نقل قول:
میشه یه کمی در بارشون توضیح بدی؟ برای یه بنده خدایی میخوام...
Printable View
نقل قول:
میشه یه کمی در بارشون توضیح بدی؟ برای یه بنده خدایی میخوام...
میدونم دوستم داره ولی تو سایت خود تالیا نوشته بود حذف موقت سیم کارتهای تالیه.نقل قول:
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
نقل قول:
راستش چی بگم؟ ما تالیا داشتیم اغفال شدیم رفتیم ایرانسل خریدیم حالا تالیا از ایرانسل هم زد جلو
محدودیت زمانی شو برداشته... یعنی وقتی اعتبار رو چک کنی اصلا تاریخ نداره
تو 292 شهر هم که آنتن میده... امروز هم تو اعتبارش زده بود که:
"امکان ارسال اس ام اس به برنامه 90 و شب شیشه ای هم فراهم شد"
یعنی به خطوط 2000 که شرکت رهیاب واگذار میکنه
در صورتی که با ایرانسل نمیشه به این خطوط اس ام اس داد
عجب پیشرفتی:33:نقل قول:
آخه آدمه عاقل ایرانسل چندین ماهه داره خورشو میکشه الان تو 90 شهر آنتن میده تالیا چطوری میخواد در حین ثبت نام اقدام به پوشش دهی همین مناطق بکنه:34:
تالیا تو سایتش جز چندتا شهر که قبلا ثبت نام داشت دیگه هیچ شهری فروشگاه نداره همش منویسه (( متعاقبعا اعلام خواهد شد )) در ضمن جز مرکز استانها جاهای دیگه ای آنتن نداره:19:
آخه تالیا که قدرت و امکانات ایرانسل رو نداره !
به نظر من با این وضعیت ایرانسل که الان داره تالیا بهتره و تا آخر امسال هم که 292 شهر را تحت پوشش می بره . اصفهان من تست کردم آنتن دهی خیلی خوبی داره . از تلفن ثابت هم که بخواهی باهاش تماس بگیری سریع تماس برقرار میشه حتی از مخابرات بهتر ولی من نمی دونم چرا با این تلفن ثابت نمیشه به ایرانسل زنگ زد . دفعه اول که شماره ایرانسل را می گیری اشغال می زنه و باید چند بار تکرار کنی شاید وصل کنه . این مورد ایرانسل از همه مواردی که داره به نظر من بدتره .
تالیا هم بهارستان خط نمیده !
در ضمن بهارستان هم اون بالاهاش راحت خط میده .
الان بهارستان ایرانسل خط میده ؟؟ وقت سرچ شبکه میکنی چند تا شبکه را پیدا می کنه ؟؟نقل قول:
این مشکل اول تو تبریز هم وجود داشت ایرانسل با تلفن ثابت ولی الان حل شده:10:نقل قول:
ir-tciنقل قول:
ir-mtce
irancell
البته بعضی جاهاش که گفتم !