نقل قول:
ممنون نصب شد :biggrin:
Printable View
نقل قول:
ممنون نصب شد :biggrin:
لطفا فقط دوستان حرفه ای جواب بدهند:
من هاردها رو بصورت raid 0 وصل کردم و مادربردم هم گیگابایت 965p-dq6 است
نسخه rtm از ویندوز ویستا به هیچ عنوان رو raid و چیپست ichr از شرکت اینتل نصب نمیشه!
فقط و فقط نسخه 30 ژانویه که نسخه نهایی این ویندوز است قابلیت نصب بر روی raid رو دارد...
کدام سایت ایرانی نسخه ماه ژانویه رو بصورت اینترنتی میفروشه؟ p30world یا winbeta یا؟
لطفا کسایی که خودشون نسخه نهایی ماه ژانویه رو دارن و کرک شده هم است جواب بدن...
برای اینکه بفهمید ویستایی که دارید نسخه نهایی یا همون Retail هست یا نه توی بخش CMD یا همونCommand dos تایپ کنید:
SLMGR -dlv
یه ذره که صبر کنید یه صفحه میاد که تمام مشخصات ویندوز از جمله ورژن و مدت زمان باقی مانده تایمرو بهتون می ده.
میگن نسخه نهایی اینه:6.0.6000.16386
عدد بالا بیاد یعنی نهایی هست دیگه ؟
سلام دوستان این روش که تازه اریه شده یعنی چیزی حدود 6یا 7 روز یکی از سون ترین منتها زمانبرترین کرک ویستا هست روش کار این کرک به صورت زیر هستنقل قول:
1-برنامه زیر را از یکی از لینک های زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سپس از این فایل پشتیبان تهیه کنید C:\windows\system32\slmgr.vbs
3- این فایل راslmgr.vbs از داخل پوشه کرک کپی کرده با این یکی جایگزین کنید C:\windows\system32\slmgr.vbs از طریق properties و securiy نام کاربری خودتان را به عنوان صاحب فایل معرفی کنید تا اجازه کپی داشته باشید.
4- حال با فشار دادن کیلید ویندوز +R کزینه RUN را اجرا کنید سپس دستور روبرو را واردو اینتر را بزتید C:\windows\system32\slmgr.vbs -ipk generate
5-چند لحظه صبر کنید تا پیام مینی بر آغاز برنامه به شما بده ok را بزنید این برنامه در هر 30 دقیقه 10000 سریال را به صورت تصادفی تست می کند شما هم هر چند با برنامه keyfinder.exe از داخل پوشه که دانلود کردید سریال را چک کنید اکه سریال عوض شده باشه یعنی شما صاحب سریال قانونی شدید یعنی چیزی حدود 600 هزار تومان سود کردید.
6- یعد اینکه سریال پیدا شد دستور زیر در RUN ویندوز خود را اکتیو کنید البته به اینترنت وصل بشید C:\windows\system32\slmgr.vbs -ato
7- اینو بگم که این روش خیلی زمان بر هست از 2 ثانیه تا چند روز یا ماه طول شاید بکشه از دوستان عزیز خواهش می کنم اگه جواب کرفتن به بقیه هم اطلاع بدن به اید موفقیت شما ;)
6-
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایرفاکس کاملا با ویستا سازگار است ( فایرفاکس جزو اولین نرم افزارهایی بود که برای سازگاری با ویستا بهینه شد )
مشکل شما احتمالا مربوط به چیز دیگری است ( مثل تداخل با سایر نرم افزارها و یا ابتلا به ویروس ...)
سلامنقل قول:
دوست عزیز هر پست که چند جا نمی زنن توی قسمت ویروسها و ....
در ضمن اینجا مغازه نیست اینجا محلی برای کمک به همدیگه است اگه می خوای کمک کنی اول محل دانلود اینا رو بده و بعدش بگو اگه کسی خواست می تونم براش بفرستم .
:ohno:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
فایرفاکس سازگار هست اما مشکلی که مطرح شد رو داره
من سیستم رو کامل فرمت کردم پس از نظر ویروسی بودن ویروسی نیست
همچنین فایرفاکس اولین چیزی بود که نصب کردم پس نمیشه با برنامه ای سازگار نباشه
اینم یه AutoPatcher توپ واسه Vista
AutoPatcher Vista February 2007 FULL
80.8MB
سلام
دوستان یه مشکل دیگه ای که هست اینه که PC Suite گوشیهای سونی اریکسون و درایور هاش نصب نمیشه کسی راه حلی نمیدونه؟