب نمی ده؟
راست yahoo go3 روی گوشی شما نصب شد؟من که فالشو از هر سایتی گرفتم موقع نصب میگفت invalid jar file
این نرم افزار zip code برای چه کاری است من که رو هر چی میگیرم نمیشناسه
سلام دوستان
من می خوام بفروشم به نظر شما چند میخرن؟
الان قیمت نو 450 هست ولی من خریدم 600 پارسال!
هیچ مشکلی نداره فقط Up Navigation Key یک ذره رنگش رفته خیلی کم
به نظر من نفروش ...... این همون گوشی بود که تا 1.5 سال پیش بالای 1 میلیون بود .... مگه چیزی از امکاناتش کم شده ...؟؟؟
.
نه فقط داره چوب بازار بی حساب و کتاب ایران رو میخوره ....!!!! میخوای بفروشی مثلاً چی بگیری ..؟؟؟ هر چی بگیری اونم چند وقت دیگه قیمتش همین میشه ....