الان رنج 188 هستش. با پینگ افتضاح. ولی سرعتش خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان رنج 188 هستش. با پینگ افتضاح. ولی سرعتش خوبهنقل قول:
سرعتت که عالیه،رنج ip من که 5.78 هستش اما سرعتش داغونهنقل قول:
کلا" پارس آنلاین 4 تا رنج ip داره که دو تاش سرعتش خوبه دو تاش داغونه واسه شما فکر کنم رنج ip تون 5.78 باشه یا 37.27. این رنج ip های پارس آنلاین هستش که ip های دو ردیف اول سرعتشون پایینه که از رنج من اولی هستش یا بعضی موقع ها هم دومینقل قول:
:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5.78.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 37.27.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 91.99.255.255 Pars Online PJS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 188.245.255.255 Pars Online PJS
برای من هم جدیدا 37.27 شده که افتضاح هست سرعتش و هرچقدر هم گفتم رنجش رو عوض کنید عوض نکردن و گفتن برای منطقه شما این رنج هست درحالی که قبلا رنج ip مدام عوض میشد , نمیشه کاری کرد که رنج عوض بشه؟نقل قول:
و سریعترین راه تخلیه بعد از اتمام قرارداد چی هست؟
فقط موندم از اینجا دراومدم کجا برم , بین شاتل و آسیاتک و های وب موندم کدومش برای دانلود بهتره
نقل قول:
واقعا" رنج مزخرفی هستش این 5.78 و 37.27 . سرعت با این ip یا با اینکه دان استریمم روی 9 مگ هستش بیشتر از 4 مگ نمی شه،من چالوس هستم،منم می گم رنجمو یزارید روی 91.98 یا188.245 می گن منطقه شما الان همینه.شما کدوم شهر هستید؟ های وب که اصلا" حرفشم نزن،تک لینکش داغونه به خاطر وجود فشفشه ها و پینگشم داغون،آسیاتک هم پینگ تایمش خیلی بالا هستش و تک لینکش جالب نیست، به نظر من الان شاتل بهترین گزینه هستش ، حداقل هر سرعتی می گیری همونو بهت می ده و پینگ تایمشم با فعال کردم سرویس گیم خوب می شه.
بچه ها کسی هستش که با رنج ip های 5.78 یا 37.27 تونسته باشه سرعت بالای 5 مگ گرفته باشه ، آخه این چه ip مزخرفی هستش؟:n21::n23:
رنج های دیگه ای هم هست مثلا واسه من تقریبا بیشتر اوقات از این رنج میاد :نقل قول:
46.62.130.0 تا 46.62.255.255
و البته رنج طلایی 82.99.192 تا 82.99.255 که وقتی شانسی به آدم بیفته اصلا اینترنت از این رو به اون رو میشه پینگهای اروپا اکثرا میاد زیر 100
چند وقتیه روی رنج 37 افتادم پکت لاست زیادی داره سایت باید چندبار رفرش کنی تا بیاد
حسابی مذخرف
واسه منم 37.27 هستش یا 5.78 که هر دو لاس پکت لاس دارننقل قول: