اخه قیمت پایین w800c و سیستم عامل اندروید و عینک همراهش وسوسه انگیزهنقل قول:
جای هست که با هم مقایسه کرده باشن
:n41:
Printable View
اخه قیمت پایین w800c و سیستم عامل اندروید و عینک همراهش وسوسه انگیزهنقل قول:
جای هست که با هم مقایسه کرده باشن
:n41:
سلام بر عزیزان
به نظرتون از بین گزینه های سونی 49X8300C و 50W800C از لحاظ کیفیت تصویر کدام بهتره؟
49X8300C رزولیشن 4k دارد و 50W800C رزولیشن 1080نقل قول:
هر دو کیفیت شبیه به هم دارند و با توجه به سایز پایین 49X8300C تفاوت 4k آن چنان حس نمیشه .
در محتوای معمول شبکه های داخلی ، ماهواره ای و فیلم های HD مدل 50W800C پیشنهاد میشه و مقرون به صرفه تر هستش . و ارزش خرید بالاتری داره .
نقل قول:
دوست عزیز امیدوارم دلخور نشید، عذر میخوام ولی این طرز راهنمایی کردن کاربران اصلن درست نیست
پنل Ips و Va کیفیت تصویرشون آیا یکسانِ که میفرمایید هر دو کیفیت شبیه به هم دارند؟؟؟
میشه لطف کنید در خصوص این دو نوع پنل و تلویزیون های مد نظرم توضیح بفرمایید.نقل قول:
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
خواهش میکنم . :n16:
من تفاوت پنل IPS و VA رو میدونم .اگر امکان داره میشه بگید که از کجا فهمیدید این دو مدل سونی نوع پنل شون IPS و یا VA بوده ؟
چیزی که تو بیشتر ودیو های یوتوب و نمایشگاه ها دیدم دیدم این بود که در سایز زیر 50 اگر دو دو تلویزیون 4k و FHD محتوای یکسان پخش بشه (برای مثال یک کلیپ FHD) تفاوت آنچنان محسوس نیست !
اگر منظورتون نوع پنل هست که من در سایت سونی چیزی ندیدم که مشخص کرده باشه پنل IPS هست و یا VA . (مگر اینکه به فروم های تخصصی تلویزیون مراجعه کنید)
نکته ای هم که قابل ذکر هست سونی در 49X8300 از triluminos استفاده نکرده .
سلامنقل قول:
خواهش میکنم البته
ببینید هر محصولی اصولا باید با هم رده خودش مقایسه بشه
مدل W800C رزولوشن Full HD داره و مدل X8300C از رزولوشن 4k بهره میبره. مسلمن جزییات، وضوح و کیفیت نمایش تصویر در مدل X8300C بالاتر از W800C هستش ولی نکته ای که وجود داره این مدل از محصولات پایین رده تلویزیون های 4k سونی به حساب میاد درصورتی که مدل W800C از محصولات رده میانیِ تلویزیون های FHD شرکت سونی هست.
در X8300C از پنل با فناوری Ips استفاده شده که هم دارای مزیت و هم نقطه ضعف هست؛ این پنل مشکل محدودیت زاویه دید پنلهای Va را نداره و زمانی که از بغل و گوشه ها به صفحه نمایش نگاه میکنید رنگهای تصویر دچار به هم ریختگی نمیشن ولی به جاش نسبت کنتراست در آنها پایینه و عمق و یکنواختی رنگ مشکی بسیار کمی دارند و نتیجتا برای تماشا در محیطهای نه چندان روشن و نیمه تاریک مناسب نیستند.
در ساخت W800C پنل نوع Va به کار رفته شده که خصوصیاتی برعکس پنلهای Ips داره
من خودم از نزدیک تصویر X8300C را ندیدم اما روی کاغذ با توجه به ماهیت و ویژگیهای پنل اون و نقد و بررسی که در سایتهای تخصصی ازش خوندم در مقایسه با سایر مدلهای 4k سونی حتی مدلهایی نظیر X8500D یا X9000C که دارای پنل Ips هستند باید عرض کنم کیفیت تصویر خیلی خوبی نداره و به نوعی راضی کننده نیست ضمن اینکه همونطور که دوستمون نیز اشاره کردند فاقد برخی قابلیتهای موجود در دیگر مدلهای 4k همین برند مثل تکنولوژی Triluminos است.
توصیه ام اینه برای اینکه تشخیص بهتری داشته باشید سعی کنید خودتون به صورت حضوری تشریف ببرید فروشگاه و از نزدیک کیفیت تصویر این دو مدل را بررسی کنید و ببینید کدوم به چشمتون با کیفیت تر به نظر میان. چند تا موزیک ویدئو و فیلم روی فلش بریزید و اونجا امتحان کنید تا بهترین Tv رو انتخاب و خریداری کنید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
بله در سایت رسمی سونی که هیچ موقع سابقه نداره نوع پنل رو اعلام بکنن
در بسیاری از سایتهای بررسی و آزمایش تلویزیونها به این مورد اشاره شده نمونش سایتی که مدتیه بین کاربران ایرانی طرفدار پیدا کرده، خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شرایطی که برای قیاس کیفیت تصویر با محتوای مشابه در حال پخش در تلویزیون 4k و FHD عنوان کردید هم بستگی به هر تلویزیون 4k و قابلیت آپسکیل و قدرت اون داره که میتونه متفاوت باشه
پاسخی که شما به این دوستمون دادین قدری مبهم بود چون اساسا بین این دو مدل حتی اگر هر دو FHD هم می بودن بازهم به دلیل اختلاف نوع پنل با یکدیگر تفاوت های تاثیرگذاری در شاخصه کیفیت تصویر دارن چه برسه به اینکه یکی FHD و دیگری 4k هستش.
:n16:
حذف شود .....
دوستان بهترین full hd سونی رده بالا و متوسط چیه
سلام. بهترین مدل سونی رده متوسط موجود در بازار باید سری W800 باشدنقل قول: