مادربرد ساپرت میکنه ولی چیپست 945 قدیمی شده و خوب نمیتوه 9800 رو تغذیه کنهنقل قول:
پاور هم باید عوض کنی
Printable View
مادربرد ساپرت میکنه ولی چیپست 945 قدیمی شده و خوب نمیتوه 9800 رو تغذیه کنهنقل قول:
پاور هم باید عوض کنی
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه زحمتی نیست یه vga بهم پیشنهاد کنید
cpu Q6600
main asus p5k (به احتمال زیاد)
با 3d max کار میکنم
یه چیز خوب و به صرفه میخوام
حدود 110 تومن باشه
خیلی ممنون
Geforce 8600 GTنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه زحمتی نیست یه vga بهم پیشنهاد کنید
cpu Q6600
main asus p5k (به احتمال زیاد)
با 3d max کار میکنم
یه چیز خوب و به صرفه میخوام
حدود 110 تومن باشه
خیلی ممنون
این مدلی که میگی باهمون برند پاورکالر بین 230 تا 250 قیمت داره یا برندهای دیگه.نقل قول:
من که چیز زیادی از گرافیک سر در نمیارم؛ پس اگه ممکنه خودت بهترین کارتی رو که میشه تا 300 انتخاب کرد بگو. هم gf و هم ati. با قیمت و برند و مختصری از جزئیاتش. حالا اگه یکم هم از 300 بیشتر شد اشکالی نداره! استفاده این کارت فقط برای نرم افزاره و اصلا برای بازی نیست.
ممنون از اینکه توجه می کنی. ولی خداییش تو گرافیک خیلی ماهری ها. همین طور actors.
و حالا یک کارت گرافیک فقط برای بازی و برای سیستم به مشخصات زیر:
main: Albatron 650i Ultra
cpu: e4500
ram: 2x1GB crucial
hard: western 120GB/16 Mb Bufer
VGA:؟
اگه بقیه قطعات هم برای گیم مشکل دارند یا گزینه بهتری با همین قیمتها وجود داه تذکر بدید.
قیمت گرافیک تا250.
به نظر خودم 8800 GT خود البترون باید خوب باشه! نه؟
آقایون نظرتون در رابطه با XFX 9800 GTX Black Edition 512 MB چیه ؟ (در رابطه با قیمتشو کاراییش)
مشخصات:
Dual Link DVI - Supporting digital output up to 2560x1600
Yes (Dual)
Shader Clock
1900 MHz
Clock rate
760 MHz
Memory Clock
2.28 GHz
Game Bundle
PV-T98F-YDB9 w/ Assassin's Creed
Chipset
GeForce 9800 GTX
Memory
512 MB
Bus Type
PCI-E 2.0
Memory Type
DDR3
Memory Bus
256-bit
Output
HDMI w/ HDMI upgrade kit (included)
Highlighted Features
SLI ready , Vista , HDTV ready , Dual DVI Out , RoHS , HDCP Ready
اینم از مقایسه ای که بین این کارت و کارتهای دیگر کردن:
[html]http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/05/11194558880l.jpg[/html]
راستی کسی میدونه قیمتش چنده؟
اصلا تو بازار هست؟
سلام مجدد
مرسي از توجه شما Stream جان.
گفتي كه Radeon HD3650 عملكرد بهتري داره يعني اين مدل رو بردارم؟
با برد GIGA تاييد ميكني ؟
حالا يه سوال فني : در كل nVIDIA بهتره يا ATI ؟؟؟ !!!
نقل قول:
من PowerColor 3870 توی بازار ندیدم ولی اگه قیمتش بین 230 تا 250 باشه مناسبه. توی رده قیمت نزدیک 300 فقط این دو گزینه هست:
Geforce 8800 GT 512MB ----- بین 260 تا 280 .
Geforce 9800 GTX 512MB ---- بین 370 تا 390 .
بهترین انتخاب همون 8800GT هست فکر کنم Albetron هم قیمت مناسبی داشته باشه!نقل قول:
من با مادربورد اون سیستم خیلی موافق نیستم! یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن برای مادربورد.
در کل کارت خیلی خوبیه ولی فعلا توی بازار نیست!نقل قول:
درسته Radeon HD 3650 نسبت به 8500GT عملکرد بهتری داره. برد گیگابایت هم خوبه.نقل قول:
نمیشه گفت کدوم بهتره توی هر نسل و هر رده قیمت وضعیت متفاوته.
سئوال دارم
كارت گرافيك px 8400GS tdh
يا
px 7200 GS tdh
يا
px 7300 GT tdh
يا
GIGA 7600 GS
به نظرتون كدمشون مناسبتر است؟ و بدرد بازي ها كنوني ميخوره يانه اصلا خوب است يا نه؟
برای کارهای عادی و ویندوز و ... مشخصه 8400GS نسبت به بقیه اشون برتری داره. ولی برای بازیهای جدید هیچ کدوم مناسب نیستند.نقل قول:
يعني بازي هاي 2007 كارنميكنند توشوننقل قول:
كلا ميخواستم ببينم سيستمي كه الان بيشتر جاها ميبندن چه كارت گرافيكي بيشتر ميگذارند ميدهند به مردم
يعني تو بورس باشه وتا حدي براي بازي خوب باشه
اينا خوب نبودند؟
ممنون از توجه شما Stream .
فقط يه سوال ديگه :
اين كارت GIGABYTE ATI Radeon HD3650 از باس استاندارد PCI - Express 16x Ver 2.0 ساپورت مي كنه.
و مادربرد من باس PCI - Express 16x معمولي داره. يعني ممكنه در صورت نصب كارت به مشكل بر خورد كنم ؟؟؟
باز هم متشكرم...
خير هيچ مشكلي هم پيش نميياد درضمن تفاوت سرعتي هم براي كارت mid range مثل 3650 پيش نميياد.نقل قول:
8600GT 256m DDR3 اگه فروشنده حاليش باشه اين رو ميبنده قيمت حدود 100 تومن.نقل قول:
کلا سیستمهایی که توی بازار می بندند میشه گفت 80 درصدشون اصلا مناسب نیستند. برای بازی حداقل باید یه یک Geforce 8600 GT با قیمت 100 تا 110 هزار تومان فکر کنید.نقل قول:
مشکلی برای نصب کارتهای PCI-Express 2.0 روی مادربورد های PCI-Express 1.1 یا PCI-Express 1.0 وجود نداره. اگه مدل مادربوردت رو هم بگی بهتر میشه دربارش بحث کرد.نقل قول:
سلام دوستان لطفا يك كارت گرافيك كه پي سي اي اكسپرس با شه و تا 60 (10 تومن بالا يا پايين مشكلي نيست) براي بازي و وبگردي كه با رم باس 800 مچ بشه و بتونه از حافظه رم شار كنه به بنده معرفي كنيد (ati or GF )
با تشكر
با اين شرايط اگه پيدا كردي ما رو هم خبر كن. 40 تومن بزار روي پولت 8600GT 256m بگير اصلا ضرر نميكني با 60 تومن ميتوني8400GS بخري كه درمقابل 8600 ميشه گفت مورچه در مقابل فيل هست(البته بچه فيل مورچه هم بايد از اين بزرگا باشه).نقل قول:
من 3870 با مارک کالر پاور رو 340 قیمت دارم. پس ارزش خرید نداره. 3850 رو هم 240 قیمت داده! تازه این قیمت همکاره به user همین 3850 رو میگه 290.نقل قول:
خب پس حالا باید برم سراغ سافایر. گارانتیش چیه؟ و اگه این نشد گیگا یا msi . درسته یا دارم اشتباه میکنم!؟
درسته. فکر کنم گیگابایت قیمت مناسب تری داشته باشه نسبت به Sapphire یا MSI توی این رده.نقل قول:
گارانتی Sapphire شرکت فونیران هست.
