الان به نظر من فقط شوالیه بساز .
Printable View
الان به نظر من فقط شوالیه بساز .
والا طرف عضو هیچ ترایبی نیست
chubby86.
641\287
همین درسته.طرف عضو هیچ ترایبی نیستش.به همین خاطر میخوام بهش حمله کنم.یه بار هم توی حمله بهش 200 تا سرباز از دست دادم.قضیه حیثیتیه برا من.
ماله من حدود 37 ساعت طول می کشه !!!
منجنیق بسازم یا نه؟اگر بزنم لول ساختموناشو بیارم پایین مگه دیگه نمیتونم منابعشو به چنگ بیارم؟آخه میخوام یه جوری زمینش بزنم که دیگه نتونه بلند بشه از جاش.
حيف شد43 ساعت طول ميكشه تا حمله كنن والا با 13 تا منجنيق و 8 رم چنان ديوارش رو مياوردم پايين تا براي شما راختر بشهنقل قول:
chubby86.
641\287
همین درسته.طرف عضو هیچ ترایبی نیستش.به همین خاطر میخوام بهش حمله کنم.یه بار هم توی حمله بهش 200 تا سرباز از دست دادم.قضیه حیثیتیه برا من.
خب همون منجنیق بساز که زمین گیر بشه
اشکال نداره بچه ها.خودم تکی بهش حمله میکنم.21 دقیقه دیگه معلوم میشه امکاناتش در چه حدی هستش.
خب وضعیتش چطوره چند تا سرباز داره ؟
اینم آخرین وضعیت سربازای من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 138 Spear fighters [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 145 Swordsmen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 105 Axemen [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 69 Light cavalry [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 Rams
خب وضعیتش نسبتا خوبه
خب با توجه به امکاناتی که 2طرف داریم حمله بهش کنم یا نه؟یا بزارم چن ساعت بگذره و نیروهام بیشتر بشه؟البته اونم به همون نسبت نیروهاش افزایش پیدا میکنن.
دارم سعی میکنم آماره سواره نظامم رو بیشتر کنم.چون قدرت حمله شون خیلی زیاده.چند برابر یه نیزه دار.
یکم این آمار و ارقام مشکوک میزنه چرا لول ساختمونهاش رو ننوشته تازه یعنی هیچی چوب نداره؟
تنها چیزی که اینجا نگران کننده هستش قدرت دفاعی بالای نیزه دارا هست.مخصوصا اگر ریسرچ هم شده باشن.باید رم و سواره نظام بیشتری بسازم.
شوالیه از کجا میشه ساخت؟
احتمالا چوب هاش توی hiding place هستش.لول ساختمونا رو هم مگه برا شما میزنه؟من تا حالا هیچ وقت نشده اسکات بفرستم اطلاعاتی بیشتر ازین بده.یعنی درباره ساختموناشم اطلاع بده.
باید توی stable بسازی.برو توی help توی قسمت builiding ببین چه شرایطی برای ساختن اصطبل هست.
بردیا جون منظورت از شوالیه همون Heavy cavely هست دیگه
آها سوارهارو میگی.
فکر کردم پیاده هستن.
تو این ورلد منم اطلاع ندارم ولی تو ورلد 8 همیشه می نوشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مارکت پیشنهاد دادم هر کی خواست بهش جواب بده.
نقل قول:
اسکات لول 3 میخواد . البته 2 هم میشه :27:
این جوری که حمله حمله میگین به فکر دفاع هم باشین !
+ به اونهایی که بن شدن حمله کنین !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 227 Spear fighters
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 174 Swordsmen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 57 Axemen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 132 Scouts
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 18 Light cavalry
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20 Heavy cavalry
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25 Rams
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 78 Catapults
نقل قول:
بهAbandod شده ها میشه حمله کرد؟
نقل قول:
بله عزیز میشه حمله کرد !
روستای دوم من هم جزو بن شده ها بود :27::27::21:
حامد لول 3 اسكات با لول 2 چه فرقي داره
لول 2 : امار سرباز هایی که تو دهکده هستن رو میدهنقل قول:
لول 3 : سرباز هایی که بیرون دهکده هستن رو مرده
هر دو امار لول ساختمان ها رو میدن
آقا چند تا اسکات حد اقل واسه آمار دوآوردن باید فرستاد؟
چه کار سختینقل قول:
فکر کنم حدود 7 و 8 تانقل قول:
نقل قول:
به سرباز و لول دیوار طرف بستگی داره
باید با نوبل من 5 بار حمله کنی تا دهکده رو بدست اوردنقل قول:
اون که هیچی نداشته واسی چی 5 بار حمله کردینقل قول:
5تا نبل من رو پشت سر هم می فرستای می گرفتیش دیگه
چه سربازي واسه كشتن نيزه دار خوبه؟
axeman و light cavalryنقل قول:
یه سوال کسی که تو بازی بن شده منابعش اظافه میشه یا نه
آقا این گروه قبول کرده که با ما متحد بشه
اسم گروه : StW2
کسی نبود جواب بده می خوام از حرکات حامد بزنمنقل قول:
من فک کنم اضافه میشه چون تا حالا دو بار به یه روستا که بن شده بود حمله کردم و هر دفعه هم 700 تا منبع گیر آوردم امتیاز طرف هم 54 بود