اين هم نرم افزار World Camera که بسيار عاليه اما بیشتر بدرد کساني مي خوره که سرويس اينترنت دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين هم نرم افزار World Camera که بسيار عاليه اما بیشتر بدرد کساني مي خوره که سرويس اينترنت دارن
اين هم يه ساعت زنگ دار که احتمالا بدردتون بخوره
بچه ها کسی برنامه ای داره که بشه Sms های گوشی رو ریخت روی کامپیوتر و یا از کامپیوتر Sms نوشت و ریخت توی گوشی؟
البته مورد اول مهمتره.
براي گوشي هاي سوني اريكسون اين برنامه هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Version 1.5.9
دوست عزیز این بستگی به مدل گوشی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من این برنامه رو از یه سایت خارجی گرفتم اتفاقا فارسی هم داشت ولی وقتی گوشی رو وصل میکردم میگفت گوشی شما قابل شناسایی نیست دوستان شخصا با چه ورژنی کار کردن ؟ که به w810 خورده باشهنقل قول:
اگر ممکنه برنامه ای رو به من معرفی کنید که بشه باهاش فایلهای pdf و یاword را در موبایلهای جاوا خوند.برنامه ای دیگر هم هسست که میگن موبایلهایی که اینفرارد دارن رو به کنترل تلوزیون تبدیل می کنه.اگه اونهم گیرتون اومد یه جاواشو مرحمت کنید......
در ضمن فایلهایjad و jar چه فرقی با هم دارند؟ چه جوری میشه jad ها رو به jar تبدیل کرد؟؟؟
سلامنقل قول:
لینک دانلود این برنامه کو کدوم صفحه است؟ من که نتونستم پیداش کنم ، اگه میشه یکی برام بزارتش
با تشکر
نقل قول:خدمت شما ;)نقل قول:
سلام
لینک دانلود این برنامه کو کدوم صفحه است؟ من که نتونستم پیداش کنم ، اگه میشه یکی برام بزارتش
با تشکر
سلامنقل قول:
اگه میشه یه لینک دیگه از این برنامه بده چون لینک خرابه