من منظورم با شخص خاصي نبود. چرا عصباني مي شي؟نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
در ضمن مرسي از جواب همه
من منظورم با شخص خاصي نبود. چرا عصباني مي شي؟نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
در ضمن مرسي از جواب همه
نقل قول:
نوشته شده توسط sisiloo2024
دوست عزيز تاپيك قيمتها در اينجا :)نقل قول:
نوشته شده توسط sisiloo2024
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كابل اضافه كابلي هست كه مستقيم به اسپيكر ضبط يا كامپيوتر وصل ميشه و ميتوني صدا رو از خروجي باند بگيرينقل قول:
نوشته شده توسط امگا
دبليو 900 آلماني؟ :ohno:
دبليو 900 فقط چيني و ژاپني داره ولي آلماني بعيد ميدونم داشته باشه مگه شما ديده باشي :rolleye:
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
نه من هم تعجب كردم ولي آلمانيش هم هست.....منتها تك كابله.
مهدي جان اگه ميشه يكم بيشتر در مورد جريان اين تك كابل و دو كابل توضيح بده...
در ضمن اگه شما يه گوشي تك كابل بگيري آيا ميشه با خريد كابل اضافه نقيسه اش رو بر طرف كرد يا اصولا اين تك كابله ها قابليت دو كابله شدن رو نداره؟/
اگه زحمتي نيست يكم مفصل تر بگو.... :blush:
ميتونم بپرسم اين پست شما چه ربطي به موضوع تاپيك داره ؟؟ :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط 3dmax
از تمام دوستان خواهش ميكنم در رابطه با موضوع تاپيك مطلب بزارن و از پستهاي بيهوده و ... خودداري كنن تا تاپيك با مشكل مواجه نشه .ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط علي سياح
توي اين سايت دومي بايد اول عضو بشي (كه خيلي ساده هست) و بعد ميتوني روزي 30 تا دانلود (همه چيز) داشته باشي :)
نه دوست من گوشي بايد از طريق اينترنت آپديت بشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط sarah333
بازم من فكر نميكنم آلمانيش وجود داشته باشه اگه ديد يه عكس از زير باطريش كه نوشته شده باشه Made in Germani بنداز بزار اينجا :)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
ببين امگا جان تك كابل يعني همون كابلي كه يه سرش USB هست و گوشي رو با كامپيوتر ارتباط ميده
منظور از دو كابل هم يعني همون كابل ارتباط گوشي (USB) و يه كابل ديگه يه طرفش ميخوره به زير گوشي (مثل سر شارژر) و طرف ديگش دوتا نري داره كه وصل ميشه به ورودي اسپيكر كامپيوتر يا ظبط خونگي كه در اين صورت ديگه صدا از اسپيكر گوشي درنمياد بلكه از اون اسپيكر صدا درمياد كه اين كابل رو بهش وصل كرده باشي اميدوارم كه منظورم رو فهميده باشي ميگردم اگه يه عكس پيدا كردم اينجا برات آپ ميكنم :)
بله اگه گوشيت تك كابل باشه ميشه با 3-4 هزار تومن يه كابل (كابل دوم) براش بگيري يعني اينكه تك كابلها هم يه روزي دوكابل بودن كه اين فروشنده هاي بي انصاف اونارو برميدارن و بعضي مواقع تا 10000 تومان هم بصورت جدا ميفروشنش البته زياد هم مهم و قابل استفاده نيست ;)
خيلي ممنون.... باشه تا يه هفته ي ديگه مياد دستم عكسش رو برات ميزارم.
امگا جان اينم عكس اون كابل دومي كه ميگفتم مستقيم به اسپيكر وصل ميشه كه معمولا به تمام مدلها ميخوره :)
خيلي سريع بود تو ياهو سرچ كردي يا خودت گرفتي!!!
مرسي... راستي تو كه ميگي دبليو 900 داشتي باهاش با مشكل خاصي بر خورد نكردي ؟ و در كل ازش راضي بودي؟
تو گوگل پيدا كردم كه البته يه كم قلق داره و زبان هم بايد بلد باشي ;)نقل قول:
نوشته شده توسط امگا
نه مشكل خاصي باهاش نداشتم ولي به اين علت اونو فروختم كه صداش منو ارضاء نكرد (حداقل براي من كم بود) !! :blink: :tongue:
با اينحال كه دبليو 900 و دبليو 550 (كه اينم داشتم) بلندترين صداي اسپيكر رو تو تمام مدلها فعلا دارن بازم منو قانع نكرد و فروختمش البته نميدونم چرا نميتونم گوشي رو بيشتر از 1 ماه داشته باشم (البته فكر نكني مايه دارم) يه جورايي دوست دارم تمام مدلها رو داشته باشم و همشونو تست كنم :cool:
با اينحال گوشيهاي جديد مورد علاقه من ام 600 - دبليو 850 - دبليو 950 - و پي 990 هست كه خيلي دوست دارم همشون رو يكجا داشته باشم ;)