یه کم توضیح بدین ببینیم چی داره چی نداره. ما اینترنت ذغالی داریم نمیتونیم همه رو دانلود کنیم.نقل قول:
دوستان از نظر من هر پچی رو بازی می کنین contra 004 رو از دست ندید.
Printable View
یه کم توضیح بدین ببینیم چی داره چی نداره. ما اینترنت ذغالی داریم نمیتونیم همه رو دانلود کنیم.نقل قول:
دوستان از نظر من هر پچی رو بازی می کنین contra 004 رو از دست ندید.
سلام به همگی:20:
بهترین پچ های جنرالز که تا کنون طرفداران زیادی دارد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reborn v6 public beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Contra 006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Energy 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Reloaded:rise of russia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] World war 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ModX
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Destructive Force
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ShockWave 0.95
ببخشید دیگه جا نبود بقیه عکس ها رو بزارم...:27:
در ضمن contra 007 در دست ساخت هم که نیست کجا اومده؟؟؟
با سلام.نقل قول:
تغییرات خیلی زیادی وجود داره
مثلا china nuce دفاعیی که داره یک دور می چرخه و پنج گلوله اتمی می زنه که این یک تانک رو به طور کامل نابود می کنه و این باعث جلوگیری از rush های پیاپی می شه.:8:
شما پدافندم میزارین؟؟؟:18: من بدون دفاعی بازی میکنم. 3تا OverLoad بزار، دوتاش Gattling Cannon و یکی هم Tower داشته باشه. دیوانه وار عمل میکنه.:27::31:
نقل قول:
Reloaded:rise of russia
یه توضیح و یه لینکم بیزحمت برایه ایندوتا. چیکار کنیم دیگه عشق روسیه و جنگ جهانی دوم:27:! ممنوننقل قول:
World war 2
اول سلام :31:نقل قول:
برای شما که اینقدر عشق روسیه این بفرمایین:
Red Alert 3
این مد در تاریخ 23 دسامبر سال 2006 ریلیز شده . درباره ی این مد باید بگم که برید وروسیه رو امتحان کنید چون با حال ترین تیم توی این مد روسیه ستکد:http://www.moddb.com/mods/red-alert-3
دوست عزیز من فقط یکی از تغییراتش رو گفتم.
ميگم تو اين World war 2 ارتش آلمان نازي هم هست حتما ديگه؟
با تشکر از شما دوست عزیز. راستی این چقدر حجمش کمه؟؟ فقط 700-800 مگ! :18:نقل قول:
برای شما که اینقدر عشق روسیه این بفرمایین:
Red alert 3
بازم ممنونم. بلکه عده ای مثل روسها:40: جلوی برخی از مدعیان رو بگیرن!:27::21::31: راستی منظورم شما اقای ashkan22 نیستا. من به شما و علایقتون ارادت دارم و احترام میزارم.باور کنید:40::10:. منظورم آمریــــ... است.
عجب سوالیا؟؟؟:18:نقل قول:
ميگم تو اين world war 2 ارتش آلمان نازي هم هست حتما ديگه؟
خوب معلومه که داره. یعنی باید داشته باشه. احتمالا باید شامل: روسیه، آلمان، انگلستان، فرانسه، ایتالیاو... چون غیر از اینا کسی نمیتونه باشه. مثلا چین که اونجا نبود.:31:
سلام بچه ها
تو رو خدا جواب بدید:42:
آی جنرال بازا جواب بدید
خواهش!:31:
بچه ها دیدید سرباز های usa پشت سر هم
شلیک کنن؟
بدون وقفه و پشت سر هم بدون این که تکون بخورن
این چه جوریه؟
خواهش میکنم جواب بدید
یه سوال دیگه
بلک لوتوس چین چه جوری در حال حرکت هک میکنه؟
و یه سوال دیگه.
دورزن خفن های چین چه جوری در حال حرکت شلیک میکنن؟
اینا رو فقط کتمپیوتر میزنه
توروخدا جواب بدید
منتظرم