نه هنوز شرکته نیاورده مودمو ولی پریز و ارتباط با مخابرات آمده هست فقط باید مودم و پچ کور رو تحویل بدن
Printable View
نه هنوز شرکته نیاورده مودمو ولی پریز و ارتباط با مخابرات آمده هست فقط باید مودم و پچ کور رو تحویل بدن
سلامنقل قول:
لطفا هنگام تنظیم ONT ازشون بپرسید
Dns server مخصوصی سِت میکنند یا اتوماتیک میزارند.
لطفا نوع مودم و مدلش و تست هاش را برازید ممنون (البته بعد از نصب و راه اندازی)
بعد از سه ماه ثبت نام که همان موقع گفتن نمیتونیم امروز بی مقدمه یک سیم اوردن تا داخل ساختمان و رفتن!
گفتن هر وقت تجهیزات خریدین بگین ما بیایم وصل کنیم!
کفتم مگه تجهیزات رو خود مخابرات نمیفروشه؟ گفتن نه!
گفت سیم کشی داخل ساختمان هم متری ۴ هزار تومان شامل خود سیم و هزینه سیمکشی
گفتم تجهیزاتش چی باید تهیه کنم گفت یک قطعه میخواد حدود ۴۰ تومان و مودم که فقط یک مدل هوواوی تو بازار هست حدود ۳۳۰ تومان
یکی از دوستان لطف کنه راهنمایی کنه دقیق چی بکیرم و از کجا تهیه کنم
Sent from my iPad using Tapatalk
سلامنقل قول:
به نظر من چون الان فروش تجهیزات رواج پیدا نکرده ، بعلت عمومیت نیافتن پروژه ftth ، معمولا فروشندهها کالایی را میارند برای فروش که سود ایجاد کنه.
پیشنهاد من اینه که در وحله اول از مخابرات جویا بشید ببینید با دادن مابه التفات طرح را عوض کنید و سرویسی با مودم و کابلکشی بگیرید
و مورد بعدی اینکه حتما اگر مورد بالایی را قابل انجام نبود حتما از نفر مطلع در زمینه فیبر نوری مخابرات بپرسید که کدام مارک بگیرید.
چون بایستی مارکی را بگیرید که با تجهیزات مخابرات همخوانی داشته باشه (متاسفانه) و گر نه بایستی یک اسپلیت مخصوص هم به کابلکشی شما اضافه بشه و آونهم علاوه بر هزینه شاید بروی سرعت هم موثر باشه ( بعلت اضافه شدن اتصالات و فیوژن)
باز اگر کابلکشی و تجهیزات به عهده خودتون شد بفرمایید تا راهنمایی بیشتری ارائه بشه.
لطفا شهرتون را نیز بفرمایید. ممنون
سلام دوستان بلاخره مودم را شرکت آورد و نصب کرد
مارک مودم fiberhome هست قیمتش 250 تومانه
اینم Speedtest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
مبارک باشه
اگه میشه تست سرور با خارج رو هم بزارید
ممنون
مبارک باشه دوست گرامینقل قول:
سرویس شما چیه؟
سرور baku
- - - Updated - - -
اسم سرویسش نمی دونم چیه ولی این 40 گیگ 1 ساله 50 مگ
شبانه 3 تا 7 صبح نیم بها با مالیت حدود 70 تومان در آمد
تصویر مودم و دانلود فایل
- - - Updated - - -
سرعت دانلود فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در هنگام نصب مودم من منزل نبودم
ولی طبق کانفیگی که داخل مودم دیدم
یک اکانت pppoe تعریف کرده بودند
dns مخصوصی هم ست نکردن گفتن ما کانفیگ مودم رو از راه دور انجام می دیم حتی رمز wifi رو هم گفتن ما برات از راه دور ست می کنیم و داخل database نگه می داریم اگر کانفیگ مودمتون پرید ما کانفیگ و رمز وای فای شمارو داریم از راه دور براتون کانفیک می کنیم