با سلام
من به علت مشغله کاری مدتیه اینجا سر نزدم
یه سوال دارم من 8800gt از برندxfx دارم اخیرا تصمیم گرفتم یه کارت 9800gx2 بگیرم اول اینکه قیمتش دقیقا تو بازار رضا یا ایران چنده؟ و دوم اینکه آیا این کارت به پاور 580 گرین من می خوره یا نه چون برام خیلی مهمه فکر کنم باید به 8 پینی نیاز داشته باشه
از اساتید خواهش می کنم کمکم کنند
مدل مادربردم ASUS A8N-E
راستي از قيمت مدل GIGA ATI Radeon HD 3650 هم اطلاع داريد ؟؟؟
بازم سلام
يه سوال كوچيك:
من مادربوردم 945p-s3 است طبق نظر دوستان ميخوام يه 9800 Gtx بگيرم به نظرتون كارايي كارت گرافيك رو اين Mb چقد پايين مياد ؟
رسم قدیم بیشتر بودن حافظه = قدرت بالای کارت دیگه وجود نداره الان هسته معماری یا همان GPU حرف اول رو میزنه.میزان حافظه در رده های پایین در قدرت گرافیک متاثر هست.نقل قول:
بازم سلام
يه سوال كوچيك:
من مادربوردم 945p-s3 است طبق نظر دوستان ميخوام يه 9800 Gtx بگيرم به نظرتون كارايي كارت گرافيك رو اين Mb چقد پايين مياد ؟
قیمتشو داری بهم بگی؟نقل قول:
یه سوال ! اول باید vga رو انتخاب کنم بعد برم سراغ ram ??
کدوم ارجحیت داره؟
خیلی ممنون از لطفت
احتمالش هست با مادربوردت مشکل داشته باشه. من فقط Palit Radeon HD 3650 رو دیده بودم!نقل قول:
بالاخره مادربورد شما یک مادربورد رده پایین به حساب میاد. البته به نظر من اونی که برای شما کارایی کارت گرافیک رو پایین میاره CPU هست. ( احتمالا CPU هم همرده مادربورتون بوده دیگه؟ )نقل قول:
برندهای مختلف بین 100 تا 110 هزار تومان.نقل قول:
چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟نقل قول:
راستی مدل های بالاتر اختلاف قیمتشون چقدره؟
یه سوال کوچولو و البته ناشیانه:31: 8600 ، 512 مگابایته؟
مادربورد مناسب کارت گرافیک xfx 8800 512 xxx alpha dog چیه؟
(تر جیحا مارک مادر بورد xfx باشه!)
قيمت Palit Radeon HD 3650 چنده؟نقل قول:
يعني چه مشكلي مي تونه داشته باشه ؟؟؟
MicroSystem گفت كه مشكلي پيش نمياد!!!
اون كارتي كه گفتي ((Palit Radeon HD 3650 چطوره؟
يعني با نصب اون هم ممكنه به مشكل بخورم ؟ قيمتشو داري؟
بازم مرسي
pci-express 2.0 كاملا به PCI-Express 1.1 ميخوره.
طبق تجربه كارت گرافيك با هر اسلاتي كه باشه يكي دو درصد احتمال داره كه با مادربرد مچ نشه.
من که خریدم ولی به نظرت چی بهتر بود بخرمنقل قول:
دوست عزیز اینجا تاپیک کارت گرافیک هست!نقل قول:
فکر کنم 75 هزار تومان! واقعا قیمت مناسبی داره.نقل قول:
ببین چون مادربوردت قدیمی هست همیشه امکان ناسازگاری چیپستهای قدیمی با GPU های جدید وجود داره.نقل قول:
سلام من سيپيوم 3.4 Dual core هست و رمم هم 2 ocz gig هست . خوبه ديگه ؟نقل قول:
tanx
بهترين كا رتو همچين مواقعي عوض كردن كل سيستمهنقل قول:
حالا چند خريدي؟
30 هزار گرفتم گفت یه جور دیگه هم هست 60 هزار مدلش هم یادم نیستنقل قول:
خوبه بد نيستنقل قول:
با توجه به قيمت Palit Radeon HD 3650 گزينه مناسبي هستنقل قول:
خب پس حالا یک کارت گرافیک خوب که همه ی بازی ها رو خوب اجرا کنه مخصوصا کرایسس! و با حداقل قیمت معرفی کن. به نظرت xfx 8800gt بارم 256MB چطوره؟
مادربورد: P5K
دوستان لطف می کنید از 8600gt یه برند خوب معرفی کنید
یه سوال ، رم 8600gt چنده؟
ممنون از لطفتون
موفق باشید